DAP ANJING LIAR SUDAH DECLARE MEREKA MEMANG MAHUKAN KERAJAAN CINA - APA PANDANGAN MELAYU PAKATAN?


Apa maksud Tony Pua menyeru ‘sertai saya berjuang dan mengubah Malaysia supaya Cina menguasai kerajaan’?  (Join me to fight & change Malaysia for Chinese to Rule The Government).

Seruan ini terpampang di laman sosial miliknya dengan begitu jelas sekali.   Apakah ini bermakna DAP telah mengambil keputusan untuk tidak berselindung lagi?  Mungkinkah DAP kini telah bersedia menunjukkan warna sebenar, iaitu rasis dan chauvinis? 


Tidak mustahil DAP sudah ‘letih’ berlakon dan melaungkan skrip kononnya ia adalah parti yang mewakili semua kaum.   Lebih-lebih lagi apabila lakonan mereka telah beberapa kali terkantoi terutama apabila manipulasi pemilihan CEC terbongkar.

Hakikat bahawa DAP adalah parti ‘dari kaum Cina, untuk kaum Cina dan kerana kaum Cina’ sudah tidak boleh dinafikan lagi.  Hanya Melayu dan India ahli DAP sahaja, yang sama ada pura-pura tidak faham, atau benar-benar benak tidak mampu memahaminya, yang masih menafikan hakikat ini. 


Apa yang diseru Tony Pua membuktikan bahawa semangat puak radikal yang mencetuskan tragedi 13 Mei masih segar di dalam dirinya dan juga DAP.  Benarlah apa yang diperkatakan selama ini bahawa DAP itu adalah komunis yang berjuang dalam bentuk parti politik yang sah.


Matlamat mereka tidak pernah berubah iaitu untuk menguasai negara ini dan memaksa perubahan mengikut acuan mereka, iaitu acuan komunis.  Ini bermakna tiada Islam sebagai agama rasmi, tiada Raja-raja dan tiada Hak Istimewa Melayu.

Ini juga membuktikan bahawa DAP bukannya menentang BN kerana ia korup atau tidak telus. Tetapi, DAP menentang BN kerana ia diterajui UMNO iaitu parti yang mewakili Melayu. Sekiranya BN diterajui MCA dan bukan UMNO, maka tidak mustahil DAP sudah lama dibubarkan.

Kita menghargai sikap terus terang Tony Pua.  Sekurang-kurangnya ada di kalangan DAP yang berani berjuang atas matlamat yang sebenar tanpa bersikap hipokrit.  Cara ini adalah lebih ‘gentleman’ dan perlu dipuji.


Malah, kita wajar berterima kasih kepada Tony Pua kerana rakyat kini dapat membuat pilihan dengan lebih mudah.  Sesiapa yang suka diperintah oleh rasis Cina boleh saja memilih DAP dan yang tidak suka, tidaklah akan terpedaya dengan slogan ‘parti untuk semua kaum’ seperti yang dilaungkan sebelum ini. 

Berdasarkan bukti sifat rasis dan semangat radikal yang diwarisi dari nenek moyang mereka, wajarlah diingatkan agar masyarakat lebih berhati-hati dengan DAP. Tentu ada sebab kenapa mereka inginkan penjenayah dibebaskan melalui penghapusan Akta Pencegahan dan ada sebab kenapa mereka turut mendesak yang sama ke atas Akta Hasutan.Ada sebab mereka terlalu takutkan Tanda Putera dan ada sebab mereka membikin filem The New Village yang menjulang komunis sebagai wira.

Jangan kita terlepas pandang akan pengajaran dari sejarah kerana mereka yang gagal belajar dari sejarah akan dihukum mengharunginya berkali-kali.  Bukan kita ingin menuduh DAP sedang merancang anarki tetapi tidak salah kita mengambil sikap ‘paranoid’ terhadap DAP kerana mencegah adalah lebih baik dari tengadah.

HOUSE PK: Artikel ini aku sedut dari The Unspinners, Wahai orang melayu dalam pakatan, sekarang sudah terang lagi bersulu, DAP komunis sudah tunjuk belang dan kecinabengan mereka, lagi mau sokong ka? Buta ka korang ni?

