SELAWAT PERDANA MALAM CINTA ALLAH & RASUL DI PUTRAJAYA MALAM INI

Bersempena dgn program Selawat Perdana di Dataran Putrajaya malam ini (21/4/14 Jumaat ) satu majlis Solat Hajat Perdana akan diadakan untuk misi mencari dan menyelamatkan MH370. 

Hari ini hari orang lain ditimpa musibah. Satu hari nanti mungkin hari kita pula. Kita tolong orang lain, pasti satu hari nanti Allah akan hantar orang lain pula untuk menolong kita saat kita dalam kesusahan atau dalam kesusahan. 

Oleh yang demikian luangkan sedikit masa anda untuk sama-sama hadir dalam majlis Solat Hajat Perdana di Dataran Putrajaya malam ini.

Bersempena dgn program Selawat Perdana di Dataran Putrajaya malam ini (21/4/14 Jumaat ) satu majlis Solat Hajat Perdana akan diadakan untuk misi mencari dan menyelamatkan MH370. Hari ini hari orang lain ditimpa musibah. 

Satu hari nanti mungkin hari kita pula. Kita tolong orang lain, pasti satu hari nanti Allah akan hantar orang lain pula untuk menolong kita saat kita dalam kesusahan atau ditimpa musibah. 

Oleh yang demikian luangkan sedikit masa anda untuk sama-sama hadir dalam majlis Solat Hajat Perdana di Dataran Putrajaya malam ini.

2 Responses to "SELAWAT PERDANA MALAM CINTA ALLAH & RASUL DI PUTRAJAYA MALAM INI"

 1. Na'uzubillahi min zaalik! Astaghfirullahal 'aziim, apa sudah jadi dgn umat dan ulamak Islam? ini semua kerja syirik dan terkutuk! Ini adalah kerja mensyirikkan Allah SWT, ini adalah perbuatan syaitan menduakan Allah SWT, sama seperti org2 kristian menTIGAkan Allah SWT.

  Bertaubatlah, kembalilah semula ke jalan Al-Quran dan As-sunnah yg sebenarnya.

  ReplyDelete
 2. Nak tanya,
  kenapa tak ada melayu islam bertanding utk BN di dun Kajang sedangkan pengundi melayu hampir 50% dan cina hanya 40%.
  Ada ke majority melayu islam terlalu lemah rela cina yg kurang majoriti pulak dijadikan ketua utk mereka??
  Mana kekuatan melayu Islam di Kajang?

  Kenapa bagi lagi peluang kpd orang cina? Bukan ke PRU lepas dah bagi seround pengajaran?Tak serik lagi ke???

  Cammana pun cina memang untung besar, bn menang cina untung, pkr menang cina pun untung. Melayu islam?

  Jadinya, tak lah jadi satu keheranan pun bila melayu sentiasa di tipu cina di malaysia.

  ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!