CILI KASI TARUK! PAS MEMANG TAKDE MARUAH KAN?

Hanya kerana membuat pendedahan tentang kebenaran salah seorang calon PKR yang mengedar Pil Kuda, maka Haji Hadi disaman 2 juta dan beliau kini kena bayar 2 juta. Kesian Hadi, dia tak sebut pun nama siapa yang mengedar pil kuda tapi ada sorang mamat dari PKR tu dah terperasan dan saman Hadi, yalah siapa kena cili dia kasi taruk kan?

Anwar pulak playsafe dalam isu ini dan kata akan selesaikan. Masalahnya sampai sekarang tak selesai lagi. Namun didepan rakyat mereka tetap kelihatan bersama. Wayang mereka ni memang pelik belakang gaduh jumpa depan senyum dan peluk-peluk lagi. Tapi ada sesetengah manusia sakit jiwa masih percaya kat mereka ni.

Apa pun, bagi aku tindakan ahli PKR tehadap residen PAS memang tak patut. Kurang ajar dan melampau, Anwar terus diam. Macamana kau nak kawal Selangor wahai Anwar kalau ahli kau sendiri pun kau takleh nak urus? Come on man..

PAS korang memang suka jadi anjing ke? Mamat edar Pil Kuda hina Presiden korang pun, korang masih diam lagi? Tak nak bagi Unit Anal korang jaga pengedar pil kuda tu ke? He he he

15 Responses to "CILI KASI TARUK! PAS MEMANG TAKDE MARUAH KAN?"

  1. Perisik PAS bagi maklumat salah Kat Hadi Awang......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anwar's plan is to make sure Hj Hadi will lost both his parliament and state seat so that PAS cannot propose Hadi to be a challenge for Anwar's PM ambition.

      Delete
  2. krisis air di Slangor sepatutnya sudah dapat diatasi sekiranya kerajaan negeri Selangor dibawah Mentri Besar Selangor Kalit Ibrahim dan Punaisehat Negeri Selangor Anwar Ibrahim menyahut kerajaan pusat berkenaan projek Langat 2 seperti yang war war kan sejak 2008 lagi berkenaan krisis air .Punaisehat NegeriSelangor Anwar Ibrahim seorang yang dianggap world class leader dikalangan PKR sahaja ternyata bodoh . Nasihat Kerajaan Pusat diambil sepi oleh MB Selangor dan Punaisehat Selangor ...oleh kerana ego , sombong bodoh dan bodoh mengurus negeri Selangor krisis air berlaku di Selangor....Gaji MB Selangor naik 300% dan Gaji Punaisehat Negeri Selangor Rm1 tapi klaim elaun 15 juta setahun dan semua gaji adun naik 200% ...cukai perkhidmatan ,cukai Tanah dan cukai pintu naik 200% di Selangor tapi krisis air mencengkam rakyat Selangor....pada rakyat Selangor cukup2 lah kamu diperbodohkan oleh punaisehat negeri Selangor...Rakyat Kajang buka mata lu piker lah sendiri...

    ReplyDelete
  3. anti-syiahGaban No TeloqFebruary 26, 2014 at 9:56 PM

    hamPAS-hamPAS ni mana ada maruah.....P'Gay'R jentik teloq Imam besaq depa pun depa biaqkan, buat deqqq saja. Tak senaq ke perut bro - teloq kena jentik....ke teloq ko orang semua dah tak berfungsi???? Yang ko orang tahu dok junjung Bapak Peliwat negara tu kehulu ke hilir. Nak buat camano, kalau dah KELDAI tu, KELDAI jugak lah.....kahkahkahkahkah

    ReplyDelete
  4. suh , jangan jage tepi kain orang lain ye, jage ajelah parti umno yang dah nak mampos tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. laa.. suruh jgn jaga tepi kain org yg ko dok komen kat page ni jaga tepi jubo sapa lak.. pegi la komen kat page haprak parti komunis sana pastu komen kat wall al jubs ko lawan hujah dgn fakta mana tau dpt jawatan kopi boy ke..