9 Responses to "DAP ANJING LIAR SUDAH DECLARE MEREKA MEMANG MAHUKAN KERAJAAN CINA - APA PANDANGAN MELAYU PAKATAN?"

 1. Salam;
  Sekarang kita orang melayu dah tahu Isi hati orang2 china Di Malaysia tercinta ini..... maka Persiapkanlah pemimpin yang sanggup berjihad mempertahankan Agama , Bangsa dan Negara.. Gunakan PAU nanti untuk memilih pemimpin yang mempunyai Jati Diri yang sejati.... Kita masih belum terlambat untuk Berubah... Tidak kira pemimpin itu tua atau muda, yang pentingnya perjuangan anakbangsa , agama dan negara diutamakan.. Pemimpin yang lemau dan play safe kita humban2 jauh2 kedalam hutan.... TQ.. Berani Berubah

  ReplyDelete
 2. Tuan-tuan sekalian;
  Marilah kita bersatu dan luruskan saf demi perjuangan suci ini ... jika terlepas peluang kali ini ... maka akan tergadailah maruah agama, bangsa dan negara.... dengan izin Allah, hanya orang Islam yang mampu menyelamatkan Islam dan Bangsa Melayu ...fikir-fikirkan anak cucu kita dikemudian hari.. Pililah pemimpin yang senantisa Istiqamah dengan Ilmu dan Amalanya yang terpuji walaupun asalnya dari seorang penorsh getah.. BERBANDING sesorang yang terpelajar tetapi terus beritiqamah dengan maksiat.... Pilih pemimpin yang bersih supaya kita yang berada disekitar akan tuurt bersih... InsyaAllah...

  ReplyDelete
 3. SALAM PERJUANGAN :

  CINA MALAYSIA PATUT BERSYUKUR…

  Bekas PM Australia bosan dengan orang cina Australia...!!!

  1.Orang cina yang harus sesuaikan diri dinegara ini, bukan kami sebagai Australian. Terima atau keluar sahaja dari sini. Saya selaku bekas Perdana Menteri bosan dengan negara yang bimbang tentang sama ada kita menyinggung orang cina yang tinggal dinegara ini. Sejak serangan pengganas di Bali, kami telah mengalami peningkatan dalam patriotik oleh majoriti Australia. Oleh itu, budaya orang kami telah dibangunkan sejak dua abad perjuangan, melalui pelbagai ujian dan kemenangan diperjuangkan oleh orang asal Australian yang berjuang mendapatkan kebebasan.

  2.Bahasa:
  Kami orang Australian bertutur didalam Bahasa Inggeris, bukan bahasa Mandarin, Hokkien atau bahasa cina yang lain. Oleh itu, jika anda orang cina ingin menjadi sebahagian daripada masyarakat kita atau menyesuaikan keadaan disini, sila belajar bahasa kami iaitu Bahasa Inggeris. Bukan kami yang perlu belajar bahasa cina. Sikap kamu orang cina yang berkelompok dan hanya menggunakan bahasa cina sesama kamu membuatkan kami orang asal Australia tidak faham dan ini seperti menghina kami.

  3.Agama:
  Kebanyakan Australian percaya kepada God (Kristian). Kenyataan ini bukanlah kerana semata mata hendak menyebarkan dakwah agama Kristian atau kerana politik. Tetapi hakikatnya negara ini diasaskan oleh orang-orang Kristian, prinsip-prinsip Kristian, dan ini telah dijelas didalam perlembagaan negara Australia. Ia sudah pasti sesuai dan menjadi keperluan untuk dipaparkan di dinding setiap semua sekolah di Australia. Mengapa sudah ada suara suara dari orang cina untuk menuntut hak yang sama supaya dipaparkan juga agama budha?

  4.Pendidikan:
  Orang cina yang menetap disini sepatutnya tidak boleh menuntut hak yang sama atau dengan sengaja mempersoalkan mengapa perlu berbahasa inggeris dan menghormati agama Kristian disini. Jika perkataan God (Kristian) itu menyinggung anda, maka saya selaku bekas Perdana Menteri mencadangkan anda orang cina perlu mencari negara lain untuk menetap. Ini kerana perkataan God (Kristian) adalah salah satu bahagian didalam adat yang dipraktikkan di Australia ini.

