WOW! ADA CUBAAN HACK BLOG AKU! KIH KIH KIH

Wei sudah la, jangan la buat wayang, ini blog aku ni. Jangan nak cuba ambik...kepada pembaca sekaian, tolong jangan layan apa ditulis sebelum ini. Ada harami nak cuba godam blog aku dah berjaya pun. Mujurlah aku dapat balik...

Anyway good try......cuba lagi ya

66 Responses to "WOW! ADA CUBAAN HACK BLOG AKU! KIH KIH KIH"

  1. dah dpt sponsor baru.tadi cuma test market.jgn.lupa demand naik perdana 2@NR2.luxury plane aka jet bro.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooo baru ler aku tau naper admin kelam kabut sebentar tadi.rupa rupa nya dia disiasat memfitnah hannah yeoh.takut sesangat ler tu.aper ler ko parpu.....tak habis habis buat kerja jahat demi mencari sesuap rezeki.lepas tu bukan nya sesuap disuap,rupa rupa nya seteguk stout diteguk.aper ler punya bangsat ko nie.

      Delete
    2. Ade ke org nak hack blog kau ni Parpu??? Berbaloi ke?? Hahaha

      Delete
    3. kah.kah.kah.suka memfitnah ler.lepas tu fitnah diri sendiri kunun kena hack.kih.kih.kih.kih.balaci ko bole ler ko kencing.sebab balaci ko sume bodoh baghal.ye lah.kan madey dah cakap.....AHLI UMNO SUME BODOH 3 KETURUNAN.

      Delete
    4. Tak kesah ahli UMNO suma bodo, janji jangan jadi anjing parti babi seumur hidup sampai kiamat!

      Delete
    5. Tahniah Bro...ini bukti Penyokong Parti Anjing Suruhan dan Babi Suruhan sedang kepanasan..Teruskan pembongkaran..kalau ikut komen pencacai dalam blog ini mereka terbukti kepanasan dengan pendedahan yang dibuat sebelum ini.. Teruskan Jihad...

      Delete
    6. Assalam.
      Teruskan Jihad????????........ Jihad apa? Suka buat Fitnah kata Jihad...... hahahah..... Pelawok Pelawok Pelawok

      Delete
    7. Jijiknya depa, blog sampah macam nie pun depa nak hack??? Agaknya orang yg hack tu spesis lalat kot, sebab lalat saja suka sampah, oh nononono..I means stout....

      Delete
    8. Parpu tak jahat pon. Jahat lagi apa yang telah dibuat puak harami kepada negara ini.

      Delete
    9. Biasa lah bro.. Parti anjing Suruhan (PAS), Parti Kerahan Rusuhan (PKR), Dog and Pig (DAP) semuanya Parti SAMPAHHH... Penyokongnya atau Pencacai lagilah SAMPAH sampai berulat2.. Fuhh.. Sampai kat dalam ni pun 'BAU' bro..
      Dog and Pig.. (DAP)

      Delete
    10. allo bewak pokimak balaci umporno.lu bewak sume makan bangkai.otak bewak sume bodoh.allo bewak bewak umporno.......pelahap bangkai.itu pasai idup pun macam bangkai.dimana mana pun ader bau bangkai bewak.bewak bewak balaci pokimak.

      Delete
    11. lakonan mantap dari admin.sendiri hack sendiri komen.baek punya pembohong.siap sound jihad.kih.kih.kih.bewak umporno yg giler babi dan sawan babi.saper yg kenal admin nie tau ler haprakbangsat nyer dia ni.

      Delete
    12. Makluman terdapat beberapa ekor anjing suruhan tengah kelemasan dan kepanasan sebab tercekik tulang.. lain kali makan tulang bavi tu jangn kecoh2 ha ha ha..

      Delete
  2. Rasa aku laa , takde siapa yang nak hack blog yang penuh dengan maki hamun ni .

    ReplyDelete
    Replies
    1. orang suka pegi rasa oren, ko pula suka pegi rasa maki hamun! memang spesis Parti Anjing Suruhan nih!

