KUNYIT HANGIT! INI BUKTINYA ANWAR MEMANG BERKETURUNAN BANGLA!

Kah kah kah! Pokemon punya peliwat! Tak cukup jantan dia bantai ponggpng, ini kali rakyat Malaysia pun dia bantai pungkuoq gak!

Tetiba je si Anwar kata dia tak pernah kata ada bangla jadi pengundi! Pukimak betul Anwar ni. Yang dik buat 505 tu bapak kau Ibrahim ke Anwar!?

Ini siapa lu punya bapak ka juburi? Tapi aku tak kisah la anwar menipu sebab dia memang penipu tapi aku tak tahan ialah ada manusia yg terdiri dari rakyat Malaysia bodoh nak mampos percaya kat dia! 

Kepada sesiapa yang percaya pada Anwar aku sarankan kamu elok bunuh diri je. Hidup pun buat malu je...

Khaiiikkkk ptuiiihhhh


157 Responses to "KUNYIT HANGIT! INI BUKTINYA ANWAR MEMANG BERKETURUNAN BANGLA!"

  1. Siakap senohong.
    Gelama ikan duri,
    Bercakap bonong ,
    Lama-lama jadi Nuar Aljuburi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaaa. nice one.

      Delete
    2. Bercakap bonong tu camne ekk??

      Delete
    3. kah.kah.kah.kah.mamak pedukang terlebih mabuk.tu pasai parpundek merapu meraban meroyan.lu betui betui pokemak la mamak pedukang.kah.kah.kah.kih.kih.kih.kih.Wooooooooooooooo.......mamak yg spesis nyer mandeliar jahanam bangsat.

      Delete
    4. Itu jer ker bro?... Macam sial...

      Delete
  2. mohon kakbedah jentik telo anwar berahim

    ReplyDelete
    Replies
    1. mintak jasa baek kak bedah blowjob abg nuar

      Delete
    2. Pukimak mat jobor

      Delete
  3. Aku memang dah lama tak caya apa yg Anuar meraban kan ,dia memang kaki pusing.Yg aku heran ada yg kata nya terpelajar ,alim ,ulama pon mudah dikencing oleh anuar aljuburi ni.Tak tau apa nak jadi dengan orang-orang ni.Patut anuar ni masuk pertandingan mlm,mesti boleh menang.

    ReplyDelete
  4. Bosan lah isu bangla ni.Isu Rosmah naik Jet Eksekutif dan membawa pulang pelaburan ke Malaysia bernilai BERBILIYON-BILIYON ringgit tu mana.Ke bawak balik pelaburan Lemak Politaktepu dengan Taik dalam perot jer.

    Sekian.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaa...bosan laa memanjang asyik Rosmah jerr...mende kecik jer...kurang2 tak la menipu...pegi mana...balik bawak apa...sapa approve...drp bapak segala bapak jubur ko yg memanjang asyik menipu jer keje...mcm takde mende lain...liwat sana sini...tak liwat menipu...tak menipu liwat balik...bosan2 china doll...bosan2 sodok bontot...tak kira bontot karat jantan betina...air mani bersepah2 satu dunia...perghhhhh..colorful abis la gossip2 bapak segala bapak jubur ko tu...mana ada dlm dunia nie cerita2 panas camtu...dah boleh jadi hikayat rakyat turun temurun...kira dah jadi legend tuu...hehehehe...sorry laa...aku lak pegi pangkah pkr kt shah alam gara2 geram cerita 40K bangla tu...pukimak punya nuar...hancing satu badan ko dah kencing sama aku...!

      Delete
    2. Woi mangkok butoh.Ngkau ingat aku sokong Jubur Taik ker.
      Low Class betul mentality kau.Bila aku kondem Gov tak semestinya aku sokong pembangkang.
      Kalau Kotey kau panjang tak semestinya Kotey aku kontot.
      Kalau Nipple kau putih
      Tak semestinya nipple aku hitam
      Paham tak perumpaan dan misalan yang aku bagi tu.
      Kalau tak paham aku tak heran sebab memang standard orang Umno banyak yang LEMBAM.

      Sekian

      Delete
    3. Kita tak akan tmui lagi MAKHLUK ALLAH seperti ini dalam dunia ini walaupun hingga 1000 tahun akan datang. Elok sangat kita kenang dalam berumpamaan, simpulan bahasa, bebatah, pantun sebagai pengajaran dan sempadan: bengkok seperti Nuar, Seperti Nuar mendapat tahi......

      Delete
    4. Ada lagi..
      -Bagai melepas pelir nuar yang tersepit.

      Delete
    5. Hahaahaha...jgn la marah ReentryKoteBengkok...gurau sikit jer sudah naik angin kaa..? Tu laa...jgn ingat lu aje yg boleh kutuk2 org...org pon bleh kutuk lu apaa..? Kalau setakat ckp Rosmah bawak taik dlm perot...alaa...mcm dlm perot ko takdak taik. Ko mmg la tak sokong Jubur Taik...dan ko jugak kondem kerajaan...tak bermakna ko tak sokong kerajaan...tapi pembangkang pon tak sokong jugak...sebijik mcm aku dah agak yg ko nie species kote bengkang bengkok...asyik nak exit-reentry jubuh org...rilek la brader...ko tu yg sebenarnya BODOH....bila ko start satu isu...org lain akan start isu lain sbb nak kasi ko sedar yg isu kecik dgn isu besar tu beza sgt impak dia kepada rakyat. Isu Rosmah nie lebih kepada presepsi org bila isteri PM tetiba mcm entitled nak pakai private jet pergi oversea...kabinet pulak meluluskan...so...tanpa mengetahui sbb apa kabinet meluluskan ko terus jump to the conclusion yg Rosmah bawak balik taik dlm perot jerr...bodoh la ko simpulkan camtu...siasat dulu laa apa Rosmah buat kat sana...sapa yg dia jumpa...apa yg dia dah usahakan utk faedah rakyat...kalau betol laa cuma bawak balik taik dlm perot baru la kita sama2 kutuk. So jgn nak melenting tak tentu pasal mcm laaa ko nie pandai sgt...sbb tu la aku tak paham bila ko kata standard UMNO nie mcm org lembam sbb ko sendiri ckp mcm org terencat...piraaahhhhh!!!

      Delete
    6. Sembang lebat.Kesimpulannya Rosmah bawak balik apa?
      Magnetic Fridge dari Qatar jer ker untuk tempel depan peti sejuk nak kasi Ah Jib tengok.Naik MAS Business Class pun dah ok dah.Macam dia PM pulak.

      Delete
    7. eeala, gua ingat RC ni hebat...rupa2nya spesies bang non juga, kaki pusing!!

      Delete
    8. Berapa billiyon jumlah pelaburan yang berjaya dibawa oleh Bik Mama?
      100 Billiyon?
      200 Billiyon?
      300 Juta?
      Atau cuma bawak balik lemak tepu dengan taik dalam perut jer?
      Sharizat tu dah SEBAT duit pasal isu NFC selamba badak kehulu kehilir tanpa ada rasa malu.
      Memang sah Pemuda dan Wanita UMNO ni satu sen pun tak berguna.Bila ditanya kenapa pilih Sharizat?
      Dia kuat berkerja dan rajin.Dah songlap beratus juta pakcik kena gangren pun boleh jadi rajin.
      Bila tanya kenapa pilih KJ?
      Jawapnya dia segak dan bergaya.
      Zaman Tun M tak pernah aku dengar statemet PUKIMAK pilih pemimpin berdasarkan paras rupa dan gaya.semuanya pilih berdasarkan visi,daya juang dan kebijaksanaan.Kalau nak hensem lantik David Beckam jer la jadi Pemuda UMNO.Setakat muka Mamak Penang ni bersepah tepi jalan.

      Sekian.

      Delete
    9. Eh...bukan ko dah buat kesimpulan ke yg Rosmah cuma bawak balik taik tepu dlm perot dan magnetic fridge utk Ah Jib? Apasal dok tanya lagi berapa billion2 kt sini..? Ko pegi la menyalak kt Bik Mama tu...tanya tuan punya badan sendiri berapa billion bawak balik? Badigol btol...ckp mengalahkan menteri pasola pasir berdengong lak eh...pusing sana pusing sini mcm mabok todi laa...ckp aja laa mcm nie: KAWAN2....JOM RAMAI2 KUTUK ROSMAH...KUTUK SEKALI TUAN PUNYA BLOG...POST BYK2 CARUT MENCARUT...TAK RETI MENCARUT AKU BLEH AJAR...TAK PON TOK GUNDU AKU BLEH AJAR....hehehehe...kan senang...bagus la melayu mcm ko nie...species2 mcm nie laa yg akan menyalak2 dlm blog2 org mcm dah bagus sgt...TAPI HABUK PON TARAK...PIGIDAAAA!!!

