PANAS BERAPI! KAUM DAP HINA MELAYU TETAPI DIBALAS DENGAN GELARAN TAN SRI?

Bukan le niat nak menjadi rasis! Tapi maki dibiar makin menjadi puak-puak lahanat ni, aku nak share satu artikel yang aku ambil dari GAP pasal cikgu Cina yang panggil anak murid dia sebagai melayu babi:


cinabeng punya cinabeng
INI CINABENG PANGGIL MELAYU BABI..
BABI PUNYA CINABENG..

ingat ni malaysia kepala bapak ko punya ke
sampai ko berani kata melayu macam-macam..
hantar cinabeng ni balik dongshan (tongsan) ngajar la..
KLIK SINI

Begitulah artikel yang aku petik dari blogger tersohor GAP atau ama penuhnya Gerakan Anti PKR!

Aku sangat sedih hari ini, bukan apa aku degar 11 puak DAP dapat gelaran Tan Sri beb. Setelah mereka tolak kerajaan melayu secara total pada PRU yang lepas pun mereka masih lagi diiktiraf sebegini. Aku dah tak tau nak kata apa dah..hari ini dalam sejarah, 47 orang dapat gelaran Tan Sri hari ini. Wow

Sejarah paling hebat la ni! Lagi best bilamana tukang pelingkup aka penasihat tahap Kasim Pentolan (25%) pun mendapat gelaran Tan Sri, aku dengar ada 5 orang kesemuanya! Dasyat kan?

Siapa yang pilih mereka ni?  Hmmm, aku pun tak tau, tapi kalau ada sesiapa yang tahu silalah kongsi dengan kita.  Kita mahukan kebenaran....

142 Responses to "PANAS BERAPI! KAUM DAP HINA MELAYU TETAPI DIBALAS DENGAN GELARAN TAN SRI?"

  1. Yang pilih mereka ini adalah pejabat PM.Biasala Najib kan masih nak bodek kaum cina. Nampaknya inilah PM paling bodoh tahap bangang dalam sejarah Malaysia. Bagus lagi Pak Lah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku bukannya nak backup Najib tapi konfem ke Najib yang pilih..? Mana ko tau..?

      Delete
    2. Red Bean Army yang cakap!

      Delete
    3. Percaya ke??? Buka ke Red Bean Army tu anak tak sah taraf kaum DAPig.

      Delete
    4. Kahkahkahkah anony 12.36 betul pendapat awak. Pemilihan di buat oleh pejabat calon PM ke 7. Kahkahkah

      Delete
    5. takkan PR yang pilih plak..Agong punya statement pun lanyak PR, yang pilih beri pangkat ni dari Kerajaan Pusat ler wei.

      Delete
    6. Korang semua ni nampaknya masih belum faham dgn program transformasi PM ... apa kecoh2, patut kena sokonglah dia, nak realisasikan '1 Msia'!

      Delete
    7. Red pig babi detected!! Membodohkan najib sesuka mak tiri, tapi bila tabur brim, kutip jugak. Tak malu menadah usaha orang, tp bila da dapat, dia ludah muka orang yg bantu dia.

      Bro parpu, kasi bersih la sama ini babi, busuk bhai. Oink oink middle finger to syaitan penghasut talibarut komunis kafir harbi lahanat dap anon 1236

      Delete
    8. Bukan 1malaysia tapi 1cina lo!!!!!
      Lu melayu hanya layu saje....

      Delete
    9. Ambek jari tengah aku untuk kau...G
      FUCK U MAN!!!!

      Delete
    10. BR1M tu utk fakir miskin jer....utk org yg lulus takat UPSR, SRP, PMR, SPM & STPM....gaji kecik...keje kuli

      Delete
  2. Aku yg pilih, sbab cine2 ni dh bukak mata melayu, salah ke aku bg pnghargaan kat cine2 yg dh kejut kita dri tido lena dn mimpi indah bkurun ni? Salah ke hah? Kahkahkah!

    ReplyDelete
  3. Sokong datuk najib.... X suker pm g duduk negara lain

    ReplyDelete
    Replies
    1. BUKAN MCM TU BRO. KAUM LU DH BANYAK HIRIS HATI KAUM AKU. PM MUST BE ALERT AT ALL TIMES. CACING DAH MENJOLOK MATA. JGN MELAMPAU SSGT. BURUK JADINYA.

      Delete
  4. Teruskan jadi duri dalam daging parpu,usaha lu semakin berjaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Red pig babi detected!!!

      Oink oink middle finger to syaitan penghasut talibarut komunis kafir harbi lahanat dap anon1254.

      Delete
  5. SUDAH SUDAH LAH MEMBODEK CINA PENYEMBAH PATONG
    NAJIB NGORRRRR...
    MELAYU TAMBAH BOSAN,
    KALAU BERTERUSAN nak kan undi cina.,, PRU 14 LEBIH BAIK aku PANGKAH Pas

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu cina mca ok

      Delete
    2. Cina MCA lagi kui!! Kasi tikam bilakang

      Delete
    3. Patutnya sdr Zin pangkah PAS sejak dari PRU12 lagi ...

      Delete
    4. MACAI red pig babi detected!!!

      Jenis meloyahudi yg mau pangkah komunis kafir harbi lahanat dap tapi malu2. Pangkah pas bermakna pangkah kafir lahanat dap.

      Inilah dia perangai macai red pig babi!! Tak sangka red pig babi dap pun ada macai meloyahudi!!

      Melayu dlm pakatan mmg hina, senang kena pijak dgn kafir laknatullah dap sedangkan melayu pakatan hanya dipergunakan dap sebagai pemberat undi!! Kahkahkah

      Delete
    5. Nampaknya anon10:34 marah sangat sama lu, Zin, sbb lu nak pangkas PAS masa PRU14 nanti. Dia cakap lu red pig babi, meloyahudi dll. Tak apa Zin, lu jangan bising2 dlm ini blog, lu pergi cari ramai lagi kengkawan ajak join lu masa PRU14 nanti, dia bukan tahu punya ...

      Delete
  6. aku rase nyesal 2,3 hari ni pasal hari tu pangkah bn. kita tunggu apa tindakan kerajaan kat cinabeng sekor ni. aku rase cam takde ape2 je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anon1:09, kalo lu betul menyesal, lu buat mcm ZIN ZORRO (12:58). Kalau tidak pun, buat mcm cadangan anon6:16pm ...

      Delete
  7. Kalau cina babi hina melayu, semua diam buat bodo terutamanya pemimpin melayu UMNO. Sampaikan kat parlimen bole berbual mesra seronok layan babi. Cina babi boleh dapat gelaran tan sri lagi tu. Kalau melayu yang pertahankan agama dan hak dia, tak sampai seminit dah kena lempar dalam lokap. Kemudian digelarkan rasis. Bangsat. Aku tak tau sampai bila bole bersabar....mendidih dah ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalu dah terlalu mendidih sampai nak melimpah, tu dah kira teruk sangat dah bro ... sabar, sabar sampai PRU14, pastu pangkah saja PR ...

      Delete
    2. Macai red pig babi detected!!

      Depan umno macai2 kutuk cina babi, depan cina, lu orang peluk2 cina sambil kata we are 1 malaysia.

      Macai meloyahudi talam dua muka, penghasut sperti syaitan nirrajim, talibarut komunis kafir harbi laknatullah dap!!

      Ada meloyahudi ke yg pertahan hak islam kena penjara?? Dia pertahankan hak islam ke hak komunis kafir laknatullah dap?? Syaitan penghasut detected!!

      Delete
    3. Itulah kau anon1:16, sound direct sangat, tak pandai nak menyamar ... Kan anon10:40 dah dapat detect kau sbg red pig ... Bukan tu saja, dia cap kau sbg syaitan penghasut ... jangan bagi can bro, lwn tetap lwn ...

