WEI PAKATAN BANGKAI BODOH! MEH BACA KISAH SEBENAR PASAL CHIN PENG BABI NI!

Ini cerita menarik pasal Chin Peng yang baru je mampos ditulis oleh Zul Nordin, so aku nak share dnegan korang, oh ya, komen sekarang ni bebas dah tak moderate lagi, tolong la komen dengan bertanggungjawab.

Salam 2 all.
Apabila Allahyarham Usamah Bin Ladin dibunuh pada 02 Mei 2011, jenazah Allahyarham terus dibawa pergi dan dibuang ke laut. Allahyarham yang tidak bersenjata ditembak tepat dikepala dihadapan anak isterinya. Jenazah Allahyarham langsung tidak dibenarkan dilihat oleh ahli keluarga. Malah gambar-gambar serta rekod pembunuhan Allahyarham dihalang daripada disiarkan kepada awam oleh Mahkamah Agong Amerika Syarikat (sila baca naratif dibawah mengenai peristiwa pembunuhan Allahyarham Usamah Bin Ladin dan pembuangan jenazah Allahyarham di laut yang dirahsiakan lokasinya).
Apa tujuan saya menulis mukaddimah ini sebelum mengupas mengenai kematian Chin Peng?
Kerana ada suara-suara sumbang yang kononnya pejuang hak asasi kemanusiaan dan demokrasi ala-barat yang mengutuk Malaysia kerana enggan membenarkan mayat Chin Peng, kepala teroris dan pengganas komunis yang mati di Bangkok semalam. Beliau mati bukan ditembak, bukan kerana berperang, tetapi kerana penyakit diwaktu berumur 90 tahun.
Kata Perdana Menteri Dato' Sri Najib, Malaysia tidak akan membenarkan mayat Chin Peng dibawa balik dan dikebumikan di Malaysia. Malah abunya juga dilarang!
Saya ucapkan tahniah atas ketegasan Perdana Menteri! Malah saya ingin menambah, bukan sahaja mayat atau abu, sehelai bulu roma Chin Peng pun jangan dibenarkan dibawa balik dan ditanam di mana-mana bahagian di bumi Malaysia.
Jangan biarkan bumi negara ini dicemar dengan mayat atau mana-mana bahagian mayat Chin Peng ditanam didalamnya!
Chin Peng, atau nama betulnya Ong Boon Hua adalah seorang cauvinis anasir subversif komunis bersifat teroris. Nama Chin Peng sinonim dengan anasir subversif bersenjata komunis di Tanah Melayu untuk menumbangkan Kerajaan yang sah pilihan rakyat dan digantikan dengan kerajaan komunis.

Ringkasnya, tangan Chin Peng penuh berlumuran dengan darah rakyat Malaysia daripada pelbagai agama dan kaum. Melayu, Cina, India dan ramai lagi menjadi mangsa kekejaman gerombolan anasir subversif komunis pimpinan Chin Peng.

Allahyarham Tan Sri Abdul Rahman Hashim, Ketua Polis Negara dibunuh kejam pada 07 Jun 1974 dengan tembakan bertalu-talu disimpang Jalan Tun Perak (dahulu Jalan Mountbatten) berhampiran Bangunan Lee Yan Lian, Kuala Lumpur.

Datuk Khoo Chong Kong, Ketua Polis Perak dibunuh kejam pada 03 Jun 1976 juga dengan tembakan bertalu semasa berada dalam kenderaan rasmi polis di persimpangan lampu isyarat Anderson School Ipoh, Jalan Ashby berdekatan Fairpark. Kebetulan pada masa itu saya bersekolah di Anderson School.

Ribuan anggota keselamatan polis dan tentera yang cedera atau terkorban angkara gerombolan komunis pimpinan Chin Peng.

Pada masa komunis bermaharajalela mengangkat senjata membunuh rakyat dan anggota keselamatan sekitar tahuan 1970an saya tinggal di berek Pengkalan FRU 5, Sg. Senam, Ipoh, Perak.

Saya melihat sendiri kekejaman komunis ini bilamana beberapa anggota FRU 5 turut menjadi mangsa dalam satu serangan hendap di Simpang Pulai.

