LAGI KEPUTUSAN TERKINI PRK DUN KAJANG!

KEPUTUSAN TIDAK RASMI PRK N.25 KAJANG.

TAMAN KOTA CHERAS
BN/MCA : 630
PR/PKR : 1202
UNDI ROSAK : 242
MAJORITI : -572 (KALAH)

SUNGAI SEKAMAT
BN/MCA : 1603
PR/PKR : 1667
UNDI ROSAK : 0
MAJORITI : -64 (KALAH)

SAUJANA IMPIAN
BN/MCA : 627
PR/PKR : 775
UNDI ROSAK : 35
MAJORITI : -148 (KALAH)

TAMAN MESRA
BN/MCA : 422
PR/PKR : 557
UNDI ROSAK : 1
MAJORITI : -135 (KALAH)

SUNGAI KANTAN
BN/MCA : 1038
PR/PKR : 813
UNDI ROSAK : 5
MAJORITI : 225 (MENANG)

TAMAN KAJANG BAHARU
BN/MCA : 927
PR/PKR : 1724
UNDI ROSAK : 25
MAJORITI : -797 (KALAH)

KAJANG
BN/MCA : 569
PR/PKR : 1019
UNDI ROSAK : 3
MAJORITI : -450 (KALAH)

SG CHUA SATU
BN/MCA : 826
PR/PKR : 2551
UNDI ROSAK : 12
MAJORITI : -1725 (KALAH)

SG CHUA DUA
BN/MCA : 487
PR/PKR : 1475
UNDI ROSAK : 11
MAJORITI : -988 (KALAH)

SG CHUA TIGA
BN/MCA : 124
PR/PKR : 410
UNDI ROSAK : 2
MAJORITI : -286 (KALAH)

SG CHUA EMPAT
BN/MCA : 157
PR/PKR : 468
UNDI ROSAK : 2
MAJORITI : -311 (KALAH)

SG CHUA LIMA
BN/MCA : 366
PR/PKR : 1099
UNDI ROSAK : 51
MAJORITI : -733 (KALAH)

TAMAN DELIMA
BN/MCA : 627
PR/PKR : 630
UNDI ROSAK : 25
MAJORITI : -3 (KALAH)

KANTAN PERMAI
BN/MCA : 1031
PR/PKR : 1351
UNDI ROSAK : 24
MAJORITI : -320 (KALAH)

BANDAR KAJANG
BN/MCA : 285
PR/PKR : 548
UNDI ROSAK : 4
MAJORITI : -263 (KALAH)

BATU 10 CHERAS
BN/MCA : 578
PR/PKR : 425
UNDI ROSAK : 11
MAJORITI : 153 (MENANG)

UNDI AWAL
BN/MCA : 999
PR/PKR : 66
MAJORITI : 933 

UNDI POS
BN/MCA : 18
PR/PKR : 8
MAJORITI :10

JUMLAH UNDI
MC/BN
BIASA : 10,297
AWAL : 981
POS : 18
JUMLAH : 11,296

PR/PKR
BIASA : 16,714
AWAL : 57
POS : 8
JUMLAH : 16,779

MAJORITI : -5,483 (KALAH)

Ini belum rasmi tapi memang sah le dah kalah! 

8 Responses to "LAGI KEPUTUSAN TERKINI PRK DUN KAJANG!"

  1. China akan gunakan apa saja perkakasan dan binatang binatang untuk menjahanamkan hak Melayu atau ketuanan Melayu (Kuasa Raja Raja ya, bukan definasi Anuwar yang kata ketuanan Melayu tu kita semua tuan tanah ni).

    Melayu pula ABU asal bukan UMNO tapi siapa? Melayu akan fikir kemudian selepas agenda China berjaya. Di kala UMNO dah runtuh dan institusi raja raja nak jatuh baru lah melayu2 ABU tersedar.

    Kemungkinan pertumpahan darah secara besar besaran boleh berlaku selepas itu. Mungkin 50 tahun akan datang pasal bab tidur, Melayu ni kuat.

    ReplyDelete
  2. Wa tabor duit, pakai media arus perdana tak berhenti2, fitnah tak berhenti2 pun kalah...baik tutup kedai balik kampong tanam jagung...bikin malu...orangramai tak muak dgn BN

    ReplyDelete
  3. anti-LGBT , PR dan Ad-DajjalMarch 23, 2014 at 9:49 PM

    Kita memang tahu peluang BN nak menang payah sebab cina DAPpigs kominis banyak kat Kajang. Walau bagaimanapun kalau BN dapat reduce majority pun, pada aku BN dah menang. Kena kerja kuat lagi Beb....

    Daripada PR, lebih baiklah BN. Aku tak nak sokong parti yang ketua umum dia tu PELIWAT, pakar tebuk BONTOT jantan, betina , laki & perempuan. Aku tak nak pilih parti yang ketua umum tu satu spesis dengan umat Nabi Lut yang Allah SWT rejam sampai mampos kat dasar Laut Mati.

    ReplyDelete
  4. kita cuma menang besar di saluran awal saja...that's not good, yg pelik macam mana Tmn Delima pun kalah, itu kubu kuat tu.kena buat post mortem yg telus.

    ReplyDelete
  5. Kekalahan di kubu UMNO sendiri spt Tmn Delima, Tmn Mesra, Saujana Impian, Sg Sekamat, Kantan Permai dan merosot di Sg Kantan adalah memalukan, Itu semua kaw orang Melayu. What to do...? kita cuma menang besar di saluran pengundi awal. Di saluran anak muda semua kantoi. Noh Omar kena letak jawatan.

    ReplyDelete
  6. Saya memang dah jangka PKR menang sebab ramai beri undi simpati kepada PKR kerana Anuar masuk penjara Kajang . Tapi senang laa Wan Azizah nak jengok suami nya di Kajang nanti . Satay Kajang akan turun harga ke ?

    ReplyDelete
  7. Tahniah kak jah... Tunaikanlah janji2 manis lepas dah menang tu nnt eh.. Jgn ikut pepatah harapkan pagar pagar mkn babi...

    ReplyDelete
  8. yang menang tahniah
    yang kalah cuba lagi

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!