PANAS SESAJE WEI! DAP BUAT WAYANG KUNUNNYA POSTER DYANA DICONTENG!

Apabila calon Bn di Teluk Intan Dato Mah membuat laporan polis yang poster dia diconteng, KLIK SINI. Maka DAP pun tak nak ketinggalan lalu mereka pun menconteng poster Dyana. Bukan apa ini kira last minit punya undi simpati la mereka mau cari.

Rata-rata di Teluk Intan ni nampaknya peluang untu BN menang memng agak cerah. Moodnya pun lain macam, ini yang membuatkan DAP tak senang hati sebab tu mereka cuba main kotor. Dari awal lagi DAP buat poster Dyana berpakaian bikini dan tuduh UMNO.

Tak cukup dengan itu banyak lagi status FB dan Twitter Dyana yang mereka sendiri buat yang palsu dan tuduh ini semua kerja UMNO. Sudah la wei. Jangan bikin wayang opera cina murahan la ok. Lagipun perkataan BABI ni memang DAP yang suka, semua tahu kan? Ini provokasi yang nak membuat kacau bilau!

5 Responses to "PANAS SESAJE WEI! DAP BUAT WAYANG KUNUNNYA POSTER DYANA DICONTENG!"

 1. Patut lukis gambar Cadbury sj pd muka betina DAP ni.

  ReplyDelete
 2. Babi dgn Cadbury berpisah tiada.

  ReplyDelete
 3. bahalol umno. umno conteng tidak mahu mengaku. memeng celaka umno

  ReplyDelete
 4. Org Kajang dah tunjuk bahawa mereka bodoh. Tak da air, susah minum dan Mandi. Tetap juga dengan setianya pangkah PKR. Betul Anwar kata rakyat bodoh.

  Sebenarnya dlm hal ini undi China tetap satu kepada Wan Azizah demi Malaysian Malaysia atau hak samarata dengan mengenepikan keistimewaan Melayu salam perlembagaan. Hak itu tidak boleh di ubah kecuali Majlis Raja .
  Raja.

  Melayu pulak bepecah belah. Sebahagian, "asal Melayu aku pangkah", penyokong PAS dan penyokong PKR.

  Di teluk Intan menggunakan resepi sama DAP Cuba menangguk kerana "rakyat bodoh". Melayu sifatnya macam orang gila pompuan. Lampu isyarat di pasang skirt pun mereka ghairah.

  ReplyDelete
 5. Punca umat Islam jadi gelap matahati sampai tak boleh bezakan antara musuh Islam dan bukan adalah brpunca dari makanan...

  Sampai Bila Maruah Kita Sebagai Umat Islam Mahu Diperkotak Katikkan?
  Sekali Ada Babi, Selamnya Tolak Cadburry..
  http://www.bangkit.info/2014/05/halal-cadburry-dan-maruah-umat-islam.html

  ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!