WEI MELAYU BELACAN, MARI TENGOK CINABENG BIKIN BELACAN MACAM HANJENG!

Bagus, tahniah kepada melayu melayu yang menyokong Pakatan. Dan paling best sekali, Cianabeng bila dah takde undang-undang ISA dan EO maka mereka mula menunjukkan keras kepala mereka, video kat atas sebagai bukti. Cinabeng ni memang nak cari pasal, mereka dah lama mencabar tapi melayu makan belacan diam dan terima je...

Aku malas nak tulis lagi sebab aku akan maki hamun dengan lebih teruk lagi, aku just nak share artikel Flying Kick kat bawah ni:

Hampir kesemua anggota penguatkuasa PBT terdiri daripada orang Melayu. Dan seringkali juga, anggota-anggota penguatkuasa PBT itu bertindak hebat dalam penguatkuasaan undang-undang terhadap Melayu tetapi tersangat takut untuk bertindak terhadap bukan Melayu, khususnya Cina.

Penjaja-penjaja haram Cina sangat hebat. Mereka hebat kerana tiada sebarang undang-undang tertakluk kepada mereka. Bahkan mereka dengan bijak dan berstrategik telah membuatkan ahli-ahli politik khususnya DAP dan MCA menjadi GODFATHER mereka yang akan melindungi dan memperjuangkan mereka walaupun undang-undang dilanggar.

Kalau Melayu yang menjaja atau meniaga secara haram, jangankan DAP, anggota-anggota penguatkuasa PBT dari kalangan Melayu pun sama naik menghalau dan merobohkan atau merampas mahupun menyita peralatan perniagaan secara kejam dan tidak bertimbang rasa.

Tetapi apabila berhadapan dengan penjaja-penjaja haram Cina, anggota-anggota PBT yang keseluruhan berbangsa Melayu itu biasanya akan bertukar menjadi anjing kurap yang boleh diperlakukan sesuka hati oleh penjaja-penjaja haram Cina.

Di Pulau Pinang, penjaja haram Melayu dihambat dan diherdik seperti golongan Paria yang tidak boleh melintas di hadapan rumah Brahmin manakala untuk penjaja haram Cina pula, jalan yang digunakan untuk menjaja, ditutup kepada lalu lintas oleh Kerajaan Negeri.

Di Selangor pun, lebih kurang jugalah.

Ada maruahkah sebagai anggota-anggota penguatkuasa PBT yang terdiri daripada orang Melayu itu?

Tidak, mereka tidak bermaruah dan mereka juga tidak berprinsip. Prinsip mereka ialah undang-undang dikuatkuasa kepada Melayu manakala untuk Cina pula mereka pula dilanyak dan dicaci maki!!!

Takpe, lepas ni apa saja CINABENG cakap kita dengar je la ya. Tak cukup dengan tu lepas depa berak kita jilat ramai-ramai. Ini negara sekarang Cinabeng punya..bukan belacan punya...kah kah kah

4 orang pejuang melayu yang nak bela bangsa dia hari ini dalam penjara dan AG pukimak tak bagi mereka peluang langsung malah ditokok tambah pula hukuman mereka hanya kerana mereka adalah MELAYU BELACAN! Cina maki hamun melayu dan hina Islam AG tak berani nak sentuh malah dibebaskan mereka untuk teruskan lagi kerja mereka menghina Melayu Islam!

Bagus! Sangat bagus! Nazri kimak kau tak nak bela ke Cinabeng ni?

52 Responses to "WEI MELAYU BELACAN, MARI TENGOK CINABENG BIKIN BELACAN MACAM HANJENG! "

  1. Replies
    1. pak lah yang selalu tido pun tak hapus EO dengan ISA...

      NAJIB yang dikatakan pandai melampau hapus dua-duanya...

      sekarang siapa lagi bangsat....mengampu agak-agak lah...!

      ni orang cakap politik lebih hina dari pelacur!

      ya aku RBA...so what?

