CILI KASI TARUK! PARIA BANGSAT YANG MESTI DIAMBIL TINDAKAN DIATAS KEBIADAPAN DIA!

Aku nak share sikit info pasal pariah yang selalu bikin kecoh dalam twitter, dia ni penakut sebenarnya. Tapi suka tunjuk berani, marilah kita baca apa yang ditulis oleh Flying Kick tentang paria low class ni:

Sudah diperkatakan bahawa tentangan terhadap Ordinan Darurat dan Akta Keselamatan Dalam Negeri sehingga membawa kepada pemansuhan kedua-dua kanun berkenaan, sebenarnya tidak lain dan tidak bukan hanyalah untuk memudahkan gerombolan penjenayah yang berselindung di sebalik pelbagai nama NGO, menjalankan operasi jenayah mereka.

Sedar bahawa Kerajaan sedia ada terpaksa bergantung harap kepada undian daripada bukan Melayu-Bumiputera, gerombolan penjenayah berkenaan berjaya menyelinap dan menyusupkan kerja jahat mereka dengan menipu kononnya, kewujudan mereka akan membuatkan kerajaan bakal memberikan lebih banyak imbuhan kepada kelompok masyarakat yang mereka wakili.

Akhirnya keputusan PRU13 menunjukkan bahawa kumpulan-kumpulan yang mahu dikenali sebagai NGO itu sebenarnya tidak lebih daripada sekadar PARASIT yang tidak sahaja perlu dibunuh, sebaliknya dihapuskan sehingga ke akar umbi.

Mereka kembali memekak dan bising apabila polis menggiatkan operasi membanteras jenayah. Mereka mencari fasal dengan menjadikan PDRM sebagai entiti  yang paling banyak boleh dipersalahkan. Dengan serangan bertali arus dari segenap arah, PDRM diharap dapat mengurangkan operasi membanteras jenayah. Apatah lagi dengan wujudnya talibarut-talibarut dan konco-konco mereka dalam PDRM sendiri, membuatkan mereka cukup yakin serangan terhadap PDRM lebih memudahkan. Apatah lagi dengan cerita dongeng kononnya wujud peningkatan kadar jenayah yang dikaitkan dengan jenayah kecil-kecilan.

Ramai yang menyatakan bahawa Sanjeevan, Pengerusi MyWatch sebenarnya ditembak kerana ulahnya sendiri bersama-sama dengan kumpulan penjenayah. Serangan bertali arusnya terhadap pihak polis selama ini, hanyalah taktik untuk mengaburi kaitannya dengan kumpulan penjenayah terancang.

Kesempatan daripada kejadian jenayah yang menimpa Sanjeevan, segera disambar oleh 'pengerusi-pengerusi' NGO lain. Salah seorang daripada mereka adalah S.Gobikrishnan yang masih lagi bebas dan merdeka walaupun menghina Islam, Allah, Nabi Muhammad s.a.w dan al Quran.

Mungkin bimbang nyawanya turut terancam kerana kurang bekerja keras untuk memudahkan kumpulan-kumpulan penjenayah yang membayar sebahagian daripada pendapatan dan membiayai kehidupannya, Gobi Khrisnan seperti biasa meneruskan penghinaan dan kebiadapan menerusi TWITTER.

Secara terang-terangan, dia menuduh pihak polis telah berpakat dengan kumpulan penjenayah untuk menembak dan mencederakan Sanjeevan. Dan seperti biasa, tanpa sebarang bukti yang diberikan, kenyataannya itu diharapkan dapat menenangkan ketua atau kepala penjenayah yang barangkali sekarang ini sedang kesenakan kerana pihak polis sedang menggiatkan operasi membanteras pengedaran najis dadah.


Berikut adalah sedikit butiran tentang S.Gobi Krishnan yang perlu anda ketahui!

Nama: Gobi Krishnan a/l Saranggabani,
Umur: 37,
Jawatan: Presiden Pertubuhan Kebajikan dan Hak Rakyat (POWER).
Alamat: No.260-0, 2nd Floor, Bt 2 1/2 Jalan Ipoh, Sentul. 
No. Telefon: 012 2146409.

19 Responses to "CILI KASI TARUK! PARIA BANGSAT YANG MESTI DIAMBIL TINDAKAN DIATAS KEBIADAPAN DIA! "

  1. Bro nombor kereta, jenis dan warna paria ni ada tak?...senang nak pelepas...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dapatkan juga butiran pekerjaan & tempat kerja dia. Kita bikin selesai shj!

      Delete
    2. selagi Melayu berpecah belah selagi itu la puak2 cina cibai dan keling paria akan bermaharajalela, undang2 sedia ada tak boleh nak lindungi maruah dan martabat Islam dan Melayu di Malaysia, kena pulak pemerintahan yang lemah dan bagi muka sangat kat puak2 sial tu, mungkin Melayu memerlukan jihadis2 untuk musnahkan puak2 tu dengan cara yang lebih baik sebagaimana di Iraq ataupun Afghanistan...