      Delete
    10. Cakap macam Menteri Cap Ayam Lembam kau ni.Kalau setakat nak buat lawatan bodoh bodoh yang takder pulangan nilai pelaburan naik pesawat komersil jer la. Nak berjet eksekutif yang kosnya tinggi apahal.Balik bawak taik last flush dalam jamban.

      PtuiiiiHHH...!!!!

      Delete
    11. Lawatan bodoh tu pada pandangan ko...pasal ko mmg lembam beb...org lain tak semestinya berpandangan serupa...kabinet yg approve dia pakai kapalterbang...menteri2 tu...ko sapa nak larang..? Setakat komen dlm blog mcm menteri pasola terencat akal sume org bleh...eleeehhhh...perasan mcm menteri lak eh...podaaaaaahhh laaa...

      Delete
    12. Bahasa melambangkan perwatakan anda. Cerminlah diri sendiri dulu sebelum belasah org lain.

      Delete
    13. Setuju...bahasa mmg melambangkan watak kita. Sesudah aku mencerminkan diri...rupanya aku nie sebijik mcm ReentryCapsule...otak kering...tau nak mengutuk jer...so aku pon layan laa org2 yg sespecies mcm aku...hehehehehe...syok blasah2 org camni...aku bukan UMNO pon...ex-PKR sudah semestinya...PAS..hmmmmmm...entah la...yg aku tau si Nuar dah menipu aku pasal bangla 40K...so..alang2 topik nie keluar aku hentam la si Nuar...cerita lain yg TERPESONG ATAU DIPESONGKAN aku anggap mcm bahan lawak je laa...saja main2 buang masa layan...hehehehe...

      Delete
    14. Anon 11:45AM

      Ngko cerita taik apa ni.Ingat ni Dewan Bahasa Dan Pustaka ker.Datok UMNO cakap bukan main manis dan enak tapi dibelakang kita habis dia SAMUN n SEBAT.Bahasa dia langsung tak melambangkan perwatakan dia yang suka MENYEBAT n MENYONGLAP.

      Sekian

      Delete
    15. Laaa...tgh cerita taik kering la nie...kalau ko nak stop Datok UMNO drp terus MENYEBAT n MENYONGLAP jgn la buang masa tukar2 cerita taik kt sini dgn aku.....JOOOOMMMM KITA REPORT POLIS..hehehehehe...ini 24 jam asyik tak sudah2 pukimak laa...songlap laa...taik kering Rosmah laa...billion2 hilang laa...apa daaa...mana laa tak hilang billion2...ko temberang je lebey...Datok UMNO ko tu sedap2 je menyebat diam2...mana diorang dtg blog org bagi komen 24 jam cam ko...jom...report polis meh!

      Delete
    16. Anonymous November 22, 2013 at 10:42 AM

      Bahasa melambangkan perwatakan anda. Cerminlah diri sendiri dulu sebelum belasah org lain.

      -------------------

      saya setuju dengan anda

      Delete
    17. Reentry capsule memenuhi standard cakap berdegar degar taik melekat kat gelegar.. Dengar ajelah lawak dia...setakat amik fitnah orang lain lepas tu jadikan fakta mik aziz pun boleh buat..cukup2lah dgn kerja2 fitnah ini...

      Delete
  5. aduiii.kasihan penyokong2 yang duk melalak kat tengah jalan.kena kencing

    ReplyDelete
    Replies
    1. Susah payah berguling dan berdemo di merata stadium sampai jem berjam2......
      Akhirnya terserlah peliwat nie mmg penipu dan dan pendubor macai2 pr no1...
      Hahahahahhahahaaha....korang ambikla pendubor sbg pm angan2 korang...kesian

      Delete
  6. mangkuk ReentryCapsule...hang jangan dok nak dalih ceter la...kalau dah macai tahap jubo..taik meme mcm hang ..pondan..ngaku aje hang penjilat anuar abes cter..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cerita tentang seekor mangkok hayon yang begitu lahap menjilat lubang tahi.. Ptuihhh

      Delete
    2. ReentryCapsule yg berisi taik kering atau senang cerita kapsul taik kering Ayah Pin...sedar tak yg ko la yg mula2 bawak cerita taik kt sini...pastu ko tanya org balik apasal citer taik...tu la mcm aku ckp mula2 sekali tu...ko nie perasan pandai...sedap je ckp org lain mcm lembam tapi ko sendiri mcm budak terencat...sbb tu org dok tambah2 ko jilat lubang tahi laa...jolok bontot nuar laa...kote bengkang bengkok laa...ko nampak tak yg ko sendiri dah mcm bayang2 Nuar kt sini....sebijik bro...mula2 kutuk gomen...pastu kata billion2 hilang...pastu ckp Rosmah bawak taik dlm perot...lepas tu kata melayu babi hanjeng...ko nie dah mcm bukan melayu lak...ko nie keling eh? Sebijik mcm Nuar keling daaaa...dey tambi...berapa botol todi u sudah tonggang?

      Delete
    3. For your information yang Keling Paria adalah Gendhot Kari ni.Aku Melayu tulen lagi kacak dan tampan.

      Tak caya sudah...!!

      Delete
    4. Hahaahahahahahahaaha...perasaaaaaaaaaaaannnnntannnnnn la lu beb!!! Patut la Nuar nak jolok jubuh ko..hahahahahahaha...JAMBU RUPANYAAA!!!!! Aku percaya! Aku percaya!

      Delete
  7. Minyak private jet mesti banyak pakai masa nak take off sebab bawak First Lady Obesity Malaysia(FLOM).
    Kalau bawak Gendhot Kechapi sekali lagi banyak pakai fuel.Kos pun meningkat.

    Warghhhh...Kah...Kah....!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa makna jadi bini perdana menteri kalau tak boleh nak berjalan kemana.

      Delete
    2. TEKTIK LAPUK. R.Capsule mengalih isu je.

      Delete
    3. Awas umpan R Capsule. teruskan dengan isu sebenar.

      Delete
    4. dengki tak sudah dgn Rosmah.....sian.

      Delete
    5. RC ni pun memang kaki belakang juga...sehati sejiawa dgn bang non ni

      Delete
    6. Btol! Btol! Waaarggghhh...kah..kah....kah..!!! Hihihihihihihi...kah...kah..kah...pandai la RC wat joke...mmg 1st class punya joker la luu...kahhh..kah...kah..!!! Satu fat lady...satu lagi Gendot Kecapi...terus jet byk pakai minyak mau take off...rakyat menderita abis sebab kos meningkat nak bawak passenger2 gemuk tu...kah...kah..mmmmmm...senak perot aku ketawa sbb joke tu MACAM GAMPANG LAAAAA!!!!

      Delete
    7. UDAH2 LE TU BAWAK BRTENANG KOME BRDUA NI..LAIN TAJUK SIKIT TERINGAT
      ZAMAN SEKOLAH DULU KENGKAWAN BUAT PANTUN JENAKA..SAMPAN KOTAK MUDIK KEHULU KEPALA BOTAK TAKDA BULU...IKAN KELI TEGAK MISAI KENA PEDULI ORANG PUNYA PASAI..HIHIHI..LEPAS TU MASA PERBARISAN ANGKAT
      TANGAN JATUH , ANGKAT JATUH...LAST2 YG KITA DENGO ATAT UTOH...

      Delete
    8. Ini baru la klakar punya joke...hahahahahaha....

      Delete
    9. hihihihihi....tegang urat kentot aku

      Delete
    10. Sah....anwar bin ibrahim penipu beaar dan layak digelar mat jobor....
      Otak2 macai pr habis dh diliwat oleh anu bengkoknya

      Delete
  8. POWER SUNGGUH NASI KANGKANG NUAR ALJUBURI. HABIS SEMUA PECACAI TAK KIRA BANGSA BAIK MELAYU CINA KELING BOLIH DIKENCING. PATUT BILA BERSELISIH DENGAN PUAK2 HARAM NI BERBAU HANCING.
    MEMANG POWER MANDREM ALJUBURI NI. PADANLAH MUKA KORANG KENA TIPU OLIH BAPAK PENIPU.
    MASIH INGAT LAGI TAK ? ITU BUKAN SAYA. WAJAH SUARA TUBUH MIRIP SAYA TAPI BUKAN SAYA. KHA...KHA... KHA...
    LAGI PUN VEDIO TU BESI...MANA BOLIH BUAT SAKSI.
    MACAI2 PULAK KATA GAMBAR TU GAMBAR SUPERIMPOSE . UMMO PUMYA KERJA.
    POORAAHH...CIIITT.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chai kutuk Jubur Taik kaw-kaw pun bukan dapat apa.Dia bukan jadi PM pun yang boleh kontrol negara ni.Korang sedap layan isu Jubur Taik yang dimainkan Gendot Kari ni tapi disebalik tabir Ah Jib n geng ligat menyebat khazanah negara.Kenapa Parpu pukimak ni tak nak main isu Ibrahim Ali masuk jail.Mangkok Ayon.