      Delete
    2. Macam banggang je barua2 cina kat sini. jangan diusik harimau yang sedang tidur. naya nanti.

      Delete
  2. BIARKAN MEREKA NAK MASUK NERAKA. MEREKA NAK JAWAB DEPAN ALLAH. DAN KALAU MAKAN RASUAH LAGILAH MEREKA NANYAK NAK JAWAB.
    DIDUNIA SELAMATLAH TAPI DALAM KUBUR TERIMALAH HABUANNYA.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Woi..! PAS lagi banyak rasuahlah......bodow.!!!!!!

      Delete
  3. Cuba ngko tanya Garfield and the Gang.Apa mau bikin sama ini worang kalu.Dia mau senyum-senyum dengan Bibir Merah lagi ka tambhi.Mau panggil itu PSY kasi Gang Nam depan itu gerai DVD haram ka kalu?.Mau kasi buat makan-makan sampai ribu-ribu table lagi ka kalu?

    Lu tengok itu Ah So manyak Cilaka kasi hantam batu sama itu MPSJ punya worang.Tapi tak mau kacau la sama itu Ah Beng DVD.Dia pun cari makan ma.Tarak percaya tanya sama Ah Jib Ptuii.Itu ParPundek pun sudah bikin DEKLARASI sangat sayang sama itu Ah Jib PTuiii.Tak mau gaduh-gaduh kalu.Kasi jerit Satu Malaysia suda la...PtuuiiiHHH...!!!!!

    Selamat Hari Raya juga kalu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klu aq jumpa ko aq nk jentik telur ko sampai jadi telur babi

      Delete
    2. kata hari tu tak nak posting komen lagi....

      Nih reentry dah belajar jadi LGE ker?

      apa pun, welcome to the club, reentry. don't forget to bring your ky jelly when you do your rear entry works!

      Delete
    3. Bila aku diamkan diri tak komen ada mamat tahi mana ntah cakap aku dah kena beli untuk diam membisu.Jadi aku letak la komen untuk menafikan sekeras-kerasnya dakwaan peleset tersebut.

      Harap Maklum.

      Izinkan saya memakan Nasi Himpit....

      Delete
  4. Cina mmg haramjadah makin menjadi jadi perangai drg mmg kita tak blh bg muka lg kat cina ni semua drg dah besar kepala lupa daratan...aku mmg tgh angin dgn cina2 semua aku mmg takkan bg muka...pada melayu pkr yg masih jilat jubur cina tu aku harap korang pun dpt kesedaran yg cina makin sial dan besar kepala skrg ni...

    ReplyDelete
  5. Uishhh klu aq ada kat sana aq dah jentik semua telur2 cina sial yg ada kat sana tu..mcm babi je perangai ingat kuat sgt ke?cina jadi mcm ni pun disbbkan belacan yg bodoh bg muka lah cuba awal2 jgn bg muka ingat cina2 babi nak berani ke bt mcm tu

    ReplyDelete
  6. Biarkan Kerajaan janji d capati, Rakyat di belakangkan, penjenayh di utamakan, cinaeng d dahulukan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Parti kau lagi banggang.. sokong cina komunis terus. lagi laaa bodoh.

      Delete
  7. Belacan yang bodoh bagi muka dekat cina barua.. Tengok apa dah jadi sekarang ni. macam bangsat je cina layan melayu. Apa nak jadi la. Si Nazri plak lagi sekor belacan masalah.

    ReplyDelete
  8. Erk eleeh!

    Ahjib Ngok kesayangan ko dgn Najisree jugak yg bagi muka pada cinabeng2 nih!

    Wei parpundek. Jgn ko lupa sokongan ko pada Ahjib Ngok melalui deklarasi pala hotak ko hari tu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kepala hotak korang lagi biol. terus sokong cinabeng. lahanat bodoh barua cina..

