FUYOH PENANG! MARI KITA LIHAT BAGAIMANA SEORANG KHALIFAH TRANSFORM JADI SEORANG TOKONG!

Sebelum aku nak cerita panjang korang tengok la gambar kat atas tu dulu, bukan apa kita nak mengimbau kembali bagaimana seorang yang diberi gelaran khalifah oleh PAS kini sudah tukar menjadi Tokong dan bukan sebarang tokong tapi Tokong yang elitis. bayangkan cinta DAP dengan Toyota selama ini habis begitu sahaja bilamana si Tokong CAT ni dah mula mencintai Mercedes Benz pula.

Mari kita imbau kembali bagaimana Khaifah yang TRANSFORM jadi Tokong ni:



 Kat atas ni adalah gambar-gambar Guan Eng dengan beberapa awek, pergghh lihat la Guan Eng pegang gelas beer sambil menikmati keanggunan pelacur antarabangsa dari Taiwan kalau tak silap aku. Pastu gambar dia dan seorang wanita bernama Rainbow...jeng jeng jeng..tapi biasalan pencacai Fuckatan kata ini fitnah BN, kat bawah ni lagi best..

 Penyanyi berbibir besar ni sangat teruja dengan Guan Eng kerana melihat CM Penang ni dok naik kapal terbang kelas ekonomi, punya le dia teruja sampai dia post sana sini le..
Begitu la hebatnya lakonan wayang Cian si Guan Eng ni, ramai melayu mudah terpedaya dengan lakonan mantap dia ni, aku masih ingat lagi bagaimana si Guan Eng dijadikan hero kerana kununnya telah menyelamatkan seorang gadis melayu, gampang punya PAS dok jaja cerita lahanat tu sampai hari ini, padahal mahkamah buktikan yang terlibat tu tak bersalah.

Tujuan aku buat artikel simple just nak bagi korang ingat balik siapa Guan Eng ni. Tapi gamaknya penduduk Pulau Pinang memang tergila-gilakan kaki wayang ni, so korang deserve him as you Chief Minister le.

Bukan nak menghina tapi gambar bawah ni, boleh menceritakan bagaimana perangai sebenar Cinabeng, kalau Tuhan depa pun depa boleh tipu, siapa la kita kan?


Jangan marah aaaa...korang nilaikan sendiri ok

130 Responses to "FUYOH PENANG! MARI KITA LIHAT BAGAIMANA SEORANG KHALIFAH TRANSFORM JADI SEORANG TOKONG! "

  1. Pernah sekali saya terjumpa LGE dalam Cathay Pacific Lounge di Hong Kong Airport, dan kebetulan dia pun dalam satu flight balik dari Hong Kong ke Penang. Guess what ... dia duduk dalam Business Class!
    Saya sapa dia, just tanya khabar saja la ...
    Biarlah saya bersangka baik yang dia dapat free upgrade ke Business Class ... Wallahualam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. He he he, kita semua dah tahu siapa dia sebenarnya sekarang ni...

      Delete
    2. HANYE PAS KOPIAH BAHLOL JE SEMBAH TOKONG CINA NI PAS MEMANG BAHLOL DULU KINI DAN SELAMANYE

      GELI AKU TENGOK SERBAN PAS BAHLOL SUJUD KAT TOKONG NI RASA AKU NAK LUDAH JE SERBAN MAMAT PAS NI

      BAHLOL BARUAH..ITULAH JENAMA PAS BONGOK

      Delete
    3. Nak ludah.ader brani?sembang bole ler.

      Delete
    4. Aku rasa mesti saleem jeles sebab tak diundang utk sama sama menikmati air kecing setan.maklum ler ada plak pelacur atasan.bila dah mabuk nie mesti gian kemaruk burid plak.tak gitu saleem.jgn ler marah sampai macam nie bila tak diundang.standard ko mabuk cuma kat warung tuak jer.apa barang nak jemput ko ketempat high class.

      Delete
    5. Anak rosmah yang beli condo di NYORK USD35 juta korang tak bising pon...

      Delete
    6. 1:39 lu sembang dlm blog je lu berani....slalu camtu la.....gangster mulut......lawak la lu ni.....mmg standard lu cmni ke atau lu sekolah x abes chai......

      Delete
    7. aku rase ape yg dicakap oleh 1:39 tu betul. Aku stuju dan sokong. 100 peratus....

      Delete
    8. hahaha.....another piece of shit...alexo...tp nk uat cmne....standard la tu.....

      Delete
    9. Lantak korang lah labuuu,

      Dorg boros korang yg kna berjimat, nurse kurang ajar korang yg dia suruh jgn hantar hospital kerajaan,
      Cikgu upsr pun x skor, korang plak yg kena marah suruh ajar sendiri.
      suruh belajar pandai2 senang dapat kerja tup2 bodo pun diberi degree last2 berebut kerja.
      Pastu korang diminta bersyukur mesia masih aman.

      Delete
    10. KOPIAH BAHLOL

      SERBAN KAKI BELIT 7 TINGKAT

      PENYEMBAH TOKONG CINA DAP BABI

      PAS MAKHLOK BIUL BERKOPIAH

      KOPIAH TARA CUCI CLOROX

      PASAL TU BAHLOL BENGAP

      JADI BARUAH MACAI SURUHAN SEPET

      TAKBIRRR... KEPALA OTAK LU KOPIAH BAHLOL

      Delete
    11. UMNO dan DAP sama saja, dua-dua main politik wang dan korup. Tapi saya sebagai orang Melayu akan tetap mengundi UMNO kerana mereka orang Melayu dan Islam. Dalam PR, parti mana yang menjadi ketua? DAP parti cina celaka dan orang Melayu dalam hamPAS dan PuKiRear hanyalah menjadi pak turut si cina celaka DAP dan Anwar Aljuburi. Orang Melayu perlu sedar sebelum terlambat!

      Delete
  2. ala kak mah badak guna jet perubadi p enjoy luar negara tido hotel beratus ribu macai x kecoh pun..haha..nampak lbingai la macai..babi kepak anak getah x nampak..yg lembu mkn pucuk riuh skampung..haha..dasar macai macam ayam kampung..kokok kuat ekor penuh taik..cit..porahhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maknanya untuk nak kasi seimbang maka kau redha si cinabeng kurap ni buat onar? Bagi wa sama je tapi rosmah tak menipu dan main wayang macam cinabeng tak cuci taik ni. So akai ada macai pakatam?

      Delete
    2. jilat lagi itu kulup cinabeng tak sunat tu. mcm ANUwar.

