SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN YANG KE 56

Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang ke 56! Hargailah kemeredekaan yang ada dan JANGAN jadi pengkhianat negara!

Kita kena tanamkan dalam diri kita untuk menghapuskan DAP dari Tanah Melayu yang tercinta ini.

11 Responses to "SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN YANG KE 56"

  1. JOM GI KULIAH SUBUH!
    Sabtu 31/8/13

    1) Ust.Mat Esa Deraman @Surau Al-Bararah.
    2) Ust.Ismail Mat Ali @Mj.Hidayah Jln Tasek Bdr Seri Alam(JEMPUTAN KHAS "Korban Satu Tuntutan").

    - Studio Mukmin

    ReplyDelete
  2. wakakakakakahhhh, apa yang mau dibanggakan oleh bangsat malayu umno itu ya, banglasia maju terus ketimbang bangsat malayu hanya senang pake potong saga sama kancil, emang goblok itu kepala umno malayu , gak tahu malu sama indo. Merdeka kalian hanya merdeka tahi anjing kalo dibanding sama negara lain, di malaisia orang malayu makan tahi aja , waduh pak goblok tenen kowe, magam turu aja ues mangan turu .



    http://pkrl.blogspot.com/2013/08/hot-99-pasar-borong-nilai-3-dikuasai.html

    ReplyDelete
  3. Salam merdeka buat semua dari aku

    malaysiaku berdaulat

    tanah tumpahnya darahku

    ReplyDelete
  4. Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang ke 56! Hargailah kemeredekaan yang ada dan jadi pengkhianat negara!
    ----------------------------------------------------------------------------
    Saya salah baca atau Mr. Parpukari tersilap tulis tajuk di atas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita anggap je yang parpu tengah stim

      Delete
    2. Typo error la tu, tertinggal perkataan 'jangan' jadi pengkhianat negara.

      Delete
  5. Parpu,hang elok gi mabuk air ketum je dari mabuk beer..

    ReplyDelete
  6. ► Butoh Haram ParpunDek ni.Lain kali sebelum post baca la dulu mangkok.Kalau typo error takper ni tertinggal terus ayat JANGAN tu.Minum sirap limau la shedap.Boleh buang semua fenin-fenin taik lalat tu.

    ChaiiiTTT...!!!!!

    ReplyDelete
  7. Maaf semua, dah diperbetul, kepada sesiapa yang kata aku ni mabuk, alhamdulillah, setitik arak pun aku sebagai pengendali blog ini tak pernah minum. Dapat gak pahal free, YAY!

    Semoga apa yang dituduh padaku berbalik pada kelian. Amin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima KaseeYYYY....!!!!

      ChaiiTTTT....!!!

      Delete
    2. Selagi iklan k-y jelly ada kat sini.
      Selama itulah anda dapat dosa free...

      Delete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!