PANAS BERAPI! PORTAL MALAYSIAN INSIDER SUDAH MENJADI KAKI HASUT? JOM BUAT LAPORAN POLIS!

Azmin pertikai kakitangan SPR diberi bonus? Azmin ni aku tau la tengah marah dan merajuk dengan kekasih hati dia si Anwar Ibrahim, tapi sebagai ahli Parlimen Gombak dan Adun Bukit Antarabangsa dia sepatutnya jangan la terlalu bodoh sangat.

Malah jawapan dari soalan dia sudah pun diberi seperti dibawah ini:



Duit RM200 juta itu bukanlah bonus tapi ianya adalah perbelanjaan untuk keseluruhan PRU, ini termasuk elaun mereka wahai Azmin, tang mana mai depa dapat bonus pulak? Azmin kata PRU tidak adil tapi Anwar dan Azmin sendiri angkat sumpah dan memperakui ianya merupakan satu pemilihan yang sah.

Malah menteri yang menjaga Parlimen, iaitu shaidan Kassim juga telah menjawab DISINI

Pada pandangan aku perkara ini sudah tak boleh dibiar, segala pertuduhan mereka ni sudah terjawab. Persoalannya sekarang apa perlunya portal Malaysian Insider membuat laporan sebegini? Kenapa mereka perbesarkan isu yang sudah pun terjawab dalam Parlimen.

Kan elok dilapor sekali dengan jawapan. Apa la Malaysian Insider ni, berat sebelah, mereka melaporkan apa yang dipersoal tetapi tidak jawapan yang telah diberi SPR! Ini bermakna Malaysian Insider berniat jahat. Kalau nak lapor kena lapor semua sekali, apakah Malaysian Insider nak ambil alih Malaysiakini dalam menyebarkan fitnah?

Aku harap ada pihak yang membuat laporan polis mengenai perkara ini dan Malaysian Insider perlu lebih bertanggungjawab dalam melapor beritanya. Malaysian Insider memang over, mereka suka main sentimen dan menghasut rakyat seolah-olah SPR bersalah

Kepada sesiapa yang nak membuat laporan polis terhadap Malaysian Insider, sila pergi ke LINK ARTIKEL INI dan buat salinan. Pastu repot la kat polis. Cukup-cukup la mereka melemparkan fitnah tak berasas selama ini. Kini sudah tiba masanya untuk kita bertindak.

Apa pandangan korang?

9 Responses to "PANAS BERAPI! PORTAL MALAYSIAN INSIDER SUDAH MENJADI KAKI HASUT? JOM BUAT LAPORAN POLIS!"

  1. Pembangkang menghasut rakyat supaya membenci kerajaan - laporan polis mesti dibuat!
    Kerajaan menghasut rakyat supaya membenci pembamgkang - laporan polis juga perlu dibuat......!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini red bean ciptaan Tun Faisal yang hantar proposal 368 juta kepada Ku Nan tempohari tu ke?

      oi Parpu bodoh, ko dan kawan2 kau semua akhirnya jadi Keldai saja, sebab Tun Faisal dah pun hantar proposal RM368 juta bagi menentang Red Bean Army, sabit tu dia suruh cacai dia buat komen kat blog korang pasal red bean army.

      Perasan tak sejak kebelakangan ni, banyak betul komen pasal red bean army, bukan apa just nak create perpepsi saja. 368 juta adalah satu jumlah besar, sebulan 5 juta. Nak tentang red bean ke nak jadi kaya lagi Tun Faisal?

      Delete

  2. Setuju buat laporan polis cepat. Jgn bagi pencacai2 ini pandai2 memfitnah sahaja tapi tidak bertanggung jawab dan cuba nak menghasut rakyat. Tapi rakyat tak bodoh mcm dia.

    ReplyDelete
  3. Setuju buat laporan polis cepat. Jgn bagi pencacai2 ini pandai2 memfitnah sahaja tapi tidak bertanggung jawab dan cuba nak menghasut rakyat. Tapi rakyat tak bodoh mcm dia.

    ------------------

    Aku setuju sangat dengan cadangan anda itu, tak kira sama ada pembangkang atau kerajaan yang cuba membodohkan rakyat, laporan polis mesti dibuat dengan segera, bagi mengelak kan rakyat jadi bodoh macam yang dia bodoh.

    ReplyDelete
  4. Kalau nak buat cermin mata kat shah alam ada satu kedai melayu. sebaris dengan McD dekat sec 18(area giant kecik). akak tuan punya dia memang peramah dan harga dia pun amat berpatutan. banner warna hijau dekat sebelah restoran yang kat corner lot tu.

    Mari kita bantu peniaga melayu supaya maju dan bertambah pendapatan.

    Nama kedai :
    Mawar optical
    7, jalan pinang B,
    18/B sectin 18 s alam
    03-5542 3755

    ReplyDelete
  5. ptuiih!! yg ko hari2 jadi penghasut tak sedar pulak!!

    ReplyDelete
  6. NESTI RAMAI YG BACA TAKKAN SETUJU JE. MANA OGI NGO PAK MENTERI AHLI2 UMNO BN. TAKKAN MASIH TIDU LAGI. BANGKITLAH WOI. NANTI KALAU PEMBANGKANG AMBIK ALIH PONGGONG SIAPA YG PANAS.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!