      Delete
    3. aik...cover nampak..engko pun nak jadi puntong kayu jugak ke? sikafir dajal buat wayang beria2 nak cover. dia tak sedar cinababi ni beri sikit..ambilnya banyak.
      tak sedar lagi tu..sedara sendiri kena halau sehelai sepinggang dari kampung..masih nak memuji tokong sial ni.
      jenis tak kenal diuntung....nak buat macamana....telan jer lah. nak guling2.. malu. jadi...tunduk jer sambil angguk2. mengenangkan betapa baiknya tokong lim guana end ni...

      Delete
    4. Kiranya ko nie ayam bandar la.Patut la otak tak berkembang sebab dok dalam reban jer!
      Tau2 dah kena sembelih.Real ayam kena sembelih dapat masuk Tesco dan Giant supermarket
      Korang kena sembelih hanya dapat berguling atas jalan jadi biawak untuk DAPig hahahaha.
      Bedol syamdol punya macai.

      Delete
    5. 10.14 LANCAU

      DLM QURAN ADA AJE KER KALAU UMNO KONGKEK MAKA HUKUMNYE SAH PAS KONGKEK YE

      BANGANG PUNYE KOPIAH DAH LAH BAHLOL SIAP JILAT KOTE TOKONG NI LU NI SERBAN KAPIRRR BABI

      PULIMAK LU PAS LACUR AGAMA GADAI BANGSA DEMI UTK MENJADI BARUAH MACAI CINA DAP

      HAKKTUIII LU PWNGIKUT TOK PUKI NIK AZIZ IBLIS TUA NI

      Delete
    6. 142 am.dah bermula penghulu segala hari.hari yg penuh kemuliaan.tapi sayang....bahasa dan pertuduhan ko menjelaskan siapa ko.adalah terlalu malang buat keduadua makbapak ko yg terpaksa bersoaljawab kerana telah gagal mendidik ko.gagal mendidik ko rohani dan jasmani.moga ko diberi hidayah.

      Delete
    7. 1:42 ni gangster mulut der....hati kecik je ni....bkn nk ckp ape la...tp slalu nye klu mulut longkang cmni ble ajk sparring bnyk la alasan die.....otak pun ade tp xde function.....kesian la kt mak bapak ko.....penat diorg didik ko.....tp ko ni produk yg gagal.....ko x puas ht ke chai....hahaha......LOSER......CHICKEN.......

      Delete
    8. Aku rasa tak salah kalau menyokong orang yg righteous dan beretika, tak kira agama apapun. Setakat nama je Islam, sebulu dgn saya tp perangai macam berok, mencaci, mencarut, mengumpat, menabur fitnah, dan berpikiran buruk terhadap orang lain sepanjang masa tak semesti orang baik walaupun Islam namanya...

      Delete
    9. KOPIAH KEPALA BUTOH

      PAS BAHLOL BARUAH CINA DAP

      ISLAM LAA SANGAT PAS KOPIAH NI

      ANJING BARUAH MACAI HINA

      PENJILAT JUBOR CINA

      PUKIMAK KETURUNAN TOK PUKI

      TOK PUKI NIK AZIZ IBLIS TUA

      PAS BAHLOL OTAK MERENG

      KAKI BURIT MCM MAT SABU N STOPA

      ISLAM LA SANGAT PAS NI KAKI BURIT

      HAKKTUIIIII

      Delete
  3. 10:14pm ko ada sekali dlm jet tu ker?Perghhh cayalah.
    psstttt..hari nie rosmah pakai spenda colour apa arrr..mesti ko tau kihkihkih

    ReplyDelete
    Replies
    1. psstt...spenda bini kamu aku tau lah. wana merah. tak caya? tanya bini kamu.

      akai ada ka....

      Delete
    2. Pssttt..bini aku tak pakai sependa daaa ini mlm jumaat...patut ar ko orang boleh pakai topeng Guy Fawkers asalkan boleh cakap merapu main tembak jer hahahaha

      Delete
    3. Topeng Gay Fucks? Menatang yang puak PKR suka sangat pakai tu ke?

      Delete
  4. CAT -- cilanat apek tipu. ini cilakak punya ajar itu nikky.

    ReplyDelete
  5. Sebenarnya LGE adalah menteri pulau pinang yng terhebat.Korang mana tahu!Sebab itu ada khatib PAS mendoakan kesejateraanya.Malah menurut TGNA pemerintahan LGE ibarat Kalifah Omar al khatab.
    Bukan macam umngok tahu nak boncitkan perut sediri puiiiii!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Umar AlKhatab dan Umar Abdul Aziz lain beb...

      Delete
    2. PAS KOPIAH BAHLOL

      PENJILAT KOTE CINA

      SERBAN KASI BELIT

      LELONG AGAMA GADAI BANGSA

      DEMI MENJADI ANJING BARUAH MACAI CINA DAP

      HINANYE KOPIAH BUSUK NI

      Delete
    3. Sblm kita kutuk muka Lim Sial ni kite kena ludah byk2 dlu kt muka HAdi si ank Awang bapak munapik besar yg jd punca Melayu jd hamba DAP! PAS=BABI, maruah PAS mcm pelacor lorong hj taib yg akan kangkang utk siapa shj hanya dgn nilai 20sen setengah. punya jijik lagi hina!!

      Delete
  6. Memang patut dia beli Mercedes tuu sebab DAP tuan besar .

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya setujuuu. pas kena nek beskal ja. cover line maaa....apa nama tu..zuhuddd. wat de fak...

      Delete
  7. "Bulu Mah masih tersangkut kat kerongkong abang".

    Adakah bulu anda tersangkut dimana-mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bau cipap melekat-lekattt kat mukaaa... hidup mat sabunnn...jom berzina sekali...

      Delete
  8. Lim Guan Eng <<< the FU**king DAP tokong!
    he is father of lier- great cheater.. pissing tokong!! then macai PAS licking his toe like idiots piggy..

    ReplyDelete
  9. Pas kopiah takde maruah
    kaki jilat bontot kapirrr
    islam sangat la lu ye pas bahlol
    bodoh melampau lampau jadi baruah

    ikut islam pas bahlol ni
    boleh berkawan dgn yahudi israel
    matlamat menghalalkan cara
    cara jadi baruah sembah lim guan eng boleh mahh
    bangang punye kopiah
    tak sedar diri penjilat jubur kapir

    inilah islam jenama pas bahlol
    mengkafir sesama islam
    tapi menjilat kote cina dap kapir harbi
    tak guna lu pakai serban lilit 7 lapis
    kalau jadi macai baruah cina dap

    fuck u laa kopiah bangang
    fuck u laa serban belit melayu

    ReplyDelete
    Replies
    1. 341.....ha betul tu.Islam sejati mcm ko.lengok.bahasa jer dah tahu ko.memang Islam sejati.canteeeek.