      Delete
  8. Kita perlu buka makmal.... Dan sedang dipertimbangkan sebelum diambil tindakan... Satu kajian menyeluruh perlu.... Harap sabar .... Amatan tegas telah diberi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amaran aku dah x dengar dah.....
      Ni mane plak datang menatang makmal....makmal.....makmal...... Blajar sains semula ke????

      Delete
  9. Bn akan jadi lebih baik. Umno semakin depercayai. Bila? Taktau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila depa dah jadi pembangkang dlm parlimen nanti ...

      Delete
  10. sambil2 berpolitik tu, jom join contest yang sangat mudah kat sini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ru Xiang Sui Su!!!!!

      Delete
  11. .



    I am in charge of my own destiny .




    .

    ReplyDelete
  12. memang pukimak....
    tiu nia seng....
    penipu cina ni dpt Tan Sri....
    siapa 'mamak bendahara' yg memberi nasihat kebawah Duli YDPA utk memberi gelaran itu...???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang Cina pandai tipu Melayu dan Melayu akan setiap masa tertipu bilamana pemimpin mereka pun sentiasa kena tipu ...

      Delete
  13. Salah satu kriteria untuk gelaran darjah kebesaran diberi kpd rakyat Malaysia ialah kepada mereka yg mengharumkan nama Negara ke rata pelusuk dunia (ada banyak lagi kriteria selain dari itu). Dengan itu nama Malaysia akan lebih dikenali se-antaro dunia. Dalam hal ini, tiada soal 'selective' atau 'biase' dari aspek 'racial' atau 'gender' atau 'religion' atau 'political' dsb. Misalnya, kalau Lee Chong Wei atau Nicholas David pangkah PR masa PRU13 dulu, tak boleh nak tarik 'Datuk' yg telah dianugerahkan kpd mereka. Maka serupalah, kalau Michelle Yeoh pangkah PR, tidak boleh menghalang dia dari mendapat anugerah 'Datuk' sebab dia dah harumkan nama Malaysia. Itu pun takkan PK tak tahu. Yg PK dok perhangat-hangatkan benda remeh mcm ni buat apa. Kalu lagu ni sokmo, elok tukar saja nama blog jadi House BA (Batu Api). Cuba pi cari statistic data setakat mana penguasaan ekonomi orang Melayu di Malaysia ka, berapa ramai bilangan ahli teknokrat Melayu yg ada berbanding Cina ka, berapa banyak bengkel kereta orang Melayu ada berbanding Cina ka, berapa peratus kadar keciciran sekolah anak Melayu berbanding Cina ka, berapa ramai penagih dadah Melayu dan berapa ramai anak muda Melayu yg terlibat kemalangan motorsikal berbanding Cina ka, berapa ramai anak dara Melayu yg buncit dan melahirkan anak tanpa nikah berbanding Cina ka dll. Itu adalah lebih banyak manafaatnya untuk direnungi dan difikirkan oleh orang2 Melayu. Ini tidak, kerja pelaga, pelaga, pelaga ... Sekejap artikel pelaga Melayu-Melayu, sekejap pelaga Melayu-Cina, sekejap pelaga pemimpin-rakyat ... Kalau nak kekalkan juga nama House PK ni, ikut lu lah, tapi maknanya dah jadi House Pelaga Kepala ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ► Butoh lah Michelle Yeoh berlakon bawak nama Malaysia.Apsal Norman KRU sampai sekarang tak dapat-dapat Datok?AC Mizal tipu orang dengan Gelang Taik dia tu boleh dapat datok?.Sekian.

      Delete
    2. Apa kata anon 2.36 yang buat research n statistik tu semua, da habis, balik sini, bentangkan result. Terima kasih

      Gua syak, kalau agong tau anak2 cina mengutuk raja2 melayu sebagai malas dan di spoon feed oleh rakyat, dan raja2 melayu dah tak relevan dlm zaman moden sbb makan hasil rakyat, gua syak, mahunya agong tu flying kick sekor2 cina dlm tu. Tak pun pancung kepala sekor2 cina dgn pedang agong tu.

      Sepatutnya penasihat2 agong kena buat semua tu, bukan nk lagakan orang cina melayu, tapi sbb nak letakkan hak pada tempatnya. Pengkhianat negara macam anak2 cina takde hak untuk diiiktiraf. Sekian

      Delete
    3. Itu kerja bloggers le bro ...

      Delete
  14. ► Ini memang kepala butoh tahap taik babi turat kepala jingga.Dulu masa aku sekolah pun ada jugak cikgu Cina macam ini cibai jugak.Dia kutuk budak perempuan Melayu yang pakai tudung pekak susah nak dengar sebab pakai tudung.Katanya lubang telinga dah kena tutup dengan tudung.

    ► Najib ni pulak masa sebelum PRU bukan main merasa denyut nadi jubur rakyat.Sekarang Jubur Cina Rasis Kiasu jugak yang dijilatnya.Memang pantatlah kalau macam ni.

    ► Kalau berterusan macam ni.Kombinasi Najib + Kitol Jamaludin = UMMNO hancur.PtuiiiHHH..!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuat betul mencarut

      Delete
    2. ► Mencarut takpe.Dari duduk diam-diam tapi kaki tangan dalam perut menghancurkan negara.PtuiiiHHH..!!!

      Delete
    3. aku sokong pendirian kau tentang Najib tapi tak perlu laa mencarut keterlaluan...

      bawak bertenang yer bro

      Delete
    4. Kalau tak mencarut, lucah dan ada unsur2 'porno' sikit, mana ada kick ... he he ... Biasalah, strategilah katakan ... nak berdebat ke, nak berkempen ke, ... perencah tu dah mcm wajib masuk ...

      Delete
    5. geng nik aziz. mencarut tak pa. allah pun mencarut.

      Delete
    6. Betul,nik ajis carut cilako cilako takpe, sebab nik ajis kata Allah pun carut jugak. Pfffftttt.

      Delete
  15. In the first place, Tun Mahathir was not in favour of recognizing this so-called vernacular school as it will hamper the govt's effort to unite the rakyat. However, PM Najib neglect Tun Mahathir's view and the story goes on as proven in the recent 13th PRU (i.e. Chinese unveil their true colours).

    I still believe never before and there will never be a Malay Leader like Tun Mahathir. He is still respected and known world wide. He has brought Malaysia from a Third World Country to a world renowned country it is today! He has proven his critics and doubters wrong and show to the world that Malays can indeed lead. Yes..... a leader with visions and strong character, not like his 2 successors who are too kind hearted and terhegeh-hegeh, macam hidung tak mancung, pipi tersorong-sorong. .

    I feel proud to know that there is a great leader amongst us, Malays. I used to tell off those Mat Sallehs, 'You may be taller but not higher than us). It’s sad that some Malaysian Malays were blinded by blatant lies by the opposition parties, notably Anwar Ibrahim, Lim Kit Siang and Nik Aziz. What good have the 3 stooges contributed, except harm and damage to the nation.

    Hopefully, PM Najib will contemplate my view point.

    Ahli UMNO: 00320553
    Kod Ahli: 017008

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tun M was (and is) a true Malay leader but DS Najib is a true Malaysian leader. There is a slight difference here. Tun has his own vision but DS Najib might have a different vision. I believe DS Najib is very rigid, strong and firm with his stand '1 Malaysia'. He'll never change his mind, but he may change his approach and method/strategy towards that. He will not and dare not swallow back what he had split, I'm sure. (BN-janji ditepati). He is now on the way to prove that he is what he is. Not only him, his deputy had also given him full supports to the intention/agenda. DS Muhiyudin made some promises to the Chinese sometime close to the 13th general election ... one of which is to build and provide more Chinese schools as well as temples ... Long live '1 Malaysia' ... Best of luck BN ...