  5.Kami akan menerima kepercayaan anda, dan tidak akan mempersoalkan mengapa. Apa yang kami minta ialah anda menerima kami sebagai penduduk asal Australia, dan hiduplah dalam suasana harmoni dengan kenikmatan yang telah kami kongsikan.

  6.Ini adalah NEGARA KAMI, TANAH KAMI iaitu Australia. Kami Australian yang memboleh serta membenarkan anda orang cina peluang untuk menikmati kehidupan di Australia ini. Tetapi apabila anda orang cina telah selesa di negara kami, mengapa anda tiba tiba mengadu dan merengek? Jika kamu orang cina merasakan ini semua tidak adil tentang Bendera negara kami, Perlembagaan kami, cara kami membelanjakan wang yang fokus kepada penduduk asal, mengenai agama Kristian kami, cara hidup kami, kerajaan kami, saya rasa selaku bekas Perdana Menteri Australia memberi pintu terbuka kepada mana mana orang cina untuk keluar dari negara ini dan pilih negara yang lebih bebas yang dapat menerima semua permintaan kamu ini.

  sumber klik sini
  ps: panas hati lah penjilat dan penghirup lendir dap bila usik kiasu, ek.. hehehe.. mengelupor macam ayam kena sembelih lah kalau kiasu di usik, gila haram jadi balaci kiasu lah kau melayu pr, hehehe..

  Petikan : HEADBOMB

  ReplyDelete
 4. harap-harap si kitol melayu yang sokong semangat lgbt, homo, allah for all, dan macam-macam lagi songsang tu taubatlah.

  ReplyDelete
 5. Anak puyuh menemui ajal
  mati ditimpa buah delima
  apa nak kesah perangai dap macam sial
  pas yang sepakatan pun 2x5

  ReplyDelete
 6. apa kata kj.. pejuang dna liberal???? tak bersuara ke ketua pemuda umno.. kata berjuang utk melayu... ni ada cinabeng menyeru... kena mintak izin dgn regina ke???? urus agenda talk talk talk pau.. ketua pemuda BN liberal???????

  ReplyDelete
 7. Kenyataan cina puaka tu dah terang2 rasis.tak kan KDN nak diam lagi kut

  ReplyDelete
 8. TAPI SAYANG SEJUTA KALI SAYANG LEBAI-LEBAI MANGKUK DALAM PAS SERTA UMMAT MEREKA MASIH MATI HATI DAN BUTA MATA......LEBAI LEBAI PAS DEMI ALLAH AKAN MENJILAT PUNGGUNG CINA SAMPAI KIAMAT SELAGI UMNO BELUM TUMBANG........CINA BUKAN MUSUH MEREKA MALAHAN DAP SEOLAH-OLAH INSAN SEAGAMA YANG PERLU DIHORMATI DAN DITATANG BAGAI MINYAK PENUH .....LEBAI-LEBAI PAS SERTA PENGANUT NYA MELONTARKAN HARGA DIRI KE LUBANG NAJIS...MELONTAR KESUCIAN ISLAM KE LUBANG SAMPAH....UMNO INSAN YANG MENGUCAP SYAHADAH, MENGADAP TUHAN SAMA SERTA BERKIBLAT SERUPA DIHINA SEHINA-HINA NYA MALAHAN DIGAMBARKAN LEBIH TERUK DARI HAIWAN.......MANAKALA PAS DIANGKAT ,DIJULANG SERTA DIJENAMAKAN SEUMPAMA MANUSIA DAN PARTI YANG PALING SEMPURNA DI DUNIA FANA INI TIADA CACAT CELANYA...MALAHAN ULAMA MEREKA DARJATNYA RENDAH SEDIKIT DARI NABI SERTA AMBIA...PERLU DIHIORMAT DAN DIPUJA......SEDANGKAN MEREKA LAH PENGKHIANAT AGAMA DAN BANGSA MALAHAN KEJI PULA.

  ReplyDelete
 9. Sama aja diindonesia jg gitu mereka memang anjing!!!!

  ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!