HOUSE PK SOKONG PENUH TEAM GERMANY

Mula mula kita semua dapat gambar ni sebelum game nak mula. Ramai yang goyang dan kata portugal mesti menang punya. Sebabnya unta ni anak murid raja bomoh khabarnya.

Tetapi lepas game....
Unta gang raja bomoh ni telah dihalalkan untuk dibuat sup dan bagi Portugal makan. Muahahahahaha.

Sekadar guraun di musim piala dunia ni. Tapi apa pun game Germany memang kelas. Germany memang mantap. Aku sokong penuh Germany.

5 Responses to "HOUSE PK SOKONG PENUH TEAM GERMANY"

  1. Replies
    1. Ini sukan la... Bola sepak. Tak kena mengena dgn Hitler. Omputih pun pandai nak promote anti racism thru football. Org Msia aje yg relate semua benda dgn politik, bangsa dan agama. Grow up!!!

      Delete
  2. German main macam robot.

    ReplyDelete
  3. Antara German dan Brazil aku rasa yang terbaik tetap P Ramlee .

    ReplyDelete
  4. WOW !!!
    This Is What You Really Want !!
    >>> CLICK HERE !!<<<

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!