PANAS BERAPI! INI KIOSK E KASIH KA TANDAS AWAM CACAT NI?

Aku pun tak tau apa benda ni sebenarnya, nak kata gerai nak meniaga, macam ada yang tak kena je, apa kata kita dengar pendedahan krew PerakToday.com mengenai isu ini..


Oh ya, untuk artikel isu ini, KLIK SINI

25 Responses to "PANAS BERAPI! INI KIOSK E KASIH KA TANDAS AWAM CACAT NI? "

  1. Nak klik dekat mana parpu... link ke perak today takde ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm2 taktik org buat skrg nak sebar virus

      Delete
    2. saya dah masuk link tu... kita ambik yg positif kerana gerai dah siap.. area ipoh tapi lokasi sebenar tak pasti.. apa kata kita tolong bantu... amacam tuan blogger...

      kita kan sedang boikot brg cina dan jihad ekonomi islam.. mungkin dulu ketika gerai tu siap.. kita belum kempen ni lagi.. sebab tu takde sambutan dan org tak tau.. sekarang ni walau jauh org sanggup cari kedai melayu islam

      mintak umno perak.. panggil penama tu semua yg dah dpt gerai tu.. jika dia org dah tak mau beri ke ahli umno yg lain dan beri tempoh waktu akhir dia org mesti bukak gerai tu semula..

      Bila dah bukak .. tolong semua blogger buat kempen.. ambik gambar.. lokasi yg sebenar.. alamat.. bersesuaian dgn kempen ini kita berharap semoga ini.berhasil..

      Bantulah org melayu di perak... gayanya bagus buat jual kuih buah air dan snack. gayanya didepan tu ada kawasan luas.. jadikan tempat mainan anak anak..jogging.. exercise.. jadi org ramai boleh rekreasi di sana.

      Saya tunggu tuan blogger dgn kerjasama bogger perak..umno..org melayu..

      Delete
    3. ya.. jadikan tempat kawasan lapang tu tempat serbaguna utk org ramai.. kawasan main anak. bersantai hujung minggu.. jogging.. bagus tu.. masukkan gambar dlm blog dan beri kempen besar besaran biar melayu islam bumiputera india ipoh tau. Jika kita yakin pasti berjaya... ni sesuai sgt kempen jihad ekonomi.

      Delete
    4. betul.. kena ubah sikit kawasan sekeliling jadi ceria... sebelum nak buka lagi.. buat promosi dulu mcm mall nak bukak dah bagi tau tarikhnya.. mungkin gerai tu bagi 2 utk seorg pemilik... baru luas sikit.. sebab ramai yg dah tak nak.

      tapi jika buat kempen dan berjaya.. jgn pulak ada yg dengki atau berbunyi kenapa dapat dua... semoga berjaya..

      Delete
  2. Iklan sebentar... Jangan minum spritzer... sebab ada bangkai cina mampus!!

    pemilik spritzer:

    Company : Chuan Sin Sdn. Bhd.
    Address : Lot 898, Jalan Reservoir,
    Off Jalan Air Kuning,
    34000 Taiping,
    Perak Darul Ridzuan, Malaysia.
    Tel : +605 801 2663
    Customer Service Hotline : 1800 88 3111
    Working Hour : MON – FRI (9.00 am – 6.00 pm)
    SAT (9.00 am – 1.00 pm)
    SUN & Public Holiday (OFF)
    Fax : +605 801 2118
    Email : info@spritzer.com.my
    Website : www.spritzer.com.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini kalau Nazri Wallaweh baca ni mau esok pagi-pagi buta dah buat Press Conference cakap Spritzer ni lagi suci,halal nan Toyiibba...PtuiiiHHH...!!!

      Delete
  3. Sampah tu.Macam2 bende menyemak tak guna betabur sebab menegeyangkan sekerat puak2 haramjadah kaki makan fulusharam. Berapa ratus ribu dari poket rakyat menanjur jantan2 utk menambah rumah,BMW dan jadi bapak ayam.....muahahahah.

    ReplyDelete
  4. Sorry dah masukkkan link kat bawah, tengok la video tu panas beb

    ReplyDelete
  5. Alo... Spritzer malayu punya... One msia lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lanciaow melayu punya, itu cina punya, melayu apa tau? kasi luik 30 linggit sutah laaa

      Delete
  6. Dari dibiarkan kosong....bagi je gelandangan yang takde tempat tidur duduk kat koist tu
    baru betul E kasih

    ReplyDelete
  7. Iklan sebentar... Jangan lupa minum Air Mineral water jenama E’den... semasa Berbuka puasa dan bersahur... Air Mineral water jenama E’den Halal, Suci dan Bersih!.

    E’den mineral water adalah salah satu air mineral yang kini berada dipasaran Malaysia, eden mineral water diusahakan oleh sebuah syarikat bumiputera sepenuhnya iaitu Daruk Khusus Venture Sdn Bhd, diasaskan seawal tahun 2004, eden mineral water mula dipasarkan pada tahun 2009.

    Alamat (Kilang)
    DarulKhusus Venture Sdn. Bhd.
    Lot 517, Kampung Mungkal,
    71350 Kota, Rembau,
    Negeri Sembilan Darul Khusus

    Telefon & Fax
    Tel: 06-438 2571
    Fax: 06-438 3571

    Emel: dkvmineral@yahoo.com.my
    Website : http://www.edenmineralwater.com.my/index.php

    Pejabat Pemasaran (KL)
    No.2-2A, Jalan Nirwana 37,
    Taman Nirwana,
    Ampang 68000
    Selangor Darul Ehsan

    Telefon & Fax
    Tel: 03-9281 8787
    Fax: 03-9281 4187

    ReplyDelete
  8. Tk atas maklumat berkaitan eden... Ice mountain melayu punya ke

    ReplyDelete
  9. Lol ada malayu ka bikin mineral water.... Tipu laa lu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada tak org islam makan babi ...TAKDE TU MAKANAN KESUKAAN TUAN PUNYA SPRITZER DAN MESRA.. sebab tu dah gila babi... hari hari mengaku melayu islam padahal cina babi. tak gitu lollll

      Delete
    2. Hari-hari ngaku Islam bagus jugak......mudah-mudahan mendapat hidayah dan betul-betul peluk Islam.......amin.!!!

      Delete
  10. Robohkan kiosk yg tak mesra peniaga dan pelanggan.Penglibatan Melayu dlm bidang perniagaan mesti ditingkatkan ke tahap maksimum dari semasa kesemasa.Tujuan utama memboikot Cina adalah utk meningkatkan prestasi ekonomi Melayu.

    ReplyDelete
  11. Inilah perintah yg tak cekap membazir duit rakyat. Tak siasat kawasan dan pasaran akhirnya rugi masa dan wang

    ReplyDelete
  12. Bukan pemerintah.... Pegawai pegawai yg auka buat kerja spt melepaskan btul ditangga... Memang sial pegawai perancng ini

    ReplyDelete
  13. Tak lama tikus jadi rumah

    ReplyDelete
  14. Ni projek nizar lambai ker yg mesra dapig dan pencacai ngor n ngeh tu?

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!