      Delete
    2. R Capsule berusaha menyelamatkan tuannya denagn mengalihkan isu.

      Delete
    3. Sebat khazanah negaro tekorok mu.. Kalu demo cayo cerito barua pr tu.. dengan demo sekali basah kepala kena kecing. Orang lain semua nak elak dari kena tipu dia sorang pergi hulur kepala.

      Delete
    4. 250juta dah lesap belikan lembu kondo.
      7 Biliyon LESAP Ah Jib meraikan Consultan.
      Ada banyak lagi kes kes PUKIMAK yang tersembunyi kita tak tahu.
      Dah habis duit pandai nak mencekau duit dalam wallet rakyat yang kerja macam babi hanjeng pagi petang siang malam.Pukimak betul.

      Delete
    5. duit yg peliwat tu bawa keluar mcm mana pula...lu tak bising pula, lu pun dpt sikit kot?

      Delete
    6. ReentryCapsule ckp:

      250juta dah lesap belikan lembu kondo------->alaaa...sikit je...janji tak jolok bontot org...
      7 Biliyon LESAP Ah Jib meraikan Consultan----------->Aku rela hilang berbillion asalkan bontotku tak dijolok org.....
      Ada banyak lagi kes kes PUKIMAK yang tersembunyi kita tak tahu---------> Ko tau ke berapa byk bontot Nuar sudah jolok?
      Dah habis duit pandai nak mencekau duit dalam wallet rakyat yang kerja macam babi hanjeng pagi petang siang malam.Pukimak betul--------> Alaaa....keje la elok2...jgn buang masa dgn menjolok bontot org udah leerr...

      Sekian.

      Delete
    7. Anon 2:20AM salah satu sample chai chai UMNO yang bawak balik taik dalam perut dari Lawatan di Qatar tempohari.

      Sekian

      Delete
    8. Aik..? Apa chai2 pulak..? Aku tak pernah naik kapalterbang seumur hidup aku...Qatar pon aku tak tau kat mana..tapi dlm perot aku mmg la ada taik...baru jer berak dlm jamban...ko nie mlm2 tak tido ker? Ke ko pon tercirit kena kutuk? Baik ko pegi berak lagi sbb nanti jadi busung beb kalau perot usus ko penuh dgn taik2 nie...sebelom ko kena jolok dgn Nuar baik ko pegi berak cepat2....jgn buang masa kt sini...malas la nak dgr story hilang billion2 dan taik Rosmah nie...

      Sekian.

      Delete
    9. Orait geng! Hidup taik!!!

      Delete
  9. R CAPSULE MENGALIH ISU. R CAPSULE MENGALIH ISU. R CAPSULE MENGALIH ISU. R CAPSULE MENGALIH ISU.....

    ReplyDelete
  10. Pergi bawak lemak.Balik bawak lemak dengan taik.Apa dapat lepas lawatan tu?Bajet gempak jer la.Kurangkan subsidi gula dan petrol ajar rakyat berjimat dan berhemah tapi diri sendiri boros macam PUKIMAK.Ah Jib habiskan 7Billiyon sekali ngap jer dekat consultan.PUKIMAK blogger gendhot ni buat pekak jer.Duit dah habis rakyat dijadikan mangsa disuruh ikat perut catu ini catu itu macam babi hanjeng kita dibuatnya.Korang orang kerajaan pakai kot dengan tie tebal -tebal lalu lalang depan aku jangan nak bajet anggerk atau kerek sangat la.Semua orang tahu korang punya BEBAL,RASUAH,KERJA LEMBAM yang macam PUKIMAK tu.Bila Melayu gagal sedap jer korang tunding jari Melayu kebanyakkan ni MALAS.Padahal korang SEBAT dan SONGLAP semua peluang yang ada.Yang tinggal untuk Melayu kebanyakkan ni BRIM jer la.MEMANG PUKIMAK BETUL.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ReentryCapsule...kalau diberi pilihan laa....ko nak bontot ko kena jolok dgn Nuar ke atau ko rela mende2 yg ko dok melalut billion2 tu hilang? Sah2 ko akan pilih biar la bontotku dijolok drp berlaku perkara2 yg ko dok sembang tak sudah2 tu kan? Memang la mcm pukimak sapa2 yg dok menyamun duit billion2 tu tapi pada aku BAPAK SEGALA BAPAK PUKIMAK ADALAH YG SUKA MENYONDOL BONTOT RAKYAT...sapa2 yg pernah kena mesti tak bersetuju punya sbb dah rasa sedap sehingga menjilat telor masa kena sondol kan ReentryCapsule..? Jgn marah aaaa...Rosmah pon tak marah ko bila ko kutuk dia...sapa la ko dibandingkan dgn dia...so aku rasa takpe la sekali-sekala ko nie merasa sikit bahana kutukan nie....hehehehehe

      Delete
    2. Sembang macam orang bodoh.Ni satu lagi sample chai chai yang bawak balik taik jer dalam perut semasa menghadiri lawatan di Qatar tempohari.

      Sekian

      Delete
    3. Abiss...nak wat camne...dah org yg aku dok lawan bersembang nie mcm budak terencat...takan nak bagi intelligent punya comment kut...? Aku tak habis lagi nak cerita pasal taik dlm perot dgn ko nie...alang2 bersembang la kan...jom...apa lagi story taik yg ko nak? Syok gak story taik2 dlm perot nie...hehehehehe

      Delete
    4. Kesian....bangsat yg SAH mendubor otak babi macai pr pon nak dibela jugak?

      Delete
  11. Dah memang sifat kaki bontot suka bermain taik dalam lobang taik. Dah dia buat taik, dia menuduh orang lain yang berak bersepah.....Malang nya ada umat-umat bodoh lagi bangang yang akan membenarkan kata-kata si mamat lubang taik, termasuk lah ahli agama dalam parti pas dan lawyer-lawyer syaitan dalam dapigs.

    ReplyDelete
  12. Ape ler sngal si tongkat ali kapsul ni..aku kalu jd PM pon da tentu bwk bini jln2 naik jet..kau suh azizah naik beskal dia nk ker?

    ReplyDelete
  13. R CAPSULE RB UPAHAN NUAR, setia menjilat najis tuannya. R CAPSULE MENGALIH ISU....

    ReplyDelete
  14. Cuba ambik video dan fokus betul2 kat muka bila bercakap. Lepas tu mainkan video tu perlahan2 dan tengok mimik muka dia bila menipu....macam aljuburi tak.....

    ReplyDelete
  15. Anwar naik minyak turun,hidup rakyat!
    Bn BARANG NAIK!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hanya otak yg kena liwat aje yg kalih isu..naper tak sentuh isu kalimah ALLAH...nape..sebab hang penjilat anuar yg amat tegar ..kan..kan..kan..PORAHHH!!

      Delete
    2. Sungguh berjiwa Peliwat dia ni

      Delete
  16. Antara UMNO dan PAS , yang terbaik tetap DAP .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh yeaahh...Sebab tu Kitol ambik Regina Lee.Pemuda Umno pun seronok sampai Kotey pun salah parking dalam spender.

      Bahlol.

      Delete
    2. Alaaa...boring2 ada amoi cun mcm Regina mau jolok...best apaa...? Kalau Regina kangkang depan mata ko pon kotey silap parking...siap terparking belakang lagi...jgn tipu laaaa jambuuu...ko kan melayu kacak....pak lebai PAS pon bleh senget kopiah...DAP jgn cerita laaaa...anak sendiri pon raba tetek org...cit..!!! Mmg terbaik DAP...2nd PAS...aku setuju...

      Delete
    3. Otak gay....satu katil
      Matlamatnya sama....bela nasib pendubor sampai mampos....kesian

      Delete
  17. CAi Nuar sekor kt sini full-time ye menjadi pembela dan penyelemat..hamba pencacai Nuar mmg setia belaka..gerangan apakah yg Nuar berikan.. spt Macai dan pemimpin PAS tertunduk dgn sergahan Karpal dan Kebisuan mengadap Nuar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ntah laa...nama pon dah ReentryCapsule...keyword dia Capsule...aku suspect dia telan kapsul taik kering mcm kapsul Ayah Pin bagi kat pengikut dia telan...lepas tu terus pengikut dia jadi terencat...bila otak diorang dah nak ok balik dia telan lagi kapsul tu...kira "Reentry" balik kapsul taik kering masuk dlm perot...tiap2 hari bawak taik kering dlm perot...sbb tu komen tak ke mana...asyik2 duit hilang...Rosmah taik kering...lembu nfc...UMNO pukimak...mcm2 ler...bila letih dia senyap jup...pastu dtg balik bawak cerita sama gak...ini la melayu species otak kering...

      Delete
    2. RcC ni macai bang non.jubur tu dah kemaruk.kalo bang non masuk jel macai ni nak jual bontot kat sapa.bang non je beli bontot macai ni.hahahahahahahaha.bangang memang susah nak ajar.

