TERKINI! DAP CONFIRM LETAK DYANA SOFIA SEBAGAI CALON DI TELUK INTAN

DAP dah confirm letak calon melayu sebagai calon mereka di Teluk Intan. Calon yang terhangat di pasaran ni.

Benda ni mengingatkan aku kepada game PAP bawah Lee Kuan Yew yang mempergunakan calon melayu dan Inda untuk tarik undi mereka. Akhirnya Melayu dan India sekadar melukut di Singapura.

Kadang-kadang aku dok fikir la, kenapa mudah sangat orang melayu kita ni kena tipu ya? Why? Takkan la orang melayu bodoh sangat kot? Kan kan kan..

Bijak DAP meletakkan calun yg sesuai dengan zaman...mereka cuba elakkan calun yg wajah ada wajah kominis yang rambut sikat penuh minyak dan sikat kebelakang macam kit siang dan LGE...mereka pilih org muda melayu supaya pru akan datang dapat menarik org muda melayu bersama DAP...halus politik mereka. Pemimpin DAP tahu mereka tak boleh mengharapkan pada PKR dan PAS selamanya.

Bila prk ianya akan jadi tumpuan seluruh negara maka ini peluang untuk menarik orang melayu bersama DAP. Sejarah sedang berulang diharap rakyat malaysia tidak tertipu dengan mainan DAP ni

12 Responses to "TERKINI! DAP CONFIRM LETAK DYANA SOFIA SEBAGAI CALON DI TELUK INTAN"

  1. Kesian aku tengok budak melayu ni di pergunakan oleh pemimpin DAP untuk pancing undi orang melayu . Masih ramai lagi orang melayu yang bodoh yang beri undi kepada DAP keparat .

    ReplyDelete
  2. Selamat maju jaya Dyana!

    ReplyDelete
  3. Cantik betul awek ni....muak muak muak...

    ReplyDelete
  4. Contoh melayu yg bminda tjajah n inferior lbh gemar dperalat n dpercaturkn oleh kaum lain, kunun dia bleh survive dlm klompok ahbeng. Begini la cara syaiton mpdaya umat Islam...mlihat dr sisi yg salah. Org begini x dperlukn oleh melayu. Kita perlukn melayu bjiwa besar yg mperalat n mcaturkn org lain bukan sbaliknya.

    ReplyDelete
  5. Gua undi Dyana Sofea, tapi tak sokong DAP..Lagipon tuh MCA jugak cine kapir

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nabi kita turut mmerangi golongsn munafik, iaitu org yg mngaku Islam tp turut bsekongkol dgn kapir mrosakkn Islam. Ingat semula pasangn cina dap bah kut teh mhina Islam. Org Islam yg bsekongkol dgn dap yg terang mrosakkn Islam sdalah munafik. Ttp Islam mbenarkn kita bkwan dgn kapir yg x mganggu Islam. Sblm dap kuat x pernah ada ksucian Islam dcemar. Tp yg nyata bila dap kuat bsama2 pas plak tu smkin galak Islam dcemari oleh pengikut cinadap.

      Delete
  6. anti kominis dan DAPpigsMay 17, 2014 at 9:07 PM

    Aku harap pengundi Islam dan Melayu kat situ tolak 'Betty Na' ni....namanya saja melayu, perangai sebijik babi-babi dalam kandang DAPpigs tu......kharrk ptuiihhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lu ingat cara lu ni reflect Islam? Sakit lu ni...

      Delete
  7. Kalau menang, boleh terus naik roket honeymoon kat bulan dan jumpa dajjal...

    ReplyDelete
  8. Kena beri credit kepada Dap lancau kerana mempunyai "kote" besar letak pompuan melayu sebagai calon wakil Parlimen. Credit kerana confident tinggi boleh menang dan full confident yang penggundi akan undi Dap - walaupun pompuan melayu. This time BN partner Gerakan dan MCA, MIC kira haprak giler kerana tak sedar diri yang mereka sudah tidak ada sokongna dari pengundi cina. Nak harapan pengundi melayu.....serupa di PRK Kajang???? You idiots never seem to learn.....Presiden BN pulak lembek untuk letak priority

    ReplyDelete
  9. Aku tak heran kalau calon Melayu dicanangkan untuk meraih undi.Sejarah dahulu pun boleh berualng.Yang aku heran sangat,dah takda calon lain ke yang layak dari DAP Perak khususnya dari Teluk Intan sendiri.Seperti juga Kajang Move,adakah ADUN yang menang tu nak jeguk@prihatin masalah rakyat@sekadar nak tunjuk hebat sebab boleh menang.Apakah motif DAP hantar seorang anak Melayu muda sebagai calon?sebagai jambatan?@mengaburi mata2 yang terang.Sinopsis hampir sama saja dengan Kajang.Yang pasti masalah rakyat ditempat mereka langsung diselesaikan,cuma nak menunjuk kononnya rakyat 'menyampah' dengan kerajaan sekarang.itu saja.Lihat saja ADUN2 di Selangor,cubalah telefon mereka untuk mengadu,komfim take note saja

    ReplyDelete
  10. Inilah contoh Melayu yang x sedar diri dipergunakan oleh Cina laknat. Timang tinggi-tinggi,
    sampai cucur atap, belajar tinggi-tinggi, tapi bodoh yang amat sangat

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!