CALON PILIHAN MKT SOHAIMI SHAHDAN TERUS MENONJOL?

Sorry la kalau ada yang marah sebab aku sokong Sohaimi Sahadan sebagai calon ahli Majlis Kerja Tertinggi UMNO yang wajib menang. Suka atau tidak isu yang diketengahkan beliau ni memang jarang ada pemimpin lain ketengahkan. Hari tu video kedua Sohaimi kata dia akan bela nasib bumiputra melayu yang disenarai hitam.

Kali ini kita dengar apa lagi yang boleh dia perjuangkan untuk rakyat kebanyakan dibawah ni:

"Don't underestimate the power of common man"

1 Response to "CALON PILIHAN MKT SOHAIMI SHAHDAN TERUS MENONJOL?"

  1. The power of common man atau the power of con man...sendiri kena sendiri jawab la...Ini orang mau berjuang untuk umat Melayu? kau dah gila agaknya. Inilah LANUN atau 'Mundu' dalam Bahasa Sabah, setelah mengambil kira chiefnya yang dari Sabah...

    Ini adalah orang yang control semua job kat KKLW terutamanya MARA...runner beliau sj dah cukup Millionaire' tau...macam ni punya busuk kau mau sokong lagi ka?

    Dia punya networth berapa puluh juta bhai? Apa kerja dia selama ini? Lu sudah masyuk berapa? jangan khianat negara ini la Bhai...kalau ada 1000 peluang di dalam MARA atau KKLW tu, sepatutnya kena bagi peluang kepada 1000 orang bukan kepada 2-3 kerat runner Shohaimi Shahadan ni sj...Mundu-mundu, tak habis lagi kau mundu...

    Sudah sampai masa orang UMNO yang selama ini tidur tu dibangunkan...

    Cukuplah ada SYAITAN yang macam ni dalam UMNO...jangan diberi peluang lagi...

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!