LU TAK PAYAH BERLAGAK CINABENG @omarmu - LANGSI PUNYA CIBAI

Wei pukimak punya Omar anjing Ong! Lu tak payah berlagak la pukimak. Jangan manyak langsi la cibai. Jangan besar kepala. Kita ni manusia tau. Anytime boleh jatuh punya.

You maybe can impress some people but the fact is so many people out there, know who the fuck you are! 

Aku tak faham apa lagi si pukimak Omar Babi Ong ni buat kat Petronas lagi? Khabarnya di Petronas sekarang ni langsung dah tak peduli pasal melayu. Yang ada kat atas tu semua Liberal dan cinabeng menyamar melayu.

Berbaloi ke hilang kuasa demi Omar Cinabeng Ong ni? Mari kita fikirkan sejenak....
Manyak langsi aaa cibai! Lu tengok la nanti siapa jadi anjing liar...god is great man...

21 Responses to "LU TAK PAYAH BERLAGAK CINABENG @omarmu - LANGSI PUNYA CIBAI"

  1. Aiya ...lu apa cerita parpu ...
    Ini onar ong sudah jadi sedara pada presiden bn ... Ah Jib Ong ... @ Ah Jib Gor ... @ Ah Jib Gong ...
    Ly bising pun sama omar ong ... Itu ah jib ong talak peduli ma ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe..betull tu bro..

      Delete
  2. Apa pasai maki maki expose la apa yang dia buat tak betul kita orang semua pun nak tahu kita boleh bantai dia sekali

    ReplyDelete
  3. Friday, February 7, 2014"Bijak Mediala" Bijan!Najib ke Bijan nie...!!!
    Majlis Makan Malam Jabatan Peguam Negara ialah tempat memaklumi bakal pemansuhan Akta Hasutan 1948!!! Woooww...what a brilliant move?
    Jadilah seorang Yang Amat Berhormat Perdana Menteri yang bijak media dan panjang perancangan senario wahai Abang Najib ku sayang!
    Apakah ini nasihat Rosmah Mansor juga, atau Setiausaha-Setiausaha Politik yang tak menjadi imuniti Perdana Menteri?
    Mengikut rekod, semua YAB Perdana Menteri Malaysia kecuali Najib Abdul Razak, ialah apa-apa subjek super penting yang dikelasifikasi sebagai "AMAT PENTING, BERKEPENTINGAN AWAM, MENDESAK" dan "RAHSIA BESAR" hanya dimaklumkan kepada umum selepas 110% bersedia untuk lancar dan laksana.
    Apakah standard operating procedure yang cuba ditonjolkan oleh Ah Jib Gor? Hanya dengan jemputan VVVIP sebagai Perdana Menteri di meja makan, dengan nilai makanan sekitar RM1500 semeja, maka, HALAL ia menjadi "pusat pengumuman"...
    Apalagi yang melibatkan soal Akta Hasutan 1948 diganti dengan Akta Keharmonian Nasional?
    Maka, esok lusa boleh saya diadakan pelbagai lagi liberalisasi "hukum/ilmu perundangan" dan "ilmu kehakiman" yang mungkin boleh memaklumi pula, pemansuhan Akta-Akta:
    1. Akta Universiti dan Kolej Universiti 1996 kepada Akta Liberalisasi Pengajian Tinggi
    2. Akta Perdaftaran Pertubuhan 1966 kepada Akta Pertubuhan Nasional
    Juga memaklumi akta-akta Moden seperti;
    1. Akta Kesejagatan Teknologi Maklumat Nasional
    2. Akta Perkahwinan Kebangsaan
    dan bagai-bagai lagi.....
    Apakah ini taraf Penasihat Media kepada YAB PM, khabarnya DS Farid (Media Prima dulu)? Negara Malaysia ini bukan acuan "pink panther" atau "Flintones"?
    Sedar atau tidak, Kerajaan Malaysia di Putrajaya sedang membuka ruang kepada kejayaan metodologi "198: From Dictatorship to Democracy" karangan Gene Sharp seorang bertaraf Bishop Freemason yang kini menetap di Boston?
    Apakah Kerajaan Malaysia sedang dilanggar Garuda Pluralisme dan Liberalisme dari dalam saraf-saraf utama institusi?
    Ke mana hilangnya kuasa-kuasa khas Ketua Setiausaha Negara? Ketua Hakim Syariah? Ketua Hakim Negara? Ketua Hakim Besar Borneo? Ketua Polis Negara? Panglima Angkatan Tentera? Ketua Pengarah Majlis Keselamatan Negara? Ketua Setiausaha Kementerian-kementerian? Penyimpan Mohor Besar Raja-Raja Melayu?
    Pak Sedaro nasihatkan Ah Jib Gor pergi berguru dengan Guru-guru Agama yang mursyid secara bertalaqi yang masih hidup di Negeri Sembilan, Kedah, Perak, Pahang, Johor, Terengganu, Bogor, Madinah dan Hadramaut.
    Wahai Ah Jib Gor...gayo kau buat pengumuman ini...macam orang yang tidak memadai Solat Sunat Istiharahnya...
    Mintalah petunjuk, pedoman dan hidayah Allah sebelum lakukan sebarang pengumuman, kerana saudara Najib ialah orang nombor wahid negara, hukuman kubur saudara jauh lebih dahsyat dan berat daripada rakyat yang mengemis mencari sesuap nasi.
    Petikan ... Pena Minang

    ReplyDelete
  4. puih.. spisis baka kiasu, tetap kiasu,

    ReplyDelete
  5. god is great but omarmu is greater brader .... LOL

    ReplyDelete
  6. Sapa yg bodoh...NAJIB jugak yg bodoh........

