GEMPAR BERKARI! KHALID IBRAHIM ADA SKANDAL TERBARU?

Walau hujan hari-hari tapi air masih tak cukup kat Selangor ni, yalah nak buat macamana kan, si peliwat yang terbukti di mahkamah menjadi pemimpin sebab itu bala tak boleh hilang lagi ni. Anyway cerita pasal Air ni aku hanya suka salahkan Khalid Gagap saja, kalau 4 tahun lepas dia dah setuju dengan Langat 2 pasti dah ok sekarang kan?

Ni aku nak share artikel ditulis oleh Another Brick tentang penjualan tanah secara murah di Tropicana. Kepada siapa dia jual, kenapa dia jual murah? Semuanya akan terjawab DISINI

5 Responses to "GEMPAR BERKARI! KHALID IBRAHIM ADA SKANDAL TERBARU?"

  1. Sebab tu Azmin Dan KHalid berebut jawatan MB rupanya nak berebut habuan.PKR no pun bukannya bersih seperti yang diwar-warkan banyan juga penyeleqngan Dan rasuah.

    ReplyDelete
  2. Orang yang sokong Khalid tak kesah pun pasal air ni, sebab air lombong banyak, air sungai kelang ada, dan air kumbahan najis dari flat yang tinggi tinggi pun beratus... sebab tu aku kata depa tak kesah,... yang dok kesah ni orang luar je...

    ReplyDelete
  3. tolong tolong...teruk betul air tak ada ni...kepala otak betul kerajaan selangor ni...

    ReplyDelete
  4. Ribuan Terima Kasih kepada rakyat Selangor kerana memberi sokongan padu kepada Pakatan Rakyat di pilihanraya umum yang lalu . Oleh itu maka kerajaan Selangor akan memberi hadiah khas iaitu catuan air peringkat ke empat bermula pada Jumaat ini . Teruskan sokongan anda supaya catuan air ini boleh di teruskan pada tahun tahun mendatang .

    ReplyDelete
  5. Xpe rakyat selangor x kisah air xde malah mereka rakyat selangor merasa bangga mendpt pimpinan pakatan rakyat...

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!