YAY! PROTON DAPAT CEO BARU!

RM0 BH 30/04: DRB-Hicom Bhd umum pelantikan Datuk Abdul Harith Abdullah sebagai CEO Proton Holdings Bhd yang baharu berkuatkuasa hari ini.

10 Responses to "YAY! PROTON DAPAT CEO BARU!"

  1. yay yay.proton dapat ceo baru.ceo sembang kencang.nak jaga pembeli kereta proton le bagai.baru dapat jawatan.hakikatnya keta proton kurang qualiti.bila harga murah,komponent pun berqualiti murah le.bila murah asyik bermasaalah.penat le ashik kena pegi pusat servis je.apa yg saya perhatikan,kereta dijual belum teruji sepenuhnya,pengunalah yg terpaksa mengujinya.klu diuji secara total di proton abis lingkup semua.sori ye bukan tk ada sifat nasionalis tapi itu le hakikatnya.

    ReplyDelete
  2. Dato CEO ni geng Pakatan ni... Senang la aku nak apply Service Centre, yaaaayyyy

    ReplyDelete
  3. Dapat CEO baru pun tak guna . Mutu kereta Proton tetap macam tuu jugak .

    ReplyDelete
  4. harap2 jgnlah jadi mcm ceo yg sebelum ni.. keluarkan model kereta yg entah apa2 pastu harga mengalahkan kereta import yg kita sendiri tau kualiti dan harganya berpatutan dan berpuas hatidgn wang yg kita keluarkan utk membelinya.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Bedah pundeekkkk!!!

      Delete
  5. Alaa..proton dari dulu dan selamanya tak ada identiti. Ambil keta orang ngaku keta sendiri. Bagus2 ada perdana ganti Ponda. Proton la proton..sampai bila nak tipu diri sendiri. PM pun macam reda ja kena tipu. Jadi orang pertama pulak yang guna versi baru perdana @ ponda...

    ReplyDelete
  6. CEO baru tapi otak lama tak guna juga. Proton mana ada identiti. Kereta orang ngaku kereta sendiri. Bagus2 ada Perdana tukar jadi Ponda..Hai lah proton,,buat malu bangsa ja..

    ReplyDelete
  7. Aku pernah pakai Accord 2011. Aku pernah pakai Wish 2009. Sekarang aku ada Proton Preve 2014; aku sangat berpuas hati. Bagi aku value for money.

    ReplyDelete
  8. Ku tk tau, ada orang kena , suprima s yg mahal tu berhenti tepi jalan.apa lagi mengamuk le dia.ko kira nasib baik pakai prenve yg ok le sikit.belum kena lagi.sembang kencang.saga aku dh pakai, wira 1,6 auto aku dah pakai, waja auto aku dh pakai.itu le kete terakhir proton buat aku ngan wife serik.bnyak hal.jual, beli alza .....

    ReplyDelete
  9. Aku tetap pakai keta proton sejak dulu hingga kini...tak rugi pun baiki sikit2 sebab spare-part proton pun tak mahal giler...ap kejadah beli keta mahal2 dari luar negara saje nak gemukkan syarikat asing je.... proton tetap value for money...

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!