      Delete
  9. bangkitlah bangsa melayu... jgn lah kita lupa bagaimana cina2 bangsat nie memperhambakan bangsa kita sejak dulu lg....

    ReplyDelete
    Replies
    1. TAIK KOCING la ngko Kak Bedah..!!!!!

      Delete
    2. ReentryCapsule baru cinabeng. hang dok sokong cinabeng tu kenapa. macam banggang kau laa.. barua cinabeng.

      Delete
    3. Ngko cerita taik apa ni BIOL.!!!Bila pulak aku sokong Cina Bukit Beng Beng ni BAHLOL.Ngko baca guna Lobang BooriT ke?Sewel semacam je aku tengok macam muka BURUK Kak Bedah tu.PtuiiHH..!!!

      Delete
  10. Mana mana pun jika kita lihat sesiapa sahaja penguatkuasa adalah Melayu , yang pasti tindaka terhadap bangsa sendiri lebih dari segalanya atas nama undang-undang sebaliknya apa yang dilihat dan berlaku depan mata beberapa tahun lalu , kesalahan yang dilakukan oleh bukan melayu samada penguatkuasa nya polis , jpj penguatkuasa pbt boleh kautim engana bangsa bukan melayu kerana dollar and sen.

    Biarpun perkara ini tetap dinafikan oleh ketua-ketua mereka adalah benar sebab siapa kah individu yang mahu memberitahu bos mereka 'saya baru sahaja buat collection' saya baru sahaja kauntiom dengan tokeh C. Kenapa jika kautim dengan bangsa sendiri nanti pecah lubang.

    Lihat lah dimana sahaja , hari ini operasi esok buka kembali , kenapa ????

    ReplyDelete
    Replies
    1. payah nak cakap. sebab dalam melayu ni ada halal dan haram. kalau bangsa lain diaorang sapu semua.
      didalam dunia ini agama ada satu aje bro iaitu agama islam. yang lain2 tu bukan agama tetapi diaorang punya kepercayaan nenek moyang mereka aje, itu yang diaorang buleh ubah aje diaorang punya kepercayaan ikut rasa diorang nak aje.
      lagi satu, patut hal macam ni patut settlekan ikut cara veteran, tetapi kalau yang veteran pun dah sama berhingus nak tunggu apa, lipat aje la!! sembang pun tak guna!

      Delete
  11. melayu memang bebal penakut..bau tau ke..hahah..korang melalaklah dlm blog je

    ReplyDelete
  12. Sebenar nya orang cina sekarang nilai moral nya telah tinggi....
    Tinggi di sebab kan kerajaan Najib akan menyebelahi mereka.
    Kalau ada kaki tangan kerajaan yang berani berkeras dengan mereka akan di tuduh sebagai racist.Konon nya di sebabkan mereka orang cina maka kakitangan kerajaan yang kebanyakan berbangsa melayu telah menindas mereka.
    Apabila mereka menjadikan ianya sebagai isu racist maka kerajaan Najib akan segera mengambil tindakan tegas keatas kakitangan kerajaan tersebut dengan segera tanpa usul periksa sebagai jalan untuk menutup isu tersebut.Paling kecil tindakan yang di ambil kakitangan kerajaan tersebut akan di gantung kerja.Kalau nasib tidak baik silap hari bulan masuk penjara.(Contoh nya SK Pristina)
    Sikap kerajaan yang bacul dan suka lepas tangan akhir nya menyebabkan moral kakitangan kerajaan menjadi sangat rendah dan sebaliknya moral kominis makin tinggi.
    Segala keadaan ini adalah di sebabkan sikap Najib yang ingin sangat menjaga hati cina kominis sehingga kakitangan sendiri di jadi kan korban.Sikap Najib menyebabkan melayu ditindas didalam negara sendiri( Semenanjung Tanah Melayu.)
    Mulai hari ini saya cadangkan supaya nama Semenajung Tanah Melayu di pakai guna semula bagi kawasan Semenanjung.Dan Malaysia jika merujuk untuk Semenanjung,Sabah dan juga Serawak.
    Kita kembalikan semula identiti melayu supaya cina kominis tidak lagi boleh menyuruh kita pulang ke Indonesia.Sudah sampai masanya kita mempertahankan hak kita dan juga identiti kita.
    Alkahfi

