PANAS WEI! INI BUKTINYA NAJIB ADALAH PEMIMPIN PALING HEBAT!

Apa pun kita kena respek kat PM Najib kerana berjaya membawa Presiden Amerika ke Malaysia, setelah 50 tahun baru ada seorang Presiden dari negara besar seperti Amerika ni untuk melawat negara kita selama 3 hari. Ini adalah satu pencapaian yang sangat besar untuk Najib.

Dalam masa yang sama ketuan PEMBANGANG eh pembangkang ya? (Malaysiakini yang kata Ketua Pembangang ok) pula kepingin nak jumpa Obama sampai dihantar anak dia yang dah menjanda tu. Tak dapat jugak jumpa. Kih kih kih


Apa pun, aku sangat happy sebab Obama berada disini dan dia pergi banyak tempat di negara kita. Mari kita lihat gambar-gambar dia dan Tuanku serta PM dan lain-lain lagi.

Oh ya, Obama melawat Masjid Negara semalam, banyak cacai Pakatan marah kata kenapa dia masuk masjid! Kah kah kah, wei cacai kurap, at least dia tak masuk untuk bagi Tazkirah sepertimana yang DAP suka rosakkan masjid selalu ok.



Sedikit petikan dari Facebook tentang Tuanku dan Obama yang mesti diketahui rakyat Malaysia:

US Secret Servis Division di ketahui memang menitik beratkan SOAL KESELAMATAN PRESIDEN US hatta kalau ancaman itu melibatkan walau SEEKOR KUTU maka it is their VERY SECURITY CONCERN. Dalam semua lawatan2 Presiden US ke negara2 Islam lain perarakan atau tabik hormat PAMERAN SENJATA YG MEMPUNYAI PELURU TIDAK DI BENARKAN. Hanya pedang di IZINkan. Itu guideline yg US Secret Service letak.

Namun Daulat di Malaysia ni berbeza. Rejimen Askar Melayu Diraja di beri IKTIRAF DAULATnya di belakang RAJA MELAYU YANG DI PERTUAN AGONG MALAYSIA apabila dengan kunjungan Presiden US ,Divisi ini di benar pamer HORMAT ISTIADAT LENGKAP SENJATA PERANG siap dengan DENTUMAN MERIAM 21 DAS semasa Presiden US itu SEDANG HORMAT BARISAN.

Bayangkan DAULAT RAJA RAJA MELAYU Malaysia di mata pemimpin dunia.

Even US Secret Servis terpaksa MENERIMA ADAT ISTIADAT TERSEBUT tanpa dapat MENOLAK walau satu step pun.

Yang sedihnya sementara org2 luar mengiktiraf DAULAT RAJA RAJA MELAYU KITA, ada org kita sendiri yg maki Raja2 kita.

Benih ini serupa BENIH BANGSAT TAK KENAL ASAL USUL.

 Apa pun, kesimpulannya Najib memang hebat dan sejarah ini akan terpahat di negara kita bilamana seorang Perdana Menteri yang sangat suka dikutuk dan dihina oleh Pakatan telah membawa Presiden USA kesini dengan begitu bergaya dan berjaya sekali.

Aku percaya CACAI kurap akan kata Najib nak jual negara, tolong la wei ita semua tahu Anwar adalah dalang yang mahu rosakkan negara bukan Najib. Aku harap Malaysia dan Amerika akan menjalankan hubungan dua hala dengan baik sekali dan sekaligus hapuskan Visa supaya rakyat kedua-dua negara boleh keluar dan masuk tanpa kekangan.

Apa kau rasa Anwar? Panas? Muahahahahahaha

STEADY NAJIB!

35 Responses to "PANAS WEI! INI BUKTINYA NAJIB ADALAH PEMIMPIN PALING HEBAT!"

  1. Baguih House PK, hentam Anwar kaw2 tapi once hang hentam lawyer, sakit kulit la hang!!!

    ReplyDelete
  2. hehehe.. pukimak2 fuckatan lepas nie mesti akan keluarkan khabar2 angin yg mengatakan bahawa najib tu sekutu israel zionis memandangkan sanggup ambik gambar selfie dgn obama.. hahaha...

