LAWAN TATAP LAWAN! ANWAR AL JUBS AKAN BERDEPAN DENGAN CHEW MEI FUN DI KAJANG!

Anwar akan berhadapan dengan calon dari MCA iaitu Chew Mei Fun, ada orang panggil dia MCA "comeback girl". So jentera BN semua, siap sedia untuk menentang al jubs kat Kajang nanti! Begitulah yang diumulan oleh TPM Tan Sri Muhyiddin Yassin sebentar tadi.

Well done BN kerana berani, menang kalah belakang kira, yang penting kita kena ajar si Anwar al jubs cukup-cukup!

28 Responses to "LAWAN TATAP LAWAN! ANWAR AL JUBS AKAN BERDEPAN DENGAN CHEW MEI FUN DI KAJANG!"

  1. fuyo...kahkah..puak omno beruk dah msuk perangkap...kahkahkah..punya la kempen anti cina last2 kena julang jubuq cina..kahkahkahkah..ckp mcm cilaka..puithhhhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. MANE PLAK UMNO YG LAWAN...MCA YG LAWAN ANWAR...SAPE YG MASUK PERANGKAP NIE...

      Delete
    2. Tapi umno kan sokong mca.bkn ke mca tu cina?

      Delete
    3. Bro 333

      Jangan buat lawak dan komen BODOH

      Delete
    4. Beza dgn pas n pkr sokong dap..pikir2 la

      Delete
    5. Kami org UMNO jijik nak jadi calon.....

      Delete
  2. Pantang bagi aku undi Cinebeng. Si Juburi kali ini dapat undi aku. Nasib la tu....Ada tak calon bebas melayu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nama dalam daftar pengundi pun takde, sibuk nak kempen pekak.

      Delete
    2. Ala cakap banyak, ko bukan org Kajang pun, tengok IP pun dah tahu. Bodoh..!

      Delete
  3. Selagi Teresa Cock tak dibuang dalam mahkamah dan dipenjarakan, jangan harap aku akan undi BN UMNO lagi

    ReplyDelete
  4. Respek Chew Mei Fun, seorang yang ada pendirian.Beliau meletak jawatan kerana tak setuju berpresidenkan pelakon porno yang telah memusnahkan imej MCA sehingga barai.

    TokPauh

    ReplyDelete
  5. Saya tak setuju BN bertanding di Kajang . Buang masa je layan Anuar ni . Biar Anuar tanding sorang sorang lawan calon Bebas .

    ReplyDelete
  6. Anuar bagi bontot je.....perempuan tak main

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak main bontot kau boleh ke?

      Delete
  7. Blog papukikari syaitan yg di kenali

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam laa kau yang pandai .

      Delete
    2. Ko pegi baca tu lagi lah bangang

      Delete
  8. nanti hari penamaan calon ko tgk la berbondong2 le beruk2 dan cai2 omno berarak julang cina..tp marah kat cina..kahkahkahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try cerita gaya pas plak...

      Delete
    2. Try cerita gaya pas plak..?

      Delete
    3. Try cerita gaya pas plak..?

      Delete
    4. Try cerita gaya pas plak..?

      Delete
    5. Sokong cina ok lagi, sokong kafir guna nama Allah lagi la hebat

      Delete
  9. Orang Pas n PKR undi DAPig tu bukan Cina, Cinabeng lagi bodoh tolol punya orang nak mengata orang lain cermin diri sendiri dulu.
    Tapi aku tak setuju kita orang melayu pergi mengundi, buat apa nak bersubahat dengan dosa dan muslihat Anwar Al Jub itu, boikot saja biar dia menang syok sendiri ini semua mainan dunia di akhirat dia perlu jawab dan tak boleh nak dolak-dalih lagi.
    Bagi pn Chew Mei Fun anda jangan harap menang KERANA orang2 MCA dan GERAKAN pun tak sokong BN mereka semua undi DAPig. bye.. bye..

    ReplyDelete
  10. masa ni la nak tengok cina sokong MCA ka tak...selalunya cina bersatu dalam bangsanya...prk ni akan menjelaskan segala2nya.... bijak...bijak...nasib baik la umno bijak kali ni...

    ReplyDelete
  11. Tak sangka pandai ketar lutut juga dia. ingatkan gagah benar. takut juga dgn pompuan.

    ReplyDelete
  12. Itulah BN yg dari dulu parti berdaftar yg berteraskan multiracial yg berpaksi kepada kepimpinan UMNO yg telah cuba di tiru dan guna pakai oleh parti tidak rasmi PR (yg kemungkinan berpakat cuma utk mencapai matlamat yg tersirat masing2). Apakah kita tidak pernah marah dgn anak2 kerana kekhilafan mereka, tetapi marah itu adalah supaya mereka sedar dan berubah. Parti MCA tlh pun membuktikan mereka ingin berubah berdasarkan kepada pemilihan kepimpinan mereka baru2 ini. BN berasaskan kepada permuafakatan "kongsi" yg telah lama terbukti membangunkan Malaysia dan berjaya mempertahankan keharmonian negara. Pencalonan ahli MCA adalah bukti kepada sikap kesederhanaan parti UMNO yg terus berpegang kepada prinsip menunaikan janji berbanding dgn sikap PKR yg cuba utk menyelesaikan masaalah dalaman parti dgn mengenepikan calon yg telah di pilih oleh rakyat.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!