SIAPA PUNYA KERJA MAIN UGUT-UGUT 76 UMNO CAWANGAN DI SEPANG NI NOH OMAR OI?

Sebelum aku nak cakap banyak kita baca dulu tulisan MIK:

House PK: Hingga ke saat aku tulis artikel ini, Noh Omar terus membisu! Perkara ini sangat memalukan wei. Tolonglah wahai UMNO Pusat! Do something about it!

26 Responses to "SIAPA PUNYA KERJA MAIN UGUT-UGUT 76 UMNO CAWANGAN DI SEPANG NI NOH OMAR OI? "

  1. UMNO PUSAT WAJIB BERGERAK PANTAS MENANGANI SEBARANG ISU YANG TIMBUL TIDAK KIRA SEBESAR MANAPUN ISUNYA. INI MENGGAMBARKAN RASA HORMAT UMNO PUSAT KEPADA AHLI DI AKAR UMBI. TANPA AKAR UMBI , TOKOH TOKOH DI PUSAT ITU SEBENARNYA TIDAK BERMAKNA APA APA .

    ReplyDelete
  2. Salam Saudara,
    Kadang kala saya berasa sangsi dengan slogan transformasi yang UMNO laungkan. Saya meneliti sikap, cara pemimpin UMNO bertindak. Banyak isu yang berkaitan UMNO tidak diberikan perhatian serius . Sedangkan sewaktu pemilihan nampaknya pemimpin UMNO begitu bersungguh sungguh. Saya bimbang ahli akan berasa bosan, tidak dihargai dan akhirnya hilang keyakinan terhadap UMNO

    ReplyDelete
  3. Alamatnya PRU14 nanti jauh panggang dari api le UMNO nak tawan balik Selagor. Kalau dah bercakaran tak henti2, petandanya UMNO akan bungkus terus ... sampai bila2 pun nak rampas Selangor dari PR hanya akan tinggal mimpi.

    ReplyDelete
  4. Ahli sepang dah bosan, dah berpuak puak pun.... pkr & pas kini cuba utk menarik golongan ni di sepang. Senyap la wahai umno pusat, kita tengok PRU14 nanti

    ReplyDelete
  5. Sumbangan 100 Juta Dolar Kerajaan Saudi Untuk PBB Untuk Memerangi Umat Islam

    Dalam satu kenyataan akhbar, Raja Saudi telah menyumbang sejumlah 100 juta dolar Amerika kepada PBB di bawah rancangan untuk memerangi keganasan. Ini merupakan salah satu bentuk pengkhianatan terbaru ke atas agama dan umat Islam yang dilakukan oleh kerajaan Saudi. Dana ini bukan sahaja haram untuk disumbangkan kerana ia diberikan kepada sebuah lembaga kuffar yang memperjuangkan ideologi kufur, bahkan dana ini jugalah yang akan digunakan oleh PBB untuk membunuh dan menindas umat Islam dalam senyap. Siapa yang tidak kenal dengan PBB yang hanya pandai bersandiwara dan bermanis mulut? Ia merupakan sebuah organisasi antarabangsa yang dijadikan sebagai alat untuk menghalalkan segala tindakan kejam yang dilakukan oleh Amerika dan sekutu-sekutunya ke atas negeri-negeri umat Islam. 

    Agenda “war on terrorism” yang dilancarkan oleh Amerika selama ini adalah bermaksud “perang terhadap umat Islam”. Itulah definisi sebenar pengganas yang dimaksudkan oleh kaum kafir. Adakah kita telah lupa dengan kata-kata ancaman daripada bekas Presiden Amerika Syarikat, Bush yang menyatakan, “Either you are with us, or you are with the terrorists” (Sama ada kalian bersama kami, atau kalian bersama teroris). Kata-kata ini yang sememangnya memberi petanda yang jelas bahawa sesiapa yang tidak sejajar dengan Amerika, maka mereka itulah yang digelar sebagai pengganas. Sehingga kini, Kerajaan Saudi masih terus memberikan taat dan setianya kepada musuh Allah dan RasulNya untuk memerangi umat Islam. Padahal, seluruh tanah Arab termasuklah Arab Saudi adalah sebahagian daripada negeri umat Islam yang seharusnya memihak kepada Islam dan bukan kepada kaum kuffar. 

    Ya Allah, bantulah umat Islam dan bebaskanlah negeri-negeri umat Islam ini dengan bantuan para Ahlun Nusrah yang ikhlas yang semata-mata mengharapkan keredhaanMu untuk menegakkan Daulah Khilafah Islamiyyah yang berdiri di atas jalan kenabian seperti yang dijanjikan.”

