PANAS BERAPI! KEHADIRAN WAN AZRI DI MAHKAMAH MEMBUATKAN ANWAR TERCIRIT KUNYIT!

Perghhhh! style sial gambar ni, selalunya yang bergaya macam ni adalah Anwar al jubs! Tapi pagi tadi saudara Azri yang tampil ke mahkamah dengan begitu bergaya sekali dan diatas T-shirt beliau tertulis "KEEP CALM DAN LOVE JAPAN" yang pastinya akan membuatkan Anwar dan anjing-anjing dia tercirit kunyit punya la.

Anyway betul ke dia ni blogger Papa Gomo? Mana buktinya? Biarlah mahkamah yang tentukan...jangan la kita mendahului mahkamah macam sesetengah anjing paria yang meniaga pun mau bunuh sesama melayu punya.

Apa pun steady la brader Wan Azri, aku salute kamu!

18 Responses to "PANAS BERAPI! KEHADIRAN WAN AZRI DI MAHKAMAH MEMBUATKAN ANWAR TERCIRIT KUNYIT!"

  1. Salute to wan azri

    ReplyDelete
    Replies
    1. BOLEH TAHAN MACHO....GOOD LUCK

      Delete
  2. Woi brader......lu memang Mangkaq la...Lu samon wa punya favorite pose...

    Jaga jaga..lu chakap WA SAMAN LU...

    ReplyDelete
  3. kenapa papagomo tak muncul.. azri muncul nak bagitau dia bukan papagomo.. dahtu papagomo sembang kencang dalam blog.. tak muncul jugak.. penipu, belakang jer berani.. depan kecut

    ReplyDelete
    Replies
    1. Carlos...
      " penipu, belakang jer berani.. depan kecut "
      bukan ke kenyataan diatas itu merujuk kepada nua AL JUBURI ...ha ha ha

      Delete
  4. Ini bukan Papa Gomo la.. apa la bengap sangat Nuar blakangtaro ni..

    ReplyDelete
  5. hey steady PK, bekas banduan you sebenarnye...PK alias Papa kedana Gomo HOMO....good luck...I tak tau you two are the same person, congrats...on your ugly mug....damn ugly all UMNO cybertroopers...just like unta's backside

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa..anuar pun bekas banduan sampai tak boleh masuk JEPUN lagi...... congrats...on your ugly mug....damn ugly all DAP & PAS & PKR cybertroopers...just like unta's backside

      Delete
  6. Terbaikk la baju yg wan azri pakai tu.....mesti al juburi begang tengok baju yg d pakai oleh azri.....muahahaha.....

    ReplyDelete
  7. Terbaikk la baju yg wan azri pakai tu.....mesti al juburi begang tengok baju yg d pakai oleh azri.....muahahaha.....

    ReplyDelete
  8. Nampak steady apa!Muka pucat lesi.Jln pun dah tak betul!

    ReplyDelete
  9. MUKA MACAM PAPAGOMO TETAPI BUKAN PAPAGOMO... tak gituuuu...ha ha ha ha haaa

    ReplyDelete
  10. Bodo punya orang......baru dia tau sapa anwar. Bn pun goyah takat papagomo kacang jer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. PAPAGOMO tak kan goyah ...banyak lagi bukti2 akan tersebar melaui mahkamah...kita tengok bakal PIIYEEEM itu meroyan... dan tak lupa Pada anjinmg2 suruhan jangan lupa untuk terus menyalak nanti PIIIYEM bagi upah tulang bavi.. ha ha ha

      Delete
  11. Ini bukan papagomo,percayalah,x tipu,terbaik,terbest,..kari parpu mmg bagus dan setiakawan..salute pada saudara azri sebagi proxy papagomo..haha

    ReplyDelete
  12. respect no one for wan azri. Rigid standing! Lets plan for next, be await for ur rply. Slay bentong

    ReplyDelete
  13. Papagomo? ... hanya segelintir aje yang tahu sape dia...

    Macam Red Bean Army jugak... shadowed between the cyberbytes...

    ReplyDelete
  14. Papa kena Gomol. Mama kena Rogol. PKR kena sondol lubang belakang!

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!