      Delete
    2. 341 TERTEKAN!!! BERTENANG, SELALU INGAT ALLAH

      Delete
  10. 1.alahai!!merc. 300K pun nak dijadikan isu!!cikgu-cikgu sekolah dan pensyarah pun belambaq pakai merch!alphard!bmw!dah jadi perkara biasa jee!!lainla kalau kereta tu dibeli dengan harga 500K keatas!!lagipun benda tu benda kecik jee!!jauhla nak dibandingkan kereta 300K dengan cincin di jari yang harganya berjuta-juta!!buat lawak jee dok mengata kat orang!!
    2.yang pemimpin umno di kununnya dok belagak pakai proton!!dibelakang pakai kereta berjuta-juta!!
    3.samalah bodoo dengan puak-puak yang terpegun dengan langkah najib turunkan elaun sedangkan bini dia habiskan duit berjura-juta dengan kesana-kesini belagaq macam anak raja naik jet kerajaan!!
    4.gila ke apa tuu!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cikgu sekolah dan pensyarah banyak akai merc 300K? Ini fitnah ni, tak betul langsung

      Delete
    2. Kesianya bahlol2 yang masih percaya rosmah beli cincin 24 juta..alahai bodohnya..dah tertinggal kete api nampaknya

      Delete
    3. Oooi pi la tengok apa staf pemandu, suruhanyaya2, syabas, irda dsbnya bawak....lexus, passat, jetta, bmw, merc bebbbb.....

      Delete
  11. dengar citer ahli2 pas banyak jadi anggota cybertropper dap tapi dipanggil "green shit army". betoi ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan "green shit army" lahh ..."BULL SHIIIT ARMY"..

      Delete
  12. Best best baca komen semua. Dua dua pihak lontar peluru, bom, missile macam2 lah. Hipokrit habis. Contoh Kiasu Orang Melayu. Lain sket dr Kiasu Orang Singapore. Kiasu Orang Melayu ni lebih kurang macam ni lah : 1) Kalau bab Islam : Aku sorang saje masuk Syurga, Kau orang masuk Neraka 2) Kalau bab Ugama : Semua hadis keluar, nak tunjuk Tuhan Aku dan Tuhan Kau, sebenarnya sama ( Nauzubilah ). Kalau pendapat Kau lain, Islam Kau tak progressive. 3) Kalau bab Pakai Kereta / Motor Besar : Kalau puak Aku ada, kira rezeki Aku lah. Kalau puak Kau ada, hmmm mesti rasuah ni. 4) Kalau Bab Demonstrasi : Kalau tak ikut cara aku - a) Islam Kau jumud, b) Boleh Hijrah Negara Lain, c) Kalau Siam, Mesir, Syria boleh buat, kita pon boleh buat jugak lah. 5) Kalau Bab Hudud : Ohh Kita tak dapat laksana bersebabkan seribu satu alasan termasuk lah keluar surat ex PM yang dah tak jadi PM, yang tiba tiba takut kat OKU pakai kerusi roda, lebih takut dari takut kat Tuhan yang dia sembah. Bangsa Ku Oh Bangsa Ku.

    ReplyDelete
    Replies
    1. handbag anak badak pun ratusan ribu..mahal dr mercedis guan eng..haha..macai jilat ja.x maki pun..skali shoping pun berjuta..guan eng beli pun hak kerajaan..nnti kalau omno perintah dpat kat puak omno pula..anak badak beli brg peribadi..x da manfaat langsung..bodo punya macai..gedik ja lebih..bangang..bodo..sial tujuh keturunan...hahaha..nak kata org konon..piirahhh..melayu omno paling haprak...hahaha...

      Delete
    2. weii lembu guan eng sial tu terang2 jelas membazir.. beli keta Camry tk smpai 3 bulan pastu tukar mercs.. dia bkn pakai duit bapak dia atau duit bapak ko..tp duit RAKYAT.. ada paham bahlol.. sblm ni MACAI bahlol PR sibuk sgt pasal wang rakyat.. so isu skrg kenapa bergedik2 soal wang rakyat Lim Sial tu rompak wang beli merc korang tk bising??BODOHx100!!

      Delete
    3. macai.. 11.13..
      nak skrg ni nk tutup apa..
      jelas dh DAP tu tipu..
      jgnlah nk tegak benang basah..
      Merz tetap Merz.. bkn beli dgn kertas tisu.. beli dgn WANG RAKYAT tau takk
      lu bodoh ke xnmpak 2 biji kete mewah dlm mas 3 bulan.. nk tegak apa?

      klu hari2 kutuk Bn tp lebih terok dr BN.. gi mampos lah PR!

      Delete
  13. baca blog big dog mengenai skandal terbaru PM kesayangan kita? renung-renungkanlah..

    ReplyDelete
  14. pas dan umno sama jer.. pas kuat sembahyang tapi ikut telunjuk dapig. umno tak sembahyang,kuat karoke,main betina, tapi pantang kononnya islam tercabar dan digadai.. dua2 mcm sakai..memang dapig menang free ini kali sebab melayu memang dah bodow.. betul tak salim? sesekali sedap gak tonggang kan? sama aja pemimpin pas dan umnongok.. tak sanggup lagi aku jadi macai umnok.. cakap lain di janda baik buat lain.. jibai laa najeeb gore!!

    ReplyDelete
  15. Kerajaan Pulau Pinang beli kereta baru dah kecoh macai UMNO lembu nie ...RM 15 juta habis satu malam sambut tahun baru punya pasal x kecoh pulak puak baghal nie...cari isu lain la macai UMNO ooiiii....

    ReplyDelete
    Replies
    1. KEBENARAN YANG MENYAKITKAN

      Delete
    2. Syabbas amusza di atas ketegasan dan keberanian anda ... teruskan perjuangan untuk ajar anjing2 & lembu2 pencacai umngok nie ...

      Delete
    3. syabas dgn penjilatan tegas kerja boros Lim Sial tu?
      Syabas krn berjaya jd anjing.. belanja mcm setan lepas tu nk suruh rakyat ckp itu baik?/ ptuihh laahhh... sikit hari lagi Jet pulaLim Sial beli.. macai PAS akn anggok2 mcm anjing liar diberi makan tulang!

      Delete
    4. Amusza yang bodoh lagi bangang. RM15 juta digunakan utk serve ribuan manusia, tapi merc tu hanya untuk 1 pig. Ada paham tak, babi?

