PRK KUALA BESUT! CALON PAS CHE LONG TAK DAPAT BERCERAMAH SEMALAM! KENAPA? MARI BACA..

Terkujat semua penduduk di Pulau Perhentian semalam bilamana calon PAS Che Long turun ceramah. Nak tau kenapa, Che Long calon PAs Kuala Besut tidak dapat berkata-kata, suara dia terketar-ketar. Macam dengar tak dengar sahaja.

Sesekali kalau tengok macam mat pet atau penagih dadah yang tak dapat barang pun ada. Apa ni wei? Kata businessman. Nak cakap pun tak boleh lagi ada hati mau bela rakyat? Inilah masalahnya dengan Che Long ni bila dia terlebih makan BUDI si Husam Musa.

Oh ya, blog Malay Rights mndedahkan segala perniagaan Che long dan bukti-bukti bahawasanya dia adalah proxy Husam Musa, KLIK SINI

6 Responses to "PRK KUALA BESUT! CALON PAS CHE LONG TAK DAPAT BERCERAMAH SEMALAM! KENAPA? MARI BACA.."

  1. ► Dey Parpundey.Besut ni tak yah kempen lebih-lebih la.Confirm PAS bungkus dengan calon buat duit dia.Langsung takder talent jadi wakil rakyat.Tapi memang ada talent samun dan rompak duit dan projek rakyat kaw-kaw punya.

    ► Buat la satu posting pasal Perjanjian Perkongsian Trans-Pasifik (TPP).Terangkan secara bahasa yang mudah untuk Melayu yang bertimbun ni faham.Apa kesannya kepada kedaulatan negara dan lain-lain isu yang berkaitan contohnya adakah Omar Ong Chinta Hati Ah Jib tu sedang merengek-rengek mintak Ah Jib tandatangan terus Perjanjian Jahat Lucifer tu.

    ► Mungkin Ah Jib Gor dengan bibir merahnya tersenyum manja kepada Omar Ong dan berkata "Dont Worry,Kita akan sign agreement tu.Satuuuuuu.....!!!!!Malaysia.....!!!!!!

    PtuiihhhLah...Ah Jib Bibir Merah Jambu..!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yelah Mr. Parpu...... saya sependapat dgn sdra ReentryCapsule. Isu TPP perlu dibahaskan dan didedahkan kerana ini ada hubungan dgn survival Melayu. Selama ini kerajaan Ah Jib Gor cuba menyembunyikan fakta. Kita diperolok-olokan konon jika perjanjian itu ditandatangani, pengaliran wang masuk dan pelaburan
      asing akan mengukuhkan ekonomi negara. Hakikat sebenarnya, orang asing (terutama Yahudi/Zionist) akan menjajah ekonomi dan tanah kita. Mereka akan masuk melabur tanpa syarat Dasar Ekonomi Baru yg mempertahankan Hak Kepentingan Melayu/Bumiputera. Kita tak mahu apa yang terjadi selatan tanah air (Wilayah Iskandar JB) berulang. Johor Bahru kini kepunyaan Cina Singapura tanpa sebarang sekatan & Melayu mula terpinggir dek pembangunan yg tak seimbang. Contoh.... Parlimen Gelang Patah & DUN Pengkalan Rinting sudah ditakluki oleh Cina DAP. Harap sdra Parpu keluarkan tajuk lebih berkualiti dan jgn terlalu kerap siarkan kisah jalang & lucah anak-anak cina lahanat ini, (inikan bulan Ramadhan?)

      Delete
    2. Pak Lah mulakan Wilayah Iskandar JB, terang-terang untuk kepentingan Bangsa asing Cina Singapura. Kepentingan Melayu digmbarkan sebagai sebahagian dari 40,000 peluang pekerjaan dikawasan itu. Berapa peratus dari 40 ribu tersebut? kalau 10 peratus, ianya mungkin 4 ribu Melayu akan bekerja sebagai penyapu dan pengutip sampah, penjaga parking dan pelayan restoran. Pekerjaan yang bracket bergaji tinggi sudah tentu dibolot oleh bangsa asing Cina.

      Lim Kit Siang, siang-siang telah menempah kerusi tetap DAP di Wilayah Iskandar dengan membawa masuk 20ribu pengundi Cina pada PRU13. Majoriti yang tidak mungkin dapat digugat oleh mana mana calon UMNO/BN (untuk 50 tahun akan datang), walau se gah mana sekali pun personaliti BN diletakkan. Setiap wilayah kewangan yang dibangunkan hanyalah menjadi tempat pembiakan Cina DAP (memakai uniform PR).

      Selepas dana luar negara dibawa masuk digunakan untuk pembangunan, Cina DAP mendabek dada mengaku mereka pencetus ekonomi Malaysia dan ejen membangun negara, dan berteriak mengatakan mereka menggunakan duit mereka/duit rakyat. Padahal mereka hanyalah saperti sekawan dobok yang meratah hasil usaha buruan orang lain.

      Kawanan dobok ini akan sentiasa mengekori kemana sahaja kerajaan bergerak membawa pembangunan. Dari Singapura, Pulau Pinang, Selangor dan menghampiri Johor. Mereka mempunyai kepakaran menawan hasil yang diusahakan oleh orang lain, terutama kerajaan Melayu yang lemah mengurus diri sendiri.

      Delete
    3. Komen Tuan Mae Kuba sungguh bernas.Sudah ada dua orang yang bijaksana disini selepas Tuan Othaman Ahmad.

      Delete
  2. U tolong i, i tolong u, U tolong i, i tolong u, U tolong i, i tolong u, U tolong i, i tolong u, U tolong i, i tolong u, U tolong i, i tolong u, U tolong i, i tolong u, U tolong i, i tolong u, U tolong i, i tolong u, U tolong i, i tolong u, U tolong i, i tolong u, U tolong i, i tolong u, U tolong i, i tolong u, U tolong i, i tolong u, U tolong i, i tolong u, U tolong i, i tolong u, U tolong i, i tolong u, U tolong i, i tolong u, U tolong i, i tolong u, U tolong i, i tolong u, U tolong i, i tolong u, U tolong i, i tolong u, U tolong i, i tolong u, U tolong i, i tolong u, U tolong i, i tolong u, U tolong i, i tolong u, U tolong i, i tolong u, U tolong i, i tolong u, U tolong i, i tolong u, U tolong i, i tolong u, U tolong i, i tolong u, U tolong i, i tolong u, U tolong i, i tolong u, U tolong i, i tolong u, U tolong i, i tolong u, U tolong i, i tolong u, U tolong i, i tolong u, U tolong i, i tolong u, U tolong i, i tolong u, U tolong i, i tolong u, U tolong i, i tolong u, U tolong i, i tolong u, U tolong i, i tolong u, U tolong i, i tolong u, U tolong i, i tolong u,

    ReplyDelete
    Replies
    1. U tipu i, i tipu U...tipu atas tipu...kehkehkeh.

      Delete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!