LANCAU KASI TARUK! WHERE IS YOUR BRAIN @ngakorming?

What were you thinking Nga Kor Ming? Where is your brain man? Mother fucker like you are not qualified to be MP! I really dont know how the fuck Taiping morons can choose you?

Do you seriously think UMNO is so powerful? Really? They can influence Japan? Damn!

19 Responses to "LANCAU KASI TARUK! WHERE IS YOUR BRAIN @ngakorming?"

  1. Nga oso known as "go fuck urself on the street bugger"

    ReplyDelete
  2. Ha ha ha ha gambaq haru biru

    ReplyDelete
  3. Dia taruk kat tumit kaki kot wakakakaka

    ReplyDelete
  4. I agree. He is a DAMN MOTHERFUCKER!

    ReplyDelete
  5. Susah nak perjelaskankan pada orang-orang yang bodoh piang yang hanya tahu menyalahkan dan menyusahkan orang lain. It is clearly stated by Japanese Embassy thier rules, regulations and procedures for foreigners especially CONVICTS to enter Japan. Then what is the problems, takkan lawyer dalam pakatan tak tahu undang-undang.

    ReplyDelete
  6. FTB no brain please don't speak and everything blame UMNO. The Japanese government should caution DAP goons and sent a protest to Lim Kit Siangbor aka real Singh. What about UMNO? Dared to "F" Nga akor Ming? Nkorming is worst than Tian Chua lol. I challenged my friend Mab Zambry to take the initiative and bantai this chap! Kudos to Zambry and kangkung to the rest!

    ReplyDelete
  7. UMNO kena saman Nga Kor Ming pulak. Tapi jangan pakai lawyer Hafarizam tu lagi.

    ReplyDelete
  8. Pukimak punya Kor Ming, memang otak biol la ko ni. Aku panggil Ultraman sekeh kepala ko baru tau... Tak pun minta Doraemon tukar ko jadi siput Babi... Dasar makan belacan !!!! Bagero!!!

    ReplyDelete
  9. Salam...tak payah lah nak marah marah...budak2 je...kao tim jer lah...kat parti umno parti yang mengasihani dan pemaaf....pahala tue. (sampai kena ludah dan mcm2). Oriat saja.
    orang tua 1957

    ReplyDelete
  10. Sial babi anak haram cina dap kapir ni balik cina la lu ngankong mereng apasal mau duduk malaysia

    ReplyDelete
  11. Sial babi anak haram cina dap kapir ni balik cina la lu ngankong mereng apasal mau duduk malaysia

    ReplyDelete
  12. Walaupun secara peribadi aku memang tidak suka akan kepempinan Anuar semenjak dari ABIM sehingga menjawat jawatan Tombalan Perdana Menteri, namun aku terima hakikat bahawa manusia yang bernama Anuar Ibrahim adalah seorang politikus yang hebat pernah dilahirkan dibumi Malaysia. Dengan penipuan demi penipuan yang dilakukan, namun pergikutnya sentiasa menyokong apa jua yang diperkatakan beliau. Tidak pernah ada dalam sejarah negara dimana seorang penipu tegar boleh diterima oleh mereka yang cerdik dalam pemikiran dan berpengetahuan dalam ilmu. Apakah mereka ini menyokong beliau hanya kerana marah pada UMNO dan kerajaan atau sememang nya mereka diperbodohkan oleh Anuar. Dalam politik apa saja cara dapat dihalakan untuk mendapat kuasa.

