INI BUKTINYA RAKYAT SELANGOR MEMANGA ADA MASALAH MENTAL! BACA LA KALAU BERANI....




To all the sick Malaysian who have chosen PKR, I present you the true story about their pemilihan. Tahniah la kepada Rakyat Selangor yang memang dah sakit jiwa adanya. Padan muka korang. Inilah kerajaan gangster yang sedang memerintah Selangor sekarang ni. Parti kecik pun mereka tak boleh nak manage, macamana la mereka nak perintah negeri ni.

Patut la Selangor kelam kabut semuanya! Padan muka orang Selangor. Enjoy the party that you choose. Kah kah kah

24 Responses to "INI BUKTINYA RAKYAT SELANGOR MEMANGA ADA MASALAH MENTAL! BACA LA KALAU BERANI...."

  1. Saya dah lama tau yang PKR ni ada masalah dalaman , tapi nak buat macam mana , lembu lembu yang undi jugak dengan PKR ni . Tanggung laa sendiri .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Org PKR ni dulu perasan konon nak demokrasi macam kat Amerika. Matured Politics. Lancau la. Pemilihan dalam parti pun macam kena putting beliung. Huru hara.

      Delete
  2. PADAN MUKA RAKYAT SELANGOR NAK SANGAT PARTI PAKATAN ANJING GILA KAN ...INILAH HASILNYA, AMBIK KRG RAKYAT SELANGOR SOKONG LAGI SI PELIWAT TEGAR..... MCM TU RUPANYA PENTADBIRAN PKR.

    ReplyDelete
  3. blm jadi kerajaan lagi dah gila mcm ni, bayangkan kalau pkr mentadbir negara sudah pasti hancur negara di tangan anak2 haram ni semua...

    ReplyDelete
  4. ini btl2 haram jadah, bukan nak memilih calon dah mcm nak pilih kepala gangster aje ruapayanya. apa babi pakatan sial ni..

    ReplyDelete
  5. siallah pakatan ni tak hbs2 buat hal. mcm ni nak tadbir negara alamatnya bala malaysia dapat nanti....

    ReplyDelete
  6. Ni parti melingkup namanya...kah..kah..
    Mari kita gelak ramai2..

    ReplyDelete
  7. Parti Kencing Rakyat. Kecoh.. Kata UMNOK teruk. Tapi PKRo lagi teruk. Pasal dah biasa mengaruk tak tentu pasal.

    ReplyDelete
  8. salam perjuangan,

    mohon jasa baik untuk membantu pautkan link kami di blog tuan.

    http://www.sarawakiana.net

    terima kasih.

    ReplyDelete
  9. Emm mcm ni ke contoh pemimpin selangor mmg sgt memalu kan lah.....br jaga selangor dah huru hara klu drg dpt negera aku rasa negara kita comfirm akn jd mcm india...gaduh sana gaduh sini...mesti akan jd huru hara.......sapa 6g sokong pkr tu pun mmg sgt2 lah bodoh xkan lah buta sgt sampaikan x nampak lsg kebodohan pkr ni

    ReplyDelete
  10. Parti PKR nie memang satu parti yang hanya mememntingkan diri dan sanggup berjanji macam2 untuk menipu r akyat...sebab dorang tau rakyat semuanya bodoh belaka....klu rakyat pandai x jadi mcm nie...

    ReplyDelete
  11. IQ pengikut PKR tahap jamban.

    ReplyDelete
  12. takpe lah rakyat selangor mmg banyak suka keadaan mcm nie...tidak kisah la lucah ke liwat ke gangster ke pakatan tetap dlm hati kerana bg mereka umno jatuh cukup...
    pakatan tetap dihati rakyat selangor..wow sebab tu rakyat selangor idop semua berkualiti..

    ReplyDelete
  13. Inilah KEADILAN yg depa dok laung2kan. Baru pemilihan kat level parti, dah gaduh mcm ni. Cuba bayangkan kalau depa ni jadi menteri. Habis ratah depa kerjakan semua projek. Inilah keadilan yg dijanjikan kpd rakyat. INILAH REFORMASI YANG ANUWAR AGUNG2KAN. Inilah strategi Reformasi 2.0 Rafizi. Memang dahsyat. ... Bravo to all PKR supporters. Mmg budaya gangster dan inilah buktinya

    ReplyDelete
  14. Kalau dah samseng, memang mcm tulah perangainya. Bayangkan Anwar Ibrahim jadi PM, mmg bapa segala samseng. Itulah keadilan

    ReplyDelete
  15. UMNO = U Memang Nak Onani, BN = Barisan Nonok

    ReplyDelete
  16. Memang ITU niat diorg..dpt pimpin negara..negara huru hara..kuasa asing msuk cmpur..jdilah kita dijajah semula..hnya umno penyelamat bangsa n agama

    ReplyDelete
  17. Ini namanya samseng taik minyak!!

    kesian rakyat selangor...sakit mental rupanya hangpa..

    ReplyDelete
  18. Hoii mangkuk... Rakyat Selangor ok jer. Yg undi pkr ni pendatang dari Luar yg dok di Selangor terutamanya rakyat kelantan... Puuuuiiiii

    ReplyDelete
  19. well siapa tak kenal dengan kebodohan fuckatan nie kan...sekarang makin menyerlah lagi kebanggang dan kebodohan mereka...dorang nie pandai sunguh buat kecoh tapi ape pow dorang tak tahu

    ReplyDelete
  20. Tapi yg pasti najib tu lg bodoh kena main blk dgn mat said.kah3

    ReplyDelete
  21. muahahaha... kesian aku tengok..macam orang sakit jiwa da.. ni ayat-ayat orang giler kuasa.. padahal kalau ikhlas dalam parti takde jawatan pun masih boleh berjuang... pfftttt!

    ReplyDelete
  22. Hahahaha......paku dulang paku serpih....teruk2 Umno tak de lah sampai kecam party mcm ni.....inin samp[ai memviralkan hal dalam kain party ni kira PKR ni dah tahap sakit kronik tak de ubat...amat memalukan.....secara detail perkara ini di dedahkan pada umum dan menjadi tatapan parti lawan pulak..makanyta sebelum nak mengata pd Umno maka elok teliti dulu cacat dalam kain tu.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!