      Delete
  16. Kerajaan Pulau Pinang beli kereta baru dah kecoh macai UMNO lembu nie ...RM 15 juta habis satu malam sambut tahun baru punya pasal x kecoh pulak puak baghal nie...cari isu lain la macai UMNO ooiiii....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Weii lembu PR, utk rakyat merasa sama lantaklah belanja 15 billion pun.. Ini beli keta duit rakyat, tp dia yg pakai! Bapak ko blh tumpang jgk ke naik keta cina sial ni? Kita blh pkt2 naik mcm teksi ker? Bodoh bahlol, krjn bn belanja utk rakyat, apa punya sial ko ni, xkn nk jd mcm dapig perintah yg rakyat bg duit saki baki cukai judi jer..itupun melutut sakan macai PR jilat..kunun baik dhWe

      Delete
    2. Rosmah beli cincin ialah fitnah.
      Sambut thn baru 15 juta ialah fitnah
      lge beli merc ialah fakta
      anwar aset juta2 ialah fakta
      azmin aset juta2 ialah fakta...
      selangor naik macam2 ialah fakta
      pas bersekongkol dgn syiah ialah fakta
      pas balaci dap ialah fakta

      Delete
    3. engko baca dan teliti tak apa yang dato' bandar tu cakap? membaca malas..handphone harga beribu..tapi malas nak selidik apa yang dato' bandar kata. meh sini nak bagitau pada pemalas haprak. 15juta tu belanja keraian selama satu tahun. campor2 dalam setahun dapat 15juta. nanti adalah pulak pecacai dok pusing lagi.
      tu lah suka membandingkan dengan orang lain. kalau mulut lim guan eng bolih tutup...mulut pecacai bolih tutup taklah dapat malu. bila bn buat membazir..pot pet pot pet macam mak nenek..skrg dah kena atas kepala habis orang lain dibabit sama.
      akai ada ka....

      Delete
    4. Dear amusza sayang,
      I love to meet u. Can we meet ?
      I promise. I will let u lick my arsehole as much as you like.
      I chinese really appreciate malays like u.

      Am looking forward to your response sayang.

      Bye sayang.

      Delete
    5. Kalau RM15 juta la untuk satu kali pertunjukan sambutan tahun baru cuba ko bayangkan macamana laa rupanya sambutan tu...... aku ingat pertunjukan bungan api kena buat tiap2 malam selama 3 bulan.... heh heh heh heh...

      -Kutu lepak-

      Delete
    6. anjing2 & lembu2 pencacai umngok nie apa pun pemimpin dan kroni BN buat salah semua dianggap fitnah, penjilat tegar dan buta hati .....

      Delete
    7. BABI belaan PR DAP bagi arak basi pun mereka jilat sampai laintai.. tokong nmpk mcm masjid pdhal PAS xpernah bian masjid..hanya bina markaz setan utk gerkrja mereka..

      Ada macai brani tegor? Brani pegi tegor Nik Najis yg samseng tkpndn dgn tua kutuk buat kayu smpai kalimah ALlah pun xboleh nk ckp betul.. nk jilat kafir punya hal.. Fitnah Rosmah hari tp JAM OMEGA Anwar smpai skrg xbrani jawab.. itu apa????

      Stopa Ali SU Agong tu.. tp belakang sikit punye hmmmm... spender simbol kehebatan PAS.. fitnah lg ke? hahaha tuan diri pun senyap menikus xbrani ckp banyak.. gi mampos lah MACAI PAS oii!! malu lh kt Rosmah..

      Delete
  17. Itu kereta peribadi dia, lantak dia le nak beli kereta apa pun, dia ada duit ... bukan sampai RM0.3 juta pun ...anak tiri ahgor beli kondo RM110 juta lagi sakan ... menabung .. he he he ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni lg satu bongok, ank tiri najib jd produser filem hollywood, ada dia kacau duit perbendaharaan ker? Lntklh dia nk beli kondo hage 5 billion pon duit duit, ade kacau duit mak ko ke? Si lim guan sial ni pakai duit rakyat setelah balun kali prtama camry, ni balun merz pulah 3suku juta, esok lusa apa plak? Bentley? Macai PR ckp xpe duit baoak dia? Bodohhh weiii korang ni xubh mcm anjing kurap..menyalak kt org baik, jilat kt perompak,

      Delete
    2. mmg bongok. kecik2 mak suruh pi skolah..ponteng, ni la jadi nye. pastu malas keje..gaji kecik..enjoy nak lebih. pastu tengok org kaya sket..dengki.

      Delete
  18. Weii Amusza bongok, kku PR melalak tuduh mcm2 konon UMNO menyeleweng bkn main sakan diperhalusi perbelanjaan kel.org UMNO. Ank tiri Najib xde kacau duit negara pun dibalun fitnah. Tp bila lepas dah melalak sakan konon mcm jiwa rakyat sgtlah pemimpun PR haramjadah ni, tgk2 lbh sakan dr BN dulu, kete Camry baru je beli, knapa membazir beli merz stgh juta? Duit bapak Lim ker? Krjn Penang defisit terok, ekonomi nyawa2 ikan just harap krjn pusat mantain investment, klu tak dh lama muflis! Bodoh macai, last2 compare dgn Bn jgk, kutuk bn psstu compare dgn bn...mcm sial lah macai!

    ReplyDelete
    Replies
    1. PR yang tak sempurna tu minta BN jadi pemimpin yang sempurna...tapi percayalah BN tu takkan sempurna sampai bila2.....sebab BN adalah makhluk yang sememangnya LEMAH DAN TAk SEMPURNA

      Delete
    2. Kepala hotak lu.. lu ckp mcm lu Tuhan ke? kerja sempurna atau tak itu kerja Tuhan
      Stkt tk sempurna UMNo tu lebih baik dr PR yg bkn shj LEMAH tp JAHAT. PAS pulak LEMAH pd Kafir tp bkn main samseng dgn UMNO.. munafik besar!!

      Delete
    3. PR xsempurna.. pastu busuk hanyir lepas mau ajar BN suruh jd sempurna? wangi? puihhhh laahhh.. pegi cuci tong najis PR dlu bg berseh..

      buang dlu peliwat, kaki betina, kaki rasuah bertopeng Agama dan hak rakyat kunun2.. pakai nama rakyat tp setan besar yg tipu rakyat!

      Delete
    4. Nik Aziz adalah semulia-mulia makhluk dan yang paling sempurna. Segala ucapan nya adalah wahyu dari Allah. Segala yang keluar dari duburnya boleh dibuat tangkal azimat hatta kentutnya yg seharum kasturi boleh mengubat penyakit.