      Delete
    2. Rasa rasa nya yang ni Red Bean Army ni

      Delete
    3. Aku pun rase red bean( basi) army

      Delete
    4. RED BEAN TAHI PALAT. LU DATANG SARAWAK LAH RED BEAN. TUNJUK MUKA U

      Delete
    5. Nak ke Sarawak tu bukan tak mahu, tapi banyak sangat rencah dan kerenahnya. Turun flight kena check dgn imigresen, nanti ada masalah, sangkut pula kat situ. Jalan raya pula tak cukup, nanti kena naik bot, takut pula karam mcm kat Belagan ... eee ... ngeri ...

      Warganegara Malaysia
      No KP: 5810........

      Delete
    6. Mmg red pork army pon!!!...ngaku malaysian...ckp bm mcm pukimak...standard bangla!!!!
      Ko cakaplah dgn cina dap nie....ckp bi mcm pua chukang...ckp bm tergagap2....tu standard malaysian ker?????
      Tu sebab aku respect kwn cina aku yg sekolah sk...bm mrk buat kita dekat dgn mrk..ambik cth cina kelantan....
      Klu cina bandar...silap2 hari bulan salegirl cina org ingat chinadoll...dari segi penampilan 2x5 mcm chinadoll dlm tv tu....

      Delete
    7. Samada ds najib atau tdm...masing2 ada kelebihan dan kekuatan....
      Tdm...wlpun cina tak suka tapi mrk msh hormat...
      Dsn...wlpun dekat dgn cina tapi cina tak sokong...

      Sebab utama....dsn terlalu lemah...lemah melawan asakan dan fitnah cina babi dap dan gay tua tak spt tdm.....kdg2 mcm org yg syok sendiri dgn tepukan dan sorakan dpd cina harbi nie....
      Jadi pgjrn buat dsn...jgn percaya tepuk sorak cina lagi...mrk dah tolak bn....dan lebih berani melawan fitnah dan berani menyaman sblm pru14 nie....
      Klu tidak...boleh bersedia tinggalkan kerusi pm tu!!!!

      Delete
    8. Anon 10:20, lu ada baik juga hantam sama Othaman Ahmad (2:42). Kalau ada Malaysian cakap BM mcm pukimak, at least dia try juga. Yg si Othaman ni sampai tak reti nak tulis Melayu langsung, lagi tak guna. Duduk Sarawak sana tak pernah kawan dgn Melayu, berkawan dgn Cina dan Dayak saja ... Tut tut tiba2 nak masuk campur urusan orang Melayu. Awas, ini perang saraf, dia ni yg sebenarnya penyamar, mungkin red bean kot. Kalu setakat nak tulis no keahlian UMNO tu sapa pun boleh ...

      Delete
  16. Melayu pariya yg suka jilat lahanat kapiaq yg sebenarnya musuh dlm selimut mmg paling celaka sepanjang sejarah kewujudan islam di tanah melayu.. Puiii.. Kalau kapiaq tu duduk elok elok dn hargai smua pemberian kerajaan x panla jgak .. Ni yg kapiaq mmg dok tikam kot belakang! Apa nak jadi dgn pemimpin umno ni? Langsung jiwa islam melayu aku x nampak dah dlm diri depa.. Habis habis jgn pertikaikan apa depa buat walau agama dan bangsa nak tergadai dah .. wooi kawan aku org islam duduk negara paling kaya hasil minyak pon ckp kalu mcm ni la pemimpin melayu dok wat hal, lepas lima tahun malaysia mmg sure jatuh kat bangsa tu,,, sbb kebodohan pemimpin melayu bongok mcm cibai ja .adoiii malu aku sbb org islam luaq pon boleh nampak benda ni tapi org islam dlm malaysia sanggup gadai agama dan bangsa untuk kuasa politik dan masih x mau bersatu.... cukup cukup laa jilat bontot orang.. Tak kasihan ka kt org melayu dan bumiputra yg masih ada merempat kt tanah turun temurun moyang mereka??? Paling aku x leh pandang melayu yg berlagak liberal dan konon konon educate la sgt walhal otak tu penuh taik bersepat...psl tu x leh pikiaq untuk agama dan bangsa sendiri..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laa ... tak tahu pulak kata teruk sampai mcm tu! Selama ini, bila baca paper dan tengok TV, saya dok ingat pemimpin2 UMNO ni ok saja ... Hai ... nasib baik awak cerita ... kalau tak, selama-lamalah saya dlm keadaan tepedaya ...

      Delete
    2. Macai red pig babi detected!!!

      Kapiaq yang lu maksudkan tu komunis kafir harbi lahanat dap, gua sokong lu kata depa tikam ikut belakang.

      Tapi tup2 lu kata apa nak jadi dgn umno? Apa kaitan umno ni bhai? Apa selama ni umno ke yang sekongkol dgn dap laknatullah? Bukan meloyahudi pas pkr ke yg duk jilat taik dap??

      Lu nak kata orang umno, tapi terpalit kat muka lu. Org bodoh je yg percaya. Macam anon 9.20

      Meloyahudi pas pkr yang memberatkan undi dap hingga nyaris2 kafir ni nak berkuasa, lu nak palitkan kat umno. Cibai lanchiau. Umno paling busuk pun dpt tingkatkan kerusi, pas pkr dpt apa?

      Menang sorak kampung tergadai. Yg atasan pas pkr untung lah, dpt duit derma rakyat, dpt balun janda, dpt naik porsche tapi saman aes belum bayar, rakyat dpt apa? Kosong,kosong, sampai duit minyak motor pun kena pow derma paksarela ke tabung pas. Kahkahkah

      Delete
    3. Anon 2:51, inilah yg dikatakan peribahasa 'membuka pekung di dada' dan juga peribahasa 'bangkai gajah takkan boleh ditutup dgn nyiru'. Sebab tu lah anon11:10 dah dapat detect kau sbg red pig babi ... ha ha ha ...

      Delete
  17. ►Pukiwak Najib ni tak habis-habis lagi ke dengan agenda penjilatan jubor Cina Rasis ni.

    ► Apa cerita pasal program perumahan untuk rakyat yang susah nak memiliki rumah kerana harga rumah telah dispekulasikan hingga ke tahap BABI HUTAN oleh Pukiwak Babi-Babi kesayangan Najib ni.Banyak Melayu takder rumah sendiri lagi.Sewa sampai mampos masok lobang kobor.Kalau boleh beli pun rumah tempat Babi Hanjeng bertendang.Ketuanan Melayu apa kejadahnya kalau menyewa dengan Cina sampai mampos.PtuiiiHHH..!!!

    ► Baru-baru ni kat berita keluar sampan ker bot yang karam kat sungai Sabah atau Sarawak aku tak ingat sampai ada yang mati lemas.

    ► Pukiwak Najib pergila tolong beli satu Hovercraft untuk rakyat yang mengundi kau bagai nak gila hari tu.Kesian diorang dengan anak-anak kecil mengharung arus deras sungai yang menyeramkan.Kalau malam lagi seram.Baru la merasa DENYUT NADI RAKYAT.PtuiiiHHH...!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. woi bahlol ! Najib ke yang suruh sumbat bot tu sampai lebih muatan ?

      nak marah pun agak-agak la

      Delete
    2. Dah LKS kata macam tu!

      Delete
    3. Hai nampak marah benar Capsule ni kat DS Najib ... Semua pemimpin ada buat silap, bukan DS najib sorang saja ... Tapi janganlah sampai bot karam ke, kapalterbang jatuh ke, keretapi keluar rel ke, bas eksiden ke, ..., sampai semua nak hempap atas kepala dia ... tak patut, tak patut ...

      Delete
    4. Hanya Selanggor (pembangkang) yg layak dapat byk kemudahan infra sistem pengangkutan. Negeri2 lain penyokong BN (mcm Sabah & Sarawak) hanya layak dapat jln berlubang2 dan guna sampan atau bot yg terhad dan usang. Sabah pun, kalu tak pasal sultan Kiram gila, mana lah ada kereta kebalberantai.... Satu lagi program transformasi pala butuh si pondan tuh!

      Kena ikut order kak Ros dulu!

