GEMPAR BERAPI! ADAKAH INI KES LEBIH SUDU DARI KUAH? KENA BACA BEB

Berkali-kali aku dah tulis jangan main politik atau taktik kotor dalam berkempen untuk pemilihan kali ini, tapi nampaknya tak jalan beb. Aku terkejut dengan pendedahan The Unspinners ni. KLIK SINI. 

Benarkah perkara ini terjadi? Mohon pencerahan dari yang kena tuduh demi menjaga nama baik tuan punya badan dan parti amnya.

Ni lagi satu hal, aku baca kat Cili Padi, KLIK SINI. Ini kes lebih sudu dari kuah. Inilah masalahnya bila pegawai tak reti nak menjaga nama baik bos sendiri. kalau ya pun hangpa tak fikir pasal diri hangpa kesian la kat bos tu, dia kerja kuat siang malam lepas tu korang buat statement maut punya.

Jangan la call sana sini ya sebab aku share artikel ni. Aku ikhlas tegur sebab aku nak korang berubah. Itu aja..jangan complaint ya...

3 Responses to "GEMPAR BERAPI! ADAKAH INI KES LEBIH SUDU DARI KUAH? KENA BACA BEB"

  1. Sebelum ini banyak dengar cerita kononnya parti pembangkang khususnya DAP mendalangi dan membela gangster ... tapi ini pemimpin UMNO sendiri mengaku ketua gangster, apa tunggu lagi Zahid? Tak kan nak berhenti dah ops cantas? Ooopppss ... mana boleh cantas kawan, dekat dgn PAU nie ...

    ReplyDelete
  2. Hahahah....PM yg x pandai...

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!