PANAS WEI! DATO NALLA NAK LAWAN ANWAR KAT KAJANG! ADA BERANI?

Ini berita bagus beb, Nallakarupan nak lawan dengan Anwar kat kajang, dah alang-alang semua takut nak lawan, ada baiknya kasi je si Nalla ni lawan Anwar. Mesti Anwar punya sejnata bengkok jadi kucut punya. Baca berita penuh KAT SINI

Lagi satu aku tertarik dengan artikel GAP tentang calon dan taktik BN di PRK, serius beb memang best dan aku harap pemimpin UMNO baca artikel INI

Aku tetap dengan pendirian aku UMNO kena lawan Anwar, lagi best letak calon macam Nalla ni, aku pun nak tengok sejauh mana Anwar berani nak berdepan dengan 'supplier terbesar' dia ni dulu. Kan kan kan? He he he

31 Responses to "PANAS WEI! DATO NALLA NAK LAWAN ANWAR KAT KAJANG! ADA BERANI?"

  1. tak payahlah dia ni...cakap pun berbelit bikin org susah paham

    ReplyDelete
  2. Bagus juga si-todi tu lawan Anwar. Kita tengok orang yang minum todi cap dacing ke yang mabuk atau orang yang selalu selitkan ayat Quran dan hadis dalam ucapannya yang akan tumbang....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anon February 4, 2014 at 6:58 PM
      Ayat Al Quran dan Hadis bukan untuk di SELITKAN tetapi mesti diamalkan orang islam... Fahaaam..Nalla bukan Islam, TETAPI Anuar itu beragama ape ???? .... Mulut bercakap baik tetapi amalannya ...Ini adalah ciri2 orang MUNAFIQ... Cukuplah LIIM GUAN EENG sahaja yang berjaya menyesAatkan PAS.. jangan ditambah pula oleh kebodoohan anda...

      EXPAS 2012

      Delete
    2. Hadis tak boleh pakai...humban dlm lobang taik pun takpe.
      Kita hanya wajib ikut alquran.

      Delete
    3. AnonymousFebruary 6, 2014 at 8:18 PM
      Confirm kau Penjilat Tegar punggung Guan Enngg ... itu pasal kau tak faham Al Quran dan Sunnah ( hadis )

      Delete
  3. PEMBORONG JUMPA PENGGUNA KE PARPU ?
    BARANGAN KOMODITI APA DIA JUAL ?
    MUAHAHAHAHAHAH

    ReplyDelete
  4. Kepala pemimpin UMNO kena di katok dgn bata, bg otak mrk bergerak dan berfikir. Ahli UMNO dah bosan dgn semua adengan kecut telur mrk dgn Cina.

    ReplyDelete
    Replies
    1. poooooodah.. Ketok kepala tuan guru sesat pop nik dulu..

      Delete
  5. aku sokong sgt Nalla ni lawan anwar.. lg pun UMNO xperlu risau sbb biar game ni geng2 ex Anwar yg main.. kita jd penonton jer.. best jgk game ni.. klu hrp pemimpin UMNO lembik2 belaka... kena tujah dgn anwar.. xreti nk jwab balik..

    ReplyDelete
  6. Dengar Sini.

    Saya sanat setuju juka Dato' Nalla bertanding di Kajang. Saya ramal, pengunjung2 kepada ceramah beliau akan lebih RAMAI dari pengunjung Anwar Ibrahim, walaupun mungkin pengunjung2 ini ramai yang datang dari pihak lawan sendiri.

    Kita semua mahi tahu apa sebenarnya akhlak Anwar ini. DI atad pentas mahkamah, Anwar sedaya upaya untu delaykan perbicaraan. Jadi kita seua tidak ada peluang untuk dengar.

    Nah sekaramg mahkamah sudah datang kepada anda. Cuba bayangkan betapa kecut telur Anwar jadinya. Hello! Antara saya dan awak, sapa yg kenal Anwar lebih/ Antara Nallakurapan dengan Rafizi, antara Nalla dengan Latifah Koya, antara Nalla dan semua Anwarinas dalam PAS, siapa sebenarnya ynag kenal Anwar secara terperinci?

