SALAM EIDULFITRI DARI TEAM HOUSE PK!


Selamat hari raya Eidulfitri dan Maaf Zahir Batin dari team House PK untuk semua pembaca budiman.

Semoga kita semua diberkati Allah hendaknya.

23 Responses to "SALAM EIDULFITRI DARI TEAM HOUSE PK!"

  1. Yes ... Saya juga ingin ucapkan Selamat Hariraya kepada semua orang Islam yang berpuasa pada bulan Ramadhan lalu . Hati hati memandu dijalan raya .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Burit Mak Hang House PK!!!! Kepala Butuh Pak Hang!!!! Kalau Tun Abdullah Badawi tu nama dia Tun Abdullah Kutty Badawi Kutty mesti hang jilat teloq dia sampai lubang pungkoq kan? Dasar Mamak Anak Haram!!! Lancau Mak Hang tiba2 rasuah yang sangat teruk berlaku Zaman Tun Abdullah, benda yang sangat teruk mesti ambik masa belasan tahun nak jadi. Bodo macam babi lagi hang ni.... Dasar makan upah Mamak Mahadey untuk jahanamkan bangsa Melayu, kapiaq betoi. Mamak Mahadey marah gila KJ boleh jadi kaya tapi yang hang dan anak2 hang tu mengketedarah duit sejak dari tahun 1981 sampai
      2013 sampai puluhan billion ringgit masih nak sakit hati kat orang Melayu yang tak sebangsa dengan hang? Dasar hati gelap hitam mengketedarah duit arak jadi macam ni la, umoq dekat mampuih pun tapi masih tak puas2 lagi. Syukur pada Allah yang izinkan Tun Abdullah keluarkan buku kebenaran tersebut. Hidup UMNO!!!!

      Delete
    2. Gerenti ini Anom pujaan KJ. Dia dah tunjukkan belang liberal sebenarya.

      Delete
    3. Selamat Hari Raya semua....

      Ni yg 1 dok mencarut ari raya ni pasai apa??? Berapa banyak jasa hang kat negara, rakyat mahupun keluarga hang sendiri???

      Toksah dok sebok menyalak sana sini ler...kalo hang pikiaq hang teramat ler hebatnye sampai semua org hang nak carutkan, mai la singgah rumah cek kat no.68 Jalan Raja Alang, Kg.Baru, KL

      Cakap banyak x guna aih...

      Delete
  2. Aidil Fitri, Eidul Fitri, Idul fitri, Eid Mubarak mana yg betul..

    Nuar yg membanyakkan istilah2 bahasa supaya kedengaran GANJIL & boleh mengumpan pengundi2 BODOH.

    Mapan,seantero,jijik,

    ReplyDelete
  3. Salam dari Mekah dalam subject Deception of Syajaraitil Khuldi.
    Sila layari www.saffanskot22.com
    wassalam,
    Z

    ReplyDelete
  4. Dei pundek parpu bro, selamat hati raya .

    ReplyDelete
  5. Kau mana raya Parpu.Kau Open Declare Ponggal Festival.Apa Apa hal pun Selamat Aidilfitri untuk semua khususnya Tuan Othaman Ahmad,En Mohammad,Geng Kejora Local n Europe dan anon anon dan semua pembaca blog Parpundek ni.

    Maaf Zahir Batin.

    Selamat Hari RaYaaaaaa...!!!!

    ReplyDelete
  6. "Dato Azeez Rahim Chairman Tabung Haji Keling Penyamun Duit Umat Islam.

    Bagaimana seorang yang kaki SPA boleh diangkat untuk menjadi Chairman lembaga Tabung Haji? Mengapa Azeez Rahim yang memang cukup terkenal dengan kegiatan Conman dipilih untuk menerajui satu badan yang cukup sensitif dengan umat Islam?

    Sudah tidak ada lagi mereka yang layak didalam Malaysia ini sehinggakan kaki melanggan pelacur ditempatkan dikerusi yang sepatutnya bersih imej nya. Dalam bergelar chairam Tabung Haji Azeez Rahim masih melanggan pelacur dengan meletakkan moral yang rendah serta mencalar imej tabung Haji.

    Siapa pilih Azeez Rahim menjawat jawatan terpenting didalam Tabung Haji? Makan gaji buta nampaknya Jamil Khir Baharom menteri Agama bila meletakkan penyamun tarbus di tabung haji. Pecat Jamil Khir yang bodoh dan makan Gaji buta. Azzez Rahim dipilih Jamil Khir nampaknya jamil ni takde otak jual agama agaknya.

