LIVE UPDATE ANWAR PELIWAT! ANWAR DIHUKUM PENJARA 5 TAHUN JE??? WTF!?

UPDATE-Mahkamah Rayuan jatuhkan hukuman penjara 5 TAHUN keatas Anwar.Karpal kata nak buat rayuan di Mahkamah Persekutuan

KPN TS Khalid kata polis siap sedia ambil tindakan ikut undang2 negara jika berlaku perhimpunan jalanan berikutan keputusan kes liwat Anwar-Agendanews

HOUSE PK: Tolong masukkkan Anwar ke dalam penjara. Sesungguhnya penjara sungai buloh amat merindui si juburi ni.

MAKA TERBUKTILAH HARI INI ANWAR IBRAHIM MEMANG AL JUBURI ADANYA!

20 Responses to "LIVE UPDATE ANWAR PELIWAT! ANWAR DIHUKUM PENJARA 5 TAHUN JE??? WTF!?"

  1. Salam. Saya hanya menyokong mereka yg teraniaya. BTW saya dah follow blog encik parpukari. Jemputlah tengok blog sy pula. tq

    ReplyDelete
  2. Kalau dia masuk dalam penjara, baru hujan akan membasahi dengan lebat dah memenuhi semua empangan.

    ReplyDelete
  3. Congrats to shamsul. The truth have finally prevail. Perbanyakkan berterima kasih pada Allah. Sesungguhnya Allah maha mengetahui segalanya. Bertakwalah kepadanya.

    ReplyDelete
  4. Peminat satay kajangMarch 7, 2014 at 7:47 PM

    Tak de can aku nak beli satay kajang murah murah . Anwar dah janji satay kajang turun harga kalau dia menang .

    ReplyDelete
  5. Hidup mat JUBO..hehe

    ReplyDelete
  6. Akhirat juga akan membuktikan kebenaran.Allahuakhbar!

    ReplyDelete
  7. Aku tak puas hati sebab Anwar kena 5 thn saja. Dia bekas banduan yg salah guna kuasa tetapi kes dulu pun dia ada meliwat bermakna malaun ni repeat offender. Hukum maksima bagi kes sodomi 2 adalah 20 thn.........kenapa tak bagi 10 thn.

    ReplyDelete
  8. yg batil tidak dpt kalahkan yg benar

    ReplyDelete
  9. 5 tahun je??? Sepatutnya 20tahun dengan sebatan sekali..baru dia tahu...kesian..ooo kesian...

    ReplyDelete
  10. yeeahahhhhhhhh :-D

    ReplyDelete
  11. Melayu bangsa pendengki padalah Melayu pukimak

    ReplyDelete
  12. Dulu ko sontot puki dan jubur mak ko ko lupa ke house pk. Berani buat berani tanggung le yea. Hahahah

    ReplyDelete
  13. Untuk cacai-cacai PR dan P'Gay'R, dah confirm B.A.B.I aka Bang Non A-Juburi Wal-Liwati Ad-Dajjal adalah kaki kongkek JUBO/BONTOT dan satu spesis dengan umat Nabi Lut yang telah diMAMPUSkan olah Allah swt kat Sodom dan Gomarrah dulu. B.A.B.I ini yang ko orang sokong dan nak jadi ketua ko orang....kharrrrkkk ptuihhhhh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah dua kali kena patutnya lebih sikit

      Delete
  14. tukang pass beritaMarch 9, 2014 at 7:15 AM

    GEMPAK BERITA baru diterima drp penjara kajang dan Sg buluh. semua penghuni kedua dua penjara tlh menghantar memorandum bantahan kpd PM Najib agar menghantar Anwar Ibrahim ke penjara lain kerana bimbang keselamatan mereka terancam ketika nak mandi dan terjatuh sabun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakakaka gampang tul stetmen ko anon 715

      Delete
  15. Patut hukumannya . . . potong kote.

    ReplyDelete
  16. Al Juburi patut dipecat dari ADUN Permatang Pauh,Ketua Pembangkang dan undang-undang kena dipinda supaya bekas banduan tidak dibolehkan menjadi calon pilihanraya.

    ReplyDelete
  17. udah terang lagi bersuluh anwar ketua pemimpin pkr adalah seorang sodomi dan homo.

    Tapi kenapa 5 tahun sahaja? Terlalu pendek, nanti banduan ni akan buat macam-macam rancangan jahat dalam penjara dan selepas dia dilepaskan.

    Dalam tv Channel News Asia tadi pukul 7.00 malam, Melissa Goh nampak sugul, macam dia hendak jatuh demam denggi. Katanya keputusan hukuman penjara pemimpin pkr atas sodomi sangat mengejut, tidak disangkakan. Tentulah penyokong ketua pkr ini semua naik berang.

    Betina cina keparat CNA ini pun membuta tuli dalam laporan dia. Tak pernah dia kata penjenayah mesti dihukum atau penjahat mesti dapat balasan.

    Kalau orang pkr naik berang, sudah tentu pemimpin pkr seperti azmin, rafizi semua jadi pandemonium, nervous tak tentu arah. Sebab itu dia babitkan Umno dalam ucapan di video. Biarkan si azmin menghasut penyokong dia sampai terok, lepas itu polis boleh tangkap kedua badul ni dan tuduh mereka dalam sedition act.

    Sudahkah paspot anwar ditahan oleh PDRM?

    Aku harap peguam Shafie Abdullah dan Saiful serta yang lain tidak diganggu atau diancam oleh penjahat pkr.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!