    ReplyDelete
    Replies
    1. PAS yang banyak jaga hati komunis kot. haihh.. nak ubah fakta plak baru cinabeng nih..

      Delete
  13. Geng dia berkerumun banyak berani la Leng....Leng...Leng...Leng..!!!Silap haribulan,silap jumpa pulak Parang Terbang terus Laiii...Laiiii...Laiii.. Masok Lobang Kobor.Cing Cong Cing Cong Leng Leng Leng Tiun Tiun Hwa ChinaMaKahai PtuuuiiiHHHH...!!!

    ReplyDelete
  14. cina naik kepala hari ini ternyata salah PAS dan pkr

    ReplyDelete
  15. apa nak buat. Cina mmg bangsa kuat. dulu2 mereka dtg tanah melayu mcm anjing kurap jer jadi pelombong dan mcm2 lagi. sekarang mereka menguasai ekonomi negara ini, gara2 sikap melayu yg pemalas hanya pandai jual tanah. rasakan! tu lah pemalas!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Melayu mcm ko kot yg pemaleh.. Melayu2 baru dah bangkit. Setakat cinabeng wa tapau je..lu tunggu la the arising

      Delete
  16. ATTENTION
    NAMA SAYA X-MAN.
    SAYA BERASAL DARI SEMBERANG
    MARI SAYA LUAH PENDAPAT SAYA.
    USAH BACA BLOG AJE TAPI KALAU TAK BUAT SESUATU PUN TAK GUNA.
    JOM RAMAI GI YOU-TUBE NAME WEE DAN FLAG VIDEO DIA DOWN .GI KAT SMALL IKON YANG ADA FLAG.CATAT KAN VIDEO DIA UNDER ABUSIVE AND VIOLENCE CATEGORY.DAN TULIS PADA YOU-TUBE YANG VIDEONYA PROMOTE RACIAL HATRED AND COMMUNISM.WELL THAT WHAT NAME WEE SENDIRI YANG CAKAP.SO AFTER TULIS SEMUA BAD REMARK .REQUEST UNTUK VIDEO AND CHANNEL NAMEWEE UNTUK SHUTDOWN.DENGAN CARA INI AJE LAH KITA DAPAT PREVENT NAMEWEE MENYALAK MACAM ANJING BODOH.BTW JANGAN LUPA THUMBS DOWN VIDEO DIA.CONFIRM YOU-TUBE AKAN SHUT DOWN VIDEO NYA BILA DAPAT 100 REQUEST TO SHUT VIDEO NYA..BTW KALAU CINA RASIS BOLEH BUAT GITU PADA ADA SEORANG AHLI POLITIK YANG MELUAH KAN PENDAPAT NYA.KENAPA KITA NAK BIAR KAN NAMWEE KUTUK DAN KURANG AJAR PADA KITA?JOM RAMAI-RAMAI GI TO YOU-TUBE DAN FLAG DOWN VIDEO NAMWEE.BUAT INI BERTERUSAN SAMPAI DIA TAK BOLEH PAKAI YOU-TUBE UNTUK NIAT JAHATNYA LAGI.
    MARI KITA BERSATU LENYAPKAN VIDEO COMMUNISTS NAMEWEE UNTUK BERTERUSAN .BIAR PADAN MUKA DIA SAMPAI YOU-TUBE TAK BENARKAN DIA BUAT CHANNEL LAGI.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa sokong lu 100%.... Name wee ni tgu masa je nak kena balik

      Delete

  17. JANGAN MALAH SAMA BANDALAYA. INI OLANG WA SULA KAWTIM MA..
    ITU PASAT LIA OLANG TATAK KACAU SAMA KITA OLANG. WA TOLONG LU... LU TOLONG WA. APA MACIAM??

