CILI KASI TARUK! AKU BOLEH GUARANTEE PAS AKAN TETAP MENJADI ANJING DAP SELAMANYA! INI SEMUA WAYANG SAJA

Sejak kebelakangan ni aku tengok PAS punya wayang sudah extreme tahap dewata raya punya, paling kelakar sekali bila tengok PAS penang kununnya marah sama Guan Eng. Flying Kick ada tulis pasal isu PAS Penang kat SINI.

Bagi kau ini semua Wayang tahap HARAMI punya sebab pemilihan PAS kan hujung minggu ni, maka masing-masing nak tunjuk terer la ni, sama dengan Pemuda PAS dari Perak, kalau tengok statement sekarang ni dah macam nak keluar dari Pakatan dah, aku kenal PAS ni memang kuat man wayang semata-mata untuk pemilihan je.

Lepas pemilihan PAS akan jadi anjing DAP balik. Itulah hakikatnya. So kepada kengkawan bloggers yang rasa PAS nak berubah ni, jangan la terpedaya dengan parti yang jual nama Islam ni. PAS akan sentiasa jadi ANJING DAP je.

Ni kita nak tunggu dan lihat apa lagi drama pemilihan PAS ni...best ni, wayang PAS makin berbelit dan makin luar biasa ni, cuma korang jangan terpengaruh la ya, just sit back and watch the dogs in action!

30 Responses to "CILI KASI TARUK! AKU BOLEH GUARANTEE PAS AKAN TETAP MENJADI ANJING DAP SELAMANYA! INI SEMUA WAYANG SAJA"

  1. PAS dan UMNO harus bergabung demi masa depan orang melayu . Buang yang keruh ambil yang jernih .

    ReplyDelete
    Replies
    1. tunggu tok guru nicky ajis resigned. sebab dia ni pendendam tahap maut dgn umnoo. pakai serban bukan main tajam. tupai jatuh atas kepala pun bolee cedera beb. tapi hati busuk. buang je la title tok guru ularmak tu.

      Delete
  2. PAS lebih berjaya dari UMNO kerana berjaya menarik puak2 Cina mendekati, menyokong dan bahkan mengundi calon Melayu dalam pilihanraya, tapi UMNO puak2 Cina makin lari dan menjauhi ... Orang2 Cina nampak kemurnian dan kebersihan dlm kepimpinan PAS dan pada masa yg sama mereka juga nampak keburukan dan kebusukan dlm kepimpinan UMNO ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blh bg persen tak jumlah cine yg mendekati pas...mendekati tu ikhlas ke mempergune...tak yah sembang la...bile blajar bahase cina br tahu apa sebenarnya kelakuan cina ni...

      Delete
    2. anon 2:29, nko tu budak-budak umno yang baru nak up, nko apa tau.

      Delete
    3. Anon 2:06, 2:37 pm
      Cina pilih Bukan sebab PAS bersih... tetapi kerana KEBODOHAN serta mudah di TIPU... dengan surah aura Ngeh Bersaudara di perak dapat menipu NIzar dan Nik Ajis serta ramai pencacai PAS.... depa main2kan ayat Al Quran ,,pencacai PAs sanggup tidur atas jalan..Terkini ada Ulamak PAS yang sanggu bersihkan taik Karpal.... Mhuah ha ha...PAS memang anjing yang bodah nak mampus

      Delete
    4. Sokong !!! PAS senang diperbodohkan dan senang dipergunakan.

      Delete
    5. "PAS lebih berjaya dari UMNO kerana berjaya menarik puak2 Cina mendekati, menyokong dan bahkan mengundi calon Melayu dalam pilihanraya..." sape punya komen yg bangang dungu tahap cipan ni...org cina nampak kebersihan..kemurnian...bla..blaa...jgn buat lawak petai kat sini... cina ni parasit la bongok... mana yg bengap..mudah di tipu..kat situ la dia sapu bersih... nak jadik keyboard warrior pun..kasi la komen yg berwibawa sket. hang kata pas terer..terer buat roti canai ke?

      Delete
    6. Dah nama pun PASNGOK..

      Delete
    7. cina mmg jahat. satu dunia dia ada. mana negara yg dia tak duduk. dtg dari china lepas tu tumpang negara org, dah kaut kekayaan negara hidup senang, nak ambik semua pulak. org melayu tak kecoh pun org cina kaya raya meniaga 50tahun. dah naik lemak la ni. yg melayu punya privilege pun nak di sapu kan nye. agak2 la cina. syed mokhtar je sorang melayu yg kaya. korang yg berpuluh2, melayu tak bising pun dari dulu. pikir2 kan lah.

