MALAM CINTA RASUL DI BALING!6 Responses to "MALAM CINTA RASUL DI BALING!"

 1. PAS Selangor sokong kelantan ikut Brunei laksana hudud, PAS selangor tak sokong negeri sendiri plak ikut Brunei pelik tu.

  ReplyDelete
 2. Semua di jemput hadir kecuali Nick Ajis , Anuar , Hardy Awang dan rakan rakan yang sewaktu dengan nya .

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sambut hari kelahiran Rasullulah s.a.w yang diutus oleh ALLAH sebagai rahmat pada seluruh alam dikatakan shirik, mngadakan majlis untuk memperingati pengorbanan Rasullulah s.a.w dalam membawa risalah dari Allah pun dikatakan shirik kerana seolah2 mendewa2kan Rasullulah s.aw tapi pengikut2 PAS yang gantung gambar Nik Aziz yang besar2 dirumah2 mereka dan dikedai2 mereka tak shirik....bukan kah itu mendewa2kan Nik Aziz. Sepatutnya Nik Aziz tidak membenarkan pengikut2nya yang taksub t melakukan perbuatan itu.

   Delete
 3. Sokong penuh majlis seperti ini diadakan sekerap mungkin. Diakhir zaman ini, dimana sudah semakin banyak golongan anti-hadis dan golongan yang mendakwa mencintai Rasul dianggap shirik, majlis ini dapat menarik golongan muda untuk kembali kepada Islam, walaupun terpaksa menggunakan muzik atau hiburan untuk menarik golongan ini, asalkan tidak berlebih2an, tidak menggunakan alat muzik yang tidak dibenarkan oleh Islam, majlis ini harus disokong oleh semua pihak. Dalam masa yang sama, majlis ini juga adakan penceramah2 unutuk sampaikan mesej Islam. Mudah2 an Allah berkati usaha yang murni ini.

  ReplyDelete
 4. Aik aku silap masuk blog ka..mana Cilikasitaruk, kunyitsamacibai..etc

  ReplyDelete
 5. Assalamualaikum dan salam sejahtera. Mohon blog tuan support portal berita mahasiswa yang baru belajar ini. Mohon link ke universitynewscapital.com

  ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!