KUNYIT HANGIT! 25 JUTA TURUN SOKONG AZMIN ALI

HEBOH geng Azmin SMS ajak kumpul 10 pagi demo di pejabat PKNS Shah Alam.Ramai wartawan tunggu.Tapi 11.30 pagi cuma 25 muncul.Bagi memo,selesai-Agendanews

Kah kah kah! Azmin oh Azmin! Hang dah kena liwat ngan Khalid Ibrahim dan Anwar sekali! Ini namanya double liwat! Last-last kau jadi babi sensorang je. Yang datang sokong kau 25 orang je? Wtf?

Muahahahaha! 

10 Responses to "KUNYIT HANGIT! 25 JUTA TURUN SOKONG AZMIN ALI"

  1. Penyokong Asmin yang sebenar nya ramai . Entah berapa juta entah . Tapi saja dia orang tak mau turun sebab tak mau satu Malaya kecoh .

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasib kau lah labu.... sikt2 DEMO .... nasib rakyat tak diperjuangkan .. Asmin hanya pikir nasib sendiri sahaja .... semua ini , last2 akan jadi salah UMNO jugak laah

      Delete
    2. Sape ler si azmin ni dsisi anuar...pengurus beso PKNS bole pcat CEO AZMIN korg bole caye ker hahaha sama dgn crite khalid nordin pecat najib...mustahil3 ada TOYOL n tgn ghaib dsisi PR.

      Delete
    3. Oiii...penyokong die bukan juta ooiii....beliun-beliun ooooo..

      Delete
    4. Setahu aku la bro, Azmin ada 18 billion penyokong. Anu dlm seluWar pulak ada dalam 100 billion penyokong....

      Delete
  2. Kesian dengan Assmint..dua kali kene troll...depan belakang kene.... tula berkawan lagi dengan babi..kan dah terpalit segala lumpur di bawanya... babi hutan kuat berkubang kot... aduiii...derhaka la lagi dgn mak sendiri....

    ReplyDelete
  3. Salam...ingat lah pada Allah...harta..pangkat tak akan kemana...bersyukur saja lah...itu bahagian dari Allah taala

    ReplyDelete
  4. Azmin 'aiskerim' ali dah kena double whammy!!! Ok lah tu....depan, belakang, top, bottom...muahahahaha...he must be in 7th haven by now.....hahahahah...

    ReplyDelete
  5. kes azmin dengan khalid ni ibarat menonton dokumentari national geographic satu babi hutan satu lagi babi bela berwarna pink yang merebut jubo ungka....!kes yang tiada kesudahan ini menyebabkan kepala aku pening....aku rasa nak pindah JEPUN.......oppppppssssssssss sorry macai...........!

    ReplyDelete
  6. Menderhaka kepada ibu / anak derhaka.. Allah dah nak tunjukkan sedikit demi sedikit ...

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!