      Delete
  19. aku tak kisah sgt si cina kimak ni nak pakai keta merz ke..porche ke.. mmg dia kaki kencing temberang punya. tapi puak2 pakai kopiah kunun2 nye alim sembahyang tak tinggal kompem masuk syurga..pi sokong si cina kimak ni yg bodoh sengal tahap cipan tua. pastu pi takbir sekali bila si nuar peliwat kasi ceramah. si nuar tu temberang tahap terang-terangan level 7 tu.. pun masih takbir pecaya lagi. ape ke bengap korang puak2 kopiah munafiq ni...pastu..bila org cakap org melayu bodoh..depa tau pulak marah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. puak kopiah naju hijau ni bini diorng pun boleh kasi jantan2 DAP ratah.. janji sama2 boleh 'berkuasa'.. kalu Tuhan pun diorng boleh jual murah pd DAP dan Gereja.. setakat bini.. Mat Sabu dh ajarkan mcm mana nk main dgn bini kawan.. agak2 Harun Din marah tak? Harun Din bkn main gedik ckp isu Kalimah Allah tp last2 BAPAK Munapik jg.. duduk sekongkol dgn puak2 sesat..

      Delete
    2. puak kopiah tu bukan malaikat....manusia macam ko juga

      Delete
    3. Nasib baik mca/mic/gerakan tu melayu cerah/gelap skit.

      Delete
    4. dh puak kopiah tu jantan bernafsu dan akan buat sial jugak so xpyhlah melalak melolong ckp mcm diri tu malaikat..
      pakat2 ubah jd baik dan betul bkn asyik salah UMNO/org UMNO..
      tp bg aku macai kopiah tu jahat lg dr UMNO sbb main betina tp kt luar sempt lg tipu atas Agama.. mcm mana lah hati jahat dn tak takut dgn Allah?? berlakon dua wajah serentak!

      Delete
  20. Wooo sampai satu jag penuh si tokong ni mentakedarah beer.... dahsyat... dahsyat... Pastu ada pulak yang doakan dia dalam khutbah Jumaat????

    ReplyDelete
  21. Replies
    1. Banyak nya admin nak kena tanggung nie.larat ke admin.hak sendiri nak kena jawab.hak kekawan pun nak kena jawab.hak yg bertentang pun nak kena jawab.

      Delete
    2. Admin Haramkah Meloyakini dn unit amal PAS mcm mana nk jawab nanti?
      sama2 tlg buat kerja2 yg Allah laknat?

      Delete
  22. Ternyata benerr mamat reentry goblok nyokongin pembangkang ... kelihatannya dia udah menghilangkan diri dan nggak mahu beri komen bila ada usul nyalahin pembangkang ... namun jika ada apa2an isu berkenaan pak najib mau pun pemerintah, terus saja diterjahinnya dan dibikinnya ribut... dasar nggak tahu diuntung, sialan punya bajingan ... nggak sayangin bangsanya melayu ... gerem banget gue ...

    ReplyDelete
  23. Ellehhhhh..anon 6:54

    Walharammu walhalalku....korang punya dosa sebarkan fitnah amacam?
    Aku bagi contoh berfakta.Satu ketika lebai korang menyampaikn berita bahawa Najib akan mengadakn pru13 semasa musim haji.Maka terlompat2'lah kekeraan korang menyumpah seranah najib didlm facebook, blog, tweeter dan juga di kedai kopi. Meratap2 korang menyebarkan berita ini krn orng2 PAS ramai ke Mekah pada masa itu.PAS di kabarkan akan kehilangan undi yng banyak(orang umno tak pegi hj ker kihkihkih)
    Korang mungkin dah lupa..dan buat2 lupa atau sememangnya penghuni syurga korang memang cam tu perangainya.Tup...tup..PRU13 di adakan selepas musim hj untuk memberi peluang jemaah hj boleh pergi mengundi.

    Sampai ke hari in aku tak pernah dengar atau terbaca korang minta maaf di atas fitnah ini!
    Nak tahu tak kenapa????

    Sebab selain dari PR apa yng mereka buat adalah haram.Tetapi tidak bagi PR biarpun cerita tersebut tidak benar!




    Walharamu walhalalku.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Puak setan hijau ni mane penah kesah atau ingat dosa jahat mereka..
      hari2 buak mat bangun pagi nampak muka Najib je salah..Nik Ajis hina RAsulullah pun macai hijau buat2 tk nmpak..mau Najib yg sebut aku rasa dh jatuh hukum halal darah dh.. macai hijau setan PAS akan hukum kan
      bg mereka shj yg baik betul.. org mcm ni lah Setan suka.. sbb riak dan ujub dgn konon diori mereka bagus.. sedar2 dosa dh sama berat dgn dunia dan seisinya..

      Delete
  24. LGE jadi khalifah ketika nak Pilihanraya aje. Bila dah menang jadi tokong.

    Orang Islam aje yang dibuta mata hatinya.

    ReplyDelete
  25. najib sewa jet baru pula ape citer..time mrdeka bakar mercun ratusan ribu hanya bp jam je ape citer..pas tu songlap duit lembo ape citer..cer jwb..beli mecerdis baru 300ribu leh pkai 20 thun..tu la bila kata macai lembu ke nak mrah..kalau macai bukan lembo macai beruk..hahaha..tu la macai omno taik gam..kena kencing pun x pe..haha..beruk la macai ni..haha..elok la macai omno hisap gam p kwn ngan beruk..pas tu tergedik2 bwa spanduk pertahan kalimah Allah..haha..lawak la macai..bangang..pas tu sambut thun baru buat konsert...teruk2 guaneng pun sambut tahun baru dgn ceramah agama kat penang..x de konsert..beruk punya omno..kahkahkah..bodo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hek eleh bro...dia dgr ceramah so apa untung lu dapat ? Lu bangga sangat ke dengar ceramah yg banyak citer pasal politik tu...
      Lu ingat dia nak sangat dgr ceramah tu ? WTF la lu.

      Delete
    2. penang sambut thn baru dgn arak lah bodoh oii..
      lim guan eng sial tu xde port lah nk sokong smbut thn baru dgn ceramah.. cuma sbb UAI tu boleh kasi PAS naik nama.. so dia pun xkisah sgtlah..

      kenapa macai bodoh sgt harap Islam pd lim guang eng.. kafir bodoh oii!

      Delete
  26. Pas haramjadah jadilah kau tukang basuh berak lim guan eng selama 5thn lg....