    ReplyDelete
  3. anak saya belajar di usa 4 tahun, di sana ilmu dunianya bertambah ilmu akhiratnya menebal kerana setiap ketika ada saja org usa memeluk agama islam. sebenarnya islam juga subur di sana dan saya lebih selesa anak saya di usa drpd mesir....alhamdulillah dia selamat di sana. terimakasih amerika

    ReplyDelete
  4. Tak ada ungkapan yang paling menyentuh perasaan saya. Tapi bila Imam Besar Masjid Negara berkata Obama menjawab " Insyallah " bila imam itu minta Obama berusaha menghentikan penindasan masyarakat antara bangsa terhadap umat islam. Akan bertamah cantik jika Obama menyebut " syukran alhamdulilah " sebagai ganti " terima kasih ".

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih pon okay lah..janji berbudi bahasa. Cintai lah bahasa ibunda kita juga..insyaAllah hati kita akan sayang pada negara.

      Delete
  5. Cina gak la awal2 guna kemudahan tanpa visa ni nanti.

    ReplyDelete
  6. Aljub cakap je lebey..
    habuk pun tarak...
    steady Najib....

    ReplyDelete
  7. ya, 1. Siapa agen amerika sekarang? 2. Kalau tak bersebab, takkan tempu
    a bersarang remdah? Dari aku yang cacat penglihatan

    ReplyDelete
  8. kalau dilihat guna mata kasar sapa sahaja akn menyatakn bahawa najib nie ntah2 nk jual negara tak pun obama berlakon nk rompak malaysia..yelah sapa tahu kn..itu mungkin apa yg ingin dikatakn oleh pembangkang..dorangkn pandai dlm bab2 buat wayang kulit nie
    tetapi kebenaranya obama tertarik dgn sifat dan cara najib dlm mengendalikn masalah dan negara..dh terbukti kn najib boleh menguruskn negara so why nk suruh najib berhenti dan letak jawatan

    ReplyDelete
  9. redhomu jua yaa allah yang kami harapkan.
    amin.

    ReplyDelete
  10. Melihat PM kita berdiri seiring dengan Presiden US berkongsi satu pentas, bercerita dgn satu nada dan memberi sokongan kpd satu sama lain, sudah cukup menbanggakan negara. Memang Najib superbbbbb. Bangga aku sbg rakyat Malaysia.
    Yang busuk hati memang le hanya tgk keburukan aje sbb jeles... tak dapat peluang mcm Najib. Yang depa tau memalukan negara dgn buat demo, tunjuk imej Islam yg negatif.... KUNOOOO

    ReplyDelete
  11. Anuar demi nak jatuhkan Mahathir pada tahun 1997 untuk mendapatkan jawatan Perdana Menteri Malaysia, sanggup nak jual negara Malaysia kepada Bank Dunia semasa Soros nak bangkrupkan negara melalui forex. Jika Tun Mahathir tidak ambil tindakan drastic yang luarbiasa mengawal forex, memang dah tergadai negara kepada yahudi. Sumbangan Anuar hanya nak melingkupkan negara. Sekarang nie pun tindakan Anuar nak huru-hara kan negara. Semoga ALLAH lindungi negara Malaysia dari kehancuran manusia-manusia jahanam.

    ReplyDelete
  12. AKU RESPECT GILA KAT NAJIB MMG DIA YG TERBAIK SEKALI SEBAB NAJIB MAMPU MEMBUAT OBAMA DATANG MELAWAT MALAYSIA, TAK KIRALAH APA PEMBANGKANG NAK TUDUH NAJIB ASALKAN NAJIB DAH BUKTIKAN KREDIBILITI DIA SEBAGAI PM KITA.

    ReplyDelete
  13. Najib berjaya membawa Presiden Amerika ke Malaysia, setelah 50 tahun baru ada seorang Presiden dari negara besar seperti Amerika datang melawat negara kita. Ini adalah satu pencapaian yang sangat besar untuk Najib....mesti anwar menangis sambil meyorok kt belakang kak jijah

    ReplyDelete
  14. malulah sikit wahai pencacai2 pembangkang negara luar pun tahu menghormati daulat raja - raja melayu kita ni tapi ada juga yg suka maki raja2 kita kan, bygkan US Secret Servis terpaksa menerima adat istiadat tersebut dapat menolak walau satu step pun. aku tak dpt bygkan betapa anwar kecewa kerana tak dpt jumpa obama itu.

