CILI KASI TARUK! DYANA CALON DAP KANTOI MENIPU TENTANG KERJAYANYA!


Kantoi...Dyana Sofea calon DAP Teluk Intan yang sebelum ini mengaku dirinya seorang Peguam rupa2nya hanya seorang PA.  

Macamana dia boleh mengaku jadi peguam dan ada partner sedangkan nak buka law firm kena ada certificate. Macamana pula sijil dia boleh tamat tempoh kalau takde sijil?

Pembohong betul. 

18 Responses to "CILI KASI TARUK! DYANA CALON DAP KANTOI MENIPU TENTANG KERJAYANYA!"

  1. LUNCAI........BIARKAn. Biarkan

    ReplyDelete
  2. kah kah kah.. awal2 lagi dah menipu.. mcm mana nak jadi MP.. kesiannya nasib pengundi2 Teluk Intan ditipu hidup2.. kah kah kah kiok!

    ReplyDelete
  3. Belum apa apa dah munafik...

    ReplyDelete
  4. Biasa jer, siji guaman atau kedoktoran lambat diperbaharui. Tak percaya pi Tanya kawan yang peguam atau doktor.

    Ni Parpu Mamak ni kawan ramai kaki minum, mat Rempit jer. Mana lah dia tau?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa perlu nak tanya kawan peguam, parpu sendiri ialah peguam.

      Delete
  5. Wakakaakakkakakkaka

    Nampak bodoh buat komen tak tau apa-apa. Ada kawan doktor ke peguam? Pi Tanya dia orang, ler.

    Kalau kawan setakat jer kaki minum Dan Mat Rempit, patut lah digelar bodoh Dan bangang.

    ReplyDelete
  6. Awal awal dah diajar menipu orang Teluk Intan ni keperhe...tu belum jadi YB lagi.

    ReplyDelete
  7. Melayu yg menjadi barua Cina DAP memang penderhaka.

    ReplyDelete
  8. Awal awal lagi dah MENIPU..
    HANYA LAYAK JADI .. TISU PADA LIM KIT SIANG..
    DALAM BILEK AIR..

    ReplyDelete
  9. Ala, isu picisan je tu.... janji dyana comei... kentut dyana sure wangi...

    ReplyDelete
  10. Haiiiiii....belum apa-apa dah pandai menipu.....Dyana, Bang Non Al-Juburi, babi dan DAPpigs berpisah tiada...

    ReplyDelete
  11. Kawan dengan penipu jadi penipu, kawan dengan kit siang jadi kit siang and the gang..letih lah woi..tipu tipu ni bukan sikap dan kelaku melayu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betoi ke melayu tak menipu???tak celik lg ke??

      Delete
  12. setahu saya kalau tak boleh dapat sijil amal guaman dia mungkin lulus cukup makan mungkin hampir fail sebab selalunya orang yang lulus 2st class lower ke atas yang boleh buat chamber untuk dapat sijil guaman lain-lain ini cuma masuk politik jadi lawyer buruk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hoi bodoh!tak kiralah lu 3rd ke 2nd kelas asalkan lulus professional course lu blh buat chambering.lesen tu boleh renewal bila2 kalay lu nak practise tp kalau nak jd advisor tak perlu la bodoh!!!!!

      Delete
  13. lobai PAS kate takpe...janji dayana seksi..

    ReplyDelete
  14. Mesti dap n sekutunya pas ckp ini smua salah umno mnyebabkn diyana ni mnipu. Pas akan kluar fatwa diyana bohong sunat sbb strategi nk menang, sbb tu x dosa malah dpt pahala. Pas akan ckp umno bdosa besar sbb mengaibkn diyana nie. Jd semua pengikut pas sgt simpati kt diyana sbb telah dmalukn umno. Pas ttp sokong umno sbb diyana janji nk undi tolak hudud, jd tpaksa la pas x dpt buat hudud sbb xde sokongan. Pas bhempas pulas bceramah btau nk buat hudud tp dh xde sokongn nk wat cmne kan...kan.... Ini sume salah umno.

    ReplyDelete
  15. Jangan la nak menipu...lesen peguam boleh renew bila2 masa...kalau tak lepas tak cukup syarat mana boleh renew mangkok....nampak sgt loyar penipu

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!