    Chairam Tabung Haji Azeez Rahim mamak keling penipu, curi duit cina dan sapu pelacur untuk hidup mewah. Curi duit tauke cina meniaga haram lepas tu beli tilam dan basikal konon nak tunjuk duit dia. Dasar penyamun tarbus Azeez Keling. Lepas ni habis duit tabung haji keling ni samun.

    Azeez Rahim Chairman Tabung Haji perguna nama Tun Mahathir untuk diletakkan di Tabung Haji. Jangan jual nama Tun M, keling macam Azeez Rahim penyamun tak sama dengan Tun Mahathir. Lingkup lah tabung haji kalau dibiarkan Azeez Rahim terajui Tabung Haji.

    Sejak bila syarikat GLC dipaksa menyalurkan sumbangan secara paksa kepada Tabung Haji? Azeez Rahim tak fikir dan ambil kira duit derma tu halal atau haram? Syarikat glC bagi derma secara paksa kepada tabung haji tapi si Keling Azeez Rahim curi separuh duit derma.

    Pilih lah orang lain jangan pilih aziz. Jamil khir takde otak pilih kaki langgan pelacur jadi ceo tabung haji.

    Dah berapa banyak org bagi duit bayar azez nak dapat projek. Kalau aziz kena tangkap dalam lokap sah akan ada 50 lagi report pasal aziz pasal ramai geran aziz ambik duit. Ramai yang tunggu nak buat laporan pasal Azeez Rahim Keling." ---@ betul ke ni? nilaikan lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...banyak azez rahim dapat pahala orang mengumpat...maka teruskanlah fitnah anda....dan selamat keneraka jahanam..

      Delete
    2. dia tulis betull ke last sekali sebab nak kepastian lerr.. mungkin di copy paste kat mana2 forum, tapi dengar mcm2 gak cerita oasal azeez ni, bukan dari org pr je... org2 bn pun buat bunyi gak, kena sisat ni...org terlibat kena tampil

      Delete
    3. Kalau xtau kepastian jgn berbicara. Nnti fitnah jdnye. Fitnah lg tajam dari pisau kesannya.

      Delete
    4. Beruntung sungguh Dato Azeez Rahim hari hari dapat pahala.........tetapi betapa ruginya Anus August 8, 2013 at 12:03 PM kerana setiap hari mendapat dosa memfitnah.........

      Delete
  7. Team House PK?

    Maksudnya bukan Parpu sorang jer yang handle blog ni. Ada team rupanya. Parpu, mana engko dapat duit nak bayar gaji team engko tu?

    ReplyDelete
  8. Assalammualaikum
    'Ied Mubarak Sa'ied..
    TaqabalALLAHu minna wa minkum.

    ReplyDelete
  9. anwar menggigil dari segambut!!!!

    ReplyDelete
  10. article yg bagus, tapi kita sebenarnya mungkin dah terlupa cerita pasal azeez rahim, dia tak layak terajui tabung haji. soal degree beli tu bukan isu besar sgt ,masalahnya kita tak mau orang kaki sakau lead tabung haji, azeez tolong letak sendiri jawatan dlm tabung haji sebelum ko diterajang rakyat. buat macam2 program masyarakat, ekspedisi bantuan itu dan ini , rupanya ada udang di sebalik batu, peruntukkan berapa? berapa banyak lagi yg azeez sapu??? pasal kegiatan x senonoh lain tu... takkanlah nak tunggu sampai org campak gambar??

    ReplyDelete
    Replies
    1. azeez dan reezal marican naina marican 2 spisis bewak tanah, gila publisiti asl nk bagi bantuan panggil media konon nk tnjuk prihatin

      Delete
  11. Jadi azeez rahim tu kaki puki la? Syukurlah bukan aku sorang jer rupanya.

    ReplyDelete
  12. Hellooo parpu....takkan ko tak habis beraya lagi....dah lama takde posting baru ni...

    Lagi satu...sejak engko ishtihar jadi penyokong setia ds najib...blog engko pun dah jadi tak berseri...sekali tengok macam kawasan kubur kampung aku...sunyi sepi

    Woi parpu...engko dengar tak aku komplen ni

    sekian harap maklum

    ReplyDelete
    Replies
    1. malam ni sampai subuh parpu sibuk cari puki muda lah.

      Delete
  13. Nasihat lokman....Wahai anakku, bila kamu mempunyai
    teman karib, maka jadikanlah dirimu
    padanya sebagai orang yang tidak
    mengharapkan sesuatu daripadanya.
    Sebaliknya biarkanlah dia yang
    mengharapkan sesuatu darimu.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!