    ReplyDelete
    Replies
    1. pencerahan buat 1023.....
      pas halal disertai untuk semua umat islam yang mahu menegakkan hukum islam .... sekian trmksh

      Delete
  27. Pas laknatullah....tu ceramah politik beb...nnti dlm kubur jawab lim guan eng imam aku...pas haramjadah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pencerahan buat 1031
      pas parti memperjuangkan islam.....jangan laknat mereka2 yang menegakkan hukum Allah....renung2kanlah

      Delete
    2. pencerahan buat kegelapan otak 10.44PM
      parti perjuang Isle sampai jual Tuhan Allah pd kafir?
      perti perjuang Isle sehingga halalkan yg haram? dlu bising pasal arak, tp skrg boleh?
      parti perjuang Isle sama2 rusuhan join LGBT, peliwat, syiah, pluralsme? pakat2 utk tumbngkn UMNO? UMNO buat salah apa yg halal tumbang cara mcm tu?

      parti perjuang isle yg hari FITNAH. MAKI KUTUK TIPU HASUT macai2..

      ko betulkan otak ko dlu.. yg tegak hukum Allah setidak2nya skrg dr UMNO.. PAS tegak apa? tegak mcm Stopa ali main betina?? puihhhh laa

      jgnhina Agama dgn sandarkan pd parti setan PAS!

      Delete
    3. berbeza sungguh komentar ...satu tu berkhemah berakhlak
      yang satu lagi penuh dengan sifat amarah dan caci maki....
      itulah dia perbezaan didikan pas dan didikan ubn.....renung2kan lah

      Delete
    4. menegakkan islam dengan cara berkhemah dan berakhlak lebih disukai Allah....
      memperjuangkan islam dengan caci maki, menghina dan memfitnah.....hanyalah tipu daya iblis yang hanya menampakkan sempurna dan baik dimata manusia yg terpedaya............amat kasihan

      Delete
    5. Ya betul aku setuju.Tapi boleh tak ko tolong aku.Tolong adjust mulut lebai korang semasa ceramah kerana kitaorang belajar dari bahasa mereka.Yalah mereka orng yng akan masuk syurga kata TGNA.Sudah tentu bahasa mereka patut dijadikan ikutan.

      Delete
    6. Elehh macai PAS hrmjadah nk nasehat kita suruh hikmah? Nik najis maki tu hikmah? Mat sabu mncarut tu hikmah? Entah macai 11.41 tu berlakon baik, kt atas dia setan besar kaki carut maki..jgn lupa mcm mna nuar dn stopa ali blh berlakon watak warok..tp kt blkng mata macai sikit besar punya setan.. Weii bro elok ko gi nasehat haramkah punye editor suruh hikmah dn bertobat dulu dosa fitnah bertan2 tu nk kumpul smpai kiamat ker?? Puihhhh lah munapik PAS LAKNATULLAH brlakon mcm malaikat..tp setan besar duduk dlm hati! Cermin diri ko dlu lah.. Dh kntoi xde idea nk putar alam cpt2 amik kopiah tnjuk alim? Puiiihhhhh..

      Delete
    7. jangan jadikan sifat marah sebagai rencah bagi pengisian dalam komentar anda....
      kesabaran dan ikhlas dlm memberi pandangan, itu lebih baik....jadikan hadis dan alquran sebagai guru dan panduan dalam perjuangan mencapai keredhaan Allah..

      Delete
    8. Mavai 10.40, bagus ayat ko tu dn alangkah baiknye jika ko nasehatkan paderi agong PAS, nik najis laknat tu dgn nasihat bgitu.. Nik najis manusia kaki bebal, panas baran, suka cela dn maki sehingga secara rasmi macai PAS beramal dgn cara begitu.. Tahu agama? Tp tk amal? Tp pndai plak nk nasehat org lain? Elok jg ko pegi nssehat blog dn editor media PR apkh mereka berhemah? Ikut lndasan Alquran atau iblis dn kuffar?

      Bro xpyh nk berlakon jd munafik bro.. Klu macai didikan PR tu berhikmah rasenye dh lame xde demo huru hara, sbliknya masjid dn musolla akn padat dgn org, solat subuh penuh saf..org UMNO ajn hormat nik najis dn hadibongok spt wal..tp hakikatnye? Xde kn??

      Delete
  28. HAhaha.. hari2 mesin cetak PAS Haramjadah kutuk UMNO..
    DAP xpenah lena utk biayai RBA..anjing2 merah tuk jatuhkan BN.. tp ALhamdulillah BN tetap memerintah.. Bangla 40 ribu rupanya sembunyi dlm gua.. Nuar cari xjumpa2.. kah..kahh

    hari2 kutuk BN UMNO.. tp last2 mereka PR lebih terok dr BN.. beli keta mewah 2 biji dlm masa 3 bulan.. utk apa? takut apa? Keta rasmi Najib Perdana Limo.. bape generasi PM dh pakai??
    hahaha macaiii.. jilat lah.. nk tgk benang basah boleh tegak tak...

    ReplyDelete
  29. macai beruk..aku tanya x jwb..apa citer najib beli jet baru..mewah brok..macai leh tumpang naik ke..bakar bunga api mlm mrdeka ratusan ribu abis brapa jam ja..kalau keta mercdis leh pakai smpai 20 thun..ni bakar ja abis bratus ribu..pas tu omno galak maksiat buat konsert abis brjuta..pngil k.pop lg galak maksiat apa citer berok..beza penang lim guan eng buat majlis ilmu..x de konsert..kata omno pejuang islam..smpai demo pertahan kalimah Allah tergedik2 terkinja2 mcm berok..haha..x ttup aurat pula..telanjang..haha..apa citer..ketua wanita lembu songlap brjuta apa citer beruk..tu baru skit..nak urai bnyak lg brkali ganda dr harga mercedis guang eng beli..x nak maki ke beruk..hahaha..tu la puak beruk omno ni mana tau..asyik hidu gam ja smpai kena kencing pun x sdar..hahaha..bila pngil beruk nak mrah..tp mmang beruk pun pngai macai omno ni..kahkahkah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Weii macai babi PR, Najib nk beli 10 biji jet pun aku rela dr redho mcm PAS sujud pd babiEng..
      Tp malang bg babi macai mcm ko anon 12.09.. pejabat perdana menteri dh jelaskn krjn xde beli apa2 jet baru cuma sewa utk tampung ganti 2 jet lama.. Apakh ko bngga dgn fitnah sesama Islam tp ko redho dgn penipuan kafir mcm babiEng?
      Sbbtu aku panggel ko babi macai, xusah jd manusia lah klu otak mcm babi.. Lantaklah nk bakar mercun 100juta pun jnji semua org dpt rasa.. Ini sengaja beli merz mewah diluar keperluan, awal berlakon naik kapalterbang kelas ekonomi, macai babi PR jilat babiEng mcm nk mampos..skali tu jer dia brlakon, then skrg?? Xcukup mewah..mau lagi.. Tp apa nk kata macai babi PR xkn blh trima sbb otak korang dh bahlol..sbb politik benci umno mlebehi politik bijak... Weiii macaiii

      Delete
  30. Korang gadoh pot pet pot pet pung pang pung pang yang jadi pukimak kita rakyat biasa ni jugak.Dua-dua pukimak baik dari pemerintah atau pembangkang dah tentu senang lenang.Kita jugak akhirnya yang dipukimakkan.Tak gitu?ptuiii..!!!

