WOW! TAHNIAH ZAHID HAMIDI KERANA MENGANUGERAHKAN MALAYSIAKINI SEBAGAI BEST ONLINE MEDIA!

Dari kiri Dato Ibrahim, Ketua Pengarah Penerangan, Zahid, Steven Gan, Bos Malaysiakini
Masih terngiang-ngiang kat telinga aku bilamana Zahid Hamidi begitu garang dan sound Malaysiakini sebagai portal fitnah. Rata-rata kita semua tahu Malaysiakini adalah PORTAL PALING KUAT FITNAH dan suka putar belit cerita.

Malah kalau dilihat Malaysiakini ada cytro sendiri untuk membuat komen disetiap artikel yang mereka siarkan, samada artikel sendiri mahupun artikel yang diceduk dari Bernama. Hebat! Hebat Zahid Hamidi ni, tak kurang hebatnya juga adalah Jabatan Penerangan yang bertanggungjawab untuk menentukan kemenangan. Maaf ya bukan Shabery Chik tapi Jabatan Penerangan.

Portal yang paling banyak burukkan Najib dan isteri ini juga menjadi pilhan pembaca kononnya. Kah kah kah. Jangan buat lawak la Pak Menteri oi. Hangpa buat survey kat mana? Kat tempat himpunann Pakatan ke?  Atau saja suka-suka? Bukan nak tuduh cuma bertanya.

Zahid juga pernah mengecam Malaysiakini sampai puak pembangkang serang dia macam-macam. Tapi itu dulu masa nak dipilih kan? Sudah menang senyap terus dan kasi Malaysiakini ANUGERAH lagi, mesti ANUGERAH TUHAN suka kan? Atau adakah itu semua satu sandiwara untuk menampakkan Zahid hero? Apakah Tipah Tertipu?

Kepada pejuang cyber pro kerajaan. Korang nilaikan sendiri. Aku dah tak tau nak kata apa dah. Kadang-kadang aku rasa macam orang bodoh pun ada. Pak Menteri buat sesuka hati kan? Sekejap garang dan kata bukan amaran, sekejap lagi bagi anugerah! OMG

Apa pun tahniah la Zahid Hamidi dan Jabatan PENERANGAN yang diketuai oleh Dato Ibrahim kerana membuatkan kita rasa macam orang bodoh je. Yang paling best sekali Menteri boleh iktiraf portal kuat fitnah ini sebagai portal terbaik! Ya Alllah selamatkan negara kita ni dari orang semacam ini...

27 Responses to "WOW! TAHNIAH ZAHID HAMIDI KERANA MENGANUGERAHKAN MALAYSIAKINI SEBAGAI BEST ONLINE MEDIA! "

  1. apa??? zahid hamidi bg anugerah dekat Malaysiakini??? apa pulak nie..bkn main kata yg Malaysiakini nie portal fitnah lah apalah pastu knp skrg nak mengangkat pulak portal FITNAH tu smpai bg anugerah lg tu!! sekelip mata je blh berubah nie..bahaya btllh org mcm nie! klu iye pun dia tu menteri tak kan lah dia blh buat sesuka hati kot..!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak ingat ke siapa kawan baik dia yang dulu2 tu..

      Delete
    2. Saya setuju dengan anon feb 27, 2014 at 10:00pm di atas......dulu kawan paling rapat siapa dengan siapa?.....
      Inilah yg aku paling khuatirkan sejak dahulu......dlm umno/bn ada musang berbulu ayam.

      Delete
    3. He, he,he Tentulah Anwar Ibrahim. Lupa ke Anwar pernah menggunakan Zahid Hamid untuk ' membelasah ' TDM dalam Perhimpunan Agung UMNO ketika Zahid KP UMNO dan Anwar TPM. Padan muka kena 'belasah ' dengan TDM cikup cukup semasa ucapan penggulungan Presiden !

      Delete
  2. sungguh tak faham macam mana sebuah portal yang always kutuk najib rosmah boleh diberikan anugerah portal terbaik..apa hal nie wei pak2 menteri..
    nampak sgt ada lubang dalam pemerintahan umno nie sampaikan zahid hamidi buang tabiat ke sampai boleh berikan anugerah kepada portal pembangkang???
    permainan apakah ini?

    ReplyDelete
  3. apa punya haramjadah nie nampak sgt malaysiakini tu sebenarnya kerajaan punya saja buat mcm tu nk jual nama

    ReplyDelete
  4. PK !!! sebenor nya dema ni semua sama saja!! dari ateh sampei kebawoh dok pandai berlakon dan mengecing. Masa nak tanding jawatan kan main garang .Dah menang semua hanyut macam sampai dibawa ombak

    ReplyDelete
  5. PK !!! sebenor nya dema ni semua sama saja!! dari ateh sampei kebawoh dok pandai berlakon dan mengecing. Masa nak tanding jawatan kan main garang .Dah menang semua hanyut macam sampai dibawa ombak

    ReplyDelete
  6. Maaf cakaplah. Lepas menang no 1 Naib Presiden, aku rasa Zahid dah gagal !

