PANAS! MARI SERTAI PERHIMPUNAN SELAMATKAN AKIDAH ANAK-ANAK TIDAK BERDOSA INI! SEBARKAN

Harap saudara /saudara se islam dapat hadir utk beri sokongan moral pada usaha selamatkan akidah anak anak malang ini.

Ingat! Turun seberapa ramai yang boleh. Tolong sebarkan di fb dan twitter!

9 Responses to "PANAS! MARI SERTAI PERHIMPUNAN SELAMATKAN AKIDAH ANAK-ANAK TIDAK BERDOSA INI! SEBARKAN"

  1. Selamatkan akidah yang kat Malaysia laa dulu sebelum selamatkan yang kat Sweden tuu .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mana pginya Ngo2 yg sibuk menyalak kalau tidak setuju dgn BN. Senyap sunyi pulak. Double standard nampak. Marinna tak hantar bunga ke. Buruk perangai.

      Delete
  2. Aku sokong seratus peratus blog ini di moderate kan . Kalau tak di moderate kan , blog ini akan penuh dengan maki hamun yang di buat oleh berok berok yang tidak bertamadun .

    ReplyDelete
  3. Siapa suruh pi Sweden? Berhenti kerja ler.

    ReplyDelete
  4. Dear Mr Parpu
    . Apasal semua komen tarak publish?? U sudah kasi stop sama itu komen ka??

    ReplyDelete
  5. salam bang : harap dapat link http://politiknegerisembilan.blogspot.com/ terima kasih bang.

    ReplyDelete
  6. Bro parpukari... Bukanya tak boleh nak bela kanak kanak ni.. tapi kita juga perlu sedar yang sesetengah ibu bapa memang ZALIM bukan tegas.

    nabi kita ajar supaya didik anak supaya solat dari umur 7 tahun. Kalau umur sepuluh tahun tak solat barulah rotan.

    Ibu bapa sekarang..masa anak umur 7 8 dan 9 tahun diorang tak ajar. Tapi bila umur sepuluh tahun diorang nak rotan pulak.. Kan pelik.

    ReplyDelete
  7. test....test..... ada tapis ker///////

    ReplyDelete
  8. betul anon 950 pm......ajar 7thn rotan 10tahun......
    Kalu 50tahun macam parpu ni....nak rotan jugak ke........atau guana,,,,,,,,
    wagrh kah kah kah.................

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!