KAN AKU DAH KATA BN MENANG!

Alhamdulillah dah rasmi dan confirm BN menang di Teluk Intan. Majoriti 238. Kita kalah dulu 7 ribu lebih. 

Tq Teluk Intan, it is a sweet victory. Tahniah Dr Zambry and the team. Terima kasih juga kepada PAS yang mengundi BN dan ada yang tak keluar mengundi sebab mereka bencikan DAP.

DAP adalah parti bangsat yang mempergunakan melayu. Sekarang mereka sudah dapat jawapannya bukan boleh tipu pengundi selalu.

Dyana sofea bangsat, tunggu kau afa banyak lagi cerita pasal kau akan dibongkar nanti. Sebab kau pengkhianat maka kau wajib diajar!

Tahniah Dato Mah, pastikan anda jaga Teluk Intan dengan baik. Bila dilantik menteri nanti jangan lupa rakyat Teluk Intan.

Mampos DAP! Wei melayu jangan la diri anda dibodohkan lagi dengan sandiwara DAP OK?

26 Responses to "KAN AKU DAH KATA BN MENANG!"

  1. Siapa yang untung ?

    Cina juga yang untung ... dapat Univ ... dan prasarana etc ....
    Lepas ni PRK14 .... DAP ambik balik .....

    Cina BIJAK !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau..Tak Pe..ha..ha..

      Delete
  2. If I ever know who you are and I see in the streets, I will beat you till you are comatose, fuck off bastard

    ReplyDelete
  3. Marah benar penulisan kali ni penug geram nampaknya
    Well done guys syabas dato mah

    ReplyDelete
  4. Aku sebenarnya tak kisah sangat kalau yang budak DAP tu Cina, tapi masalahnya dia Melayu......terguris rasa hati bila nak buka uitm kepada non-bumi. Kita bermati matian pertahankan, dia pulak senang-senang cakap macamtu. Sangat-sangat terguris hati

    Ingatlah dik, Melayu itu lebih rapat dengan Islam, bukannya bangsa lain. Kita tahu banyak yang tak betul dengan kerajaan bertunjangkan orang Melayu ni, tapi perlukah digadaikan semua dan pilih dengan yang sememangnya tak kena dengan adat dan agama kita?

    ReplyDelete
  5. Bongkar lagi pasal dyana and yammy...ada hati nak jadi MP, tapi nak pijak melayu...mana bisa donk

    ReplyDelete
  6. Jgn lupa India yg mengundi BN juga. Bukan macam Cadbury kat PP yg memalukan kaum India.

    Tahniah BN.

    ReplyDelete
  7. Dyana, Pengkianat Melayu, Pengkianat UiTM, Barua DAP ... . TIADA MAAF BAGI MU.

    ReplyDelete
  8. BN menang pasal pakai pengundi hantu . Pengundi hantu BN adalah pontianak dan hantu raya .

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah. Kejayaan BN adalah kejayaan rakyat yang mahukan keamanan, Tahniah kepada Dato Maah. So take care of you the rakyat who have voted for you, dan pikulah tanggungjawah yang telah diamanakah oleh kerajaan

    ReplyDelete
  10. Tahniah kepada BN. Terima kasih kepada yang undi BN. Terima kasih kepada ahli2 Pas yang " mempersetankan " rayuan ulamak dan pemimpin Pas supaya menyokong pihak yang menentang Hudud.

    Ana Muslim

    ReplyDelete
  11. saper suruh tentang hudud.. kan dah dapat pengajaran

    ReplyDelete
  12. Doa hamPAS

    Dyana kalah kerana tuhan tolak doa ulamak2 Pas. Tuhan pun terasa dipermainkan oleh ulamak Pas. Apa tidaknya, mereka janji dengan tuhan nak laksanakan hukum Allah " Hudud ", alih2 mereka bantu nak menangkan pihak yang tak mahu dan menentang perlaksanaan hukum Allah " Hudud ".

    Di Bukit Gelugor ulamak Pas dah tolong menangkan musuh Allah, tak kan Telok Intan tuhan nak makbulkan doa ulamak Pas lagi.

    Tuhan pun dah kenal sangat dah dengan penyamaran islam oleh para ulamak Pas nih.