    Sekian

    Terima KaseYYY....!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bro..sbrnye kita sudah cukup senang, alhamdulillah, senang kita sbg rakyat..tkkn lah nk ckp senang bile tiap org pakai jet? Cuma macai haramjadah PAS ni yg xhabis2 hasut dn doktrin kita spy rasa tamak xcukup nikmat dgn highlight negatif psl pemimpin UMNO. Ya kita marah jika pemimpin kaya rakyat kebulur, tp skrg kita kebulur ker?? Klu dh tkkebulur jgnlah tipu dgn berlakon kebulur mcm zalim sgt dh UMNO BN tu..

      Ok keduanya, jgn lh double sntndard klu xnk digelar macai haramjadah, bila pemimpinPR terang2 boros bermewah dgn wang rakyat hasil perahan naik cukai, parking, caj 20 sen beg plastik skrg dh cecah jutaan rm konon denda utk jg alam sekitar, tp ke mana wang tu? Knpa melalak pd org lain jgn bermewah dgn wang rakyat, tp org yg melalak tu ambil kesemptn? Macai hara jadah PR lngsu g tutup mata buat bodoh.. So apkh adil? Bro

      Delete
  31. haha..dasar macai berok..haha..bodo pynya statement..aku suruh cite bn songlap duit ape cite..beruk la macai..nak hujah x reti..tau maki je..macai omno mmang berok..hahaha..omno galaj maksiat x pe..guan eng buat ceramah agama marah..apa la dasar beruk...macai smua beruk..kahkagkah..bangang...bodo..madey kata macai mmang bodo..taik gam..haha.beruk macai omno..hahaha

    ReplyDelete
  32. Asal buat ceramah je kononnye baik...pegi mampos la bro. Berapa percent ceramah pas pasal agama kalau tak selit dgn bab politik mengutuk melayu umno??? Adakah dosa PAS boleh diampun oleh NA dgn HA ??
    NA dgn HA pun lu org tak panggil dia Khalifah..Tapi GE lu org panggil khalifah...apa samdol tolol wal bahlol la lu org...lu hantar le anak lu belajar islam sama GE. Tak pun berdoa la dlm khutbah jumaat dekat GE. Punya mau duit sanggup gadai khutbah jumaat.

    Besar la kepala lu org undi GE ..dia dah naik Merc S Calss..lu org bila lagi ?? Masih naik kapcai lagi ke…Jgn mimpi le GE nak beli Merc kat lu orang..sampai 7 keturunan pun belum tentu.

    Mana ahli pas peringkat tertinggi yg hentam Lawrence ??? Mana ...mana…??
    Ohh..lu mau suruh itu Spenderman or Mat Sabun ka lawan sama itu Lawrence??? ok ok ..wa paham la niat lu org tu. Lu orang suruh la Spenderman dgn Mat Sabun pakai serban besar punya dulu aaa…

    Ustaz2 dgn ustazah2 PAS boleh tengok filem 'The White Spenderman' dan kasi komen.
    Rakaman telephone the 'Mat Sabun' pun best utk didengar kalau lu org tahan geli.

    Islam PAS memang murah…bak pelacur.

    ReplyDelete
  33. macai berok bodo lg..hahaha..kalut guan eng naik mercedis..haha..najib sewa jet baru lu x mau naik ke..hahaha..dah brlambak jet sewa lg..x ke bangang nama tu..macai smua x pe..beruk..mkn pun belacan ja x keba cukai..haha..wei beruk..kalut keta guan eng x smpai pun 300ribu..yg laporan audit dedah omno songlap x kalut pun..betul la macai ni beruk..duit lembu brjuta brkali ganda x kecoh pun..beruk la macai ni..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. babimacai PR, najib sewa jet sbb keperluan negara dan
      Kabinet serta perbendaharaan negara yg luluskan. Ti babieng beli merc lepas beli camry atas justifikasi apa? Alasan babieng yg dijilat babimacai PR ialah 'murah'..murah kpala atok ko! Esok lusa klu jet murah dia nk beli jgk? Babimacai bodoh, beli utk keprluan bkn utk kesedapan babieng. Duit rakyat dlu bjn main menyalak mcm anjing selcat pala hotak korang lah babimacai!

      So jika dh BN dikata mmbazir, PR melalui babieng nk bazir jgk? So 2x5, baik kita gulingkn jer PR! Bodoh babimacai hujah mcm budak hingus tadika PASTI..

      Delete
    2. hua hua hua..berok omno dah marag..jahkahkah..woi berok..kerajaan trengganu lama dah beli mercedis..x nak maki ke..bkn sebiji..bnyak bijik..hahaha..tu la bodo punya macai..baca lg utusex yg slalu kalah saman..ssuai di baca oleh beruk mcm macai ja..hahaha..bagus la ada jet leh la p enjoy lg..x pe duit kutip kat macai sorg skit..macai mkn ikan keting x pe..hahaha..bodo punya macai..aku tnya mana duit lembu..bodo..tu pun x leh jwb ada ati nak kutuk guan eng..hahaha...bangang la macai..berok...hahahah

      Delete
    3. Babimacai, krjn terengganu beli merc utk ganti perdana.. yelah kan BN boros..
      so Penang baru beli camry.. lepastu ckp SELCAT.. BN xbagus.. aikk 3 bulan pakai camry xdk sedap maa.. mau high taste lg besar..itu tokong mau lg PUAS.. angkat Merc ma..
      apa pasai?? camry tadk cuku laju ka mau pusing Penang Island?

      xdk maa.. sbb itu tokong dulu sudah berlakon..skrg mau betul2 punya.. bodoh itu mavcai PR.. jilat smpai dia punye kaki.. skrg mau ckp apa? apa pasai mau banding sama BN? lu sudah ckp BN korup..tp lu lg korup.. kasi tumbang maa itu PR.. kencing manyak kuat..

      jet..haha.. Nuar main jet ke hulu ke hilir xmau ckp ka?
      jet Krjn pakai isi minyak tepi jalan ka? semua rekod maa.. esok2 klu Babieng jd PM tarik semua jet laaa pakai air asia sj.. boleh jamin ka?? bodoh laa babimacai.. isu skrg kita mau ckp BabiENG tu RASUAH kuat maaa tnya la developer Penang.. BellaView dpt projek banyak maaa Sgporean masuk banyakk. babi macai ada tau ka?? itu merc baru sikit saje topeng buka.. bawah banyk lg.. lu jilat laaah!

      babi macai ada syok ka??