      Delete
    2. Wooow aktifnya komen Pencacai Rakyat ni ... baru dapat tulang bavi kerr... jilat jangan tak jilat...

      Delete
    3. ello bewak umporno......tuan bewak celebrate birthday kat hotel lima bintang,bewak bewak umporno berjihad jilat haid rosmoh.kih.kih.kih.bewak bewak yg bodoh.bewak umporno pembangkai.saatuuuuuuu,saatuuuuuuuu,saatuuuuu bewak.

      Delete
    4. Sekor anjing suruhan tengah jilat tulang babi .... ello anjing, tinggalkan sikit tulang tu untuk ulamarmak korang .... lagi satu kau dah semak syuga kau dengan tok guru ke ?/ mhuah ha ha

      Delete
  3. PAS KOPIAH BAHLOL

    ZIKIRNYE MENCERCA MEMAKI

    MUNAJATNYE MENIPU MEMBELIT

    SHAHADAHNYE MENGAKU LIM TOKONG SEBAGAI TUHAN

    DAKWAHNYE KATA KATA DUSTA

    ReplyDelete
    Replies
    1. tersesat jauh budak nie.kesian sungguh budak nie.malang sungguh ibubapa budak ni.kesian sungguh pada mak budak ni.penat kendung 9 bulan,akhir nya macam ni kesudahan nya.mesti mak budak ni nangis hiba dengan tingkah laku dan tuturkata budak ni.sian sungguh.

      Delete
    2. Eh betul apa dia ckp tu.kau je yg totok pas. Mak bapak kau tak didik kau ke dulu? Pemalas diorg ni yer

      Delete
    3. ko kata betul?sahih.makbapak dan ko nie jahil gak.begitu ler adat nyer bila sijahil murakab berjata kata dan bersangka tanpa disedari telah mengkafirkan diri sendiri.bodoh.bodoh.

      Delete
    4. kalu lantik penzina jadi pemimpin tu baru parti ngan penganut2 tu sekali super jahil murakab al maksimum!

      Delete
    5. Anon: January 8, 2014 at 8:02 AM

      " ko kata betul?sahih.makbapak dan ko nie jahil gak.begitu ler adat nyer bila sijahil murakab berjata kata dan bersangka tanpa disedari telah mengkafirkan diri sendiri.bodoh.bodoh.... "

      Kau kutuk diri kau sendiri keeer ... ciri ciri ini ada Dalam Parti Anjing Suruhan dan menjadi amalan harian pencacainya..mhuah ha ha ha ..Jilat jangan tak jilat nanti tak dapat tulang .. ha ha


      Delete
    6. PAS anjing suruhan DAP....
      lahanat

      Delete
  4. apa yg ko merepek ni parpu? Siapa nk ambil blog ko ni? Atau kj kitool tk bagi $ ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. NGENTOT NGENTOT NGENTOT SAMA LU SEMUA BAHLUL PAS. ASYIK TERKONTOL ASYIK TERKONTOL ASYIK TERKONTOL SAMA LU SEMUA BAHLUL PAS (ULANG 100 X)

      Delete
  5. Pandai jugak si salim iskandar ni buat kelakar... Hi hi

    ReplyDelete
  6. Sakat ko je tak? Lebih - lebih pon reramai macai berdekah aje ko tak bole handle blog nihh.

    ReplyDelete
  7. Aku mula2 post tajuk yg ko nk close blog ko.. so aku mmg terkejut gak..
    xterfikir plak ko kena hack.. itu tanda blog ko mmg menyengat bro.. anjing & babi PR dh xsenang duduk..
    sbb blog GAP dh jadi MAK NYAH.. aku tk tahu ape kene dgn si GAP tu sejak PRU die mcm nk xnak je update blog die.. mcm org tgh mabok bercinta je.. tkpun skrg die dh sibuk gi DANOK kaakakaka...


    aku percaya ckp ko kena hack..tp aku kurang pcaye klu ko xpenah gi DANOK hahahaha..

    mekaseeehhh..

