CILI KASI TARUK! APA YANG ANWAR TUDUH UMNO DAN BN KINI KEMBALI SEMULA KE MUKA DIA!

Sorry la aku sibuk dan tak sempat nak update blog jadi banyak cerita aku tak dapat update, ni esok kita semu dah start puasa, maka aku nak share ngan korang al kisah pemilihan PKR yang macam haram. Korang wajib kena tengok video kat atas tu.

Ni lagi best, dah la bergaduh sampai pecah kepala, KERUSI TERBANG, last-last ada balckout sampai 2 jam kat tempat MB Selangor bertanding yang menyebabkan dia kalah dengan Mike. Hebat kan? Segala apa yang Anwar al jub kata tentang BN dan UMNO hari ini dia kena balik.

Kalau rakyat Malaysia masih tak nampak akan kebabian PKR ni, aku tak tau nak kata apa dah dan memang sah rakyat malaysia ni SAKIT MENTAL! Apakah korang ni jenis sakit mental dan mahu parti bangsat macam KR ni tadbir negara tercinta???

Tak cukup dengan tu mereka cuba nak jatuhkan Khalid Ibrahim pula nak digantikan dengan Wan Jijah sebagai MB. Sebab tu mereka buat blackout tapi Khalid tetap degil dan tak mahu melepaskan jawatan MB. Bagus Khalid kau kena lawan mereka ni. Nasib baik la PAS sokong Khalid kalau tak habis dah.

Rakyat Selangor akan berMBkan the Drama Queen. Tapi aku yakin Anwar al jub dan konco-konconya akan terus cari jalan untuk tendang keluar Khalid sebagai MB. SO Khalid dalam hal ini aku sokong kau dan aku nak kau kekal sebagai MB sebab aku tak sanggup tengok isteri seorang peliwat yang terbukti di mahkamah menjadi MB Selangor.

10 Responses to "CILI KASI TARUK! APA YANG ANWAR TUDUH UMNO DAN BN KINI KEMBALI SEMULA KE MUKA DIA!"

  1. Memandangkan apa yang mereka tuduh orang berbalik kepada mereka, orang Pakatan juga tuduh Najib terlibat pembunuhan Altantuya, apakah mungkin akan berlaku sesuatu kepada Khalid kalau pihak lawannya dah hilang sabar?

    ReplyDelete
  2. Padan muka ... giliran BN pulak. Dulu Pakatan sokong Pak L*h masa dia tonggengkan negara ni, kini BN kena sokong Khalid masa dia tonggengkan Selangor ni ... kah x 3

    ReplyDelete
  3. bukan orang tak nampak keburukan pkr dan kawan2nya. cuma lebih ramai yang dok geram kat umno yang masih suka syiok sendiri dan tak mahu belajar dari kesilapan serta respon terhadap teguran ke arah penambahbaikan.

    ReplyDelete
  4. Orang bukan nak sokong PKR ... tapi mereka ini benci kepada peminpianan umno la ni. Parti umno tetap mereka sayang.

    ReplyDelete
  5. PKR= Parti Kearah Royakrabak.ayuh keluarlah ramai2.jgn buang masa,tenaga,wangringgit lagi.. xnak masuk umno pun masuklah ramai2 DAP.dahlah jgn tertipu leh anwar,azijah,azmin,azzah..{family hancur} .cukuplah bro.xpayah berjuang politiklah.berjuang tuk anak bini sendiri udahlah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Red Babi Army pun tumpang komen.

      Delete
  6. Kesiannnnnnnnnnnyerrrrr.....sampai bocor2 kepale...thehehehehe... ini semua salah UMNU..salah SPR la pemilihan Pi Gay RR..kacua bilau...wakakakakaka..... Tu pun ade hati na perintah Malaysia...nak uruskan pemilihan pun kantoi....nak pesan kat Tan Sri Khalid Ibrahim satu jaa..LAWAN..TETAAPPPP LAWANNNN!!!! kehkehkeh..Reforkerusi!!!! Reforkerusi!!!! Reforkerusi!!!!!....

    ReplyDelete
  7. Aku rasa Anwar ni dah mmg hilang akal dah. Dia nampak org Selangor dok sokong PKR. So, dia nak letak Wan Jijah sbg MB. Dia tak tau org suka Khalid, bkn suka PKR. So,tindakan dia ni hanya akan mkn diri sendiri. So, biarkan shj. dgn adanya bukti2 mcm ni, aku yakin BN akan dapat balik Sgor next election. So, rajin2 le sikit turun padang dari skrg ni, UMNO. Biarkan PKr gaduh sesama sendiri

    ReplyDelete
  8. Kepada macai parti koyak rabak PKR, bang non kirim salam dan dia kata, " Ada aku kisah apa jadi dengan hangpa".

    ReplyDelete
  9. Kalau perhatikan sekarang, UMNO sudah semakin bersih. Mana ada isu2 besar. Di Selangor, rakyat banyak masalah, air, sampah, adun dah tak jenguk lagi, dll

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!