KAH KAH KAH! TSHIRT GULING TURUN PUN TAK LAKU!

Ini lagi best, ada beberapa manusia yang jual tshirt guling guling ni, pada mulabua dia jual 25 ringgit tapi disebabkan tak laku maka sekarang dia lelong 10 hengget je. Sebenarnya aku tengok tak ramai sangat pun yang aupport benda guling ni.

Hanya anjing-anjing fuckatan je menyalak lebey! Muahanahahaha

11 Responses to "KAH KAH KAH! TSHIRT GULING TURUN PUN TAK LAKU!"

  1. Apehal itu jantan pakai kasut kaler pink?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini spesis lelaki cinta lelaki.....idola anwar

      Delete
    2. Tidur sama katil.lena sama bantal.kenape mimpi lain lain.100% parti melayu,NGO melayu dan orang melayu yg buat lapuran polis.mana pegi rakan kongsi parti melayu,rakan kongsi NGO melayu dan rakan kongsi melayu.tak buat lapuran ker?atau yg pegi buat lapuran tu pencacai bangsat atau hanjing kepada kaum rakankongsi.kih.kih.kih.kih.mcm tu ler standard (madey cakap aper) parti melayu,NGO mrlayu dan melayu.KWANG.KWANG.KWANG......BODOH DAN HAMBA TEBUSAN.

      Delete
  2. 10 hengget? mahalnya...takat nak lap bontot pemimpin pakatan, bagi free je la...

    ReplyDelete
  3. Sepatutnya PDRM mengunakan K9 sebab jika manusia meka hina kutuk..elok sgt anjing mengawal meka..kalau boleh hantar anjing perang tentera..baru best

    ReplyDelete
  4. Sibuk cakap kos hidup meningkat tapi boleh pulak bazir duit beli baju yg xde faedah tu,sanggup pulak keluar duit minyak atau bayar tambang bas&teksi ketempat berdemo,nanti nak terberak&terkencing kena bayar caj masuk toilet tapi kalau nak ikut style anjing kat mana pun boleh pancut.......jika betul nak berjimat lepak rumah lagi bagus

    ReplyDelete
  5. Jangan lupa buat sangkar besar tangkap beruk2 ni....dah masuk nak keluar ...kena rotan 3 das dulu...rotan guna rotan penjara punya.....lepas nie boleh lah tengok orang kengkang jalan masuk office ...pergi kuliah dan pergi kerja...apamacam?

    ReplyDelete
  6. bagus la kalau tak laku... yg jual tu cina kan ? takkan sama geng pun boikot kot?? hehehe

    ReplyDelete
  7. Pas haramjadah naik bas turun dataran merdeka....ulamak lim guan eng khalifah pas naik mercedes S350 tu diaaaaa....sedapnya kerusi dia empuk syoknya...

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!