    ReplyDelete
  8. KEPADA PENGOMEN-PENGOMEN YANG INGIN MENCARI IKLAN-IKLAN UBAT KUAT KOTE, SILALAH BERKUNJUNG KE BLOGGER-BLOGGER PRO PAKATAN, SIAP ADA NO. AKAUN UNTUK DERMA LAGI! KALU NAK YANG LEBIH POWER, BLOGGER-BLOGGER PAS PASTI MEMUASKAN NAFSU ANJING ANDA!
    TAIK-BIR! TAIK-BIR!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takbir pun kau boleh main2......... apa punya Dajal kau ni....... kau nak kutuk atau maki PR lantak gi kaulah.........

      Delete
    2. o o o o .... Pencacai mengganas lagi.. ni samada pencacai jenis dog atau pig??? atau kedua-duanya.. DOG AND PIG (DAP).. hehe

      Delete
  9. Hack..hack..ni semua cerita kentot Parpu jer.Tak guna punya Gendhot.

    Terima KaseeeeYYY...!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeahhaa ... bontot pencacai suda panas...

      Delete
    2. NGENTOT NGENTOT NGENTOT SAMA LU SEMUA BAHLUL PAS. ASYIK TERKONTOL ASYIK TERKONTOL ASYIK TERKONTOL SAMA LU SEMUA BAHLUL PAS (ULANG 100 X)

      Delete
  10. bro parpu...

    ini COBAAAANNNNNNNN. bukan betul tau...
    cuma orang yang panas telinga jer yang sanggup buat.

    ReplyDelete
  11. BN???
    PR??
    mana lagi teruk???
    hang kata kat aku...aku kata kat hang....
    bila nak abis kalau terus menerus macam ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jawapannya ..... PAS yang iagi teruuk...

      Delete
    2. Tkkn lah xblh pikir kot.. skrg ni confirmlah PR teruk.. smpai Tuhan Allah pun mereka jual murah pd gereja. Xhabis2 nk salahkan Krjn dsbb kes Sarawak/Sabah yg sejak zaman Brooke lagi. Jadi semenanjung pun nk let go rosak jugak???
      Antara Krjn BN failkan kes lawan Gereja/Herald dgn PR support gereja cabar Islam ko xblh pikir ke mana baik mana buruk..jd org Islam xblh nk beza ke.. sama je lah mcm macai2 PR kt atas jalan tu melalak melolong mcm berok..ntah ap2
      ?

      Delete
    3. NGENTOT NGENTOT NGENTOT SAMA LU SEMUA BAHLUL PAS. ASYIK TERKONTOL ASYIK TERKONTOL ASYIK TERKONTOL SAMA LU SEMUA BAHLUL PAS (ULANG 100 X)

      Delete
  12. NGENTOT NGENTOT NGENTOT SAMA LU SEMUA BAHLUL PAS. ASYIK TERKONTOL ASYIK TERKONTOL ASYIK TERKONTOL SAMA LU SEMUA BAHLUL PAS (ULANG 100 X)

    ReplyDelete
  13. NGENTOT NGENTOT NGENTOT SAMA LU SEMUA BAHLUL PAS. ASYIK TERKONTOL ASYIK TERKONTOL ASYIK TERKONTOL SAMA LU SEMUA BAHLUL PAS (ULANG 100 X)

    ReplyDelete
  14. NGENTOT NGENTOT NGENTOT SAMA LU SEMUA BAHLUL PAS. ASYIK TERKONTOL ASYIK TERKONTOL ASYIK TERKONTOL SAMA LU SEMUA BAHLUL PAS (ULANG 100 X)

    ReplyDelete
  15. NGENTOT NGENTOT NGENTOT SAMA LU SEMUA BAHLUL PAS. ASYIK TERKONTOL ASYIK TERKONTOL ASYIK TERKONTOL SAMA LU SEMUA BAHLUL PAS (ULANG 100 X)

    ReplyDelete
  16. NGENTOT NGENTOT NGENTOT SAMA LU SEMUA BAHLUL PAS. ASYIK TERKONTOL ASYIK TERKONTOL ASYIK TERKONTOL SAMA LU SEMUA BAHLUL PAS (ULANG 100 X)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasa nya Parpu tak nak moderate kan blog ini kerana dia hendak beri kebebasan bersuara .... tapi bila ada beruk beruk macam ini , terpaksa laa Parpu moderate kan blog ini kembali .