      Delete
  3. PAS bukan anjing sbb puak2 cinabeng yg sokong PAS tanpa dipaksa atau diugut. Bukan mcm UMNO asyik kejar dan jilat bontot minta sokongan cinabeng, bila cinabeng tak mahu sokong mereka buat mcm2 ugutan pula ... come on lah parpu selidik betul2 siapa yg sebenarnya anjing ...

    ReplyDelete
  4. Jiwa pejuang PAS tidak mudah goyah dan tidak senang jadi mangsa provokasi serta BARISAN merahnya yang tersusun rapi dan berdisiplin.
    PAS berharap Allah akan menjauhi mereka darpada menjadi mangsa penipuan dan korban helah musuh, kerana pihak lawan memang banyak tipu muslihatnya.
    Lagipun matlamat perjuangan PAS berbeza. Kami berjuang hendak menyampaikan Islam ialah hakikat dan tidak mahu menimbulkan kekacauan.
    PAS akan terus menyusur liku kehidupan politik serta rintis jalan aman dan kekalkan kesejahteraan kerana itu adalah satu rahmat Allah. Semoga Malaysia menjadi “baldatun thoiyibatun wa rabbun ghafur”.


    ReplyDelete
    Replies
    1. Anon 2:20 pm
      SAMPAI BILA BILA PUNJ PAS TAK AKAN BERJAYA,, NAK TAHU KENAPA ?????

      " PAS berharap Allah akan menjauhi mereka darpada menjadi mangsa penipuan dan korban helah musuh, kerana pihak lawan memang banyak tipu muslihatnya ".
      JAWAPANNYA:
      PAS hanya berharap sahaja pada Tuhan, tanpa berusaha ,,sepatutnya langkah pertama adalah bermufarakah dengan DAP dan PKR.... Buktikan pada umno Bahawa PAS berintegriti bukan setakat menjadi anjing suruhan DAP,, kena sergah sikit dengan kafir, terdiam.. TETAPI bila UMNO mengajak perpaduan tolak dengan berbagai alasan ... Itulah banyak sangan makan harta anak yatim memali dan duit sedekah rasuah..

      Delete
  5. Cakap boleh la...cuba perhalusi..setiap perbuatan..... macam kampret x boleh control

    ReplyDelete
  6. UMNO pun sama, masa dekat PAU, semua pakat jadi juara. Semenjak habis PAU, aku tak pernah dengar pun suara garang ZAHID HAMIDI.

    ReplyDelete
  7. pas cuma plapik kaki utk dap masuk mmerintah org melayu.sbb 2 cina maaaanyak syok kwn sama pas.busuk2 umno dok lyn cina,byk lg jasa umno pd melayu.apa jasa pas pd melayu.nk sebut melayu pon malu.bajet Islam sgt.nk bina masjid pon mampu.nk binq highway pon tadah kopiah.pjuang abah hg.kapiaq bc ayat Quran berteraboq depan hampa pon hampa sronok bsorak.pjuang...tuihhh!

    ReplyDelete
  8. da ad macai ngaku pas sama cam umno.kahkahkah!!

    ReplyDelete
  9. Cuba perhatikan Anjing2 suruhan ini tetap mempertahankan tuannya , walaupun dah banyak penghinaan dilakukan oleh Dap.. Ini mesti banyak makan tulang babi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaa. tulang babi manisss...

      Delete
  10. Melayu bergaduh sama melayu pun tak guna . Jadi bahan ketawa bangsa lain .

    ReplyDelete
  11. politik mmg semua temberang jee. orang2 dalam politik kebanyakan nya sume bole tahan jahat..minum arak..berzina..berjudi dll...sama mcm manusia lain. tapi tak kisah la. free country what. tapi PAS lagi jahat sbb munafiq. setan pun tak munafiq sbb dah declare dia mmg jahat. PAS sama jahat dgn umno tapi guna agama berlakun baik dgn serban ataih kepala pebagai..macam butoh. nak berzina pun berzina la. tapi lepas berzina..sembang pasal agama kalah bicara imam mekah. mcm pukimak la sesetengah pemimpin PAS ni. aku tak kata semua.. haha...yg pengikut nya pulak..ikut la membabi buta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ANWAR LAGI HEBATTT. LEPAS AKTIVITY BERZINA & MELIWAT,, BOLEH KASI KHUTBAH ATAS MIMBAR DALAM MESJID LAGI. SYAITONNN PUN TABIK LAA..HEBAT MUNG ANAK PAK BERAHIMMM.