      Delete
  2. najip pn tk kesah, Jamil khir? Kj ?Puii! Klo amik tindakn kurang undi kata punnaisihat najib

    ReplyDelete
  3. Parpu ni memang suka maki hamun . Agak nya dia tak puasa kot .

    ReplyDelete
  4. sampai hati lu kutuk keturunan lu ye parpu...hahaha...agak2 la wei, kalau x dekat bau2 bacang mesti ada kan kan kan...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Parpu tu Islam yg si pariah tu kafir la.....kat india pun pariah ni jahat dan selalu kenakan orang Islam.....

      Delete
    2. mmg bodoh punya org tak sekolah sebab tu tak tahu nak bezakan islam dgn kafir.

      Delete
    3. நான் ஒரு பாரியா சாதி மக்கள் பிடிக்காது.....tq parpu.

      Delete
  5. raof lagi lahanat! Puii

    ReplyDelete
  6. Cari gangster, upah bunuh shj, selesai!

    ReplyDelete
  7. 1MALAYSIA
    “1Malaysia adalah satu gagasan bagi
    memupuk perpaduan di kalangan
    rakyat Malaysia yang berbilang
    kaum, berteraskan beberapa nilai-
    nilai penting yang seharusnya
    menjadi amalan setiap rakyat
    Malaysia.”
    Ia bukan satu dasar baru yang
    terpisah dari dasar-dasar kerajaan
    Barisan Nasional sebelum ini,
    sebaliknya ia merupakan pelengkap
    kepada pendekatan-pendekatan
    yang sedia ada untuk mengukuhkan
    lagi perpaduan bagi menjamin
    kestabilan, ke arah mencapai
    kemajuan dan pembangunan yang
    lebih tinggi bagi rakyat dan negara
    Malaysia.
    Dalam erti kata lain 1Malaysia
    digagaskan sebagai satu formula
    yang akan membantu memastikan
    aspirasi negara, iaitu Wawasan 2020
    tercapai jika ia diterapkan ke dalam
    sanubari rakyat dan diamalkan oleh
    setiap lapisan masyarakat.
    Pengertian ini adalah berdasarkan
    hujah bahawa untuk mencapai
    status negara maju sepertimana
    yang diilhamkan melalui Wawasan
    2020, syarat yang paling utama ialah
    sebuah negara yang kukuh dan
    stabil dan ini akan hanya dapat
    dicapai apabila rakyat nya bersatu
    padu.
    Perpaduan yang digambarkan oleh
    gagasan 1Malaysia amat berbeza
    dari konsep asimilasi yang
    diamalkan di negara-negara lain di
    mana identiti kaum-kaum etnik
    dilenyapkan dan diganti dengan
    satu identity nasional yang sama.
    Sebaliknya 1Malaysia menghargai
    dan menghormati prinsip-prinsip
    Perlembagaan Persekutuan serta
    identiti-identiti etnik setiap kaum di
    Malaysia , dan menganggapnya
    sebagai satu aset atau kelebihan
    yang patut dibanggakan.
    1Malaysia menekankan sikap
    penerimaan di kalangan rakyat
    berbilang kaum, di mana sesuatu
    kaum menerima keunikan kaum
    yang lain seadanya agar dapat kita
    hidup bersama dalam keadaan
    saling hormat menghormati sebagai
    rakyat dalam satu negara.
    Menjadi asas kepada semua ini
    adalah prinsip keadilan untuk semua
    kaum, yang membawa maksud
    bahawa nasib semua kaum akan
    terbela dan tiada mana-mana pihak
    akan dipinggirkan. Keadilan ini
    mestilah mengambil kira taraf
    kemajuan kaum-kaum yang berada
    pada tahap yang berbeza. Oleh itu,
    dasar-dasar kerajaan dan
    peruntukan-peruntukan
    Perlembagaan yang memberikan
    pembelaan kepada golongan yang
    memerlukannya, akan tetap
    dilaksanakan.
    1Malaysia adalah penerusan agenda
    membina negara. Untuk mencapai
    kemajuan bagi negara, rakyat perlu
    dimajukan terlebih dahulu, dan ini
    dimulakan dengan membentuk
    sikap penerimaanantara kaum, yang
    membawa kepada perpaduan yang
    utuh. Apabila perpaduan dicapai,
    maka urusan pembangunan negara
    akan berjalan dengan lebih lancar.
    - Dato’ Sri Mohd Najib Bin Tun Hj Abd
    Razak -
    Perdana Menteri Malaysia