      Delete
    5. Cina dap yg bisnes bot2 ekspress di sibu kapit nie hanya tahu untung....nyawa rakyat hal kedua!!!
      Apa mrk peduli dgn keselamatan org tempatan...selagi dpt sumbat mcm di india..mrk akan sumbat janji wang masuk....
      Mrk nilah yg kononnya menolak dibina jln raya krn khuatir bisnes mrk akan lingkup...
      Bagi sesapa yg pernah ke belaga..mrk tahu cerita ini dan merasai perit payahnya nak pergi ke hulu yg penuh dgn jeram maut....binalah jln raya secepat mgkin...klu boleh...guna pihak atm kita spt di lawas spy bapak samseng cina dap yg mguasai sibu kapit tak berani kacau!!!!!

      Delete
    6. Cerita cina samseng di sibu dan kapit sdh lumrah sejak dulu lagi....
      Bila sebut cina foochow....cina2 suku lain akan gelisah dgn kehadiran mrk....
      Penguasaan ekonomi mrk sgt hebat dan berani menongkah arus....apa2 pun cina foochow yg ada semangat kenegaraan sgt dedikasi wlpun hakikatnya wang dan kekayaan adalah impian utama.

      Delete
    7. Najib,abaikan bisnes cina babi dap ni. Pedulik apa kalau jalanraya dibina, cina babi ni tak dapat cari makan. Mereka dah bunuh org awam rakyat pribumi tanah melayu!!

      Bina jambatan,jalan raya, semua projek bagi kaum melayu, pedulik cina babi dap ni, bagi kemudahan kpd pribumi sabah sarawak, mereka lebih layak dibantu dari kafir harbi dap dan meloyahudi pas pkr selangor!!

      Delete
    8. Aku cukup bangga dengan kaum aku ni. Maklumlah spesis babi dan anjing yang hanya pentingkan kaum sendiri. Asyik nak menipu dan menindas kaum lain.Kaum lain mampus tak apa janji kaum aku hidup.

      Aku panggil Melayu babi hutan tapi sebenarnya kaum aku memang spesis babi tonyok.

      Aku suka lagakan Melayu dengan kaum2 lain supaya mereka benci Melayu. Bila Melayu dah berpecah senang kaum aku nak memerintah. Mula2 kaum aku akan bawa masuk seberapa ramai saudara mara aku dari Singapura, Tanah Besar, Taiwan, Hong Kong untuk jadi rakyat negara ini. Kerakyatan akan diberi serta merta. Biar kaum babi aku lebih ramai dari Melayu. Bila dah ramai, Melayu dah tak boleh menang pilihanraya dan kaum babi akan sentiasa menang dan memerintah seperti di Singapura.

      Melayu memang orang baik tapi mereka sangat senang ditipu. Melayu memang bodoh senang ditipu oleh kaum babi dan anjing.

      Kaum aku paling rasis di dunia.

      Delete
    9. ► Ni kat atas ni Babi Hanjeng mana pulak ni menyamar jadi aku.Red Tube Bean Army ke?.PtuiiHHH...!!!

      Delete
    10. Aku tak mahu dah guna nama ReentryCapsule sbb ada babi hanjeng cuba nak menyamar dan nak eksploit aku. Kalo korang masih sokong aku, bila nampak saja coretan atas nama ReentryCapsule, korang tolong tendang terajang, tenyeh, tikam jubur dia, taruk cili masuk ... takut kalau2 aku tak sempat ...

      Delete
    11. AnonymousJune 2, 2013 at 5:45 PM

      ► Diam lah Red Tube Bean Army.Macam Babi Hanjeng nak menyamar jadi aku pulak.Aku tau lah aku ensem.Wargghh..Kah...Kah..PtuiiiHHH....!!!!!

      Delete
  18. .

    Kerajaan BN adalah kerajaan yang zalim . Rakyat Malaysia telah begitu lama di zalimi . Betol kata kata pemimpin pembangkang . Rakyat Malaysia telah begitu lama hidup melarat . Tetapi ... yang aneh nya mengapa pekerja dari negara asing seperti Indonesia , Thailand , Vietnam , Bangladesh , Nepal , Myanmar , Pakistan , Filipina , Vietnam , Pakistan berebut rebut untuk datang ke Malaysia yang zalim dan rakyat nya hidup melarat . Sehinggakan rakyat Indonesia sanggup bertarung nyawa naik tongkang semata semata untuk sampai kenegara yang zalim ini . Aneh aneh . Sepatut nya rakyat Malaysia laa yang berebut rebut untuk pindah negara lain sebab maklum laaa kerajaan Malaysia ini zalim .

    .

    ReplyDelete
    Replies
    1. ► Bangun pukul 5:00 pagi lepak tepi Tambak Johor nanti kau tengok berpusu-pusu macam semut Rakyat Malaysia cabut lari masuk kerja Singapore.Balik Malaysia cuma nak berak dengan tido je.Sekian.

      Delete
    2. Mereka berebut-rebut datang sbb kat sini mudah dapat IC ...

      Delete
    3. Jose Rizal nih Pilipin mana pulok?

      Guna nama Pilipin, tarak heran buat komen mcm soltan Suluk!

      Anyway, good try RED PIGGY ARMY!

      Delete
    4. Bodohnya aku. Kalau orang Malaysia tak kerja di Singapura maka tutuplah kilang kat sana. Bodohnya aku buat komen macam ni. Aku Jose Rizal memang bodoh. Kaum aku babi dan anjing.

      Delete
  19. .

    bersambung ...

    Contoh yang terbaik , negara Cuba . Beribu ribu rakyat Cuba sanggup bertarung nyawa naik bot semata mata untuk tinggalkan negara kerana di perintah oleh kerajaan kuku besi yang zalim . Kalau benar laa rakyat Malaysia hidup melarat dan kerajaan Malaysia ini zalim ... sepatut nya rakyat Malaysia laa yang berebut rebut naik tongkang dan berhijrah kenegara jiran lain seperti Thailand , Indonesia , Filipina . Fikir fikir kan lah .

    .

    ReplyDelete
    Replies
    1. krn kjaan Malaysia zalim la puak pembangkang terkangkang2 menyalak ke seluroh pelusok negara dgn menaiki bas mewah, private jet , keter mewah....sgl2nya mewah...depa neh manusia atau binatang krn xreti nak mensyukuri nikmat keamanan dan kemakmuran yg ada???

      Delete
    2. kepala Najib dah bolong [berlubang besar] kena pijak dengan cina!

      hahaha

      Delete
    3. Jose Rizal ... kalau kerajaan zalim kenapa lu tak mahu naik bot lari dari negara ini. Komen macam pantat.

      Dogs And Pigs Red Pig Army memang ham ka chan.

      Delete
    4. Ni kat atas ni Babi Hanjeng mana pulak ni menyamar jadi aku.Red Tube Bean Army ke?.PtuiiHHH...!!! Aku dah tak pakai lagi nama ReentryCapsule!

      Delete
  20. .

    bersambung ...

    Bagaimana nak tahu samada sesuatu negara itu negara yang aman makmur atau negara itu negara yang zalim dan rakyat nya hidup melarat ? Mudah saja . Buka lah pintu sempadan negara itu . Pergi lah ke Gaza dan buka pintu sempadan nya . Sudah pasti rakyat Palestin Gaza akan berpusu pusu keluar dan berhijrah dari Gaza . Pergi Lah ke Korea Utara dan buka pintu sempadan nya . Sudah pasti rakyat Korea Utara berebut rebut keluar dan berhijrah dari Korea Utara . Pergi lah ke Padang Besar di Perlis dan buka pintu sempadan . Adakah rakyat Malaysia akan berebut rebut untuk keluar dan berhijrah dari Malaysia ? Saya malas nak jawab . Anda ada otak ada fikir laa sendiri .