Saban hari saya akan melihat helikopter Nuri mendarat di kem tentera bersebelahan pengkalan FRU 5 membawa pulang anggota keselamatan yang terbunuh atau cedera setelah bertempur di perbatasan menentang komunis bersenjata ini.

Kematian Chin Peng walaupun menutup episod kekejaman beliau, namun lukanya tidak akan dilupakan oleh rakyat Malaysia yang cintakan keamanan.

Rakyat Malaysia tidak boleh memaafkan kekejaman beliau.

Walaupun pepatah ada menyebut "masa adalah pengubat duka", namun kekejaman gerombolan subversif komunis pimpinan Chin Peng ini adalah diluar batas kemanusiaan.

Sepanjang pengetahuan saya, Chin Peng tidak pernah memohon maaf kepada rakyat Malaysia dan mangsa kekejaman dan kezaliman beliau dan anasir subversif komunis pimpinan beliau.

Malah beliau siap menulis buku lagi konon mengkisahkan perjuangan beliau konon untuk memerdekakan negara ini.
Kita jangan terpedaya dengan mainan politik segelintir mereka yang kini mendakwa konon Chin Peng adalah pejuang kemerdekaan. Persoalannya mudah, mengapa beliau masih mengetuai gerombolan subversif komunis mengangkat senjata menentang negara walaupun setelah Malaysia merdeka?
Mengapa beliau masih enggan meletakkan senjata dan berdamai walaupun peluang terbuka setelah Rundingan Damai Baling 28-29 Disember 1955 di Sekolah Rendah Kebangsaan Tunku Putera, Baling?
Mengapa beliau tidak memilih untuk berdamai dan hidup di Malaysia setelah Perjanjian Damai Haadyai diantara Malaysia dan Parti Komunis Malaya pada 02 Dis 1989; bilamana semua anasir subversif komunis Tanah Melayu diberi peluang untuk balik hidup di Malaysia dengan aman damai sekiranya mereka berbuat sedemikian sebelum 02 Dis 1990. Chin Peng tidak mengambil peluang itu!

Malah, langsung tidak pernah ada gambaran kekesalan atau kesedihan atas kekejaman dan kezaliman yang beliau mahupun anasir subversif komunis pimpinan beliau lakukan selama ini kepada rakyat dan negara bertuah ini!

Sebab itu jangan kata mayat, sehelai bulu daripada tubuh Chin Peng pun tidak layak duduk mendiami bumi Malaysia ini!

Membenarkan mayat Chin Peng dibawa balik, ataupun abu nya sekalipun, adalah satu penghinaan kepada seluruh rakyat Malaysia.

Rakyat Malaysia tidak rela dan tidak redha mayat mendiang bersemadi dibumi bertuah ini!

Lagipun, tiada rekod menunjukkan Chin Peng pernah menjadi warganegara Malaysia.

Dan kalau pun benar beliau kelahiran Tanah Melayu, sikap dan tindakan beliau yang bukan sahaja mengetuai gerombolan anasir subversif komunis bersenjata cuba menghancurkan negara, malah melarikan diri ke negara China dan kemudiannya Thailand membuktikan beliau tidak layak ditanam di Malaysia!
Kepada Kerajaan Malaysia, kami rakyat Malaysia yang cintakan negara menuntut supaya Kerajaan jangan tunduk kepada tekanan dan lalakan kaum cauvinis, ekstremis dan pelampau demokrasi yang mahukan mayat Chin Peng ditanam di Malaysia, ataupun abunya dibawa balik ke Malaysia!.

