KEMPEN DAN TERUS BERKEMPEN DEMI MASA DEPAN UMNO YANG LEBIH MANTAP!

Tajol Rosli menyokong penuh Hamidah Osman sebagai calon ahli Majlis Teringgi UMNO Malaysia


5 Responses to "KEMPEN DAN TERUS BERKEMPEN DEMI MASA DEPAN UMNO YANG LEBIH MANTAP!"

 1. ketua pemuda??? Bro sokong sapa???? Mohon pencerahan. Blog maya khairy tu sapa admin nya bro??

  ReplyDelete
 2. JANGAN LUPA MALAM INI MUKHRIZ MUNCUL DALAM TV3 JAM 12.30 MALAM DALAM RANCANGAN SOAL JAWAB. SEMOGA KITA DAPAT MENGENALINYA DENGAN LEBIH DEKAT.

  ReplyDelete
 3. mukhriz mahathir konon style ala obama dlm poster...tp sayang botak chin juga rupanya...botakkkkk

  ReplyDelete
 4. Dimana kah perubahan yang hendak ditonjolkan oleh UMNO sekiranya nama2 seperti Mat Isa, Shahrizat, Shahidan Kasim dan ramai lagi muka2 yang sudah membawa padah pada UMNO masih juga mahu menawarkan diri menjadi Pemimpin tertinggi dalam UMNO. Perlis yang hanya ada 3 Bahagian mempertaruhkan 3 nama untuk jawatan Majlis Tertinggi. Bergitu juga dengan Kedah. Nama seperti Mahathir Kalid yang terbukti memimpin UMNO dan BN dalam PRU ke 12 sehingga UMNO kehilangan Kuasa di Kedah masih juga mahu menjadi pemimpin. Mukhriz yang hanya kerana anak Dr Mahathir pula diangkat untuk bertanding jawatan Naib Presiden. Mukhriz tidak mempunyai rekod perkhidmatan dipilih dalam apa jua jawatan peringkat pusat dalam UMNO. Tewas di tangan Khairy semasa pemilihan Ketua PEMUDA. UMNO P.Pinang pula mencalonkan Musa. Rekod perkhidamatan Musa amat teruk dalam memimpin Bahagian Bt Mertajam. Tengok sahaja projek di PERDA yang diusahakan oleh syarikat Musa untuk membina bazar bagi bumiputra terbengkalai bergitu sahaja.

  ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!