    SELAMAT HALI LAYA.

    ReplyDelete
  18. SI CINA TU BILA RAMAI GENG DIA BERANI TAPI BILA SEORANG TAKUT MACAM BABI!!!!
    BTW KALAU KEPALA SI CINA AHBENG INI KEBAL.SURUH DIA AMBIL BOM LETUP KAN KAT KEPALA DIA.AKU NAK TENGOK DIA KEBAL KE TAK?

    ReplyDelete
  19. Inilah hasil 1Malaysia yg dcanangkan olih Najib yg sisokong kuat olih Parpundek kona baring.Hari ini Melayu hilang maruah ditangan bangsa pendatang bahkan ditangan Mela,yu sendiri yg mudah dibeli dgn wang dan pingat.
    Jujur aku katakan pada kau PArpundek....deklarasi kau tu sebenarnya adalah nilai harga diri kau. Kalau engkau desperate sangat nak duit, bagi no. akaun engkau , aku percaya para visitors yg melawat blog kau ni setakat nak sumbang 10hinggit sebulan takde masalah....Visitor engkau ratusan ribu, kalu sorang singgit pun bolih cover life engkau.Tapi bila engkau buat deklarasi adalah satu kesilapan dan jugak kebodohan. Engkau tengok GAP , dia smart lah bro..tak gelojoh macam engkau.
    Pada saat ini, apa saja yg engkau tulis akan menjadi hambar ,tawaq hapiaq,hampeh tahap jamban macam gomo jugaklah nasib engkau ni parpu. Olih itu jangan emosional tapi biarlah profesional bila nak berblog.Yg baca ni bukan semua bodoh dan tidak tahu nak menilai apa yg engkau tulis...
    Selamat bungkus Parpu...Aku nak offer kat gap bantuan kewangan moga-moga dia tidak mengemis macam engkau. Kalau cina bolih donate duit utk bina sekolah dan kuil dia orang, kenapa melayu tak bolih nak sumbang sedikit kat blogger yg istiqomah pada prinsip penulisan. Biar GAP menjadi jutawan....
    Bye=bye Parpundek

    ReplyDelete
    Replies
    1. ► Aku dah hidu bau-bau TAIK PALAT pasal ParPunDek ni bila dia buat posting gambar Ah Jib belai kucing itu hari.Konon kelembutan Ah Jib sebagai pemimpin.Lepas tu aku Kepala Butohkan dia dalam komen kat posting tu dia reply balik kununnya lihat yang tersirat dan tersurat.Dia soh aku pergi belajar lagi.Belajar lagi Kepala Burit kau lah ParPunDek.Belajar BELOT dan MEMBODEK ke..!!!!PTuiiiHHH..!!!!!

      ► Aku rasa Omar Ong atau pun ntah saper-saper perantara PunaiSihat Ah Jib dah kawtim dengan ParPundek ni suruh dia buat posting DECLARATION TAIK tu la.Tak tau la berapa ParPundek ni dapat masok dalam Lobang BooRiiTT dia sampai boleh terus perlahankan kenderaan tekan signal n buat U-Turn.

      ► Dengan tersiarnya DECLARATION TAIK GENDANG CINA kau tu tempohari secara AUTOMATIS integriti kau telah tercalar dan terkoyak macam spender koyak.Kau ingat orang yang baca blog ni BIOL macam kau jugak ke.Hantar bala tentera budak-budak hingusan tulis komen "Gandingan Tahik Ceret dan Tahik Telinga memang mantap".Tiada yang lain selain Gendang Cina Dung...Dang..Dung..Dang..lah yang paling hebat dan mantap".Ngko ingat kita semua gerun ke dengan komen-komen PALAT tu.Ngko ingat semua orang boleh kena PSIKO ke dengan dengan statement-statement NgenToT macam tu?

