SOKONGAN TERBUKA HOUSE PK (bunyi macam GAP siot) KEPADA ZAHID HAMIDI THE ANAK JANTAN!

Ini baru betul anak jantan! Mr Zahid Hamidi, House PK sokong anda dan mendoakan anda menjadi VP UMNO!

11 Responses to "SOKONGAN TERBUKA HOUSE PK (bunyi macam GAP siot) KEPADA ZAHID HAMIDI THE ANAK JANTAN!"

  1. Camtulah melayu ultra. .pemimpin nilah yg kita nak..bukan mcm najib, h20 n kj.

    ReplyDelete
  2. Zahid Hamidi. Memang betul2 jantan punya pemimpin Umno. Nak bercakap dengan cina ultra kiasu ni tak payah lah nak berlapik2. Cakap terus terang saja. Perlu apa nak jaga perasaan mereka sebab selama ini mereka tak pernah sikit pun nak jaga perasaan orang melayu. Dan lagi mereka dah terang2 tunjukkan kepada kita orang melayu bahawa mereka tak mahu Umno di Putrajaya. PRU 13 sebagai bukti. Kalau tidak kerana undi orang melayu kepada Umno, dah lama dah Lim Kit Siang dan anaknya bertapak di Putrajaya. Hadi Awang dan Nik Aziz jangan mimpi lah nak mendiami Putrajaya ... mereka berdua adalah ulamak berhingus saja pada perhitungan DAP.

    Orang2 Pas jangan marah noooo. Sungguhhhhh ... hangpa jangan mimpi lah Hadi Awang nak jadi PM dan Nik Aziz jadi TPM. Sampai kucing bertanduk tak akan terjadi. Hangpa kena sedar sokongan hangpa kepada DAP bakal menabalkan Lim Kit Siang sebagai PM dan anaknya sebagai TPM. Hangpa orang Pas betoi2 bodohnya punya melayu.

    Mat Kedah

    ReplyDelete
  3. Sebab apa Zahid power dan berani? Sebab Zahid Melayu Tulen bukan Mamak. Kalau Mamak for sure play safe macam kondom!

    ReplyDelete
  4. Anjing Umno Dan penjilat pungkoq zahid anak haram jadah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anon 12.33 p.m.

      Kalau lu Melayu gua bagi tahu sama lu, . . . gua pun Melayu. Gua sokong UMNO dan gua support Zahid Hamidi. Terima kasih la di atas komen lu yg sgt bagus. Gua aminkan komen lu. Amin.

      Tapi kalau lu kafir, lu memang ham ka chan.

      Delete
    2. Hang pulak penjilat pungkoq Lim GE dan Pemimpin Pas...!

      Delete
  5. zahid hamidi mmg berani x mcm pemimpin fuckatan pukimak yg lain... berani main tapi x berani nak tanggung...walaupun mmg sah anu tu ko yg punya.. mmg jenis jantan dayus mcm team JDT gak....

    ReplyDelete
  6. Kalau reporter Cinabeng & Malaysiakini masih tak faham apa Zahid cakap dan maksudkan, memang menempah maut la tu.

    ReplyDelete
  7. malu la sikit...seorang menteri persekutuan menghantam, mencerca dan memperkedilkan seorang wartawan makan gaji....mungkin mempunyai beberapa orang anak yang disara....

    ReplyDelete
  8. Lu bila menteri hentam wartawan lu komplen tp bila bos lu bapak peliwat tu maki wartawan lu sokong..memang betul2 pukimak la lu..

    ReplyDelete
  9. Org Melayu wajib melahirkan ramai lg pelapis UMNO mccm YB Dato' Abdul Azeez dan DS Zahid. BIarlah berjuang utk Agama, bangsa dan negara bukan semata2 utk DIRI SENDIRI!...Wallahualam..

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!