LAGI LAPORAN TERKINI DARI DATARAN YANG TAK DAPAT NAK SAMBUT NEW YEAR!

Dikala ini Dato Bandar Ahmad Phesal sedang berucap tapi dia diboo oleh peserta demo yang anggarannya lebih kurang 6000 ribu orang, semua yang datang tengok konsert dah pulang sebab konsert dihentikan, kini dataran dipenuhi dengan anjing liar yang gila.

Yalah sebagai rakyat Malaysia aku pun tak setuju dengan kenaikan tidak munasabah ni, tapi tak payah la nak berdemo semua, kita cari jalan untuk penyelesaian. Bukan begini caranya. Ini semua hasil racun FUCKATAN ni.

Dato Bandar siapkan kuliahkan pendemo liar ni dengan ucapan selamat tahun baru dan tahun ni takde countdown kat Dataran, hanya jeritan pekikan orang gila yang mintak benda tak masuk akal...

Macam biasa muka si Gay tua ni tetap akan ada, fuckatan buat tapi pakai nama NGO kununnya rakyat yang bantah la kan? Mau bikin confuse kan? Pigidah...

21 Responses to "LAGI LAPORAN TERKINI DARI DATARAN YANG TAK DAPAT NAK SAMBUT NEW YEAR!"

  1. ..mana gay boy aljuburi ?.. mana loyar hindu kasta rendah.. hehe.. mana stopa ali?.. taqbir!..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yahooo....anak Kak Ros beli PentHouse kek HOLYWOOD. USD33.3MILLION. leoas buek filem dengan harga USD 100 JUTA. SAPA KATA MELAYU TAK BOLEH. MALAYSIA BOLEH.....BOLEH SAPU MALAYSIA. KAMI SOKONG REZA Aziz or Red Granite utk buek filem Hollywood......Tahniah . MALAYSIA MASIH BANYAK DANA YG BELUM DIPAKAI.

      Delete
    2. Mari kita google beramai2 siapakah anak Melayu pertama yg buat filem Hollywood yg berkos USD 100JUTA........BIARKAN RAKYAT MALAYSIA MISKIN HINGGA GIGIT JARI. BIARKAN MEREKA KESEJUKAN DALAM BANJIR.BIARKAN ANAK YATIM PIATU MATI DALAM KEBULURAN. BIARKAN MEREKA MENYEMBAH KAMU SEUMPAMA KAMU ORANG DIATAS.....SLAMAT TINGGAL DUNIA MISKIN. PERGI JAHANAM DENGAN MELAYU........walaupun aku Melayu Jugak!!!!!. Salam

      Delete
    3. Duit menabung sebelum masuk parking lagi daaa....

      Delete
    4. bank negara patut tutup aje laaa....ini budak baru 36 tahun tapi sudah boleh beli penthouse RM 110 juta. Bikin filem Hollywood USD100 JUTA. BELAJAR MENABUNG DENGAN KAK ROS....
      TAPI ADA MACHAI BODOH KATA...MANA ADA UMAH RM100 juta. Tak masuk akal. Nampak sangat kebodohannya. Atau belum pernah beli umah sendiri....harap harap tahun baru ni , jangan lah jadi bodoh lagi yeeee....

      Delete
    5. Penyakit orang melayu,PHD

      Delete
    6. Orang Melayu tak boleh tengok orang Melayu kaya. Anwar kaya dari hasil menyamun tak cerita pulak?

      Delete
    7. Orang Melayu tak boleh tengok orang Melayu kaya. Anwar kaya dari hasil menyamun tak cerita pulak?

      Delete
  2. Bestnya berparty tahun baru bersama2 Pemuda Umno di Vegas BB..Ada Chivas n JD lagi..siap ada awek disediakan.lepas ni boleh check in hotel dan memantat awek yang mabuk..inilah #lifestyle pemuda umno..apa kelas pergi demo..pergi mampos sama orang miskin yg undi umno..

    ReplyDelete
  3. Bodoh punya perusuh,meraba punggung pengunjung jer kerja korang,PRngok gilor sex macai pun sama gak..puik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minta sedar yop.hanya melayu jer yg ribut ribut bikin repot.parti melayu.ngo melayu.orang melayu.melayu jer.sekutu melayu yg buat repot hanya ler melayu A/L.sekutu lain tak buat repot.kata deme bior ler deme tu buat repot sebab kite sekutu deme nie tuan.tuan mane bole buat repot.bior le kuli@ hambe pencacai buet repot.tuan cume relak jer.jgn mare.fakta.dulu,kini dan selame nye.....jadi hambe.

      Delete
  4. Cis anjing barua dap ...usah fitnah oranglah barua.KAUM KAMUlah yang ramai-ramai mabuk-mabuk sempena tahun baru nih!! mengata orang cis...ciisss.

    ReplyDelete
  5. ..mana gay boy aljuburi ?.. mana loyar hindu kasta rendah.. hehe.. mana stopa ali?.. taqbir!..

    ReplyDelete
  6. Mana lim& son dan karpala&son

    ReplyDelete
  7. Orang melayu sahaja yang pergi himpunan. Cina mana? Cina pandai dia api-apikan orang Melayu. Yang bodoh orang Melayu. KDN tetap lemah waima siapa yang menerajuinya melainkan Dr. Mahathir.

    ReplyDelete
  8. Orang melayu sahaja yang pergi himpunan. Cina mana? Cina pandai dia api-apikan orang Melayu. Yang bodoh orang Melayu. KDN tetap lemah waima siapa yang menerajuinya melainkan Dr. Mahathir.

    ReplyDelete
  9. Cina pi mabuklah bersama pelacur lg syok....skrg sudah pkai S300 mercedes....harga brg naik tp dia pkai mercedes takpe sbb dia pembangkang....pas mana? 5 thn lglah basuh taik lim guan eng...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg penting MELAYU yg bole wt filem 100juta bkan melayu yg ada sbtg rokok brdemo d dtran mrdeka...

      Delete
  10. betul itu bro gay tua dari 'prick stone ' collegue dari east end ,outskirt low class punya empat

    ReplyDelete
  11. Moga Allah merahmati kalian. Takutlah kepada Allah. Sesungguhnya syurga itu benar, neraka itu benar dan janji2 Allah itu benar. Apakah kalian semua Islam? Adakah Islam mengajar kalian untuk mencaci maki org lain? Siapa kalian untuk menghakimi orang lain? Sudah2 la menjadi keyboard warrior. Allah Maha Berkuasa. Kalau benar kerajaan salah, suatu hari nanti kebenaran akan muncul jua. Begitu juga kalau pakatan yang salah. Tak usahlah mengotori lagi ruang2 komen dgn perkataan2 kesat. Allah Maha Mengetahui. Kalau Allah nak tunjuk, tak sampai 5 saat pun. Tengah sibuk2 maki org tiba2 Allah cabut nyawa kita, mcm mana? Allahuakbar. Sama2 kita muhasabah. Kita semua sama je.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!