      ► Kau menyokong puak-puak lahanat yang menjadi root cause kepada semua isu-isu yang terjadi hari ini tapi dalam masa yang sama kau merintih-rintih dalam blog ni suruh Orang Melayu bangkit melawan kesan dan akibat yang diwujudkan oleh root cause tersebut.Inilah kita panggil KELING PARIAH PUNDEK PARPUNDEK.Akhir kata,kau jangan underestimate pembaca blog kau ni.Tapi kalau kau nak underestimate aku PERGI MAMPOS LAH NGAN KAU.PTuiiiHHH...!!!!

      ChaiiiTTT..!!!!!!

      Selamat Hari RaYYaaaaa.......!!!!!

      Delete
    2. Jangan marahkan parpu...dia tak salah...tugas dia buka gelanggang untuk kita bagi pandangan atau hujah yang sedap dibaca atas satu satu topik...soal dia dah kena beli itu kira rezeki dialah...aku pun kalau ada orang bayar aku ambik...

      Delete
  20. kecoh mungkin kerana penguatkuasa adalah bukan Cinabeng....kalau Cinabeng penguatkuasa agaknya depa pejam dua mata kot!

    kalau anda tonton filem HongKong, perangai sama juga dipamerkan oleh peniaga haram terhadap pihak PBT di sana... mungkin sifat azali macam tu?

    ReplyDelete
  21. hanya pemimpin sama bangsa tahu bagaimana menguatkuasakan peraturan untuk bangsanya sendiri. contohnya negeri Cine ... mereka sedar tanpa hukuman keras dan drakonian, peraturan semudah itu di momok-momokkan.

    ReplyDelete
  22. kenapa tidak ada peniaga haram di Singapore?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sapa pulak yang kata singapore tak de peniaga haram.

      Delete
  23. kenapa tidak ada peniaga haram di Singapore?

    ReplyDelete
  24. Bau betul taik kucing2 garfield si ahjib ngok nih!

    PtuuuuuuiiiH!

    No bodek ato ampu gila babi punyer, berani, direct to the point!

    ReplyDelete
  25. Al Hadiid Ayat 22
    ﻣَﺎ ﺃَﺻَﺎﺏَ ﻣِﻦْ ﻣُﺼِﻴﺒَﺔٍ ﻓِﻲ ﺍﻟْﺄَﺭْﺽِ ﻭَﻟَﺎ ﻓِﻲ ﺃَﻧْﻔُﺴِﻜُﻢْ ﺇِﻟَّﺎ
    ﻓِﻲ ﻛِﺘَﺎﺏٍ ﻣِﻦْ ﻗَﺒْﻞِ ﺃَﻥْ ﻧَﺒْﺮَﺃَﻫَﺎ ۚ ﺇِﻥَّ ﺫَٰﻟِﻚَ ﻋَﻠَﻰ ﺍﻟﻠَّﻪِ ﻳَﺴِﻴﺮٌ
    Tiada suatu bencanapun yg menimpa di
    bumi & (tidak pula) pada dirimu sendiri
    melainkan telah tertulis dalam kitab(Lauhul
    Mahfuzh) sebelum Kami menciptakannya.
    Sesungguhnya yg demikian itu adl mudah
    bagi Allah.
    Tidak ada sesuatu kesusahan (atau bala
    bencana) yang ditimpakan di bumi dan
    tidak juga yang menimpa diri kamu,
    melainkan telah sedia ada di dalam Kitab
    (pengetahuan Kami) sebelum Kami
    menjadikannya; sesungguhnya
    mengadakan yang demikian itu adalah
    mudah bagi Allah.