    ReplyDelete
  7. Parpu..teruskan bongkar omar cibai ni...jgn stop. Dia ni mmg kimak punya org. Abis petronas dia nak cinakan. Ko antar email kat najib..nasihat kan sket. Najib ni pun bz semedang..harapkan advisor taik je update dia...teruskan housepk...jgn renti up story si ong lancau ni...tq.

    ReplyDelete
  8. pena minang ... 1000% betul !

    ReplyDelete
  9. "Langsi"? WTF is that? Fucking melayu speak your own language la. Bodoh puki mak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. "Speak your own language" tu guna bahasa sendiri ke?

      Delete
    2. Butoh lah Cina anon 11:18..........Lu balik tongsan pigi mati lah kimak....Sana cina tongsan kasi campak pinggansamal lu kalu dia tau lu cina malaysia......Cina tongsan kata apa cina Malaysia.," ini orang dia punya datuk jual candu punya orang sebab tu dia kena halau dari Cina"...................Cibai, mahai sohai punya Cina

      Delete
  10. "Anwar have created enough trouble to the country "

    ReplyDelete
  11. Pandai punahsihat nak lingkupkan negara ni dari dlm makan dlm. lemahkan undang2 maka anak2 setan kat luar tu menggila buat pasal, bila puak fuck tu dpt kuasa mrk tukar hakim2 org2 mrk dan kempen burukkan sultan2 hingga tukar perlembagaan negara. Siapa pm kita yg sebenarnya? Nama akta tu cukup buat anak2 setan kat luar ketawa guling2

    ReplyDelete
  12. Sudah tiba masanya kerajaan mempertimbangkan candangan Tun M bahawa kewarganegaraan baka-baka Imigrasi keturunan Cina dan India dikaji semula. Kerajaan perlu bertegas dalam hal Sekolah Vernakular. Kelembikan yg seia ada kita dapat melilhat bahawa ramai Cina yg telah tinggal di Malaysia ini masih tidak fasih bertutur bahasa Melayu berbanding Cina di Indonesia.

    Apa yg cuba dibawa olih Mukhriz adalah satu pendekatan yg berwibawa berbanding Najib, Jelas Najib tidak berprinsip dalam memperkasakan maruah dan ekonomi orang Melayu. Hatta Najib sendiri kelihatan agak kebaratan berbanding Mukhriz.

    Olihkerana Westernise Najib inilah , apa yg dibawa olih beliau terlalu liberal dan drastik. Isu beliau mengatakan bahawa beliau adalah pemimpin semua kaum adalah sesuatu yg melucukan. Di Singapura .di Autralia dan banyak tempat yg lain juga mempunyai pelabagai kaum. Namun keutamaan perlu diberikan kpd kaum Majoriti khususnya orang Melayu yg telah datang ke Bumi Jawi ini 450tahun sebelum kedatangan Portugis.
    Najib perlu tegas sebagaimana tegasnya John Howard terhadap penduduk Cina Australia. Umum mengatahui pendatang cina ini berasal dari Selatan Cina, Terkenal dengan pengedar candu ,pelacuran dan kongsi gelap. Maka tidak hairanlah sebahagian besar kawan-kawan tionghua saya mengadu apabila mereka melancong ke Rep. Cina mereka dilayan seperti rakyat kelas Ketiga. Ketika makan disalah satu restoran di Beijing , para pelayan hotel akan mencampakkan pinggan makanan kpd mereka seolah-olah mereka terlalu hina di negara asal mereka.
    Walaubagaimanapun , Majoriti Cina di Malaysia ini adalah anti Melayu, Olih itu melucutkan kewarganegaraan adalah langkah terbijak sebagaimana dilakukan olih Australia terhadap pendatang Cina yg tidak sedarkan diri ini.
    Sekian/\.

    ReplyDelete
  13. Tul tu citer abis kaw tntang omar ong ni senang nak reward tampar ka kakikan ka kerenggakan ka.......

    ReplyDelete
  14. Dato Sri Najib kalau tak bolih memerintah dengan bijak, silakan turun dan gantikan kerusi perdana menteri tu dengan timbalan Dato Sri atau sesiapa yang mampu dan bolih berkhidmat untuk agama, bangsa dan tanahair.
    Jangan hanya pandai berjanji dan bersumpah akan tetapi pada masa yang sama memungkiri janji.

    ReplyDelete
  15. Omar Ong tu geng tingkat4 zaman tun dol yang kena sondol, jafi najib hentikan shadow paklah dan kita tqk perlu lagi pemimpin pakai auto pilot dan tidak juga kaki sondol belakang macam bang non.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!