    Apa kata kita semua berjumpa dengan pemimpin pembangkang seperti Anuar , Nik Azis dan Kapal Singh supaya mereka mendesak kerajaan Malaysia yang zalim untuk membuka pintu sempadan di Padang Besar , Perlis kerana berjuta juta rakyat Malaysia dah tak tahan lagi dan ingin berhijrah dari negara yang zalim ini .


    .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dogs And Pigs Red Pig Army memang ham ka chan.

      Delete
  21. .

    Bersambung .

    Amerika Syarikat : Ramai penduduk dari negara negara miskin di dunia berebut rebut untuk berhijrah dan bekerja di Amerika .

    United Kingdom : Ramai penduduk dari negara negara miskin di dunia berebut rebut untuk berhijrah dan bekerja di United Kingdom .

    Australia : Ramai penduduk dari negara negara miskin di dunia berebut rebut untuk berhijrah dan bekerja di Australia

    Malaysia : Ramai penduduk dari negara negara seperti Indonesia , Thailand , Myanmar , Nepal Vietnam , Filipina , Pakistan , India dan Bangladesh berebut rebut untuk datang ke Malaysia untuk bekerja . Ada kalangan pekerja ini yang sanggup mati di laut semata mata untuk bekerja di Malaysia . Pasal apa mereka datang ke Malaysia ? Sebab kerajaan Malaysia zalim ? Sebab kehidupan di Malaysia melarat dan kebuluran berlaku ? Lu ada otak , lu pikir laa sendiri .

    .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mcm cakap tadi ... senang dapat IC ...

      Delete
    2. Anon 9.30,bukti? 40 000 bangla yg mengundi tu da dapat tangkap tak? Kalau tak dapat tangkap, bila BN nak dakwa PR ni, PR lebat dgn fitnah pun BN sabar je....

      #ingat fitnah,ingat pas pkr dap, makanan ruji depa ni, sehari tak fitnah, boleh mati kebuluran.

      Delete
    3. Anon 10.16.

      Tak payah pegi jauh! Kat Sabah jak brp ramai suluk dpt IC? Pakisetan lagi lah teruk! Siap sapu suma kedai kuota bumi dgn anak gadis tempatan sekali!

      Bukti? Cuba berkomunkasi dgn diorg nih...

      Cinabeng pun 2x5 shj. Janji..

      satuuuuuuuuuuuuuuuuu mehsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiia!

      Bangsat ponya pemimpin!

      Delete
    4. Mmg patut pon si pendubor tu bawak lanun kiram dan bunuh suma para lanun yg dpt ic percuma tu!!!
      Yg aku dengar....ada pakistan dpt ic setelah merasuah rm2500 kpd pihak jpn negeri....tu cerita dari org sabah sendiri 20 tahun yg lepas..Sampai ada pihak imigresen negeri yg ambik gunting lalu mggunting ic mrk....muka dan pakaian dah pakistan tapi mudah dpt ic malaysia...
      Sekrg ni mgkin dh meningkat...so harap pihak yg bertanggungjwb siasat krn dalang ini dan runner nya sekali....Permintaan tinggi beb..

      Delete
    5. Anon 10.48, pergi masuk sekolah balik, study sejarah betul2, dah master bab kaum2 pribumi sabah balik sini kita bincang.

      Time tu, Kalau lu dah tau kaum suluk adalah kaum pribumi (orang asli) sabah, tahniah ler. Tapi kalau lu masih bebal benak tak boleh terima kenyataan etnik suluk adalah org asli sabah, baik lu berambus je dr malaysia.

      Bab pakistan lagi teruk tu, diorang sapu anak gadis tempatan pedulik apa, bukannya dia sapu ic. Dia kawen anak melayu, bini melayu dia yg sapu kedai kuota bumi sebab dah mmg bini dia bumi. Kau nak putarbelit pun agak2 la, ingat org umno ni budak tadika?

      Ada ke rakyat pakistan dpt ic biru? Takdekan? So xpyh hasut dgn hasutan fakta tak berilmiah taraf budak tadika. Takde org nak percaya dgn auta lu. Sekian

      Delete
    6. Dogs And Pigs Red Pig Army memang ham ka chan.

      Delete
    7. Anon 12:02

      Apa? Suluk tu kaum pribumi Sabah? Lpas tuh ko suruh org pulok masuk sekolah balik? Inilah masalah org UMNO!

      Ko nih keling ker yg dpt title Melayu?

      Pasal Pakistan, cuba ko check saper tuh Jabar Khan... dan satu kes pembunuhan kat hotel Sangrila, pdg Bandaran.... Tuh saper?

      Pendatang Pakistan tarak ader IC biru? Cuba tanya Harris Salleh ngan bapak KM Sabah tuh!

      Kalu ko ada sekolah tapi hotak lebih teruk dari aku, baik ko join jer si Juburi tuh!

      Delete
  22. INI ORANG MANA ADA OTAK BRO...OTAK DIA ADA KAT LUTUT. APA ERTI ZALIM PUN TAK TAU..MACAM KAKAK TUA MAIN IKUT JER..BERCUCU BERCICIT KAT TANAH MELAYU. JADI KAYA RAYA..APA KEJADAHNYA UMNO NI ZALIM. KALAU ZALIM SANGAT APA TAK BERAMBUS JER..MENYEMAK JER..

    NEGERI INI BAPAK AKU YANG PUNYA

    ABC+BCL

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bro ..., lu pi buka kamus Arab, cari perkataan zalim, tengok makna dia ... Zalim ialah membuat pilihan yg salah atau tidak membuat pilihan yg sepatutnya ... Itulah, asyik dgn melalak malalok kerja memaki caci, sekali sekala buka Quran dan terjemahannya tak mahu ...

      Delete
  23. Kenapalah kita asyik nak ampu bangsa Cina ini – apalagi, majoriti mereka mimpi Malaysia ini jadi Singapura/Israel/Taiwan! Bagus K'jaan BN Sabah kerana ketegasan mereka! Samseng-samseng dan pengganas-pengganas BINATANG buas PKR/DAP si-Kit-SIAL tak takut lansung langgar undang-undang termasuk mengapi-ngapikan Cina-Cina bongkak RASIS untuk benci melampau orang Melayu/UMNO, termasuklah juga yang sampai menghina DYMM Agong dan PM kita (hanya yang Melayu dan Bumiputera lain yang Islam). Seperti juga yang berdemo tak habis-habis termasuk buat huru-hara depan balai polis, dan di Facebook si Cina pengganas, nama Venus di Sydney, yang sampai mengugut nak bunuh PM dan bekas PM kita. Polis dan KDN, mesti jangan biarkan hakim-hakim dan loyar-loyar buruk (`lawyer`konon - KAKI aku) PKR/DAP PIJAK undang-undang macam sampah dan mengajar anak muda yang masih berhingus meleleh terus menjadi samseng atau pengganas macam Cina pengganas itu! Dahlah tu, pengganas Cina ni panggil PM kita ‘najis’ – dan DAP-si Kit Sial pula, panggil PM ‘syaitan’! Dan jangan lupa si guru Cina SIAL ini yang hina pelajar Melayu dengan begitu hina!

    Tolonglah KDN selesaikan hal ini. Ini berkaitan juga dengan hal menjaga keamanan sesama kaum - biar si RASIS DAP/PKR di ajar menghormati balik hak Melayu dan Bumiputera lain pusaka berzaman nenek moyang Melayu dan Bumiputera lain, dari sebelum dijajah British lagi! Dah geram betul dengan SAMSENG-SAMSENG dan PENGGANAS-PENGGANAS RASIS DAP si Kit-SIAL/PKR ini yang semakin GANAS kebencian mereka! Si DAP-Kit SIAL /PKR dan sekutu kuat penjajah Barat-Zionis mereka, saya amat syak sebenarnya nak satu lagi 13 Mei, lepas itu bolehlah menyalahkan orang melayu/UMNO, termasuk di mata dunia! jadi KDN harus bertindak segera! Apalagi, setelah berdemo huru-hara sini sana, K‘jaan BN masih mereka tak dapat tumbang.

