TERKINI! FOTO TRAGEDI BANJIR DI CAMERON HIGHLANDS


KEADAAN kawasan sekitar tebing Sungai Bertam dekat Ringlet, Cameron Highlands selepas dilanda banjir mengakibatkan dua pekerja warga asing terbunuh manakala beberapa lagi dipercayai masih hilang.

Berita terkini..tanah runtuh dan banjir di bertam valley, Cameron Highlands. Setakat ini baru jmpa 4 orang yang sudah mati..200 orang lagi hilang dan masih tak jumpa lagi...

Marilah kuta doakan supaya mangsa semua selamat...sekian buat masa ni


6 Responses to "TERKINI! FOTO TRAGEDI BANJIR DI CAMERON HIGHLANDS"

  1. pau dh abis bila nk open komen ni parpu??

    ReplyDelete
  2. moga keluarga yang terlibat tabah dan dari jauh hanya boleh bersimpati ..kepada yang lain kita seharusnya ingat..dan sedar ...alam mulai MURKA terhadap kita ..gunung ada fungsinya jika di rata pasti ianya akan meratah kita semula..

    ReplyDelete
  3. Takziah dan simpati pada mangsa2 terlibat..

    Tetapi..
    Aku nk tanye satu je...

    KENAPA KERAJAAN BIARKAN CAMERON HIGHLANDS ROSAK TERUK DENGAN PENEROKAAN TAUKEH2 CINA INI?? PENCEMARAN, POTONG BUKIT,MACAM KOBOI..TIADA UNDANG2.. ASET NEGARA DIBIARKAN ROSAK?!!! RASUAH di PIHAK MANA YANG KENYANG??

    Produk Cameron dihantar ke Singapore, tp tanah Malaysia yg jd mangsa.. CinaBeng kuasai 100%, sesuak hati mereka.. kenapa ini dibiar?? mana blogger? NGO2 mcm Perkasa?

    PAHANG DARUL RASUAH!

    ReplyDelete
  4. Dei parpukari..sootha sori..

    In banjir bukan semulajadi, its man made la bro..

    Ada ke bukak pintu empangan tak dak bagi early warning...damn! Main buka ja...awal pagi lak tu...kenapa manusia sekarang tak nak guna akai????



    ReplyDelete
  5. eloklah kawasan ni sekali sekala dibersihkan. kalau tersesat masuk kawssan sini, jgn harap dapat tanya kat org2 situ. bahasa melayu pun diaorng tak paham.

    ReplyDelete
  6. dh ok ka cameron,bab sya nk p brcuti bln 12 ni.?

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!