    Nah ini adalah peluang untuk kenal; Anwar secara mendalam. Jangan diabaikan tawaran Dato' Nalla tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sokong. Buat habiskan boreh aje asyik mengkayakan pengundi. Cinabeng. Keputusan undi pangkah pembangkang. Baik duit berjuta juta itu tolong rakyat marheian. Yg susah.

      Delete
    2. Sokong. Buat habiskan boreh aje asyik mengkayakan pengundi. Cinabeng. Keputusan undi pangkah pembangkang. Baik duit berjuta juta itu tolong rakyat marheian. Yg susah.

      Delete
    3. Mana ada tolong orang susah BN dah kekok berdepan dengan golongan susah. BN dah takde idea... Ting tong

      Delete
  7. Ha..ha... dah confirm KALAH...ha..ha..

    ReplyDelete
  8. abesla nuar kali ini klau nalla lwn pasai abes duit bn kene talla ngan nalla..klau jumpak ulaq katok nallia dulu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hang bacoiiii... hang jangan sembang lebat,... peeeyyyyrah

      Delete
  9. Hindu paria itu yg melayu sanjung utk bunuh melayu. kangkong betul melayu umno.

    apa itu hidup melayu?

    umno tukar slogan. HIDUP HINDU, Hidup Hindu

    ReplyDelete
    Replies
    1. HINDU yang mendedahkan keburukan orang Melayu adalah lebih baik BERBANDING Melayu MUNAFIQ yang berselindung disebalik AGAMA ...Muka nampak Baik tapi kaki Maksiat dan pemecah belah ummmah .. InsyaAllah Melayu UMNO akan terus Hidup dan Pas akan terus disesatkan oleh DAp... Inilah nasib Parti Anjing Suruhan yang akan terus makan tulang sedangkan tuannya makan daging ... makin terserlah kebodohannya... ha ha ha

      Delete
    2. kangkong boleh makan, tetapi KANGKANG macam elizbeth Wong nampak semak tambah lagi macam musstapa aali dah tua masih tak sedar diri..

      Delete
    3. Nuor tu melayu ke?.. Datuk dia keling paria lah bodoh..

      Delete
  10. Sya setuju 100 peratus supaya blog ini terus di moderate kan .

    ReplyDelete
  11. Apa kata kita bagi Tun Dr. M bertanding, Tun Dr. M tinggal di Country Heights, Kajang, nak tengok DSAI betul2 anak jantan ke tidak, lawan former bos dia...BTW Tun Dr. M masih boleh berkhidmat utk. rakyat...kesihatan Tun M pun lebih baik berbanding dgn ADUN Kajang, CCH...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa kata suruh bapak engko bertanding. Ada bran

      Delete
  12. Tu lah gunanya pariah untuk UMNO. Dah, pelacur Cina MCA dah tak boleh pakai. Pariah sanggup buat apa pun Demi duit RM. Cerita Sosilawati Dan Guru Besar Sri Pristina dah lupa oleh kaum pariah kut.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Engko melayu bodooooo.

      Makin hari makin bodoh
      melayu hanya mampu mencebik mulut.

      Delete
  13. Mana ada Melayu betui2, semua landing dari laut , datuk nenek Melayu semua lanun Indon dulu, jangan lupa daratan, nanti roh2 datuk/nenek mu akan sumpah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kau tak belajar sejarah ke?Malaysia,Indonesia termasuk dlm kepulauan Melayu,apa masalah dorang nak berpindah randah,kau tu yg tak sedar diri diimport oleh british naik tongkang phuii...

      Delete
    2. Kau tak belajar sejarah ke?Malaysia,Indonesia termasuk dlm kepulauan Melayu,apa masalah dorang nak berpindah randah,kau tu yg tak sedar diri diimport oleh british naik tongkang phuii...

      Delete
    3. Orang melayu berasal dari kepulauan melayu,Malaysia,Indonesia masa dulu tak ada sempadan secara rasmi jadi tak ada masalah diorang nak berpindah randah,nenek moyang kau tu yg diimport oleh british kot naik tongkang!

      Delete
    4. Ayoohhh.. Buang islam sekali.. Agama asal bumi melayu ada animisma.. Islam hanya datang ikut laut. Nenek moyang kita marah nanti

      Delete
  14. Hallo anon 12:42 tu pasal jhn makan babi kan dh bodoh macam babi..m.hahaha

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!