    ReplyDelete
  7. pelik lah knp portal yg sering kali menghina kerajaan diberi anugerah terbaik ek....x rasa pelik ker..

    ReplyDelete
  8. sial tonggeng PK keju butoh kayu jeles sebab tak dapat bauuu pun media social terbaikkkk..... isap kotek UMNO banyak banyak lagi lagggiiiii larrr ...dapat roti canai cipan cap konek hang.....PK sendiri punya konek buat hotdoggg bakar atas grillll letak jus kotek sendiri makannn.....baru dapat lousiest social media in angoroland...

    ReplyDelete
  9. aik xkn zahid hamidi berpaling arah???knp malaysiakini lak diberi anugerah sedangkn kebanyakan cerita dlm malaysiakini ditukar utk memburukan kerajaan....portal yg paling byk menghina pm dan isteri kn..

    ReplyDelete
  10. udah la yop oi, kome tinggeikan aje lah umno tu, kome ni memang macai aje ,

    ReplyDelete
  11. salam saudara pk. sy dari dulu pembaca setia pk. tp soal ini sy mahu bg pandangan pd pk. saya pun x suka dgn malaysia kini tp sy terima realiti bahawa portal tersebut mmg ramai pembaca. kenapa portal2 dan blog2 pro kerajaan org x minat nak membaca? sbb terlalu penuh dengan artikel2 berkaitan seks sahaja. sebagai contoh tgk la pd blog azmy awang kelana jaya dan blog2 yg lain. byk sgt artikel2 bkaitan seks. contoh, panasss! gambar seks pelajar sekolah. panas!! video seks cikgu tersebar.. dan mcm2 lg lah. org jemu baca bnda2 mcmni. sy skrg pn dah kurg baca blog2 pro kerajaan kecuali blog2 yg btol2 mahu berjuang sbgai contoh GAP. blogger2 dan portal bebas pro kerajaan perlukan perubahan. kalau tak percaya cubalah.

    ReplyDelete
  12. Patut la semenjak dua menjak nee anginnya lebih bersepoi sepoi kearah parti apatu.... sampaikan kes kes spt kes telesa bagaikan angin lalu... agak agaknya dah kena beli mamat indon ne..

    ReplyDelete
  13. Kita ni sebenarnya sedang diperbodohkan oleh pemimpin2 politik melayu terutamanya UMNO. Ada lagi ke pemimpin yang boleh diharap..?

    ReplyDelete
  14. salam sdr,
    KDN atau kerajaan bukan penganjur majlis berkenaan. ia adalah di bawah bidang kuasa ahmad shabery cheek. zahid dijemput sebagai tetamu. tidak ada pun program bahawa beliau akan menyampaikan hadiah tetapi apabila hanya beliau saja menteri pada masa itu, beliau dijemput hanya untuk menyampaikan hadiah. janganlah silap faham. t kasih

    ReplyDelete
  15. Yang terbaik tetap AKU .

    ReplyDelete
  16. Benggangnya aku

    ReplyDelete
  17. Pengundian adalah 80% dari undian org awam..selebihnya dari panel juri..bukan kerajaan yg decide nak bg diaorg tu menang...

    Kalo x silap, award ni adalah award sedunia..malaysia cuma 30juta org..brapa persen sgt la main internet? Takkan negara lain yg lebih ramai penduduk takde blog2 atau portal online yg lebih gah dari m'kini ni..mcm menang ni, fishy2 la..mcm mmg dah plan awal2..pastu jemput plak zahid..mcm nak pekenakan zahid..entah la..

    ReplyDelete
  18. Majlis dianjurkan Social Media Chambers. Rasanya yg VIP atas pentas pun X tahu yg Malaysiakini dianugerahkan award

    ReplyDelete
  19. Majlis dianjurkan oleh Social Media Chambers. Panel pemilihan dan penentu kategori anugerah adalah Social Media Chambers. Saya tidak termination dalam pemilihan. Saya hadir sbg tetamu dan penaja sahaja kepada seminar Minggu Media Sosial. Dato Ibrahim, KP Penerangan.

    ReplyDelete
  20. Pembetulan: Terlibat

    ReplyDelete
  21. Zahid Hamidi tak boleh harap sejak dia buat pusingan U mengenai ISA. Hari tu berapi-api nak ISA, tiba2 tak nak pulak!

    Tengok apa jadi dengan kes2 yg melibatkan bumiputera/melayu, Islam. Buat laporan polis sampai beratus2 tetap tak ada apa2 tindakan pun! Suwey betul bila ISA dimansuhkan!

    Najib dan menteri2nya dok ikut telunjuk pembangkang. Pembangkang kata hapus ISA mereka pun hapus. Tengok sekarang cinabeng berak tak cebuk macam si Terasa Cock, Tooony Ptuih dan bangsat2 DAP semua makin naik tocang mempermain2kan Islam, Bumiputera dan negara kita!

    Bila akta yang seiras dengan ISA nak digunakan ????

    Cakap pun tak gunalah menteri KDN lembik macam menteri dulu gak!

    ReplyDelete
  22. Nampaknya Zahid dah termakan julab pembangkang!

    ReplyDelete
  23. Malaysia semakin dekat menuju kehancuran

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!