      Delete
    4. Kerajaan beli Merz tak dapat diskaun....mahal giler....BoDOHHHH

      Delete
    5. Kenapa lu tak malu malu tak segan silu pakai itu perkataan MACAI....itu perkataan asal kantonis bermasuk "anak buah" atau "pengikut"....dah lah tu...nak hantam cina tapi pakai perkataan cina....

      Delete
    6. In a parliamentary reply on Nov 7 last year, Minister in the Prime Minister's Department Shahidan Kassim revealed that the government spent RM14.95 million for fuel and RM160.08 million in maintenance for VVIP flights in 2012.

      So ini kira membazir atau tidak? RM160.08 juta + RM14.95 juta = RM175.03 juta, I rest my case!

      Delete
    7. Nnt Babieng ckp beli jet falcon dpt diskaun 50% maaa...hage 500juta kasi diskaun 50 murahh maa..xde bazir maaa... macaii permatang pauh akn gedikk angguk.ini tokong manyak ikelass maaa...haha.. Macaii bahlol anjing DAP.. Suap air longkang pun diorng telann jer... Wangi lg sedap.. Puiiiii laaa KM babieng lps ni tukar rolls royce plakkk hahaah jd KM jer dh lagak jd presiden.. Tokong stlye maaaa

      Delete
  34. Tgk gambar last tu.. cmni pandai berlakonnye BabiEng..
    pura2 pegang paper Utusan..
    paper yg amat ditakuti dan dibenci oleh sekelian makhluk DAPiggy dan juga PASpork..
    hahhaa.. tipu lagi tipu PAS lg jilatttt..nyum2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kertas je....tak pelikpun

      Delete
    2. gambar/ video semua tu BESI..
      AH Diee ckp maa... puihhhhh..

      Delete
  35. HIPOKRIT.. lagi PENIPU..
    ckp siang utk rakyat tp malam dibalun harta rakyat..
    siang ckp lain malam ckp lain..
    itulah PR..

    ReplyDelete
  36. Dlm bahasa hokkien, toh-kong bermaksud canggih, anggun dan cantik....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Babieng = tokong macai PAS PKR MELAYU...

      Delete
    2. PAS-shuey = PAS sial.

      Delete
  37. woi macai berok omno..aku tanya ko berok..x jwb..duit lembo p mana..wabita omnolembo songlap..berjuta wei..x mau maki ke..guan eng beli merc x smpai pun 300 ribu dah kecoh..bodo berok..haha..kalau hampa bukan betok cuba senarai kan apa yg guan eng songlap..pas tu beza dgn puak omno berok songlap..hahaha..nak tngk macai omno berok tahap apa..hahaha..jgn jd berok tahap anjing dah la..hahaha...satu lg hampa senarai salah guaneng kat islam dgn salah soilek kat islam..ok berok kalau bijak aku nak tengok..jgn jd mcm madey kata macai smua bodo tahap berok isap gam...hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha hebat sungguh penjilatan ko pd BabiEng..
      ko ni mesti dh melantak mende haram banyak sbb tu hati kelam..
      xpyh le ckp pasal org lain..kite ckp pasal Babieng SELCAT.. tokong sejati Pencacai..
      isu skrg jwb dlu.. buat apa dia bazir wang rakyat?

      melalak sgt nk bagus dr BN.. buktikan lah.. tp sayang.. babieng tetap siap.. perangai babi tp macai PAS PKR jilat mcm nak rak..

      kalu dia kencing pun aku rase ko akan jilat..

      nah skrg ko nk tnye duit lembu? kenape tk tanye duit Tabung Memali?
      Isu tu kan dlm mahkamah.. baik ko tanye mne jam OMEGA Nuar.. smpai skrg mengesahkan die bersama dgn pelacor Cinapiggy.. ad emacai mcm ko kesah?

      Delete
  38. Guan Eng ni mmg Cina DAP sial sama macam bapak dia. Dia belajar berlakon baik dr kawan baik setan, Nik Aziz. Melayu yg sokong DAP mmg durjana dan tak sayang bangsa, agama dan negara. Kamu semua tak kenal dgn komunis DAP. Mereka ialah sejahat jahat Cina.

    ReplyDelete
  39. Guan Eng ni mmg Cina DAP sial sama macam bapak dia. Dia belajar berlakon baik dr kawan baik setan, Nik Aziz. Melayu yg sokong DAP mmg durjana dan tak sayang bangsa, agama dan negara. Kamu semua tak kenal dgn komunis DAP. Mereka ialah sejahat jahat Cina.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko mmang berok la macai..betul la madey kata macai bodo..berok la macai omno..aku tnya ko x jwb.yg ko tau maki..bodo beruk..ko taik gam ke..hahaha..soalan aku ko jwb dulu..apa salah dap kat org melayu..ko kedarah pun cina bg mkn..nak maki cina..hahaha..macai berok x sdar diri..berok wei..jwb soalan aku dulu bodo..haha..ke x leh jwb..berok..hahaha

      Delete
    2. kah,,kah macai2..
      yg post 7.47 tu bkn aku..
      tp ok lah Alhamdulillah aku ingt aku sorng je benci macai mcm ko..

      bkn main sakan ko mengamuk bile tokong buat dajjal..di dedahkan.. mmg sial sgguh le krtunan ko macai.. nothing to say lah tp kasihan lah mak bapak ko ade nak sesial ini..

      kesimpulannye.. kasi lah tokong babieng rompak wang rakyat.. dia pun nk rase jugak.. org UMNO kasi lah chance.. jgn kacau maa.. nnt macai Melayu PR akan tuntut bela.. jilattt..jilatt kaki DAP..

      Delete
  40. pas memang pukimaki. sekian terima kasih daun keladi.

    p:s- mat sabun dan stopa spender, jom kita check in hotel, angkat amoi prc... dont worry, kita suda isi borang pas..nicky ajiss cakap confirm masuk syurga der.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama. Kita akhiri komentar kita dgn bacaan doa selamat. Dan ingatlah segala yang baik itu datang dari Allah, segala yg buruk itu datang dari PAS.

      wassalam.

      Delete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!