      Delete
    3. Penyokong UMNO banyak otak yang Low Class.Hantam kerajaan jer balachi Nuar.Balon Rosmah jer balachi PAS.Memang jenis otak berfikir style satu hala jer macam LEMBU Kak Ijat.Itu pasal Dato n Datin UMNO boleh bodohkan korang macam Kaldai Baghal.

      ChaaaiiiTTTT....!!!

      Delete
    4. Sudah-sudahla Capsule. Taktik lapok kau mengalih isu melindungi nuar. dan ko sendiri tak pernah mahu hentam nuar. itulah petanda balaci upahan Nuar. Kita tahu siapa ko.

      Delete
    5. Biasalah...pecinta lubang taik..

      Delete
  18. Beginilah kehidupan pencacai2 Umngok yang tak habis2 dengan dakyah, tohmahan, umpat dan fitnah ... Kutukan dan cacian korang tak akan membawa Umngok ke mana2 ... korang tunggu tengok le nanti PRU14... Hidup DSAI, hidup PKR, hidup PR ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. DSAI dah lama mampos....mana ada majoriti rakyat malaysia nak kan bakal pm mrk pendubor dan kaki tipu...
      Kecuali pecinta lubang taik jer...

      Delete
  19. Aik...penyokong UMNO jugak yg kena...aku balun ko laaa...bukan PKR ka PAS ka...sbb tajuk asal Si Nuar auta rakyat Malaysia dgn 40K Bangla...skrg sudah pusing cerita lain...mcm cerita keling...pasal bangla 40K punya pasal laa aku pegi pangkah PKR kt Shah Alam bahlol!!! Ko pegi scroll balik nengok sapa yg pandai2 tukar topik asal...kasi lencong mcm Si Nuar keling...bukan ko ke..? Sedap2 je tuduh org otak low class...otak ko tu lepas telan kapsul taik kering kira jadi geliga ler mcm makan kismes la eh..? Ni haa aku peringatkan kt ko balik...TAJUK ASAL ="KUNYIT HANGIT! INI BUKTINYA ANWAR MEMANG BERKETURUNAN BANGLA!" Eh....ke ko nie lembu Kak Ijat yg makan rumput taik kering yg terlepas? Jgn la nak marah2 sbb kalau ko sedap2 kutuk org atau UMNO atau aku takan ko nak expect org tak kutuk ko balik kan..? So jgn marah aaaaaa.....biasa la dlm mana2 comment dlm blog nie...org cam ko dan aku nie singgah2 utk mengutuk jer sbb nak bagi komen membina tak rock laa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memandai jer ngko ni.Tajuk sebenar
      "Ah Jib Dan Rosmah Boros Berbelanja Untuk Benda Yang NtahaperHaper".

      Sekian Diingatkan.

      Harap Maklum.

      Delete
    2. Sah! Mmg sah rupanya aku bersembang dgn lembu kak Ijat yg terlepas...lembu yg pegi sekolah dan mengaku pandai ABC lak tu..wowwww....melebihi keling la ko nie...dgn tajuk2 dia sekali ko boleh pusing aaaaa...dey tambi....mana ada itu tajuk daaaa....sendiri bikin kaaa?!! Tara baca kaaa..? Pegi cari mana2 budak darjah satu laa...kasi scroll teruuuuuusssss atas sanaa...kasi dia baca...budak tadak tipu laa...mesti dia baca ini mcm: "KUNYIT HANGIT! INI BUKTINYA ANWAR MEMANG BERKETURUNAN BANGLA!"....dey...mabok kaaa...mana ada memandai2...ko tu je yg sudah pusing kepala sebijik mcm Nuar skrg yg kejap kata camtu..kejap kata camni...mcm tak puas meliwat laaaa....


      Sekian Diingatkan.

      Harap Maklum.

      Delete
    3. Posting Gendhot ni saja nak mengabui isu Fart Lady Obesiti Malaysia dan 7 Billion yang telah di NGAP oleh konsultan yang Ntahaperhaperakusendiripuntaktau.

      Sekian.

      Delete
    4. So bukak la blog ko sendiri...bagi link kt aku dan sama2 kita boleh kutuk Gendhot yg ko asyik tak puas hati tu...dia bukak tajuk "KUNYIT HANGIT! INI BUKTINYA ANWAR MEMANG BERKETURUNAN BANGLA!" dan ko bukak la tajuk "Ah Jib Dan Rosmah Boros Berbelanja Untuk Benda Yang NtahaperHaper". Baru la org2 yg singgah kt blog mana2 pon tak confius btol tak? Tapi jgn la merajuk kalau yg singgah blog ko tu cuma aku sorang jer...aku nie saja2 syok layan melayu2 yg byk masa mengutuk2 kt blog org mcm ko...mcm takde keje...suruh bagi idea bernas takdak pulak...asyik ckp hilang berbillion2...hilang lembu condo laa...taik kering laa...cerita sama yg kalau ko google bersepah2 org cerita kt blog...duit tetap hilang jugak...lembu condo tetap hilang jugak...taik still dlm perot...gitu ler geng...

      Delete
    5. Apasal ReentryCapsule dok cakap pasal mak dia ni? Kitorang taknak taula Mak ko Fart Lady la apala. Ke ko anak Haram?

      Delete
    6. Anob 2:07 PM

      Bukan tu Mak Tiri kau ker yang menjadi kebanggaan membawa misi negara.

      Warghhhh...Kah...Kah...!!!

      Delete
    7. Anon 12:33PM tu membebel sos sek sok sek banyak tapi content semuanya taik.Aku baca sekali imbas jer komen taik dia sebab memang YELLEK.Mungkin makcik kot.Kesian

      Sekian saja ucapan saya

      Delete
    8. Eh...lebih kurang sama la kita...ko punya comment aku baca pangkal jer...pastu skip yg tengah...pastu aku baca hujung...jimat sikit masa sbb yg lain2 tu mcm sampah je aku nengok...kalau tak billion2 hilang mesti taik Rosmah kering...takpon lembu condo...apa la kno nie...mcm takdak modal laa...syok sebenarnya layan budak terencat mcm ko...heheehhehe

      Delete
    9. Kawan tu tny ko ni anak haram ke reentry. Mohon reentry jawab.
      Tq

      Delete
  20. Yang aku tau nuar brhim suke bjubo itu sahaja..sekian trima kasih.aku x layan dengan org yg auw auw auw ni..

    ReplyDelete
  21. .



    Eh ... apa cerita terbaru dari budak saiful tuu yang kena liwat dengan Anuar . Senyap jer .



    .

    ReplyDelete
  22. Parpukari kau delete aje komen Reentry Asshole tu macam komen orang tak sekolah....aje....dah la tu mempamerkan kebodohan kat orang ramai pulak tu......pasal business pun menampakkan kebodohannya....tak tahu pasal business tapi berlagak pandai.....Orang pergi lawatan bukan dengan segera berhasil sesuatu projek kadang-kadang m3emakan masa bertahun-tahun baru mendatangkan hasil....disini menampakkan kebodohannya...tak tahu pasal business.....cakap saja lebih tapi otak kosong

    ReplyDelete
    Replies
    1. Delete jangan tak delete bang oiiii.Komen budak tak sekolah n tak tau business pun takot.Apa raaa punya mangkok konon pandai business.Baru pesaing datang sikit terus nak bunuh bukannya nak bersaing secara sihat.Businesss konon

      PtuiiiiHHH..!!!

      Delete
    2. Laaaa...ada lagi budak otak kering nie...bukan takut la brader ReentryCapsule tapi takut terpengaruh dgn standard otak ko...ko perasan tak yg takde satu posting apa pon drp ko yg kena dgn tajuk kita hari ini iaitu: KUNYIT HANGIT! INI BUKTINYA ANWAR MEMANG BERKETURUNAN BANGLA!. Hari nie sepatutnya kita kutuk2 Si Nuar Kong Kali Kong...tak payah byk2...dlm 150 patah perkataan pon cukup...style ko nie mmg sebijik mcm Brader Anuar Bin Ibrahim laa...org tembak lain ko pegi tembak lain...baik ko tembak kepala otak ko sendiri lagi bagus laa...bleh la kita beramai2 nengok otak ko bersepai ke atau cuma jadi debu...otak kering biasa jadi debu jer..hehehehe..ok la..ok la...ko terus je la post comment2 ko yg seterusnya...biar aku je la layan ko sbb aku tau ko takde keje sebenarnya cam aku...KITA BERSAING SECARA SIHAT, KAY..? You n me sama2 bagi comment standard budak terencat...sejak jadi salah satu mangsa penipuan Si Nuar nie...aku tertarik dgn entry Parpukari nie sbb Si Nuar byk main persepsi dgn menabur berkarung2 story billion2 hilang...altantuya bergusti dgn Rosmah...mcm2 ler...sume tu aku antara percaya dgn tak percaya mula2 tu tapi tang yg bangla nie mmg aku percaya sbb merata2 bangla dlm msia nie...aleh2 tipu jugak rupanya...cisss...undi sudah bagi sama Nuar..terus terencat akal sampai skrg...mcm ko ler terencat...so molek la kita berkawan...hehehehe...eh..ada lagi ke cerita Rosmah ker duit billion2 hilang ker...lembu mana2 yg ada beli condo ke...meh la share ngan aku...