      Delete
  12. awat sibuk sibuk pasai pas pulak ni..biaqpila kat depa..pas takkan jadi umno..dan umno pon takkan jadi pas
    ..umno kan bakal mati..tumpang tanya..kenapa goyang dgn mat sabu..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu pemilihan umno pun harakah duk sibuk. yg hidup pasti akan mati.
      erk.. tumpang tnya kenapa mat sabu bergoyang? tnya la mat sabu sendr

      Delete
  13. AKu heran mcm mana bloggers UMNO boleh berminat dengan WAYANG MUNAFIQ PAS menjelang Muktamar ke 59 ni? Weii mereka nk idop lah.. so mereka tpksa bikin WAYANG super power punya!!

    ReplyDelete
  14. Hngpa percayaka dgn WAYANG puak PAS Munafik ni? Puak mcm PAS ni klu Kalimah Allah pun mereka boleh main2.. setakat nk main wayang dkt2 nk Muktamar nia apalah sgt.

    Mereka mempunyai pakar strategis perang saraf yg lebh hebat dr UMNO dr segi melakonkan watak2 tertindas watak kuku besi dn mcm2 watak yg mempersonakan rakyat, terutama pencacai mereka sendiri. So tk payahlah amik port sgt dgn wayang ni.. last2 nnt Hadi akan pelok Karpal, dan ckp ini kerja UMNO melagakan Pakatan..Mujahid sbg proksi besar puak Liberal Sekular akan baca sepotong dua Hadith (munafiqun Style), ciri Islamik akan terpegun semula..then Mahposs Bean akan sampuk sama..kutuk UMNO.. lastly Ajis si Sesat tu akan maki UMNO celako2.. then END of WAYANG!!!

    p/s: Kit Sial akan terbahak2 ketawa dgn gelagat proksi mereka dlm PAS... YESSSS!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes...yes...yes...yes...yes...yes... memang wayang. tu la lain kali jangan dok sibuk hal orang. orang menyibuk hal dia...marah.
      yang kami dok sibuk sebab hangpa bawak nama islam tu. islam tu agama kami jugak. kalau orang hina islam...bermakna hina kami jugak.
      lagi satu perangai hangpa pun sama dengan orang lain. hangpa jalang pun tibai...bini orang pun hangpa tibai...duit anak yatim memali pun hangpa tibai...duit derma pun hangpa tibai. hangpa dok kata kat umno saja tibai projek. cuba hangpa tengok husam musang berapa banyak dia punya projek kat kelantan. tak kan tak da masyuuuk.
      bukan kami tak suka pas. tapi pas tu lebih teruk dari umno. kami tau umno macamana. pas lagi teruk guna islam... perangai macam syaitonirajim. ikut pungkoq cina. nak mintak kafir sokong..kalimah allah hangpa pun bolih jual. bab akidah pun hangpa bolih buat main.
      itu yang kami takut...

      Delete
    2. Aku tabik PAS dalam berpolitik. Mereka bijak memilih kata2. Mereka bijak memilih suasana. Mereka bijak memilik agenda. Memereka bijak spin menyepin. Kesian UMNO. Dalam kesibukan kau orang berhujah, berkutok-kutok dan bemakian.... Isu HUDUD yang membuat PAS lemas di Kelantan lenyap dan disorok bawah karpet. Satu lagi, bila ada isu membabitkan PAKATAN Haramjadah, maka timbullah tentera Redbean Cinabeng mengenai isu akidah, penghinaan terhadap Rasulallah atau menghina Melayu. Dan kaum UMNO pun sibuk bagai nak gila. Isu hilang isu timbul. BELAJARLAH UMNO OOI.

      Delete
  15. Pas tu memang ertinya ANJING. Anjing Serbia pulak tu... Cuba cari dlm Google Translate...

    ReplyDelete
  16. Tutup ajelah blog sumpah seranah ni... nilai dari jenis tulisan aja dah tahu apa jenis manusia yang sanggup menyumpah seranah 1) tak ada didikan mak bapak 2) tak ada pendidikan 3) tak takut mati... cuba congak sekarang umur dah berapa?.. berapa banyak masa yang masih berbaki... x lama dah... fikir fikirlah soal kematian... doakan untuk ibu bapa supaya sejahtera dunia akhirat.. kalau macam ni punya blogger... ada ke dia nak ingat kesejahteraan mak bapak dia... insaflah parpu...

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!