    MAKCIK Tempurung.

    (PERHATIAN: ada PENYAMUN penakut disyaki dari DAP/PKR durjana yang sekarang meniru gelaran saya tetapi sebagai "Pakcik Tempurung/Temporung" untuk mengelirukan pembaca).

    ReplyDelete
    Replies
    1. oi..jangan salahkan orang yang takde kuasa, siapa yang pegang kuasa pusat selama ni. Mereka ler yang mengampu cina, ni orang yang takde kena mengena pula di salahkan. Buka ler minda tu sikit.

      Delete
    2. Makcik ni meroyan sbb cita2 nak jadi KPN tak tercapai ...

      Delete
    3. Mmg benar....sapa yg kuat mengampu cina...pemimpin bn!!!!!
      Sapa yg buat cina nie jadi kurang ajar....pemimpin melayu babi yg kuat memfitnah dan mulut celupar iaitu pendubor dan pemuki!!!!

      Delete
  24. salam..nampak gaya anuar lks lge hajiz lbh ader teloq dlm menipu...najib yg betoi pn xder teloq nk pertahankan diri n marhaein yg sokom bn...wahhhhhhhh...WOWWWW...
    patut bloger pro bn ramei yg kuciwa...najib n d gang yg merobohkan umno....buai laju laju la najib n d gang...laju laju buai ku lajuuuuuuuaku xsabar nk pelingkup negarakuuuuuu.....sama ada dr najib n d gang/agong d gang mmg marhein xlayak dh pertahan depa...kan ker depa nk sgt negara dijajah mcm dulu kala...lani pn dh terjajah dh...minda jati diri abis dh..dulu dulu yg terpelajar pertahan negara lani pelingkop negara...lelaki melayu seme xder teloq(yg dlm kerajaan)...kecuali bloger pro bn/marhein...errrr...ter10sen....maaf..nk harapkan saper...towong la....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bodoh nya mrk krn suka mengampu cina...dijajah minda dan ekonomi...
      Melayu babi pulak mwngajar cina mghina melayu dan raja2 melayu....
      Sebenarnya cina bangsa yg hormat kpd bangsa lain...yg buat mrk kurang ajar adalah pemimpin2 melayu yg lemah dan pemimpin melayu babi mcm pendubor...

      Delete
  25. Sebagai kerajaan yg memerintah secara umum Datik Najib dan BN brtanggungjwb memberi layanan dan perhatian serta pemberian yg saksama rata kpd seluruh rakyat Malaysia tanpa mengira kaum dan parti.Kabinet kerajaan yg ada skrg adalah barisan bumiputra dan Melayu penuh selaras dgn kehendak rakyat PRU 13.Memboikot Cina DAP adalah atas pilihan dan kehendak org Melayu sendiri.Mengutamakan Melayu tidak bererti Kerajaan mengabaikan terus tanggungjwb sosial kpd kaum lain yg termaktub dlm perlembagaan.Inilah susahnya mjdi kerajaan,MUSUH politik yg memberi racun pun perlu dibalas dgn madu lebah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agak2 lah...tak kan nak jadi pelawak lagi...
      Seronok tengok org bertepuk dan bersorak tapi hanya sandiwara....
      Jika msh nak berlawak...aku boikot mengundi pru14!!!!!
      Itu pon bergantung jika pendubor msh bercita2 nak jadi pm dan bacuuul bersumpah laknat!!!!

      Delete
  26. nampaknya polis masih tidur lagi. tiada tindakan ke atas parpu kari dan sambal belacannya lagi yang paling terror buat hasutan. lingkup lah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tangkap babi2 cina dap yg hina agama islam dan raja melayu....
      Babi2 nie mmg tak pernah bergaul dgn bangsa lain sejak kluar dari pukimak mrk.....
      Mrk tak mcm bangsa cina yg lain yg tahu malaysia nie negara berbilang kaum...mgkin mrk nie tak pernah rasa susah dan mgganggap bangsa lain hanya kelaa kedua dan mrk paling hebat di dunia ini...

      Delete
  27. Hoi makcik (katak bawah) tempurung, siapa kau nak mengarahkan KDN atau polis bertindak? Mereka ada kod etika kerja dan Standard Operational Procedures, bukan boleh terjah melulu dan terpa ikut sesuka hati. Biarlah mereka urus profession mereka. Kenapa dulu tak mahu belajar pandai, minta kerja polis sampai naik pangkat KPN, tak pun, masuk calon parlimen, pastu jadi menteri KDN mcm DS Zahid. Tu lah dulu malas bangap, la ni melalak malalok kacau kerja orang ...

    ReplyDelete
  28. Kerajaan Malaysia ini zalim sebab Anwar cakap, LKS cakap,Karpal cakap,Nik Aziz dan Hadi pun cakap. Dah berbuih mulut mereka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg zalim....4 tahun najib jadi pm...hanya ketara nampak lap buntut cina jer....sampai tbh ada klip pm pukul gendang cina...melampau sungguh!!!?
      Sekarang pukullah lagi gendang!!!!makin lari si kafir harbi ini...
      Aku tak mintak lainlah....agenda 5 tahun sblm pru14...hentikanlah pukul gendang cina tu....
      Tak guna jadi pm jika nasib org melayu dan bumiputera terus ditindas oleh kafir cina nie...Banyak lagi bangsa lain dlm malaysia nie perlu diambil perhatian trmasuk india dan bumiputera sbh swk...
      Klu msh jugak sibuk nak pukul gendang cina tu...pukul lah agar dilaknat terus oleh kami rakyat yg lebih memerlukan.

      Delete
    2. Terima kasih najib sbb da berjaya tarik pengundi melayu yg tersilap undi pr masa pru12. Buktinya kerusi umno dah meningkat pru13.

      Tahniah dap sebab berjaya tarik 97% pengundi cina untuk sokong pr.dan sape lagi yg sokong cina kafir harbi dap ni?? Oh pas n pkr. Terima kasih pas pkr sebab bersekongkol dgn kafir harbi dap untuk jatuhkan kerajaan Islam yg di pandang tinggi oleh ulama2 timur tengah.

      Btl ke najib ni masih jilat buntut cina? Selama 4 tahun lepas, byk bantuan najib beri,mostly melayu india yg dapat sbb masih ramai melayu india yg miskin. Brim trim baucer buku kedai 1M mostly melayu yang pegang. Najib bg peluang melayu utk bisnes disamping bantu melumpuhkan kuasa ekonomi cina.

      Tu pun masih nak kata najib jilat buntut cina?? Dafuqq?? Anon 10.09 ni duduk dlm gua ek? Atau syaitan penghasut yg tersilap maklumat?? Syaitan penghasut patutnya kena kerja keras lagi nak hasut orang, tak boleh guna auta utk hasut, kena guna fakta..

      Delete
  29. Kerajaan Malaysia tak zalim, cuma PM yg ada sebelum ni (dollah) yg bodoh dan PM yg ada sekarang ni najib terlalu benak, takda telur, suka kene ampu, suka ampu cina. undurlah najib.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cina yg dah senang dan kaya nak didahulukan....amekaw!!!!!!!

      Delete
  30. Najib mmg zalim....asyik puak cina babi jer dia utamakan....sampai bila????sampai bn terlungkup!!!!!!
    Puak babi nie dah kaya krn dikayakan oleh bn...peluang ekonomi dan politik diberi melimpah ruah...Apa shj puak babi nie mintak....gerenti diluluskan tanpa banyak cerita....
    Kali nie beri muka dgn bangsa melayu pribumi dan india pulak...tengok dan jenguk sekolah2 anak bangsa sendiri...tak kesahlah mrk sokong bn atau tak...sekolah2 agama yg mcm setinggan indon...tak ada kemudahan jika dibandingkan dgn sekolah2 puak babi nie..
    Sekolah puak babi nie...bn sayang tapi mrk tokak habis2an bn.
    Sampai bila sekolah2 nie nak setaraf dgn sekolah2 mrk...klu tak percaya tpm boleh tengok dan jenguk sendiri....ada yg mcm era 60an 70an jer keadaannya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macai red pig babi detected!!