    Ana Muslim

    ReplyDelete
  13. Mujur Dyana tak menang. Kalau dia menang nahas orang melayu. Memang dia akan jadi jurucakap DAP dalam parlimen untuk menghentam dan mengganggu gugat segala perkara berkaitan orang melayu.

    Teman dah nampak dari hari pertama dia dipilih jadi calon lagi. Tapi sahabat teman Hadi Awang buta mata buta hati buta perut buta kepala tak nampak trick DAP nak pergunakan Dyana.

    Ana Muslim

    ReplyDelete
    Replies
    1. Woi..mangkuk..kalu Dyana menang pun tak boleh mengubah apa- apa, sbb MP BN lagi ramai dari MP PR di parlimen...lain kali kalu komen jangan la tunjuk kat orang lain yang kau tu BANGANG..

      Delete
  14. Semua akhbar mengulas kemenagan BN di muka depan kecuali The Star yang hanya mengulas di mukasurat 8.Sewaktu PRK Gelugor, The Star mengulas kekalahan BN di muka depan.Di muka depan The Star hari ini adalah berkenaan pertemuan Najib dengan PM China. Inilah bukti The Star dan MCA adalah musuh dalam selimut yang ingin melihat BN berkubur dan dikuasai cina sebab itu mereka tidak gembira bila BN menang di Teluk Intan. Dan ini menunjukkan kebodohan PM kita serta thin-thank mereka yang dibayar dengan gaji mahal.

    ReplyDelete
  15. Teringat aku cerita arnab lumba lari dengan kura kura.

    ReplyDelete
  16. Jangan dabik dada bro. Kalau bukan kerana undi melayu, BN pasti akan kalah lagi di PRK Telok Intan.

    Ahaa.... Permatang Pauh macam mana. MP Anwar dah kena 5 tahun, tapi nampaknya dia masih bebas naik pentas politik

    ReplyDelete
  17. Hahahhah padan muka DAP!!! Punca DAP kalah adalah sebab Dyana Sofya. DAP menggunakan Melayu utk menjatuhkan Melayu. Nasib baik org Melayu kat Tlk Intan bijak pandai, fed up dgn drama DAP dgn Dyana tak sedar diri. DAP ingat depa boleh perbodohkan Melayu mcm tu aje .... tarik kesemua keistimewaan org Melayu dan senang2 bagi Cina pula ambil alih ekonomi dan ajar org Melayu mcm mana nak hidup kat Msia ini. PiirraaaHhhhh DAP dan Dyana. Dyana, baik ko bertaubat dan masuk balik PERKASA, HIPPOKRITT!!!!

    ReplyDelete
  18. SYUKUR ALHAMDULILAH BN BERJAYA MENDAPAT SEMULA KERUSI PARLIMEN TELUK INTAN SEKURANG2NYE TERBELA NASIB RAKYAT TELUK INTAN......

    ReplyDelete
  19. alhamdulilah rakyat mula sedar parti mana yg lebih baik....tahniah dato mah dan tahniah bn kerana berjaya mendapat kerusi parlimen teluk intan

    ReplyDelete
  20. terbukti rakyat makin sedar penipuan dap sbb tu dap ditolak di teluk intan...rakyat teluk intan dh sedar mereka pernah melakukan silap kerana percaya pd dap dulu....tahniah bn kerana berjaya di teluk intan

    ReplyDelete
  21. Raykat mula sedar segala janji bn benar tp janji pembangkan hanya satu omong kosong....tahniah teluk intan kerana membuat keputusan yg bijak....tahniah dato mah

    ReplyDelete
  22. Anon 12:39. . . .

    Kah kah kah. . .

    Pegi sekolah taknak
    Orang mkn madu ko mkn lebah
    Jenis bodoh sampai mati
    Kah kah kah. . .

    ReplyDelete
  23. Penyokong PR ni kalau BN kalah kutuk, menang pun kutuk. ni semua salah PAS la sabotaj DAP, tak nak kempen org melayu sokong parti yg tolak hudud, yg nak angkat pompuan tak menutup aurat tu jadi wakil rakyat sgt. Walaupun dia free hair Cina perak rasis, diaorg tak akan undi melayu

    ReplyDelete
  24. Syabas BN..tahniah Najib serta jentwra BN di Teluk Intan. Kemenangan yg amat2 manis. Cuma ada ulasan pasal paper star dan rasanya betul. Kena perikasa editer kanan the star ni condong sebetulnya ke arah mana.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!