      Delete
  17. Anjing pencacai PASbahlol dn PKRGAY kebebasan mcm ni yg mreka nk di blog UMNO! Bebas ikut kpla otak mreka, Boleh beraksi mencarut maki kutuk Najib, UMNO atau siapa shj yg xsehaluan.. TAPI.. pengecut triple moderate klu diblog mereka..mmg stly haramjadah pengecut puak2 PAS ni..laman org bkn main nk bebas samseng mreka nk maki carut...laman mreka disekat mcm Israel yahudi sekat rakyat Palestin di West Bank. Macai PAS dgn bbgsa pengecut sial Israel sama shj..tmbh org no 2 mreka si kaki betina tu...syiah komunis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bodo gak org umnonok~mcm pukemak anak haram~buto la pukida dan pekasam~anjing punya melayu murtad

      Delete
    2. hhaha anon 2.49.. ko xde akal nk bls.. ko meroyan maki carut..elok sgt le perangai macai.. puak2 jnis ni ke kunun nk replce BN? ptuihhh laa..

      Delete
  18. Ini semua 'POYOOOOO'.......

    ReplyDelete
  19. Carilah mana2 blog macai PR 100% moderate...
    Bacul pengucut takde tolu...

    ReplyDelete
  20. Wahai sahabat2 ku...
    Tanyalah diri kita...
    Apakah maki hamun ini yg akan kita bawa sebagai bekalan bertemu Allah jika ditakdirkan esok kita akan ke rahmatullah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juga tanyakan kepada ulamak yang megkafirkan sesama islam , memfitnah melalui haramkah dan mempersekutukan Allah, apa bekalan yang mereka dibawa... ATAU sebab dah dijamin syurga oleg tok garu maka boleh melakukan apa sahaja sampai berkhalwat dalam hotel, meliwat dan berzina dlm koc keretapi pun tak kesah..... donia .. donia..

      Delete
    2. Kitorang wali terompah jamban a.k.a nik najis ajar mcm tu..
      so mne bleh lawan ckp die, tok garu PAS..nnt xdpt tiket ke sorga..

      Delete
    3. Aku tok guru...
      Mana boleh masuk neraka...
      Geng aku berzina pun tak pe...
      Aku ada banyak tiket ke sorga...

      Delete
  21. wahai teman-teman sekalian..bersiaplah PRU akan datang PR akan menang. Masa tu balaci & barua BN mesti kelang kabut..hahhaha..

    ReplyDelete
  22. Tinggi sangat angan2 mak jenin ko tu bro...
    Pru 13 hilang 2 negeri pun masih nak berangan...kah..kah...lawak la..

    ReplyDelete
  23. Pru 14 hilang lagi 2 negeri...
    Kah..kah..simpan le berangan ko tu...

    ReplyDelete
  24. Puak pancacai mmg macam haram...kalau org umno mencarut mereka marah aka naik sawan cacing...kalau tok guru mereka mencarut mereka diam....aku belum dengar lagi tok guru umno mencarut setidak -tidaknya....alhamdulillah

    Mereka pencacai mmg suka jilat pemimpin mereka....sorga dlm tangan dah...sorga donia...tengok saja video-video pemimpin mereka...memang konek macam besi lah...tapi bengkok sikit. ..takbirrrr...
    Kopiah pakai....serban pakai...pompuan pakai....haramjadah

    ReplyDelete
  25. lepas PRU 14 nanti maka ramai la bahalol dan balaci BN tak tentu arah..pecacai la hampa yang sokong BN..kahkahkah...#vote PR..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vote PR? Vote Parti Rosak? Vote parti yang sanggup jual agama? Vote parti yg sanggup jual bangsanya? Vote parti yg sanggup jual negaranya sendiri? Pi jual buntot hang la!

      Delete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!