      Marahkan bn konon, sapa yang tolong beratkan undi dap kalau bukan melayu tongong pas pkr bangang, lepastu nak palitkan ke umno yang dah berusaha untuk kekalkan kuasa melayu islam kat malaysia ni.

      Patutnya hang terimakasih kat kami penyokong bn. Kalau tak kerana kami, dap dah berkuasa skg. Brapa kerusi dap? Brapa kerusi pas pkr? Pas pkr dpt apa? Jadi lembu cucuk hidung je la. Menang sorak kampung tergadai. Dap, cina pkr sapu bandar,sapu negeri kaya, melayu pas dapat sapu negeri miskin. Sapa untung??

      Syaitan penghasut dah guna cara baru nak hasut fikiran rakyat. Macai2 red pig babi ni pura2 sokong bn tp sbnrnya nak menghasut!!!untung syaitan tak payah buat kerja, macai2 meloyahudi pas pkr ni dah tolong buatkan kerja syaitan hasut fikiran rakyat!!!

      Delete
  31. Aiik..., anon2:51, takkan marah nyamuk nak bakar kelambu kot? Jgn sampai terbakar rumah sudahlah bro ... "Anak kecil main api, terbakar hatinya yg sepi, airmata darah ..., bumi milik dibagi kat orang ..." Api itu adalah asal usul kejadian Syaitan ...

    ReplyDelete
  32. Jawablah pentadbir sekolah yang melayu pkr, jawab jugaklah yg pegang jbtn pendidikan. Kalau cikgu melayu sibuk satu malaysia kecoh. Ni si cina ni dok kata mcm2, apa nak jawab. Drp zaman 80an lg ramai cikgu cina yang racist, belum lg pensyarah2 kat ipt tempatan, oh pensyarah maktab yang cina pun racist. Yang kelakarnya, melayu pun sama dok rendah2 kan melayu. Sekarang, bagus.. Jawab jangan tak jawab. Aku dah lama dah tak heran. Lain kali pm jangan dok sibuk pukul gendang cina bila tahun baru cina tu. Buat biasa2 mcm Tun M sudah. Yang mana tak ngaku melayu hari tu, tolonglah jawabkan. Muntah ijo aku dgr org tak ngaku melayu

    ReplyDelete
  33. Ahjib Ngok nih pun kena ikut cakap Rosmah jugak... janganlah marah sgt kat PM (Pondan Melayu) kita tuh... Berpada-padalah yer... Kaum Cina pun banyak menulung kita org Melayu... amoi pun lawa2... sapa juga 'regular costumer' kalu bukan kaum Melayu... Al-Jubs pon suka hentam Cinadoll lah wey.... Ahjib Ngok pulok suka ngan Cina pasal jadi 'supporter' atau penaja dlm kempen PRU ngan aktiviti2 shopping kak Rosmah kita.... Lah iye lak pulak kan, hutang budi dibalas badi! Negara pon bole kena jual!

    Fitnah? Itu 'Rahsia' Ahjib Ngok ada pada tangan Al-Juburi! Pemimpin mcm Ahjib Ngok lebih sesuai di transformasikan kepada Ah Kit Sial dan dihantar ke negara China. Jgn takut Ahjib Ngok, lu ikut jak permintaan geng2 Al-Jubs... Insya-Allah (kalu dlm bhs Cina - Omeh Tauhu..) pasti selamat!

    Pakcik Temporong Stainless Steel

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg sial mrk yg jadi pengampu cina nie......
      Sama sialnya yg jadi kuda kpd cina nie......

      Delete
  34. Syor najib wjudkan Kementerian bodek cine

    ReplyDelete
  35. KALAU NAK BUAT TANAH MELAYU AMAN ORANG MELAYU KENA GEMBIRA-TUNAIKAN HAK HAK MEREKA!

    ReplyDelete
  36. cina makin melampau kita kena tarbiyah mereka semua supaya tau asal usul

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak payah tarbiyah...bhs puak yg akai pendek....
      Kononnya tarbiyah tapi kena tarbiyah balik....

      Baik ambik peluang nyata kena tolak ini utk bangkit dan bantu ekonomi org melayu bumiputera pulak termasuk india...
      Dulu bila nak angkat ekonomi pribumi...disalak oleh cina harbi nie dah melutut..Bila mrk mintak itu ini...dilayan habis2an...Bila pribumi mintak bantuan...lambat sungguh layanannya...
      Tanyalah brapa ramai persatuan2 ekonomi..sosial atau ngo pribumi di malaysia yg berani ke pjbt pm utk menuntut sesuatu...tak kira apa2 parti...ADA????
      Klu puak cina harbi nie...sgt2 dialu-alukan dan siap dgn pegumuman di tv dan radio..
      Tak perlu lagi nak jaga hati krn mrk mmg tak ada hati nak jaga hati korang...Skrg...mana2 persatuan pribumi yg ada di malaysia...sementara pm masih lagi mendengar denyut nadi korang....lawat dan ziarahlah pm dan nyatakanlah keinginan atau luahkanlah masalah korang.....
      Jgn puak cina harbi jer yg berani dan ada telor ke pjbt pm....biar kita yg pemilik asal tanah ini tanpa kira fahaman parti dtg dan luahkan permasalahan kita....

      Delete
  37. Replies
    1. Dogs And Pigs Red Pig Army memang ham ka chan.

      Delete
    2. Ni kat atas ni Babi Hanjeng mana pulak ni menyamar jadi aku.Red Tube Bean Army ke?.PtuiiHHH...!!! Aku dah tak pakai lagi nama ReentryCapsule!

      Delete
  38. apa benar kj akan jadi pm di usia 40?

    ReplyDelete
  39. PANAS BERAPI! KAUM DAP HINA MELAYU TETAPI DIBALAS DENGAN GELARAN TAN SRI?


    &&&

    Parti yang dikatakan membela kaum melayu pon tak boleh nak buat apa pada cina sekor ni...perkasa terus senyap, jati terus membisu, pekida langsung tak berbunyi.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pmimpin umno mcam biasalah playsafe, xde telor, mohon kakbedah jentik telor pm

      Delete
    2. Meloyahudi pas pkr lagi tongong bahlol bodoh bebal. Salahkan umno tapi tak sedar diri sendiri yg memberatkan undi dap sekaligus menyebabkan cina babi naik lemak. Pas pkr bodoh tongong sekongkol dgn kafir harbi laknatullah dap yg bercita2 nak kristiankan malaysia!!!

      Delete
    3. Meloyahudi pas pkr lagi tongong bahlol bodoh bebal. Salahkan umno tapi tak sedar diri sendiri yg memberatkan undi dap sekaligus menyebabkan cina babi naik lemak. Pas pkr bodoh tongong sekongkol dgn kafir harbi laknatullah dap yg bercita2 nak kristiankan malaysia!!!

      ###

      Tak payah cerita parti lain lah....umno sendiri pon tak boleh nak buat apa pada cina yng khianat ni!

      Nak kristian kan apa lagi....cuti hujung minggu di malaysia pon tiru kristian/yahudi....cuti sabtu /ahad...
      Perangai orang melayu pon dah macam sama dah...
      Bercinta sebelum nikah, bersekedudukan tanpa nikah, sex bebas, tidak menutup aurat, suka kan hiburan,minum arak, pergaulan bebas lelaki/perempuan...semua orang melayu dah buat dah....

      Delete
  40. takyah nak bodek cina kafir harbi baik umno pas n pkr,,,jaga hak melayu n bumi putra jgn jatuh kat kafir harbi ni

    ReplyDelete
  41. Kita karamkan semua pemimpin Melayu yg masih menyembah pada bangsa yg tak tahu berterima kasih dalam pemilihan UMNO nanti. Kita bersatu dalam soal ini.