Kami rakyat Malaysia tidak rela dan tidak redha bumi bertuah Malaysia ini dicemari dengan mayat atau abu atau sehelai bulu pun daripada pengganas subversif dan teroris komunis bernama Chin Peng ini.
Ringkasnya, mayat Chin Peng tidak wajar sama sekali dibawa balik untuk ditanam di bumi Malaysia ini samada dalam bentuk jasad, abu mahupun sehelai bulu sekalipun kerana:
1. tangannya penuh dengan darah anggota keselamatan dan rakyat Malaysia  yang dibunuh kejam oleh gerombolan subversif pimpinan Chin Peng;
2. ramai isteri yang menjadi janda, anak menjadi yatim piatu dan ibubapa kehilangan anak akibat pembunuhan oleh anasir subversif komunis pimpinan Chin Peng;
3. Chin Peng bukan warganegara Malaysia walaupun konon cerita beliau lahir di Sitiawan, Perak;
4. Chin Peng tidak menghormati kemerdekaan negara malah terus mengangkat senjata menentang negara ini dengan tujuan menggantikan pemerintahan yang sah pilihan rakyat dengan kerajaan komunis;
5. Chin Peng tidak mengambil peluang Perjanjian Damai Haadyai 02 Dis 1989 untuk balik hidup di Malaysia walaupun berpeluang berbuat sedemikian;
6. Chin Peng tidak pernah memohon maaf secara terbuka kepada rakyat Malaysia atas kekejaman anasir subversif komunis pimpinan beliau, malah tidak pernah menunjukkan kekesalan atas perbuatan itu;
7. Sebahagian besar hidup Chin Peng dihabiskan di negara China dan kemudiannya di Thailand.  Malaysia bukan, dan tidak pernah menjadi tempat bermastautin Chin Peng ini;
8.  Sedangkan jenazah Allahyarham Usamah Bin Ladin pun tidak dibenarkan dibawa balik ke negeri asalnya, sebaliknya dicampak ke laut yang dirahsiakan lokasinya sehingga kini.

Wallahua'lam dan wassalam.

Adios amigos, grasias senor.

Zulkifli Bin Noordin
Selasa
11 ZulQaedah 1434
17 Sep 2013

34 Responses to "WEI PAKATAN BANGKAI BODOH! MEH BACA KISAH SEBENAR PASAL CHIN PENG BABI NI!"

 1. apalah engko nih house pk..macai pakatan haramjadah mana rajin membaca!sebab tulah puak2 macai haramjadah nih buta sejarah!

  ReplyDelete
 2. Begitulah betapa jahanamnya Chin Peng ... gile betul puak2 pembangkang yang memberikan sokongan pada chin peng dan komunis

  ReplyDelete
 3. Zulkifli Noordin ni bukan yg kalah teruk masa PRU br ni ke? sekadar mencari kepastian

  ReplyDelete
  Replies
  1. bukan kalah teruk bro, tapi berjaya mengurangkan majoriti undi yang diperolehi oleh Khalid Samad

   Delete
  2. Dia kalah sb bagi keling cium!

   Delete
  3. Apa kena-mengena dia kalah dengan chin peng yg dah mampos.?......apa yang penting, yang dia tulis tu hakikat sebenar...si chin peng babi memang pengganas melampaui batas kemanusiaan...

   Delete
  4. Ek kau marahka ZUL NORDIN tulis sejarah Chin Penag..kao mesti geng RBA.

   Delete
 4. Mati-mati aku ingat parpu punya artikel, rupa-rupanya copy n paste .....Betul lah tindakan Najib ni..bapak aku askar Melayu. I get clear picture from him. Patut chin peng tu dihukum tembak je. Babi punya cina

  ReplyDelete
 5. Buat apa bising2 .. pembangkang dan kominis adalah sinonim.... dimana ada pembangkang disitu ada komunis .... walaupun parti berteraskan agama tidak terlepas dari fahaman kominis... DUNIA AKHIR ZAMAN..

  ReplyDelete
 6. kacang parpu.yop zul...usah le kome garang bebeno.kalo abunya nak bawak balik mike
  ambik le.corahkan kat longkang atau masokan lubang tandas..pam habeh cerita.kerana itule
  tempat yang selayaknye untuk spesis yg macam ni.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tetap tak boleh.!!..nooyentry.!!...dalam lobang tandas pun tak boleh......sebab tahi itu jauh lebih mulia dari abu bangkai chin peng babi...ada faham.!?!

   Delete
  2. Bagaimana kita nak tahu tahu kalau sdr mara Chin Peng bawa balek abu.disi dalam envelope ke, dalam seluar dalam ke, dalam kocek ke apa apa je lah..mesin pengimbas kat KLIA atau LCCT tu bukan boleh kesan.