    ReplyDelete
    Replies


    1. Al hadid ayat 23
      ﻟِﻜَﻴْﻠَﺎ ﺗَﺄْﺳَﻮْﺍ ﻋَﻠَﻰٰ ﻣَﺎ ﻓَﺎﺗَﻜُﻢْ ﻭَﻟَﺎ ﺗَﻔْﺮَﺣُﻮﺍ ﺑِﻤَﺎ ﺁﺗَﺎﻛُﻢْ ۗ ﻭَﺍﻟﻠَّﻪُ
      ﻟَﺎ ﻳُﺤِﺐُّ ﻛُﻞَّ ﻣُﺨْﺘَﺎﻝٍ ﻓَﺨُﻮﺭٍ
      (Kami jelaskan yang demikian itu) supaya
      kamu jangan berduka cita terhadap apa
      yang luput dari kamu, dan supaya kamu
      jangan terlalu gembira terhadap apa yang
      diberikan-Nya kepadamu. Dan Allah tidak
      menyukai setiap orang yang sombong lagi
      membanggakan diri,

      Delete
  26. Pas dah tahu busuk nya hati cina dap, tapi masih tetap mahu bergabung dengan cina dap.

    Umno dah maklum dah penipunya cina mca, pembelitnya keling mic, tapi masih isiqamah bersahabat dengan kedua puak kapir nie

    Jarang sangat pas marah cina mca, tepi kerap marah umno, dan umno pulak takut nak hentam dap, tapi begitu berani cincang lumat melayu pas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kesimpulanya pas memang bodoh

      Delete
    2. Kesimpulanya pas memang bodoh

      """"""''''''''''''''''''''""""""""'''''''''''''''''''

      Pas/umno, sama bangang!

      Delete
  27. pemimpin melayu dalam umno/pas dan pkr semuanya bodoh bahalol bangang....tapi aku lebih rela sokong umno kerana tak ada pari lain....nak harapkan yang dua lagi tu....baik pemimpinnya bunuh diri ramai2 lagi baik...tam

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum....
    baguih haper.....kan kew depa yg pilih pakatan....sumer pemimpin melayu kowtow ngan cina.....klo dah pemimpin kowtow xkan kitew nak angkat sepetol plaks...kang xmemasal kna gantung smpi mati...kejadah apew....nak tunjuk hero....? xdew masew wei.....amalan pown kering kontang....cari mati watpew.....kan org yg berkerja ngan kerajaan sokong pembangkang kan kan kan.... hah....rasakan lah.....2014 sokong pakatan lagik.....sendri pikir lew.....

    ReplyDelete
  29. unit amal PAS lg bodoh..beri je sehelai T'shirt yg tertulis unit amal malaysia,,1 topi maka hebat lah mereka2 ni berkerja menjaga pemimipin2 mereka yg dah memgnya bodoh2 belaka..panadang orglain pun macam nak telan lebih2 lg dikalangan orang melayu UMNO...unit taik kucing..bikin malu bangsa melayu je...

    ReplyDelete
  30. main tonek hang lg baik...cili kasi taruk, cinabeng kasi boikot juga...kedai bisness dah tutup, pekerja semua melayu nak makan aper! besok raya, satu sen dlm poket pun tarak...bankrap...kerja takde...duit takde...baik hang rangka strategi sikit bg yg dibuang dapat kerja semula. kerana kempen boikot melembabkan stgh bisnes sehingga syarikat ambik keputusan untuk melepaskan pergi pekerja....balik kampung kerja pun tarak, girlfriend pun tarak, future pun tarak...thank you very much...amat memalukan!!!

    ReplyDelete
  31. Nantilah Cinabeng. Satu hari lu pasti lancaucibaikan tokpekong lu sebab lu punya bisnes sudah lingkup!

    Iklan ubat kuat lu tak ada olang mahu baca. iklan ah long cibai lu jadi kertas tisu tandas lap taik caucibai lu aja.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!