UPDATES PRK DUN KAJANG! SIAPA AKAN MENANG? BN ATAU FUCKATAN?

Macam-macam hal berlaku hari ini di Kajang. Dari provokasi hingga ke penahanan kereta polis oleh penyokong fuckatan. Mereka tahan kereta polis dan check boot woo. Dasyat depa ni, aku tak boleh bayang kalau mereka ni dapat eprintah negara kita. Mampos beb..idak le mintak simpang.


Pusat-pusat mengundi telah ditutup sebentar tadi. Sekaligus turut menutup peluang PKR menambah peluang jumlah undi. Ada kegusaran yang sedang berlaku dalam kem PKR dan ada kegelisahan yang sedang melanda Chegu Bard serta geng-geng AMK.

Provokasi-provokasi yang dijalankan setakat ini tidak dipedulikan menjadikan mereka seperti kucing nak beranak.

Antara fantasi ngeri yang dicipta oleh PKR adalah pengundi hantu dan penyelewengan SPR membabitkan tong-tong undi. Mereka mencipta cerita dan sekarang, mereka jugalah yang ketakutan dan mempercayai cerita ciptaan mereka itu.



Baru sebentar tadi, di SMK Tinggi Kajang, berlaku kekecohan membabitkan penyokong PKR. Penyokong-penyokong PKR itu sememangnya sengaja mencetuskan provokasi dan berlagak seolah-olah mereka adalah undang-undang di negara ini.

Para penyokong PKR itu menahan semua kereta dan kenderaan yang keluar dari sekolah. Tidak itu sahaja, mereka turut mengeluarkan arahan untuk memeriksa bonet semua kenderaan terbabit. Konon-kononnya untuk memastikan tiada peti undi 'haram' yang dibawa keluar untuk memastikan kekalahan calon PKR.

Tidak cukup dengan itu, kereta polis pun turut diarahkan oleh penyokong-penyokong PKR agar berhenti dan bonet dibuka bagi tujuan pemeriksaan. Mereka sengaja berbuat begitu untuk mencetuskan kekacauan seandainya anggota-anggota polis terbabit enggan memberikan kerjasama. Kehadiran wakil PKR di saluran pengundian, cuba ditutup dengan cerita bohong sebagaimana yang mereka lakukan pada PRU13 lalu.

Ini berita aku petik dari Selangor Chronicle.  Tak habis-habis dengan cerita pengundi hantu kan? Kepala bapak depa la. Dulu kata ada bangla 40 ribu pastu kantoi Anwar tak ngaku. Depa ni elok disumbat dalam jel je. Saja nak cari pasal kan?

Anyway kita nak tengok siapa akan menang. PKR atau BN...kita juga nak tengok kalau PKR menang berapa majoritinya? Kalau BN menang pulak apa cerita fantasi kunyit yang akan dihidangkan..berdebar raasanya kan..tungguuu

10 Responses to "UPDATES PRK DUN KAJANG! SIAPA AKAN MENANG? BN ATAU FUCKATAN?"

  1. Kajang move....Dari kajang ke lobang kobor.

    ReplyDelete
  2. Tahu kenapa polis takut dgn fuckatan....... Sebab jika celaka celaka fuckatan ni kena tangkap kononya kena pukul, lawyer lawyer fuckatan macam Sutuseran dan Koyakpuki akan bela mereka free of charge. Polis kena bayar sendiri semua kos lawyer dan gaji digantung. Itu sebab orang macam Chegu Babi tu boleh berlagak...Polis adalah mangsa mereka sekarang.

    ReplyDelete
  3. pelbagai peristiwa berlaku dengan negara kita sekaran..bangakan dunia, hingga lupa akhirat, Allah hantar musibah untuk kita umat Islam fikirkan kekuasaan Allah, Ya Allah aku takut kalau macam ni rupanya, Allah hantar peristiwa dasyat atas kealpaan umat Islam di malaysia ini

    ReplyDelete
  4. Nak cari pasallah tu..mereka dahlah bangang dan bahlol, ajak pulak oghang lain jadi mangang.. Nak ikut Thailand lahlah supaya keputusan dibatalkan... osah moluat ea sei kek pakatan harami ni..

    Jokiden

    ReplyDelete
  5. tak habih habih timbulkan kontrovasi...yang merosakkan kepercayaan rakyat kpd parti politik...demokrasi yang menghancurkan perpaduan ummah.....

    ReplyDelete
  6. anti-LGBT , PR dan Ad-DajjalMarch 23, 2014 at 8:06 PM

    Kita memang tahu peluang BN nak menang payah sebab cina DAPpigs kominis banyak kat Kajang. Walau bagaimanapun kalau BN dapat reduce majority pun, pada aku BN dah menang. Kena kerja kuat lagi Beb....

    Daripada PR, lebih baiklah BN. Aku tak nak sokong parti yang ketua umum dia tu PELIWAT, pakar tebuk BONTOT jantan, betina , laki & perempuan. Aku tak nak pilih parti yang ketua umum tu satu spesis dengan umat Nabi Lut yang Allah SWT rejam sampai mampos kat dasar Laut Mati.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Yehhhhhhh... Fukatan menang... baru padan muka BN=Barua Negara

    ReplyDelete
  9. Barisan Naked dah kalah

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!