   Delete
 7. hahaha.....tapi nak erase dia langsung dalam sejarah pada aku tak betul....

  kena letak dia dalam sejarah malaysia...sbg apa...???bacalah http://mustaqimabdulrahman.blogspot.com ...

  btw....ching peng tak penah berjuanh untuk malaysia@tanah melayu...itu fakta sejarah yg perlu diceritakan bukan disorok dan di manipulasi oleh cina khususnya sekolah cina yg sukatan koko nya makin tidak mampu dikawal selia kerajaan

  ReplyDelete
 8. Sedangkan tentera jepun yang menyeksa dan memancung beribu rakyat Malaysia pun kita maafkan , tak kan tak boleh maafkan Chin Peng ni . Yang berlalu tu biarla berlalu . Kita kena pandang kedepan .

  ReplyDelete
  Replies
  1. Memaafkan atau tidak - hak individu.

   Chin Peng wajar dibawa balik untuk dihina sebagai pesalah dan binatang.

   Delete
  2. kalau mak@ ayah ko yang kena bunuh dengan komunis bangsat tu pulak macamana?apa pulak perasaan ko?tengok ko nak maafkan chin pig tu @ x!ckap senanglah samdol.nak maafkan konon.kena kat btang hidung ko baru ko tahu!

   Delete
  3. anon 11;52
   mana tentera jepun yg pancung rakyat malaysia tu?tunjukkn aku 1 persatu.tunjukkn aku rakyat malaysia mana yg maafkan bila keluarga mereka dibunuh?Dah tak wujud lg dh pun tentera jepun yg menyerg malaysia dulu.Kalau diorg ade lagi dan kita kenal, nasibnye pon akan sama macam cing peng "Diharamkan kakinya utk pijak bumi malaysia ni"

   Delete
  4. kalau kita maafkan dia iabart kita menghina pejuang2 kita yang gugur melawan musuh dalam selimut ini...dia berjuang mnentang jepun utk kepentingannya sendiri..lagipun kita dah bagi peluang kat dia dulu utk balik hidup dengan aman di malaysia tapi dia yang tak mahu...

   Delete
  5. Kalo Limkitsial kena bunoh dengan Komunis mesti punya Limguaneng akan mengepalai tentangan terhadap Chin Peng dan abunye.

   Delete
 9. Buang aje bangkai "KenCheng Peng" tu ke laut bagi ikan makan...

  ReplyDelete
 10. Nasib Chin Peng memang tak baik sebab Chin Peng orang cina . Kalau Chin Peng orang melayu atau india , dah lama dah orang melayu maafkan dia . Orang kanan Chin Peng macam Rashid Maidin dan Abdulah CD pun orang melayu . Tak pulak orang melayu marah kat mereka . Kalau Rahid Maidin dan Abdulah CD tu orang cina , dah pasti orang melayu akan marah kat mereka berdua .

  Kalau nak berdendam , lebih baik berdendam kat orang Portugis sebab Portugis serang dan membunuh orang orang melaka 500 tahun dulu .

  .

  ReplyDelete
  Replies
  1. apa yang ko nak spin nih samdol?

   Delete
  2. woi samdol..kau baca tak artikel ni..kan dia ada kata

   "Perjanjian Damai Haadyai diantara Malaysia dan Parti Komunis Malaya pada 02 Dis 1989; bilamana semua anasir subversif komunis Tanah Melayu diberi peluang untuk balik hidup di Malaysia dengan aman damai sekiranya mereka berbuat sedemikian sebelum 02 Dis 1990."....

   apahal la kau ni bebal sangat ha mangkuk??

   Delete
  3. Sial lah kau. komunis melayu tu dibawah pimpinan dan menerima arahan Chin Peng. bukan ka ketua komunis yang mengarahkan untuk membunuh rakyat , dan anggota polis dan tentera. contohnya penggunaan senjata kimia di syria beban itu sekarang ditanggung oleh presiden Bashar Assad bukan orang yang melakukanya..

   Delete
 11. Saudara Blogger

  Mohon anda siarkan posting ini yang sebelumnya telah saya kirim ke Blog Ridhuan Tee sebagai respon kepada artikel beliau bertajuk Mengubat Hati Melayu. Saya mahu supaya semua melayu yang terlalu ghairah dengan Tahalus Siasi PAS-DAP nampak kesan buruk yang menanti kita (melayu/islam) jika PAS masih mahu berTahalus Siasi dengan DAP. Berbanyak terima kasih dari saya jika anda sudi menyiarkan.