    ReplyDelete
  13. WEI CINABABI...LU SILAP HARILAH....LU SELALU LETAK SALAH ATAS UMNO. APALAH MALANG MANA2 MELAYU YANG SOKONG CINABABI INI. LU ORANG INGAT CINA NAK RESPECT MELAYU? KIRIM SALAMLAH...
    CINABABI AKAN AMBIL KESEMPATAN SELAGI BOLIH. CONTOH...DIA ORANG BUAT PAJAKAN TANAH SAMPAI 999 TAHUN KAT PERAK. INI SEPERTI DAPAT TANAH HAK MILIKLAH.
    INILAH KEBIJAKSANAAN MB MELAYU PAS SETELAH BUAT PERJANJIAN DENGAN CINABABI. WALAU BAGAIMANA CINABABI MANA MAU RUGI PUNYA...YANG NGANGA MELAYU JUGAK SETAKAT DAPAT TEH O DAN ROKOK SEBATANG UPAH GULING2.

    ReplyDelete
  14. UMNO patut saman...kerana tuduhan berniat jahat dan mencemar nama baik UMNO. Ini membuatkan orang lihat UMNO lemah kerana berdiam diri. ye mmg betul manusia boleh pk tetapi perception bahawa UMNO lemah dan tidak mengendahkan persepsi negatif ini. Sebagaimana kita tahu Ng Kor Ming seorang ahli politik dan mempunyai pengaruh juga. Beliau nyatakan tetapi percakapan mulut ke mulut hingga boleh spin balik apa yang benar atau yang salah. Common la UMNO org tuduh macam-macam takkan tak buat apa2....

    ReplyDelete
  15. Nyor Ko Meng patut di belah dua. Jepun ikut cakap UMNO? Bagus la...Jepun mmg benci China mcm Dog And Pig dan Pak Li Wat.

    ReplyDelete
  16. Betul la tu ngok....cerita nye macam ni...ada tiga orang nama Dap, Jepun dgn Umno...Dap sebelah kiri (pembangkang)...umno sebelah kanan (kerajaan). Jepun kat tengah kan...
    Sekarang Jepun tunduk hormat kat Umno sebelah kanan. Yg duk sebelah kiri dapat le tengok punggung jepun....kah kah kah

    ReplyDelete
  17. Ini masalah orng UMNO. Aku tetap sokong umno dan kerajaan - cuma pelik mengapa biarkan disi kita di pijak. Cuba bertindak lebih bernas. Saman (jangan pula tiba2 taik semula - bak kata pepatah Melayu, hangat-hangat thi ayam). Adakah disebabkan tiada kepentingan material untuk peribadi maka tida tindakan. saya bukan menuduh. Saya menggunakan bahasa secara lembut. Sedarlah. Saya nak tengok MP itu disaman UMNO. saman sampai habis-habisan.Kembalikan maruah UMNO. Harap dapat dipertimbangkan. Saya tunggu tindakan UMNO yang saya hormati sebagai pejuang bangsa. Wassalam.

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum, pada pendapat saya yang tidak pandai tapi yang sentiasa menyanjung UMNO dan kerajaan, saya harap pihak UMNO kalau ada ruang untuk saman YB tersebut - jangan tunggu lagi. Saman. Jangan biarkan maruah kita diinjak.Sya buka menuduh sekadar inginn jangan sampai orang lain bercakap - Adakah kerana menyaman ini tiada apa-apa kepentingan seperti mana dapat kepentingan diri, seperti projek-projek yang boleh menebalkan kocek maka perkara ini tak perlu diperbesarkan. Saya masih dapat bersabar tidak menggunakan maki hamun atau kata-kata kesat. Dan kalau saman, jangan sekerat jalan. Saman sampai habis. Habis-habisan. Saya menunggu reaksi pemimpin UMNO. Ingat ada orang fikir hiduo untuk esok dan ada orang fikir hidup untuk hari ini. Dua perbezaan yang membezakan tahap nekad seseorang. Alhamdulillah saya dah dapat luahkan sedikit dari apa yang terbuku di hati sebagai penyamjung perjuangan UMNO. Buat sesuatu. Kalau takut - jangan pegang jawatan yang seleu direbut. Wassalam

    ReplyDelete
  19. nga kor ming, just 3 words for u : fak yu lancauuu!

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!