DARI JAKARTA-PART 1

Untuk pengetahuan korang semua aku dah sampai Jakarta petang tadi.Aku datang sini untuk melihat kempen pemilihan presiden Indonesia. Aku datang sini nak flight MAS tau.Ini kali pertama aku naik MAS selepas kes MH370. Servis MAS masih superb wa cakap lu.I love U MAS.

Aku akan cuba kongsi dengan korang semua apa yang boleh aku kongsi dari Jakarta.





6 Responses to "DARI JAKARTA-PART 1"

  1. serik pi jakarta..mcm hampeh ..macet tak de word nak describe..indon do something la.tu pasal raj
    kyat kau cari mkn kat tempat org.sanggup reah lautan taruh nyawa demi sesuap nasi.

    ReplyDelete
  2. Yesss ... first hand punya news. Harap2 kita dapat belajar sth dari Jakarta ni. Presiden bertukar ganti, tapi nasib rakyat mcm tu aje. Takde perubahan. Mcm mana boleh ubah nasib ddepa ni??

    ReplyDelete
  3. Cari cerita baik dan cerita buruk. Senang nanti kita buat compare.

    ReplyDelete
  4. pun masih ramai orang teringin nak pi sana. pelancongan murah dan wanita gemar shopping. zaman dulu aku selalu rasa Jakarta tu macam tempat kita juga. tapi sejak akhir ini dengan hubungan yang kerap dingin aku rasa Jakarta jauuuuuh. so, tak payah pi.

    ReplyDelete
  5. Tak nampak tulisan cina kat airport....terbaik indon...

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!