  TAHALUS SIASI atau TAHALUS SIAO-SI. Which is which ? (Yang mana satu ?)

  (Melayu tidak bersatu hati. Masing-masing mempunyai agenda tersendiri. Melayu tidak mahu dengar nasihat sesama Melayu. Melayu memandang rendah sesama Melayu. Inilah hati Melayu) .. seperti yang ditulis oleh Ridhuan Tee

  Benar dan benar dan memang benaaarrrrrrrrr ........

  Ini lah dia puncanya melayu semakin lama semakin lemah dalam penguasaan politik di negara ini.

  Saudara Ridhuan, izinkan saya menambah sikit lagi kepada kenyataan anda itu ...

  " Melayu adalah satu kelombok masyarakat yang hidup penuh dengan kepura-puraan. Melayu juga adalah pelakon yang paling hebat di pentas sandiwara di negara ini "

  Saya ada fakta, ini bukan tuduhan liar. Hanya melayu yang " membuta babi " sahaja yang tidak mahu menerima hakikat. Ini dia faktanya :

  MELAYU BERSATU HATI, BERSATU MATLAMAT, BERSATU PERBUATAN DALAM SOLAT TAK KIRA SAMA ADA SOLAT NAFSI (SENDIRI-SENDIRI) ATAU SOLAT JAMAAH KERANA AGAMA MEREKA HANYA MENERIMA DAN MENGIKTIRAF SOLAT YANG SEBEGITU RUPA SAHAJA. LALU MEREKA MENIPU TUHAN MEREKA (ALLAH) SEOLAH-OLAH MEREKA BERSATU SEBAGAIMANA YANG DIPERINTAHKAN OLEH TUHAN MEREKA. SETELAH SELESAI SOLAT MAKA MEREKA KEMBALI BERCAKARAN HANYA KERANA MEREBUT KUASA DAN BAHAGIAN, WALHAL MEREKA SEPATUTNYA DUDUK BERBINCANG SESAMA JAMAAH UNTUK MEMBAHAGIKAN KUASA DAN BAHAGIAN SAMA RATA SAMA ADIL DI KALANGAN MEREKA ATAS NAMA SEMANGAT PERMUAFAKATAN ISLAM.

  Saya tidak takut mahu mengatakan ADA MELAYU YANG SANGAT SADIS KEPADA TUHAN MEREKA SEHINGGA TERGAMAK BERPAKAT DENGAN MUSUH ISLAM UNTUK MENEGAKKAN ISLAM DI BUMI MALAYSIA INI SEDANGKAN SAUDARA SEISLAM ADA DI SEKELILING MEREKA.

  Saya ingin mengingatkan kepada kelompok melayu tersebut HANYA MUSUH ISLAM YANG GILA (SAKIT MENTAL) SAHAJA YANG AKAN DENGAN IKHLAS MEMBANTU ANDA UNTUK MENEGAKKAN AGAMA ISLAM.

  Saya ingin bertanya kepada kelompok melayu tersebut ANDAI KATA MEREKA (MUSUH ISLAM) MINTA ANDA MEMBANTU MEREKA BERJUANG UNTUK MENEGAKKAN AGAMA MEREKA ADAKAH ANDA SANGGUP ATAS NAMA TAHALUS SIASI.

  Saya ingin memperbetulkan persepsi anda ANDAI KATA ANDA TIDAK SANGGUP UNTUK MEMBANTU MUSUH ISLAM DALAM PERJUANGAN MENEGAKKAN AGAMA MEREKA, SEDANGKAN ANDA DI BANTU OLEH MEREKA (MUSUH ISLAM) DALAM PERJUANGAN UNTUK MENEGAKKAN AGAMA ISLAM .. Jangan anda sebut permuafakatan anda dengan mereka sebagai TAHALUS SIASI .. paling tepat sebut saja sebagai TAHALUS SIAO-SI (KERJASAMA GILA-MATI).

  Apa itu TAHALUS SIAO-SI : Satu pakatan diantara dua pihak yang secara terang dan nyata bermusuhan sejak berzaman, dengan matlamat untuk mengalahkan satu lagi pihak yang menjadi musuh bersama mereka, dan setelah berjaya mengalahkan musuh bersama, mereka akan kembali bermusuhan seperti keadaan sebelum terbentuknya TAHALUS SIAO-SI diantara mereka.

