#prayforMH370 : CONFIRM KESAN TOMPOKAN MINYAK BUKAN DARI PESAWAT MH370!

laporan yang menyatakan tompokan minyak yang ditemui Maritim malaysia dari lokasi pesawat MH370 dilaporkan hilang bukan berasal dari pesawat tersebut. Ini berita dari Utusan Online.

APMM sahkan beberapa tompokan minyak yang ditemui di Laut China Selatan bukan digunakan pesawat MH370, sebaliknya ialah minyak tongkang.

MH370: Jabatan Penerbangan Awam Vietnam sahkan objek kuning mirip rakit keselamatan yang dijumpai di lokasi SAR adalah pembalut kabel.

Makin pening dibuatnya...kemana perginya kapal MH370???

1 Response to "#prayforMH370 : CONFIRM KESAN TOMPOKAN MINYAK BUKAN DARI PESAWAT MH370!"

  1. Salam,

    Aku tertarik nak komen pasal DCA malaysia ni. Pelbagai orang dok kata mereka lambat dan takder info baru but latest press conference mengenai tragedi ini mereka telah mengeluarkan fakta yang kukuh. Minya yang disangka dari MH370, telah ditolak. Begitu juga identiti 2 orang pemegang passport yang dilaporkan hilang...dah confirm ianya bukan orang Asia. Apa yang aku tertarik mereka tidak melatah cepat dan crack under pressure. So bila fakta jelas dan sahih baru mereka umumkan. Ini satu kes serius ..semua orang nak tahu fakta dengan cepat...but DCA berhati2 dalam kenyataannya. Ini mengelakkan malu besar dan akan ada spin mengenai kredibiliti DCA menangani isu ini. Satu lagi aku suka, PM pon tak melatah dan ahli2 politik tak melatah atau cuba menonjolkan diri. Ini pandangan aku la. Bagi aku setakat ini aku puas hati dengan statement. Aku juga tak sabar tapi aku percaya mereka sedang bekerja 24 jam tanpa henti. Bro parpu maybe ko ada info lebih baik...aku tunggu artikel ko lak.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!