    Sumber: islamtoday.net

    ReplyDelete
  6. Tolong kuatkan umno. Bukan kucar kacirkan keadaan. Bukan tak boleh settle dalam. Mangkok gak kekadang HousePK ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasala...parpukari kan anjing...kalau tuan dia suruh salak dia salak la

      Delete
    2. Blogger ni berbayar la.Mana cerita-cerita yang diarahkan untuk menjatuhkan orang lain atasa arahan tuan dia akan buat la.ngko ingat blogger Pro BN ni semua ikhlas ke.Banyak yang pukimak jer kejar rating bodoh+syok sendiri konon otai.Ingat ni burger otai ke.

      PtuiiiiHHH..!!!!

      Delete
    3. Ko dengki apa Reentry dgn Parpu Gendut, kalu ko nak ko cari le sponsor untuk bayar ko buat posting kat ko punya blog. Cari cerita sensasi sikit bagi ada rating ... ini blog cikai sorang diri mcm nak mampus jer, posting pun mcm tahi palat ...

      Delete
    4. Blog aku independent la bahlol mangkok.Bila berbayar secara automatis blogger itu akan bertukar menjadi alat persundalan kepada funder tersebut.Ibarat telurnya telah dikasi(mandul).Bila dah mandul pancut dalam pun takder makna.

      Sekian sahaja ucapan saya.

      Delete
    5. Reentry apa kau ni memang tiada kerja
      Asyik mampos menghadap blog ni saja
      Orang lain buat blog pandai cari penaja
      Kau ni hutang banyak tak cukup belanja

      Delete
    6. Ikut suka kepala tengkorak aku lah!

      Harap Maklum

      Delete
  7. Woi parpu...kau tau la nasib kau lps ni skali ngn kwn baik ko MIK

    ReplyDelete
  8. Kau g keje kedai mamak lg bagus la parpu dari pecah belahkan umno

    ReplyDelete
  9. Ajak hasan ali join umno..insyallah slngor dpt smule umno..hasan ali ada tokoh MB n bsfat tegas..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak payah lah Hassan Ali ni berjuang untuk diri sendiri dulu masuk Pas ingat dapat jadi menteri besar bila tak dapat mula meroyan tak tentu hala

      Delete
  10. Orang melayu harus bersatu . Beringat pada zaman British 150 tahun dulu orang melayu banyak yang berpuak puak sampai Singapura jatuh ketangan Inggeris .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak ada lah nak bersabit melayu berpuak. Dulu tu sebab melayu lemah dan bodoh. Malaya pun jatuh ke tangan Jepun dan Inggeris atas sebab kelemahan dan kebodohan, bukan kerana berpuak-puak.

      Delete
  11. buat le apa sekali pun, lambat laun umno Selangor akan mampos juga. kawasan yg menang masa pru13 dulu pun harap pinggir2 hutan dan laut shj. kalau tak kerana pengundi2 jawa dan banjar, bungkus terus le umno. rakyat dah cukup meluat, banyak korap, rasuah dan penyelewengan. tengok mcm mana pr perintah, satu penggal boleh kumpul wang dana negeri rm2 billion lebih. masa umno dulu wang dana negeri tak pernah cukup, habis disonglap puak2 seko-ular umno ...

    ReplyDelete
  12. Aku agak apa yang berlaku ke atas UMNO Selangor ini adalah pembalasan Allah SWT kerana kejahatan pemimpin2 dan pencacai2 UMNO yg selalu buat fitnah dan tohmahan keji terhadap pemimpin2 PR. Puak2 pencacai ni seringkali melaga-lagakan pemimpin2 dlm PAS dan PKR, akhirnya mereka dapat pembalasan bercakaran sesame sendiri pulak. Itu baru balasan dunia ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku setuju . PAS dan UMNO patut dibubarkan . Semua rakyat patut sokong DAP .

      Delete
  13. Perangai Melayu sejak azali memang begitu, sikit2 merajok, sikit2 bergadoh, hasat dan dengki dah jadi darah daging...!

    ReplyDelete
  14. PAS vice-president Husam Musa’s injunction against Parpukari to bar the blogger from publishing any defamatory statements on the former Kelantan exco member stays.

    This follows the Court of Appeal today upholding the Kota Baru High Court decision on April 14, which granted the injunction.

    Justice Mohamad Ariff Md Yusof led a three-member bench that consisted of Court of Appeal judges Mah Weng Kwai and David Wong.

    The appellate court also ordered the blogger, Mohamad Salim Iskandar, to pay RM5,000 costs.

    ReplyDelete
  15. I ѕee so many peoplе wanting to stay home
    and tҺгow a pity party all the time. First rule to get your ex back is avoid begging him tߋ
    come back. Clicк here tߋ learn exactly how to win
    tҺem back for good.

    Here is my web page; Michael Griswold M3 System Free

    ReplyDelete
  16. If you wish for to grow your knowledge only keep visiting this site and be updated with
    the hottest gossip posted here.

    my web-site :: happy raksha bandhan 2014

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!