PANAS BERAPI! AYAM YANG TUMPAHKAN CAT MERAH DI PEJABAT TERESA COCK???

Dari semalam lagi aku dok pikir macamana cat yang ditumpah bukan disimbah di pejabat Teresa Cock ni boleh jadi macam tu, maka aku pun carilah jawapannnya. Tak sangka pulak aku boleh jumpa gambar yang memberi jawapan luarbiasa seperti dibawah.

Apakah kemungkinan ini boleh berlaku? Yang pasti dari apa yang aku dapat tahu Teresa Cock sudah silap kerana dia telah membuat video Onederful, khabarnya ramai orang Cina pun marah dengan apa yang dibuat Teresa ini.

So bila dia sudah tahu video tu telah 'backfire' maka Teresa dengan konco-konconya telah membuat satu lakonan iaitu menuang cat merah dan ayam mati depan pejabat dia. Apa tujuan dia? Mudah saja dia nak dapatkan simpati dari rakyat Malaysia, kunun-kununnya dia diugut bunuh la.

Sudah la nyonya tua andartu tak laku, lu mau tipu siapa maa?

Macam aku cakap semalam, lakonan opera cina si Teresa yang gilakan Cock ni tak menjadi, sebab orang dah tahu ini semua sekadar lakonan. Ini semua POYO!

Kah kah kah! Muahahahahahaha! Kih kih kih! Bodoh punya Teresa....

14 Responses to "PANAS BERAPI! AYAM YANG TUMPAHKAN CAT MERAH DI PEJABAT TERESA COCK???"

  1. BETINA PENIPU...TERASA COCK

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cat tu d buang dari atas tangga sblh dlm. Minah klentong.

      Delete
  2. Itu melah-melah bukan cat laaa tapi dalah haid telessa cock la. Itu ayam mati ke-ra-na kera-cunan for being at the wrong place at the wrong time. This horse year is no good year for rooster la liao. Cock died who want to take responsibility?

    Leng Chye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini trersa ada keluar haid lagi ka?sudah tua ma....sudah sumbat itu lobang mau keluar darah...

      Delete
  3. Ayaaaah Nyonya sama maaa....! gurau-gurau loh itu simbah cat. Video nyonya pun main-main punya tak payah marah-marah looooh. Nyonya pergi cari pisang maah lagi best sebab nyonya sudah lama tidak rasa itu pisang maaah....

    ReplyDelete
  4. Kalau kita tengok dokumentari penyiasatan menjalankan siasatan di Amerika, mereka akan lakonkan semula perbuatan sipelaku yang terlibat.

    Apa kata pihak penyiasat yang terlibat dalam kes ini membuat lakonan semula menyimbah cat merah dari luar pintu grill tu. Sebab menurut laporan pintu grill tu dikunci ketika kejadian. Jadi dah tentu sipelaku menyimbah cat dari luar grill sebab tak dapat masuk.

    Setelah dilakonkan semula kita lihat bagaimana keadaan percikannya bila cat itu disimbah dari hadapan pintu grill (dari luar). Oleh kerana cat yang sedia ada tu berwarna merah, jadi cat yang digunakan untuk tujuan lakon semula tu mestilah dari warna yang lain. Lakon semula tu mesti diambil video dan gambarnya dengan disaksikan oleh pihak berkuasa yang menyiasat.

    Kita patut ada cara dan kaedah penyiasatan seperti di negara-negara maju di barat macam yang ditunjukkan dalam dokumentari benar penyiasatan yang dijalankan oleh pihak berkuasa mereka.

    ReplyDelete
  5. COCK SIMBAH CAT DI TANGGA TERESA COCK????

    ReplyDelete
  6. INI BARU BETUL SPECIES MANGKUK HAYUN

    ReplyDelete
  7. Apa cock sini cock sana, nanti kalau naik stim, susah nak kendur lah....naik hari2 mau saja....alah duk kampong ada apa lagi selain drpd naik dan turun lurah dan celah ghairah setiap hari.....siuuulllll syookk uuuu

    ReplyDelete
  8. Entah entah dia ada berutang dengan lintah darat.

    ReplyDelete
  9. Hai Nyonya Tuaa lu ingat semua olang lu boleh tipu ka!! itu badigul2 pakatan boleh lah lu tipu, Gua ingat aah lebih baik lu pergi makan daging anjing banyak2 baru lu punya OTAK senter sikit.

    ReplyDelete
  10. Klu dh trrlalu jahat akhirnya jd bodo

    ReplyDelete
  11. TERER SUCK COCK SUDAH KANTOIIIII

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!