      Delete
  5. Rafizi kata ini isu pribadi Hj Hadi kena selesai sendiri,Anwar tak boleh campur.Tapi bila isu pribadi sodomi dan kongkek cindoll Anwar,Hj Hadi pulak yg kena selesaikan.Hj Hadi terpaksa ada-adakan fatwa utk cover malu Anwar.'besi tak bvoleh jadi saksi',selamat Anwar ahli Pas akur,Anwar tak main cinadoll.Pasal kes sodomi Anwar ,Hj Hadi bersusah payak karang buku 'Khazaf',pun tujuannya utk cover Anwar.Kesian Hj Hadi bila kena tang di ,perkara kecil je patutnya Anwar boleh petik jarisaja kes selesai,tapi Anwar tak mahu campur.Inilah hidup,bodoh tak dapat di ajar,selama-lamnya kena cucuk hidung.Anwar buat maksian Hj Hadi terpalit sama,bersubahat.

    ReplyDelete
  6. Tak kan korang tak tahu yang Anuar tu kaki liwat. Semua perkara, incident, situasi akan dia guna untuk kepentingan dia. Kenapa dalam prk Kajang kes saman nie timbul? Anuar tak selesa dengan "body language" Pas dan Anuar rasa seolah-olah Pas tidak akan bantu kemenangan dia. Si Nuar terpaksa guna taktik peras-ugut (ala macam along dan gangster dapigs) dengan timbul saman RM2 juta. Korang orang Pas tak kan tak tahu???? Korang ni bodoh atau bangang sangat ke sampai tak boleh baca Nuar punca "liwat". Sah, korang orang Pas kena suntut liwat oleh Nuar. Ini macam punya rakan pun korang nak sokong dan simpan? Opsyen, orang Pas kalau keluar undi pangkah yang lain, ASAL BUKAN ANNUAR.

    ReplyDelete
  7. presiden kuda kayu sajak cuma tempat buangan saman, mana ada pengikut tunjuk muka bila bapak pas disaman,,,ni belum kaum cinpeng kencing kat muka dia. sebab tuulah diselangor pas ada lebih kerusi pon tak mampu jadi MB, kalu cuma bolih ceramah apa kerja yg pas mampu buat. nak perintah negeri jadilah macam kelantan zaman pork nike dulu.

    ReplyDelete
  8. Mana mustopa.. tak nak suruh hadi bersumpoh ke?.. mustopa tak nak backup hadi ke?

    ReplyDelete
  9. ini semua poyo!!! banganglah pas kalau terus sokong aljub di kajang. masa terbaik utk pas ajar jub di kajang

    ReplyDelete
  10. hari tu keluar amanat... terang2 lagi tak kena saman.. x ni tak sebut nama kena 2 juta. nuar dah terpalit sekarang pkr nak kenakan pas pulak...biar sama2 busuk

    ReplyDelete
  11. minggu sebelum tu presiden dap, minggu ni presiden pas.. tak lama lagi penasihat pkr pulak kena bala..hahaha

    ReplyDelete
  12. Haaaaa kecut perut hj hadi yg buncit tu nak kene bayar saman...lain kali ckap guna akal bukan guna perut buncit tu hahaha....Pas haramjadah sepatutnya letak pemimpin pas tuk jadi MB selangor bukan anwar ibrahim kaki pelacur tu.....sampai kiamatlah Pas bodoh x habis2.......unit anal pas a.k.a unit anjing gila siap sedia berjuang tuk anwar ibrahim ok!!....

    ReplyDelete
  13. presiden parti yg kononnya Islamik kena saman weiiii.. yg bestnya dgn geng tudo sebantal.. cmne punya musibat nk tadbir negara.. malu sikit la weiiiii

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!