  Saya katakan pakatan PAS-DAP sebenarnya jatuh dalam kategori TAHALUS SIAO-SI. Maksud saya, setelah Umno berjaya dijatuhkan maka PAS dan DAP akan kembali bermusuhan seperti sebelumnya, malah saya jangka akan lebih dahsyat lagi. Dan akhirnya keamanan dan kesejahteraan negara akan menjadi GILA dan akan ada rakyat yang MATI (Terkorban).

  Wahai umat islam khasnya yang menyokong PAS, ingat lah BAHAWA PARA PEMIMPIN PARTI KAMU SEDANGKAN MENGADAKAN SATU BENTUK PAKATAN GILA DENGAN DAP (MUSUH ISLAM) YANG AKHIRNYA BOLEH MENYEBABKAN ISLAM MATI DI BUMI MALAYSIA INI.

  Sedar lah kalian sebelum terlambat. Hayati dan fahami kebimbangan yang diluahkan oleh seorang lelaki bangsa Cina yang dahulunya bernama Tee Chuan Seng tetapi kini beliau merasakan dirinya adalah sebahagian daripada bangsa Melayu kerana beliau seagama dengan kita.

  Ana Muslimah

  ReplyDelete
 12. Dia sbnrnya mcm ni..sperti yg kita tahu DAP mrupakan satu2 nya parti cebisan komunis yang ada di malaysia ni, jadi sbab tu mreka brusaha bersnggh2 nak bawa pulang mayat chin peng ke malaysia sbab itu jnjungan diorang la katakan..yg lain cuma tukang mnyalak ker, biasa la kalau tuan anjing bersuara msti anjing2 yg lain mnyalak...klau tak menyalak kan kena jntuk dek lim kit sial mahu trcabut serban..

  ReplyDelete
 13. Fatwa Hormat Bangkai

  Aku duk tunggu fatwa daripada Nik Aziz berkenaan layanan kerajaan Umno terhadap Bangkai Chin Peng. Nik Aziz tolong lah percepatkan bagi fatwa. Lagi lama hang duk cari fatwa tu lagi lama lah Bangkai itu akan terseksa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. September 18, 2013 at 3:28 PMSeptember 18, 2013 at 6:32 PM

   3:28pm....kenapa lah bodoh sangat...

   Delete
 14. cinag peng berjuang hanya untuk kominis cina Tanah besar bukan berjuang untuk Negara Malaysia atau Malaya, sewajar Nye bangkai atau abu Nye diharamkan dibawa balik ke Malaysia...kalau boleh roh atau hantu Nye pun diharam datang sini...lagi satu kepada puak2 yg dunggu tentang fakta dan sejarah, bukan nyer kami tak marah kepada tentera jepun, pertugis atau inggeris tetapi mayat2 penjajah tu tak ditanam di sini bodoooo...jeneral2 jepun tu bunuh diri dan ditanam di jepun, kalau ada usaha pihak2 tertentu yg nak tanam kat sini kerajaan Malaysia pun tak akan benarkan.....ada paham bahalolll

  ReplyDelete
 15. ada jepun bangang tanan di depan dewan bahasa

  ReplyDelete
 16. Korang Dong DAng Dong DAng kat sini, ropa-ropanya abu mayat CinaPeng ni dah sampai kat Setiawan dah!!!!. 50 tahun lagi bila Cinabeng perintah Perak, satu kuil yang maha besar akan dibina dengan nama Tokong Besar Maha CiPeng, Ketua Tokong kepada segala Tokong di Malaysia, mengalahkan Buddha Tidur dan Buddha Berdiri di Kelantan!!!dan lebih gah dari Patung Hindu Batu Caves....Orang Benua Cina pun berdoyon-doyon datang semabahayang colok di Setiawan nanti!!!!Sempena Pengasas Republik of Chinese Malaysia kepala Bapak!!! Haaayyyyyaaaa!!!!

  ReplyDelete
 17. Kita samak dulu abu dia, bubuh Dettol , pastu bawak balik.....amacam?

  ReplyDelete
 18. Flush dalam toilet je

  ReplyDelete
 19. Flush dalam toilet je

  ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!