      Delete
    3. Baru nak tersedar ker kena kencing dengan Nuar.Otak penuh TAIK macam kau memang lambat pick up.Orang dah lama tak layan Nuar ni.Ngko jer bodoh.Dah tua nsk mamphos nak tersedar.

      BAGEROOO....!!!

      Delete
    4. tak kisah berapa kali kau nak tukar kulit ..dalam blog ni...aku tak heran sebab tu cara kau cari rezeki..dengan cara sumpah seranah..pass tu bila masuk waktu solat ..gi solat..doa murah rezeki ..umo yg berkat..tak gitu ReentryCapsule...hancing sungguh kau ni...

      Delete
    5. ReentryCapsule Otak Kering...sikit jer ko kutuk Nuar eh...mcm takut2 lak dgn penangan keris bengkang bengkok Si Nuar...bila tang Rosmah berbakul2 ko bagi ikut sesedap rasa...aku mmg le da sedar...skrg nak sedarkan ko pulak sbb comment2 ko nie sebenarnya byk bersumberkan drp puak2 pembangkang jugak...OTAK NAJIS SEMUA TU...kalau dilayan kita sama jer...OTAK PENUH TAIK...sbb dah diracuni oleh Nuar Kong Kali Kong n de gang...sedar tak sedar laa...oh ya....hehehehe...aku muda lagi laa...blom 40 gi...ok geng...akhir kata BAGERRROOOOO!!!

      Delete
    6. Pergi blog aku lah bahlol.Aku kutuk nuar sejak 16 September.Stamping date kat posting tu buktinya.

      Bahalol.

      Delete
    7. Balaci upahan nuar memang semuanya gunagaya bahasa yang sama. hujah kosong, bahasa sarat dengan maki hamun. itu juga gaya mereka menguatkan matlamat mengalih isu. supayaa orang terdorong menjawab isu nya lalu lupa isu asal tentang al JUBS. Kita tahu siapa Capsule

      Delete
    8. Kita tidak akan tmui MAKHLUK ALLAH SEDAHSYAT al JUBS.

      Delete
    9. ReentryCapsule...ko nie mcm tak ikhlas je jemput aku ke blog ko...mmg bahalol la ko nie...apa salahnya kita sama2 kutuk Anuar kt sini...sama jer...blog jugak...lagi pon ko punya blog bau hancing laa...bau kencing ada...bau pukimak ada...mcm2 bau laa...kt sini pon bahasa ko dah tak mcm budak2 normal...drp pegi blog ko baik aku pegi blog Si Nuar tu..byk vocabulary aku bleh blajar kt sana...alaa...relaks laaa...jom kutuk Anuar Kong Kali Kong kat sini nak? Ko rasa apa patut kerajaan BN buat kt Anuar Helikopter? Patut tak Anuar berhenti meliwat rakyat Malaysia dan Nurul Izzah cantik tak?

      Delete
    10. Aku dah muak kutuk Jubur Taik.Lagipun dia bukan parti pemerintah.Bukan PRU pun.Takder faedah.Ini semua idea bodoh nak tenggelamkan isu Rosmah Jet dan 7 Billion Ah Jib Gor Head Gor Stand.7 Billion sekali NGAP.Pukimak betul.

      Delete
    11. Tidak terkecuali Anuar Ibrahim dan Nurul Ijjah pun PUKIMAK.

      Sekian

      Terima Kasih

      Harap Maklum

      Delete
    12. Kan dah betul..... Capsule dapat latihan dan sogokan al JUBS. Tu gaya al JUBS keluarkan tuduhan tapi tak pernah sertakan bukti. Kita tahu siapa CAPSULE

      Delete
    13. 10:17PM
      Cakap macam orang bodoh.Bukti apa kelancau lagi ni.Satu dunia dah tahu nak bukti apekebendernya.Peduli apa kau tahu aku saper.

      Sekian

      Delete
    14. Tu suara al JUBS dalam CAPSULE. Tu gaya al JUBS dalam Capsule. Tu bahasa al JUBS dalam CAPSULE. Tu fitnah al JUBS dalam CAPSULE. Tu meroyan al JUBS dalam CAPSULE. Tu lendir al JUBS dalam .........

      Delete
    15. Monyet terencat reentry ni pura2 je kutuk nuar tp dia la pencacai penjilat nuar tahap monyet babi. Pukimak punya reentry.
      Tq

      Delete
    16. Tu la bro...sapa la tak muak kutuk2 perangai manusia2 yg bertopengkan syaitan nie...kutuk2 bukan jadi apa pon...berbakul2 maki hamun tapi liwat tetap liwat...ada yg muka punya la lawa tapi perangai mcm cibai...fitnah sana sini...jadi isu Rosmah nie pada aku mcm isu kabur2 polisi jer...sapa2 pak menteri yg meluluskan tu mungkin kurang pandai atau kaki bodek...cuma Ah Jib Gor le yg aku kesalkan sbb dia tau pasal nie tapi amek pendekatan berdiam diri....buat bodo jer...sama la mcm 7 billion ko tu...kita ada jemaah menteri...takan Ah Jib Gorr sorang2 punya decision melainkan keputusan beramai2...so yg pembangkang lak...aiseyman...makan sorang je MP2 BN nie...dah la sama2 buat sarkas kt Parlimen...kena la kongsi2...gitu lerr...sapa la tak frust...Namun isu pokok adalah UMNO MILIK ORG MELAYU KESELURUHANNYA...DAN KINI UMNO jugak sedang dirosakkan dari luar dan dalam sebab kebodohan org2 Melayu kita. Bukan semua 88 MP BN tu haprak tapi sebahagian jer...terutama yg dah terlalu lama di kerusi Parlimen sampai dah jadi mcm badut...siap ada sorang MP muda tu dah dapat anugerah lelaki paling popular lagi...siap dpt berlakon short drama...jadi utk menunjukkan yg kita nie cerdik...setiap isu yg dikemukakan oleh tuan punya blogger mesti dikupas dgn matang. Sapa2 yg singgah akan turut mengemukakan pandangan tanpa memesongkan tajuk. Kalau ko nak kupas tajuk Rosmah Jet dan 7 billion lesap...ko pergi la blog Din Turtle...dia ada bukak topik tu utk dibahaskan...so aku tutup la pertelingkahan aku dgn ko nie sebab comment ko yg terakhir pasal Anuar Ibrahim + Nurul Ijjah = PUKIMAK sudah cukup sebagai pandangan ko terhadap tajuk tuan punya blog skrg iaitu...jeng..jeng..jeng...KUNYIT HANGIT! INI BUKTINYA ANWAR MEMANG BERKETURUNAN BANGLA!

      Sekian

      Terima Kasih

      Harap Maklum

      Delete
    17. CAPSULE ni pun jenis tak berapa nak cerdik. Tak berapa rajin buat homework. Tak berapa gemar buat kajian, lalu hujah dangkalnya mudah dikesan. Fokusnya pun hanya kepada blog ni. Dapat sedikit upah dari al JUBS dia kerjalah. tak tulis takde upah. simpati juga kita dengan nasib RB upahan ni.

      Delete
    18. Lu aphal reentry tdo awal penat berjubor ka????

      Delete
    19. Sabar la mangkok.Ada kerja sikit badol.

      Delete
    20. Anon 10:46PM

      Aku tukar topik sebab topik Jubur Taik ni takder faedah.Jubur Taik tetap Jubur Taik.Isu dalaman UMNO yang makin lama semakin pukimak perlu ditekan sebelum terlambat dan UMNO akan bungkus kalau dibiarkan.Aku lepak blog lain banyak sangkut-sangkut komen aku kena tapis.Sebab tu aku lepak sini walaupun Parpundey pernah blacklist aku.

      Sekian

      Terima KaseeYYYYY...!!!

