CILI KASI TARUK! SUDAH TIBA MASANYA AG MENGUNDURKAN DIRI! INI SEBABNYA...

Auuuww! Comel tak mak?
Ini ada cerita panas dari blog Gelagat Anwar yang penuh dnegan kontorversi tu, aku nak share sebab aku rasa AG yang ada sekarang ni memang bermasalah, ramai bloggers dah dedah dan mintak supaya AG ni ditukar tapi nampaknya hingga hari ini takde apa tindakan pun.

Makanya aku nak share dengan korang sedikit info dari blog berkenaan dibawah ni:

"Blog Gelagat Anwar ucap tahniah di atas keberkesanan KDN dalam membentangkan RUU PCA di Parlimen. Walaupun kalau ikut masa sebenar, nampak macam laju sangat kita henjut. Tapi kalau dah itu keperluan, kita terima.

Yang tak sedap didengar adalah suara-suara negatif AG Chamber yang masih lagi tidak mahu menyokong penambahbaikan PCA ini. Banyak. Malahan, menurut beberapa orang Ahli Parlimen baru BN, mereka sendiri mengakui bahawa PCA memang banyak kelemahan.

Kita cuma nak ingatkan KDN/Gomen, jangan ambil mudah bab ini.

Kalau didengar hujah Gombak semalam, kita boleh tahu bahawa ada mole di dalam AG Chamber yang memberikan pointers kepada Azmin & Gang.

Bayangkan Azmin macam tahu semua benda dalam AG Chamber. Ini bahaya.

Abang Gani pun. Kalau dah tak setuju, cari jalan yang bermaruah."


Pendek dan peda nukilan blog tersebut. Gani Patail, kalau dah tak setuju dan nak ikiut style pembangkang, why not buat benda yang bermaruah dan letak jawatan? Kan senang? Apa pun, kalau ada kelemahan PCA ni maka perbaikilah jangan lenyapkan terus...

5 Responses to "CILI KASI TARUK! SUDAH TIBA MASANYA AG MENGUNDURKAN DIRI! INI SEBABNYA..."

  1. INI KALI LAH UBAH.......UBAH MUKA ! HEK HEK HEK ! SYABAS PENGUNDI PKR PERMATANG PAUH..HEK HEK HEK HEK !!

    ReplyDelete
  2. Hok kali neh aq mmg setuju dgn ko ...mmg patot AG tuh berundur atau Najib 'kick out' saje dia...mmg ag tuh dah lama nyanyi lagu yg xsama dgn kjaan memerintah Malaysia....

    Dan bro parpu...hang sampaikan sekali...bukan takat ag,,,tapi,..oleh krn .hang kemain lagi jilat najib kow2 punyer so...pls smpkan pada Najib...his 'pemandu' semuanya ke LAUT...semua 'drunken driver'...sbb tuh sgl keputusan yg Najib buat ala2 bangang...

    Keputusan konon nak bela Melayu tapi pelaksananya ialah 'darah cina'...so apa2 keputusan akhir memihak pada kaum dia gak...akhirnya org Melayu jugak di ketepikan....tgk apa jadi kat petronas...masok saja sekor sepet bertopengkn nama Melayu sedikit demi sedikit org Melayu dah di pinggirkan...ong ong ong oink oink oink.....

    ReplyDelete
  3. Tu laa . Dulu ada ISA pergi mansuhkan . Konon nak pancing undi orang muda dan bukan melayu . Tengok sekarang apa dah jadi . Dulu aku cukup respect dengan Najib . Sebab masa itu aku ingat Najib ni orang nya berilmu . Tapi sekarang , kalau di bandingkan Najib dengan Pak Lah , Tak laa bagus sangat Najib ni . Najib ni terlampau beri muka dengan orang cina .

    .

    ReplyDelete
  4. Ah jib gor badan melayu otak cinabeng.Anak didik tun kuat tiduri

    ReplyDelete
  5. Undang-undang apa pun, kalau kita bukan penjenayah....tak perlu takut!
    Hanya penjenayah shj yg takut dgn undang-undang

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!