    ReplyDelete
  15. najib mmg seorang pm yg terbaik sebab dia dah buktikan kehebatan dia dgn membawa obama melawat negara kita. presiden us tu beb bukan calang2 org oi mcm yg anwar suka ckp saja yg dia kawan rapat kononnya tapi obama sendiri pun tak nak jumpa anwar so krg igt sendiri ajelah. apa pun najib you are the best pm.

    ReplyDelete
  16. Orang melayu patut malu kat Obama . Obama yang bukan Islam pun melawat masjid tapi ramai orang melayu yang tak pernah ke masjid .

    ReplyDelete
  17. Sure secret service dah kaji semua ni. Apa yg boleh dan apa yang tidak. Masa perbarisan tu guna senapang betul ke? Rasanya macam tak je.. sebab pernah tgk perbarisan hormat ni.. correct me if i'm wrong.

    ReplyDelete
  18. Tak ada apa yang nak dibangakan sangat diatas lawatan obama ni.Tahukah anda semua semasa lawatan obama ini berlangsung ,jalan yang dilalui oleh rombongan obama ini ditutup dan perhidmatan Monorail dihentikan seketika.Kenapa sampai macam itu permintaan kerajaan USA.Aggong lalu pun kita tak hentikan perhidmatan monorail.
    Tak perlu dibanggakan pun .......malahan kita patut berasa malu dan dihina sebab anjing pun berkeliaran dipentas sambutan negara untuk obama.Najib mudah diperkudakan berbanding dengan TDM.

    ReplyDelete
  19. Utk adat je....
    tak kira le senapang betol ke tidak...
    penting istiadat di buat sepenoh nya..
    dah kira ok la...
    tabik springgggg kat najib..

    ReplyDelete
  20. Lu orang suma silap bro. Anuwar berjaya jumpa Obama secara senyap dalam mimpi dia. Muah, muah... Lepas tu dia mengigau.

    ReplyDelete
  21. kesian kat abg non... terhegeh2 kat obama tapi tak pun dilayan... frust menonggeng member... PM lak siap selfie bagai...makan dalam tuuuu... pastu mula la dia suruh mak lampir buat statement bodo... obama elak sbb TPPA... apa ke halnya? Kalau anwar jadi PM dia org pertama sign TPPA tau...

    ReplyDelete
  22. Kalau puak satu lagi tu perintah Malaysia, dia pun boleh jemput pemimpin dunia yang lbh besar.....PM Israel.

    ReplyDelete
  23. Rizal j. Taklah. Senapang plasyik mcm budak kg hang maen belakang jamban rumah hang beli kat kedai bapak hang. Sory ek pasal aku taknak ikut bodoh dgn hang.

    ReplyDelete
  24. parpu kenyang dah jilat bontot obama hahhaa

    ReplyDelete
  25. najib nak jilat bontot anwar tak dpt, jadi dia ikut parpu jilat bontot obama hahaha

    ReplyDelete
  26. korang igt Obama dtg msia sbb apa? nak makan angin jalan2 lawat masjid negara?
    sori sikit bro,tujuan Obama dtg sbb nk Najib sign perjanjian TPPA. apa itu TPPA?pandai2 lah korang google.

    ReplyDelete
  27. Moral dari lawatan ini sudah tentu tetamu yang bertandang tak senang dengan bau taik.

    ReplyDelete
  28. sahlah najib agen USA yang bermuka2. gambar selfie macam najib kena sondol belakanga oleh Obama MUAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH SIAL UMNO KAKI KONGKEK BARUA AMERIKA

    ReplyDelete
  29. obama akn jemput anwar jumpa dia kt us..kt sini saje nk amik hati najib.lgpun najib ni x berani tegur obama,x mcm imam masjid negara tu.telur ltk kt dahi....

    ReplyDelete
  30. Najib bayar ApCo juta2, sebab tu Obama Mai M'sia. Tun Mahathir benci Amerika, patut ler dia tak pernah jemput presiden US datang.

    ReplyDelete
  31. Mmg tabik springs sgalanya kt najib kan..harga mnyk mesti kasi naik hadiah utk rakyat yg tabik spring tu,, pemimpin agung terbaik lah najib ..kasi nonggeng rakyat yg tertonggeng la wei..

    ReplyDelete
  32. Tabik springs !! kononnn.. kaki ampu lebeyy lah ..poyo no la wei..harga minyak naik per cite ni !!

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!