      Delete
    21. ReentryCapsule...ko kan dah ada blog sendiri...ko kondem la sepuas hati dlm blog ko...mesti ada org2 UMNO akan jengah2 bagi komen...drp ko buat keje sia2 mau tukar2 topik sesuka hati dlm blog org lain...aparaaa...nie dah kira syok sendiri...mmg la tuan punya blog blacklist ko...haaa...skrg dah ramai hentam ko balik tak pasal2...kt sini org tak panggil Nuar pakai nama Jubur Taik...org sini panggil Nuar dgn nama AL JUB...kita kena la pakai jargon yg sama...ok..berbalik pasal UMNO yg ko kata dah semakin pukimak dgn isu dalaman...perlu diingat AL JUB punya angkara la UMNO start sakit...lepas satu onar ke satu onar dia buat masa dia jadi TPM dulu...sume org tau cerita nie...skrg UMNO semakin sakit sbb kena cocok luar dan dalam...org2 Melayu semakin bertelingkah sebab AL JUB dah laga2kan siap2 dgn DAP jadi tukang batu api...tangan2 yg menghantok kepala UMNO dan PAS skrg. Yang paling best tu MIC/MCA/PPP/Gerakan cuma sekadar bertanya je kt UMNO...eh..sakit tak..? Sakit tak? Tu jer depa tau buat...bukan mau tolong2 atau mau backing...MELAYU SAKIT SEJAK ANUAR n DE GENG MAIN PUTAR ALAM DLM POLITIK TANAHAIR...sejak drp student lagi tu. Lepas tu elok2 je UMNO dan PAS nak berkawan...si AL JUB tu batu2 apikan PAS dgn bantuan DAP suruh gaduh dgn UMNO...tipu sana tipu sini...dgn aku sekali kena tipu...Bila UMNO lemah...pak2 menteri tertentu nie yg mcm manusia bertopengkan syaitan tu mula la "cari makan" dlm UMNO...bodoh la kita kalau salah dikatakan benar atau benar dikatakan salah...3 juta ahli beb...takan semua bodoh2 belaka...tugas kita adalah mencari dan menaikkan barisan pelapis yg suci2 minda nie dan memastikan individu2 tertentu nie turun secara terhormat tanpa mewujudkan berpuluh2 AL JUB yg akan berdendam dgn UMNO. Sementara tu apa yg ada depan mata kena redha la sikit supaya UMNO tak tenggelam terus tapi usaha kena ada utk meringankan sakit UMNO nie. Dah la hari2 kena balun dgn Pakatan Haram...lepas tu kita bantu pulak dgn memaki hamun ala AL JUB dekat UMNO sampaikan si Rosmah yg cuma penyumbang kecil persepsi negative tu pon nak berkira sgt...Apa2 hal kena setelkan AL JUB n Family dulu, lepas tu Dinasty LIM + Dinasti Singh anak beranak...then usahakan penyatuan melayu melalui UMNO+PAS...utk sampai ke tahap tu tak mungkin caci maki hamun dlm blog Parpukari nie boleh memberi impak yg besar...sekurang2nya bagi la idea2 bernas ikut topik tuan punya blog...lepas tu beramai2 terjah blog AL JUB atau mana2 blog pembangkang kasi maki hamun..di blog nie semua kawan2 kita tapi bila ko dah start menjadi pencetus keretakan ala2 style AL JUB...hmmmmm...mmg cari nahas laa...buang masa ko je sebenarnya...pikir2 kan laaa teguran ikhlas aku nie...

      Sekian

      Terima KaseeYYYYY...!!!

      Delete
    22. ►Ngko kalau nak tulis panjang-panjang boleh buat perenggan tak.Sakit otak aku baca.Mata aku ni makin lama makin rabun.Aku memang ada blog sendiri tapi aku malas nak update.Banyak komitmen lain la.Itu pasal aku suka lepak mana-mana blog politik yang aktif dan bebas letak komen.

      ►Ngko cakap apa-apahal kena settle kan Jobor Taik dulu?.Pada aku sebelum kita nak prepare berperang kita kena siapsiagakan diri kita dulu.Baru fikir lepas tu nak rempuh ker atau nak langgar mamphos terus musuh di depan.Ini diri kita sendiri(Melayu + UMNO) pun macam PUKIMAK lepas tu kita berangan nak wipe out Jobor Taik n Family dan konco-konconya.Sebabnya Jobor Taik n The Gang dah banyak pasang PARASIT-PARASIT dia didalam UMNO.
      ►Cuci dulu semua TAIK PALAT dalam UMNO.Rapatkan barisan dan baru menyerang.Ini kita pun longlai dengan Ketua Pemuda PUKIMAK tu nak serang KEPALA BANA BUTOH HARAM dia.Gosok batang pelir dengan gosok trofi shout award je la jawabnya.Sebab tu aku suka BANTAI dulu pukimak-pukimak dalam UMNO ni.
      ► 3 Juta ahli UMNO.Pada aku 90% BAHLOL.10% je boleh pakai tapi itu pun masih boleh digoda atau dijualbeli dengan wang ringgit.Jadinya yang tulen mungkin tinggal 5-7%.Jumlah yang sikit ni pulak jenis tak menonjol,low profile dan tak gila kuasa.Jadi mereka tak kedepan dan susah nak naik.Yang ada naik dekat atas-atas sekarang ni aku tengok banyak yang PUKIMAK.Dah terang-terang ada lakukan kesalahan,rasuah dan sebagainya tapi masih maintain macam PUKIMAK.Entah tangkal PUKIMAK apa diorang pakai aku pun tak tahu.
      ►Tak guna kita terpekik terlolong menghentam pihak yang sebelah sana bagai nak gila tapi bila kita toleh di belakang kita rupa-rupanya orang-orang kita pun sama PUKIMAK macam yang disbelah sana.
      ►Kesimpulannya bersihkan diri kita dari semua PUKIMAK-PUKIMAK yang ada,rapatkan barisan dan siapsiaga untuk terus berjuang.PRU14 banyak pegundi muda akan layak menjadi penentu masa depan negara.Orang muda mudah dimanupulasikan emosi dan fikiran mereka untuk meraih sokongan dan Al Juburi memang pakar dalam hal ni.Kalau UMNO masih dengan style PUKIMAK ni tak nak berubah.Bersedialah untuk menjadi PUKIMAK di kemudian hari.

      Nasihat Ikhlas Tapi Ada Mencarut Sikit.

      Harap Maaf,

      Demi Agama,Bangsa Dan Negara.

      Delete
    23. Nah...jawapan aku: Bahagian 1/2

      1. Pasal takde perenggan dan berjela2 panjang:
      No hal, aku bagi ko point by point next time.

      2. Ko malas update blog, ko banyak komitmen lain dan ko suka lepak dekat mana2 blog org dgn bebas utk comment.
      No hal asalkan jgn sedap2 mcm ko la pulak tuan punya blog. Sikap respect kena ada pada org lain dan jgn singgah semata2 nak declare topik tu cuma utk chai2 UMNO, pendapat yg tak sealiran dgn ko adalah chai2 UMNO belaka dan terus kita mendabik dada sesuka hati menukar topik. Bersedia la utk dihentam balik kalau majoriti di sini mmg kita ketahui org2 UMNO sbb style2 semacam ko nie mmg sebijik bayangan AL JUB yg amat2 dibenci oleh org2 di sini. Kau pegi study character species AL JUB nie dlm mana2 tulisan, ceramah dan press conf dia sebelum dan selepas UMNO. Ko akan nampak vocabulary2 nie semua mmg berasal drp dia, nada berbunga2, meleret2...dah mcm org baca puisi merdeka la pulak. Sebab tu la org2 di sini sekilas baca comment ko ada bayangan2 AL JUB dlm pendekatan ko.

      3. Aku ckp setelkan AL JUB sebab dia lah bapak segala onar2 yg berlaku skrg. Kalau dia di penjara, mudah la usaha2 utk membersihkan parasit2 dlm UMNO dan jugak tiada gangguan luar dlm memperbaiki UMNO. Masing2 ada pendapat masing2. Org2 yg ko kategorikan sebagai PUKIMAK termasuk la 3 juta UMNO nie adalah persepsi ko semata2. Setiap hari ko nampak menteri2 nie korup tapi hakikatnya bukan semua korup. Ko nampak melayu2 nie bodoh tapi tak semua yg bodoh. Masing2 melihat org lain dgn prejudis sebenarnya. Apa kata ko lihat diri ko kat cermin sekali sekala dan amalkan setiap hari selepas tu. Kalu hari nie sama je mcm semalam maknanya tak payah la nak lihat atau comment pasal 3 juta org UMNO nie. Sama je ko ludah muka aku dan aku akan ludah muka ko balik. AL JUB tak pernah tengok muka dia di cermin dan selalu meludah org lain. Sebab tu la berkolah2 air ludah org dah kena muka dia balik. Yg tak best tu dia menggalakkan org2 MELAYU ini meludah sesama sendiri sampaikan kaum2 BUKAN MELAYU dah mula berani meludah kaum kita...sampaikan agama kita pun terkena tempias diorang.