    ReplyDelete
  42. Inilah buktinya kerajaan mempunyai penasihat yang bebal dan tak berguna kepada bangsa melayu.Semua ini kerana DSNajib tidak buat kerja dengan betul,hanya mrngharapkan orang lain buat keputusan bagi pihaknya.Banyak keputusan penuh dengan kontroversi dan tiada tindakan pembetulan.Maknanya slogan Rakyat Didahulukan hanya retorik.Mana ada masa menteri dan perdana menteri ada masa tengok blog,lebin=lebih lagi blog yang memberi respon tak elok kepada kerajaan.Buang masa kita sahaja nampaknya kawan-kawan sekalian.

    Blogger perlu bersatu buat memo pada kerajaan melahirkan protes dalam kes yang sebegini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ust Azhar Idrus (UAI) ada berkat ... "Kalu setakat nak tunjuk 1 jari, aku pun boleh jadi PM". Tak sangka, rupanya si kerabu ni red bean & penyokong kuat UAI ...

      Delete
  43. Celaka cina babi......Tarikkkk balik semua kemudahan atau gelaran yg diberi!!!!!KESIAN sama penduduk Iban sarawak...semua Keturunan CINA babi lebih pentingkan $$$$$$$$$$$$$ ...

    ReplyDelete
  44. Kerajaan sekarang nampaknya semakin hari semakin huduh.Apa plan kerajaan berbuat demikian kita pun tak boleh faham.Ini bukan urus tadbir peringkat kampung.Kata ada pakar-pakar mengurus hal ehwal kerajaan.Jika macam ini jadinya,memang kerajaan semakin hari semakin tak berguna.Sia-sia tungkus lumus kita selama ini.Aku DAH MULA RASA MENYESAL

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sesal dahulu pangkah BN, sesal kemudian pangkah PR ...

      Delete
  45. Apa ada pada gelaran dan pangkat di dunia yang fana ini kalau tidak boleh dibawa bersama dan dimanfaatkan diakhirat kelak. Lebih baik berlumba-lumba kita mengejar dan memastikan kita mendapat gelaran-gelaran anugerah Allah swt kepada umat manusia yang sudah pasti lebih bermanfaat walaupun tiada siapa yang mengetahuinya. Wallahualam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dari Tsauban Radhiyallahu Ta’ala ‘anhu: Bersabda Rasulullah Shalallahu ‘alaihi wassalam: “Hampir-hampir ummat-ummat ini memperebutkan kalian (ummat Islam) -dalam riwayat lainnya: dari seluruh penjuru-, layaknya memperebutkan makanan yang berada di mangkuk". Seorang laki-laki bertanya: "Apakah kami waktu itu berjumlah sedikit?", beliau menjawab: "Bahkan jumlah kalian pada waktu itu sangat banyak, namun kalian seperti buih di genangan air dan AllahTa’ala akan mencabut dari dada musuh-musuh kalian rasa takut kepada kalian serta akan menanamkan ke dalam hati kalian Al-Wahn.". Seseorang lalu berkata: "Wahai Rasulullah, apa itu Al-wahn?", beliau menjawab: "Cinta dunia dan takut mati.”. 

      Anon 4:06....ini antara sebab mengapa mereka lebih mengejar pangkat yg dianugerahkan manusia berbanding apa yang dikurniakan Allah...

      Wallahua'lam

      Delete
    2. Anuar paling beruntung kerana mendapat gelaran anugerah tuhan.

      Delete
  46. Hadis yang dikonsi oleh orang kuat UMNO patut menyedarkan umat Islam betapa mereka lah umat yang disebutkan oleh Rasullulah s.a.w. DiMalaysia saja majoriti adalah orang Melayu, kerajaan didukung oleh orang Melayu, penguat kuasa juga orang Melayu tapi kaum minoriti boleh cabar orang Melayu, boleh caci maki orang Melayu, boleh gertak orang Melayu, boleh hina orang Melayu malah Sultan pun berani mereka hina. Mereka sedikit pun tidak ada rasa hormat pada ketua negara. Kerana apa?? Kerana mereka dapat sokongan dari orang2 Melayu yang lupa diri mereka itu pun Melayu, cubit paha kiri..paha kanan pun terasa sudah tak ada lagi, kaum minoriti berani kerana orang Melayu sanggup jual bangsa dan ugama demi habuan dunia yang tidak ada nilainya. Kaum minoriti berani kerana mereka dapat sokongan dari orang Melayu yang tidak meletakan keutamaan pada tempat yang sepatutnya, kerana orang Melayu yang tidak meletakkan kepentingan perpaduan ummah melebihi segala2nya. Golongan ini menghalalkan tindak tanduk mereka dengan macam2 alasan.....alasan2 dari Syaitan yang memang kerjanya adalah untuk menyemarakan api permusuhan sesama umat Islam. Sayangnya mereka masih tidak sedar.

    Yang lebih lucu lagi ialah apabila kita dengar ustaz2 dan 'ulama2' Malaysia beri ceramah tentang Islam dan akhir zaman tetapi realitinya latar belakang mereka menunujukkan bahwa mereka sebenarnya adalah sebahgian dari tanda2 akhir zaman. Begitu halusnya tipu daya Syaitan.

    ReplyDelete
  47. MARI RAMAI RAMAI PI SEMBAHYANG JEMAAH TIAP WAKTU. KENAPA NAK TUNGGU PENCEN BARU NAK MULA SEMBAHYANG JEMAAH. ORANG ISLAM RAMAI RAMAI P SEMBAHYANG BARU TIMBUL UKHWAH. BIAR TIAP SEMBAHYANG WAKTU MASJID PENUH SESAK SEPERTI SEMBAHYANG JUMAAT. BARU ADA KICK NAK JADI UMAT ISLAM YG BERSATU. KALAU SEMBAHYANG JEMAAH TAK BOLEH BUAT MACAM ZAMAN NABI....TAK USAH NAK MIMPILAH KAMU BANGSA MELAYU ISLAM MALAYSIA NAK BERSATU MENENTANG MUSUH ISLAM. NAK BANGUN KAN EKONOMI ISLAM PUN KAMU TAK MAMPU
    Dalam Sahih Bukhari disebutkan
    عَنْ أَبِي هُرَيْرَةَ أَنَّ رَسُولَ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ قَالَ وَالَّذِي نَفْسِي بِيَدِهِ لَقَدْ هَمَمْتُ أَنْ آمُرَ بِحَطَبٍ فَيُحْطَبَ ثُمَّ آمُرَ بِالصَّلَاةِ فَيُؤَذَّنَ لَهَا ثُمَّ آمُرَ رَجُلًا فَيَؤُمَّ النَّاسَ ثُمَّ أُخَالِفَ إِلَى رِجَالٍ فَأُحَرِّقَ عَلَيْهِمْ بُيُوتَهُمْ
    Dari Abu Hurairah bahawa Rasulullah shallallahu ‘alaihi wasallam bersabda “demi Yang jiwaku berada di tangan-Nya sungguh aku berkeinginan kiranya aku memerintahkan orang-orang mengumpulkan kayu bakar kemudian aku perintahkan mereka shalat yang telah dikumandangkan azannya kemudian aku memerintahkan salah seorang menjadi imam lalu aku menuju orang-orang yang tidak shalat berjama’ah kemudian aku bakar rumah-rumah mereka.
    DI MASJID KITA BERSATU IAITU MEMBINA STRATEGI SERTA CARA UNTUK MEMBINA KEKUATAN UMAT ISLAM MENGIKUT KAEDAH RASULLALLAH SAW.BANGUNKAN MASJID SERTA HIDUPKAN MASJID YG HEBAT BINAANNYA DI MALAYSIA INI TETAPI KOSONG PENGISIAN SYIAR.

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!