    ini aku copy

    ReplyDelete
    Replies
    1. TUN MAHATHIR DAH MULA MARAH DGN IMALAYSIA NAJIB

      Kerosakan UMNO bermula dari waktu Pak Lah menjadi pemimpin UMNO, dan kemudian DS Najib gagal memperbetulkan nya malah keadaan bertambah buruk. Akibat perpecahan perpecahan Melayu orang cina menjadi penentu kuasa malah kemungkinan kita akan dapat Perdana Menteri Melayu yang ikut telunjuk cina, ini sudah pun berlaku sekarang”. Najib nak jadi “BRAND” dan juga cogan “1Malaysia” kerana difikirkan nama UMNO sudah tidak bagus lagi. Keadaan bertambah buruk dengan memiliki penasihat yang tidak faham politik dan sensitiviti, tapi malangnya mereka lah yang didengar oleh pemimpin. Pemuda UMNO sekarang tidak semacam dulu, ujar Tun, ini amat ketara kerana Pemuda UMNO ada agenda dan kepentingan sendiri dan bukan pemankin kepada penentu kuasa orang melayu. Kita kini dalam keadaan yang cukup bahaya jelas Tun Mahathir.

      Saya didatangi oleh pelbagai pihak dan pertubuhan melayu yang mengadu mereka tidak selesa dengan pentadbiran DS Najib , malah ada di antaranya mencadangkan DS Najib di langgar.

      Tun Mahathir juga berkata banyak pihak yang berjumpa dengan nya merasakan melayu tersisih kerana DS Najib terlalu tumpu mahu menarik perhatian pihak yang tidak menyokongnya terutama nya orang cina. Malah mereka ini sangat dilayan dengan istimewa berbanding dengan orang Melayu yang menyokong nya.

      Walaupun DS Najib naik atas tiket Melayu tapi amat malang dia masih menumpu kepada bukan melayu untuk dilayan. Kini GLC dan beberapa perkara lain harus ada peruntukan untuk orang bukan melayu, sedang itu sahaja yang melayu ada. “Orang Melayu undi Najib bukan kerana suka kepada nya, tapi kerana takut kepada Anwar dan Lim Kit Siang dan apa yang akan dibawa oleh kedua nya, lalu ketakutan mereka diterjemah kepada undi kepada UMNO dan DS Najib” kata Tun lagi.

      Akhir sekali Tun berkata “Saya akan terus bersuara untuk bumiputera dan melayu, jika mereka kata saya rasis Ya saya akan kata saya rasis”.

      Petikan ucapannya dgn NGO Melayu pada 26/7/13. TNB - Tumbangkan Najib Bacul.....!

      Delete
    2. IMalaysia.....my foot...!! Gejala dan pergolakan yg terjadi sekarang adalah gara-gara konsep songsang 1Malaysia yg ada persemaan dgn konsep PAP/DAP Malaysian Malaysia.

      Rakyat bawahan sekarang banyak membicarakan TNB........TUMBANGKAN NAJIB BACUL...!!

      Delete
    3. The root of all these disgusting problems is ...... poor administration and leadership, originally stemmed by The Sleeping PM (Dollah Badawi) and consecutively followed up by The Lame Duck PM (Najib); upon the advice of the young liberals such as KJ, Omar Ong, Kalimullah etc... and support by the Team B leadership of Musa Hitam and Shahrir Samad.

      Punca semua masalah yg terjadi adalah akibat dari pentadbiran dan kepimpinan lemah bermula dari PM yg kuat tidur (Dollah Badawi) dan diikuti oleh PM yg lembik (Najib); atas nasihat orang muda liberal spt KJ, Omar Ong, Kalimullah dll.... serta disokong oleh bekas pemimpin Team B Musa Hitam & Shahrir Samad.

      Reply

      Delete
  8. Si luncai nak terjun dengan labu2nya ... biarkan.

    Tapi kalau dia nak naik balik ke sampan, katuk je kepala dia sampai dia mampusss.

    Tak le menyusahkan lagi. Ada faham?

    ReplyDelete
  9. SELAGI BULAN PUASA MASA ADA, TABUR FITNAH MERATA-RATA, BAGAIKAN DI ATAS PUSARA, NANTI NESCAYA DAPAT BANYAK PAHALA SONGSANG!!!

    ReplyDelete
  10. Org Melayu 100% ciptaan Yang Maha Kuasa, Org Bukan Melayu 100% ciptaan Ultraman. Patut dicipta saja Org Melayu di Dunia ni, tidak payah ada diversiti dari segi ras dan latar belakang, one size from beginning till end, barulah interesting. Tak payah gaduh2, berlainan pikiran, pendapat dan citarasa. Biar semua bunga dlm dunia ni Orkid saja, barulah syok, tiada perbezaan, semuanye sama saja, no differentiation. Biar semua makanan mee goreng saja, nothing else dlm dunia ini, barulah best, one meal fits all. Biar saja Melayu, barulah best

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!