      Delete
    24. Nah...jawapan aku: Bahagian 2/2

      4. Nada ko mcm CUCI TAIK PALAT/KEPALA BANA BUTOH HARAM/GOSOK PELIR...bro...ini semua AL JUB punya style laa...tak guna berdegar2 tapi HARAM ORG TAK DGR. Ini la dikatakan ludah2 muka org SAMPAI SYOK SENDIRI dan pastu mengharapkan org tak meludah kita balik...ko ingat ini style org Islam ker..? Kalau ko ikut Islam PAS mmg camtu ler tapi seingat aku ini bukan cara org Melayu Islam yg benar...sekali lagi ko kena check sejarah tradisi org2 Melayu baru la ko boleh jumpa jati diri melayu yg dah hilang tu. Kita nie suka mengata sesama kita...alaa...mengumpat laa..dlm segala hal termasuk la politik style AL JUB. Nampak tak perkataan AL JUB pon bukan berasal drp UMNO sebenarnya tapi drp PAS. Tapi hakikatnya dua2 tu parti melayu. Balik pada point no 3 aku...rajin2 la mencerminkan diri termasuk la aku sebenarnya...apa nak malu2...mmg serba kekurangan bila nengok diri sendiri di cermin. Mengaku dulu kekurangan diri baru la kita boleh berhadapan dgn realiti secara constructive dan bukan persepsi dan prejudis semata2.

      5. "3 Juta ahli UMNO.Pada aku 90% BAHLOL.10% je boleh pakai tapi itu pun masih boleh digoda atau dijualbeli dengan wang ringgit". Wowww...terkedu aku sekejap...aku bukan ahli UMNO tapi takde la sampai boleh berani kata 3 juta org2 satu kaum dgn aku majoritinya kategori "BAHLOL". Aku suggest ko amek list setiap nama2 ahli UMNO tu dan bagitau depan2 muka yg diorang nie semuanya BAHLOL DAN PUKIMAK. Jgn lupa bawak family ko sekali. Pastu ko tunggu la apa respon diorang....masa tu aku rasa ko mungkin lebih rela di liwat oleh AL JUB drp berdepan dgn PENANGAN tuduhan berdasarkan persepsi ko tu. Berkolah2 air liur ko akan telan nanti dgn kahak hijau sekali. Again...ini semua style AL JUB brader...main belasah jer tuduh, fitnah sebijik mcm isu 40K Bangla mengundi...tu pun dah berkolah2 kahak hijau org dah ludah kat dia..

      6. Kesimpulan: Bersihkan diri dahulu, lepas tu lihat lah realiti dgn lebih constructive supaya jadi ikutan anak2 kita, anak2 muda sekeliling kita dan selepas tu baru lah kita bersedia menjadi agent pengubat UMNO dan org2 Melayu. Kalu awal2 dah mempersiapkan diri dgn style AL JUB utk berhadapan dgn UMNO yg memakai style PUKIMAK berdasarkan ukuran kita...baik duduk rumah diam2. Kita cuma akan jadi agent perosak masyarakat sebijik mcm AL JUB buat dgn anak2 muda kita sekarang.....AGENT PELIWAT NEGARA...


      Nasihat Ikhlas, Tiada Mencarut.

      Harap Maaf,

      Demi Agama,Bangsa Dan Negara.

      Delete
    25. Meleret-leret dan membosankan.Itu pasal la UMNO ni kat takuk tu saje.Macam semua punca masalah bermula dan berpusat pada Anuar pulak.Tapi diri sendiri tak sedar penuh dengan taik.Nampaknya Nuar ni kau jadikan PUNCHING BAG untuk menghalalkan segala PUKIMAK yang diorang dah buat.Aku percaya orang Umno boleh belasah aku sampai mamphos.Tapi aku tak percaya orang umno berani jentik telor Cina dgn Paria.Kita semua maklum Umno cuma berani dengan Melayu jer.Dengan bangsa lain yang hina pijak caci kita semua buat dunno macam PUKIMAK.

      Delete
    26. Bagus la kalau mcm tu pendekatan ko...bila ikhlas nasihat kata meleret dan membosankan...tak reti nak ucap terima kasih ker..? INI LA ORG KATA MELAYU BODOH TAK BOLEH DIAJAR...good luck la utk ko lerr...semoga "perjuangan" ko tu berjaya..hehehehehe..aku nak selalu singgah2 kt sini utk nengok perkembangan perjuangan ko nie...best jugak buat kajian species mcm ko...jgn la lupa jentik2 telor anuar sekali sekala..kena la adil sikit...PUKIMAK.

      Delete
    27. Kalo nak buat research baca lah posting Gendhot ni yang lepas-lepas.Aku suspek kau baru terseremlak dengan blog ni.Ker aku salah teka?

      Sekian

      Delete
    28. Anon 633..seronok baca hujah u bro....rasa2 aku, RC dah betul2 disekolahkan oleh u bro...

      Aku Tanpa Parti
      Akan Undi Selain PR

      Delete
    29. ReentryCapsule, aku dah lama baca posting Parpukari...mungkin sejak ko belum joint lagi kut...maknanya KO SALAH TEKA. Memang dah jadi lumrah, setiap tajuk entry yg diletak ibarat mcm letak ikan di hadapan kucing2 yg lapar...semua akan menerkam dgn mcm2 bunyi...masih aku boleh terima asalkan tak lari dari tajuk....perkataan2 pilihan mesti terdiri drp kamus maki hamun meskipun ada terselit fakta2 yg bagus tapi STILL masih boleh diterima asalkan tak lari dari tajuk....tapi bila dah start melencong drp tajuk...mcm gusti royal rumble laaa...sume masuk...ko nak liwat kerr...ko nak berak ker...makan taik kering ker...STILL TAJUK BESAR YG AKAN MUNCUL IALAH PASAL AL JUB...tak caya ko try la buat konar baring sikit apa2 tajuk entry Parpukari...nama AL JUB akan jadi tema utama. Sebabnya simple: MELAYU BERTELINGKAH SEJAK AL JUB MASUK POLITIK. Blog Parpukari nie mmg menyediakan menu2 utk kita menghentam pembangkang...bias kepada UMNO semestinya dan kalau ada entry pasal isu2 dalaman UMNO...kurang2 bagi la pendapat membina ikut standard akal fikiran org2 Melayu YG BERILMU...kalau setakat taik kering Rosmah dgn billion2 lesap...maka aku terpaksa rendahkan IQ aku ke tahap budak terencat utk matching kan argument kita supaya seimbang...sedar tak sedar aku tau ko rasa mcm terhina kan..? Sebab aku masih percaya yg 3 juta org2 UMNO nie takan takde sorang pon yg pandai berhujah dgn ILMU melainkan hujah2 org2 sebegini SEBENARNYA ditenggelamkan oleh HUJAH2 geng2 terencat yg tau memaki hamun jer...PARPUKARI CUMA LETAK TAJUK ENTRY...kalau setakat cuma nak berak taik kering sampai bau tengit...baik semua royal rumble jerr...24 jam pon boleh berbalas posting...sedar tak sedar hilang lagi 7 billion kena SONGLAP...lembu2 kondo dah bercicit dan Rosmah silap2 dah abis terbang keliling dunia....SAMPAI MASA NANTI BINI GUAN ENG PULAK GANTI PAKAI PRIVATE JET....LEPAS TU MUNCUL PULAK BABI2 KONDO...BERTRILLION2 LAK LESAP...bila mau abis daaaaa...

      Sekian

      Delete
    30. Sembang punya lebat cuma nak sampaikan point aku lari tajuk posting Gendhot ni ker.Isi tarak membebel jer banyak kau ni.Tulisan bercelaru,kalut dan kaput.Lebih-lebih lagi bab nak back up Fart First Lady.Tiada satu pun yang mengesankan.Sembang politik budak baru nak tumbuh bulu telor.

      Sekian

      Harap PtuiiiiiHHHH...!!!

      Warghhhh.....Kah...Kah....!!!

      Delete
    31. Puji diri sendiri intelligent lepas tu BAJET GEMPAK konon orang rasa down baca komen dia yang meleret-leret macam makcik sastera.
      Kesimpulan dari argumen KEPALA BANA yang kau buat adalah apa yang kerajaan dan Fart Lady lakukan adalah halal dan toyyiba disebabkan aku lari tajuk dekat blog PARIA PARPU ni dengan tak kutuk Jubur Taik.Low Class punya level of thinking standard budak rempit UMNO.

      Warghhhhh....Kah....Kah...!!!

      Bajet muda sembang macam makcik.AperkebendernyerBrader...

      Delete
    32. Apa2 pon..aku tak pernah respect macai2 pecinta lubang taik nie..
      Pembohong besar + pendubor jobor jantan gay boleh mrk sanjung dan ada hati nak diangkat jadi bakal pm kita....Dahlah henjut chinadoll sampai satu dunia dah tahu...
      Gila agaknya....

      Delete
    33. ReentryCapsule...cukup2 lah telan pil2 taik kering ko tu...makin merapu2 laa ko punya comment balas...dah la tak makan ajar...mmg aku lagi intelligent drp ko pun beb...sekurang2 pon aku tau membezakan pil kismis dgn pil taik kering Nuar...so tak payah la perasan yg ko punya posting tu pandai sgt...ikut suka mak bapak ko jer nak tukar2 tajuk entry blog org...lepas tu perasan mcm otak bergeliga lak tu sbb satu2nya manusia atas dunia nie yg nampak taik kering Rosmah...mcm PUKIMAK laaa...berapa kali aku nak terberak baca sbb menahan perot terdekah2 ketawa...SBB TU AKU RAJIN LAYAN KO SBB KO MMG BADUT LAA. Lepas satu point ke satu point...pusing2 kt situ jugak...BODOH LA WEI..kena kutuk pon rewind2 story sama gak...kena maki budak terencat pon tak reti2 bahasa gak...makin perasan PANDAI lagi laa sampai kata 3 juta org UMNO bodo2 belaka...Satu point yg aku bleh confirm laa...selepas berjela2 melayan budak terencat mcm ko: KO LA CONTOH MELAYU BODOH YG TAK BOLEH DIAJAR YG PALING TEGAR AKU JUPE SETAKAT NIE...MMG CONFIRM BAYANG2 AL JUBBBB...ok laa...aku nak jengah blog lain ler sbb dah boring....selamat "berjuang"...adios PUKIMAK!

      Delete
    34. Anon 7:25PM

      Ngko tak malu ke posting komen macam ni.Malu orang baca woii.
      Tun M pun dah declare Ahli Umno banyak LEMBAM.Apo laie den nak kato.Itu otai UMNO cakap.

      Bunyi macam benganggg jer...
      Macam bengang jerr...

      Warghhh...Kah....Kah...

      Sekian

      Salam Lembam.

      Delete
    35. Mana ada malu ReentryCapsule...maksud Tun M bebudak lembam mcm ko..jgn la perasan yg ko tu tak termasuk dlm kategori bebudak lembam tu. Malu laa wei..perasan lebey2...sampai nak jaja Tun M punya nama lak...belakang dok mengutuk berbakul2 bangsa sendiri...hilang billion2 la....taik kering Rosmah la...dey...lu putar2 alam mengalahkan Nuar keling daaa. Sebijik perangai zionist...suka laga2kan Melayu...maklumlah yg dok bertenggek atas tengkuk ko tu telor Nuar 2 bijik...leher terbelit dgn pelir Nuar....agak2 dah berapa lama ko pakai "tangkal" si Nuar tu...? Aku kesian kt ko sebenarnya...ko post aku jawab...ko post aku jawab...aku nie mmg takde keje...seronok layan ko...BTW, sure ko suka bahasa2 terencat mc nie kan..? Saja mau kasi sama standard...baru la best...Lagipun seronok maki hamun nie....aku pon dah jadi mcm ko skrg...elok2 pandai jadi terencat kejap..dah macam ketagih nak hamun org...hehehehe..eh..post la lagi...aku tak jadi nak jengah blog org lain nie....ada lagi tak cerita2 hilang ko nie..? Taik kering ker? Cerita liwat ada tak?

      Delete
    36. Malu weii orang baca komen bebudak bajet genius macam ni woii.

      Aku baca pun naik malu.

      Sekian

      Delete
    37. Hahahahaha...comment2 aku mana ada genius beb...sume standard terencat laa...kan aku dah ckp nak matching dgn standard ko...kang aku bagi comment2 genius ko tak paham lak....tak payah la nak jadi mcm budak2 sour loser nie...lagi pun ko ingat muka aku tak tebal ke mau layan comment2 standard terencat ko...? Malu wei! Sbb tu aku pakai Anon jer..bukan nama perasan syok sendiri mcm "ReentryCapsule" ko tu...ntah mana2 ler ko kutip...tang nama tu pon aku dah start nak tergelak..Apa2 pon aku nak remain Anon sbb nanti kalau member2 aku tau aku layan bebudak terencat mcm ko abis aku...syok sebenarnya layan ko...melatah mcm cerita drama Opah 80an dulu... aku rasa Parpukari tanak blacklist ko pon sbb nak ko main2 kt sini utk memeriahkan suasana..tarik penonton la lebih kurang dgn aksi badut ko tu...bukan pasal nak dgr sgt pendapat bodo2 ko tu...haaa...cepat la cerita lagi apa yg hilang..? Lembu2 condo apa cite? Meh kita story mory alang2 takde keje nie..! Aku dgr2 Rosmah nak beli private helikopter lak...btol ker?

      Delete
    38. Malu weii...

      Aku kira 1700 patah perkataan termasuk perkataan PUKIMAK.

      Sekian.

      Cam berbulu jer....
      Cam berbulu jer...

      Warghhh....Kah...Kah....!!!

      Delete
    39. Aikk..? Nak kena start kira berapa patah perkataan ker...? Boring la wei...Patut la ko tau berapa duit hilang..berapa ekor lembu condor...upanya ko dah start mengira sampai billion2...hehehehehe....wei...bulu jembut Nuar ada kira..? Ada berapa helai? 7 billion ada? Yg aku pasti telur Nuar ada 2 bijik jer...hahahahahaha...relak aaaa...gurau jer...alang2 ko dah mention bulu2 nie...

      Delete
    40. Oh yaa...sebelum ko start kira...yg comment aku kt atas tu dlm 60 patah perkataan...PUKIMAK takde sbb tak baik maki2 org tau...bercakap pasal bulu nie....nak tanya gak...apa rasa pakai "tangkal Nuar" kt tengkok ko? Stim tak? Ok....start kira beb!

      Delete
    41. Aikk..? Dlm byk2 mende dlm dunia nie...taik jugak ko terkeluar dlm otak ko...mmg dasar otak taik kering laa...dah la tu...2 patah perkataan jer ko balas? Ko sibuk sgt ker kira bulu jembut Nuar..? Dah sampai berapa ko kira..? Ada 7 billion? Hahahahahahahahahahaha....kah! kah
      ! kah! Lawak btol laaa...hahahahahaha...tu la...pakai lagi tangkal Nuar..

      Delete
    42. Tahi.

      Sekian.

      p/s: Aku tolong ko jawab...hehehehe..keep on counting the jembuts my friend...

      Delete
    43. Don't waste anymore time...keep on counting the jembuts....

      Delete
    44. 1777 Jembuts termasuk kutil separa bulat.

      Sekian

      Delete
    45. Hahahahahaha!!! Finished counting? Good job my man!!!

      Delete
    46. Jeragat batu kat muka ngko nak kira sekali tak?

      Sekian

      Delete
    47. Takpe..takpe...yg tu aku bleh kira sendiri..sikit jer...yg mencabar tu nak kira jumlah bulu jembut Nuar...asalkan ko abis kira bulu jembut Nuar kt tengkuk ko tu pon dah cukup. Terima kasih byk2 ek.

      Kesimpulan: Total bulu jembuts AL JUB kt tengkuk ko=1777 helai...wowww..berat mata memandang berat lagi tengkuk memikul...

      Sekian.

      Delete
  23. Sudah.! Sudah!. Sudah!.. Aku kata sudaahhh! Tak habis habis betekak dengan bahasa kesat pulak tu!!.....

    ReplyDelete
  24. Kerajaan BN patut dakwa Anuar di mahkamah. Anuar bawa kemudaratan yg amat teruk pd Malaysia. Fikiran rakyat telak dihasut utk membenci kerajaan dgn fitnah durjana. Anuar terlalu hina hanya kerana ingin menjd PM. Malaysia tak boleh benarkan lelaki jahat ini membinasakan bumi bertuah ini.

    ReplyDelete
  25. Kerajaan BN patut dakwa Anuar di mahkamah. Anuar bawa kemudaratan yg amat teruk pd Malaysia. Fikiran rakyat telak dihasut utk membenci kerajaan dgn fitnah durjana. Anuar terlalu hina hanya kerana ingin menjd PM. Malaysia tak boleh benarkan lelaki jahat ini membinasakan bumi bertuah ini.

    ReplyDelete
  26. Kalau nak hidup senang , kena selalu amalkan rasuah dalam hidup anda .

    ReplyDelete
  27. Reentry Capsule....jangan pedulik apa orang lain cakap kutuk dan maki mesti diteruskan, ayah berbangga ada anak seperti kamu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ayaaahhhh....tolonngggg...Sule (nama manja ReentryCapsule) kena liwaaattttt...!!! AL JUB waattttt...!!!!

      Delete
  28. Anon 10:48....jangan panik, anak aku memang suka kena liwat..

    ReplyDelete
  29. Memang rakyat Malaysia bodoh nak mampos!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  30. Woi..RC tu nizar lambai...
    Tak payah le nak menyamar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kelakar giler....RC pusing sana konar sini...last2 cuma pasal nak kira jumlah bulu jembut Nuar KY Jelly...hahahahaha..mcm nak pecah perot aku ketawa bila baca posting Anon ntah sapa la agaknya..! Pandai Anon tu mengajar..!

      Delete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!